Hvala
Popodne sam.
Sos sretnooo
Hvala
Popodne sam.
Sos sretnooo
Maritas sretno! Javi nam se sa sretnim vijestima.
LaraLana i Maritas, hvala. Lijepo je imati vas
Sretno cure! Ja čekam još tjedan i pol do svog ultrazvuka, gore mi je ovo nego čekanje bete...
Vjerujem Inso. Ovi dani su mi kao godine prolazile. Treba još izdržati do sutra. Beta je ništa u poredjenju sa ovim
Je strasno je. Ja još nekako do danas, iako sam sad potjerala decka u grad jer sam nervozna do daske i još za posao moram nesto odraditi.
On jadnicak na godisnjem, a ja luda.
Sto ce biti od danas (ako bude sve ok), pa do otkucaja srca, ne usudim se ni pomisliti
Bila.
Nije prošlo bas briljantno. Gestacijska ima 3mm. Ne vidi se embrij.
Danas sam po menzisu 5+4, po transferu 5+5.
Kontrola za 7 dana. Biti ce taman bozic, nadam se da ce me primiti u bolnici jer moji živci nece izdrzati duze
To te uci strpljenju. Kalmaj se, budi doma. Drzim fige na najjace!
Maritas, nije lagana ta igra živaca. Želim ti svu sreću![]()
Jel se vidi zumanjcana? Za embrij jos je rano.
Da, žv ima 3mm.
Doktor (mpo) kaze da je za sad ok.
Sad moram skulirati.
Netko je pitao neki dan za simptome, najjaci mi je njuh. Sve drugo se moze prepisati utricima, ali sad mi neke stvari puno vise smrde.
Sos vibriram za vas sutra![]()
maritas,
je li to imaš žumančanu i gestacijsku? koja je od njih 3mm?
Luda sam od brige i u prvom postu krivo napisala. Ovo je iz nalaza. Oprostite na brzopletosti
Posljednje uređivanje od maritas : 18.12.2017. at 16:44
Maritas, bravo!
To je u redu!~~~~~~ žv od 3mm i gv od 9,6mm na 5+5 tt
Posljednje uređivanje od Inesz : 18.12.2017. at 16:54
Hvala
Dobro da si ispravila. Nikako da usvojim sve termine. Prvi put sam dosla do ikakvog pregleda
Pa to je super, Maritas! Dobar razlog za veselje, a ne za briguSad samo korak po korak...
Iskreno, ja mislim da ću se prestati brinuti pa, ovaj, nikad....![]()
Maritas barvo....pa to samo sto nije srce prokucalo. Meni je na 5+3 po ZM GV bila 5mm i za par dana je kuckalo
Sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto vidis,da te nisam pitala za zumanjcanu ne bi ni skuzila da si krivo napisalaBas mi je drago da je sve u redu.Sretno
![]()
Maritas, znam da su i dalje nesigurna, ali vjeruj doktoru. Ako on kaže da je sve u redu,onda je. On nije to rekao samo da te utjesi,to nije njegov posao.
Pokušaj se skulirati i sto manje nervirati.
Reci sebi: trudna sam i sve je u redu
Ja sam si napravila pakao od ovih dana, vjeruj da bi najrado je da sam samo slušala doktora i da nisam čitala po netu. Bar bi ovih par dana uzivala,misleći da je sve u redu. Ovako sam stalno plakala i nervirala se, tako da se sad opet pitam jesam li i tim dodatno naskodila.
Maritas ma baš sam ti i danas htjela reći da ti je rano za uzv, ako želiš čuti srce onda se ide krajem 6. ili početkom 7. tjedna. Ali budući da si se već bila naručila i jedva dočekala, nisam ništa rekla. Znam da je teško čekati, ali neizvjesnost nakon pregleda je još i gora nego ono prvotno neznanje.
Maritas super je to. Za tjedan dana čuti češ [emoji173]. Ovo treniranje živaca je uvertira za dalje.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Izvještaj sa uzv:
Srce kuca. Veliki smo 1.4 cm i sad odgovara 7+3.
Doktor kaže da je sve u redu i da se opustim.
Čini mi se da je sad vec optimističnije, šta vi mislite?
Maritas, Sos15 cestitam vam!!!
Bas mi je drago da je sve u redu!
Sada uzivajte u trudnoci bez vecih nervoza..
Ostalim sretnicama takoder cestitam!
Cekalicama puno strpljenja,a tuznicama saljem zagrljaj utjehe.
Sos odlicno i sretno dalje ❤
Ooo i Kadauna nam je sve cesce tu, bit ce da se nesto sprema![]()
Bravo sos i maritas! Odahnite sad i pocastite se necim finim![]()
Sos,to je super![]()
Sos predivno
Boze, kako lijepo.
Čestitam!!!!
sos, divno!!! Navratila sam vidjeti novosti
Ostalim curkama isto sretno!!!
a sada hop na temu
http://forum.roda.hr/threads/92213-k...90#post3021490
svi su dobro došlikave u živo svima jako puno znače, upoznajemo se i jače povezujemo kao suborke.
dođite!
Sos, Maritas bravo. Cestitam. Sad uzivajte u praznicima ❤️❤️❤️
Maritas, sos, dobro je to sve. Sada uzivajte u nadolazecim blagdanima i opustite se malo, dobro ce doci. Kadauna go go girl~~~
Sos draga, predivne vijesti ❤️ Vjerujem da je i vama sada puno lakse. Zelim bezbriznu trudnocu do kraja!
cijeli dan nisam bila u kući i sada sjednem i promislim "19ti je! brzo na forum"
sos...veoma mi je drago da je sve uredu i sve ide svojim tokom. nadam se da si sada mirnija i želim ti sreću dalje.
maritas...i meni s 5 tj je bilo tako slicno i tjedan poslije se vec srce culo. bit ce to sve dobro,opusti se i odmaraj.
sretno svima...........
Kameleon, cestitam! Da nadalje bude dosadno do poslije poroda
A onda kreće zurka, ali u pozitivnom smislu.