Eee zato ja volim rane testiće,ako nema crtice znaaam da je prerano...ako se pojavi,znam da bu drugi put još tamnija!
A mislim da se 13. dpo svakak mora vidjeti pravo stanje,pogotovo ako uzmeš osjetljiviji test.
Vibrice do neba!
Eee zato ja volim rane testiće,ako nema crtice znaaam da je prerano...ako se pojavi,znam da bu drugi put još tamnija!
A mislim da se 13. dpo svakak mora vidjeti pravo stanje,pogotovo ako uzmeš osjetljiviji test.
Vibrice do neba!
artisan da je meni sutra 13dpt ja bi test sigurno napravila.
napravila sam ga ipak...
jaaaaaaako slaba druga crtica se vidi, ne znam baš jel to dobro.
imam neki test s ebaya pa ne znam kolika mu je osjetljivost
sad ću tek poludit do sutra![]()
Posljednje uređivanje od artisan : 31.07.2014. at 08:24
Artisan, to je danas 16. dan od oplodnje? ne može ti druga crtica biti ne znam kako jasna, aj digni sliku ako hoćeš, koji je to test, što piše na omotu i koja je osjetljivost?
Bitno je samo da je crtica došla u zadanom vremenu od manje od 10 minuta (ili čak 5 minuta).
ja držim fige i rekla bih da je to trudnoća ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da 16 dpo, one step je test, ali onaj u rozom pakiranju, štapić je plavi....mislim da je 25 osjetljivost, nisam sigurna, ne piše ništa...
odmah se pojavila druga linija, i muž ju vidi, nisam umislila
mislite da je ok?
joj, jedva čekam sutra...
ne mogu sliku stavit jer mi je test ostao doma, a ja na poslu
Posljednje uređivanje od artisan : 31.07.2014. at 08:45
artisan, čestitam, trudna sineka sutra beta bude veelika ~~~~~
i moj testić je jutros odlučio pokazati drugu crticu
mislim da su me jutros svi susjedi čuli kada sam počela skakati od sreće i buditi MM-a da i on potvdi da ne umišljam tu drugu crticu...
za betu ću razmisliti, mislim da ću ostaviti do ponedjeljka kao što je dr. napisala
Artisan, Vivach divne vijesti...cestitam vam od srca i nek se i dalje sve dobro razvija![]()
![]()
Prekrasno cure!
artisan ,čestitam i tebi od srca!
hvala cure, nadam se da beta to potvrditi.
Bravo Vivach, čestitam i ja tebi....
cure danas mi je 8dnt i osjecam povremeno probadanje u jajnicima i grceve kao da cu svaki cas procurit(to pripisujem utricima).ono sto me zabrinjava je da vec cetiri dana ostajem bez daha i to konstantno,pa zanima dal se to kojoj od vas desavalo,dal je to normalno?
serenity1 u kakvom si postupku bila? Koliko si dobila js? Jesi li dobila hiperstimulaciju? U slučaju trudnoće simptomi hiperstimulacije se znaju pojačati, a ostajanje bez daha je upravo jedan od simptoma.
serenity1 nažalost ne znam za ostajanje bez daha, što se tiče probadanja u jajnicima i grčevima meni su oni krenuli otprilike 6dnt, svaki dan sve jače, na 10 dnt imamo plus
artisan puno ~~~~~~~~ za današnju betu
dani82 bila sam na klomifenima,dobili 2 lijepe js,vracena dva dvodnevna cetverostanicna zametka. hiperstimulaciju nisam dobila(bar mislim). sad sam na utricima i estrofemu.
Hiperstimulacija vjerojatno nije, ako su samo 2 js... Ako ne prestane ubrzo, najbolje bi bilo da se obratiš liječniku.
jos dan-dva cu pricekat,pa ako nebude bolje idem kod dr. hvala na odgovorima
ja se ipak nadam da su to mozda moguci znakovi trudnoce![]()
hvala svima, ali moja beta je danas ipak negativna.
sad treba skupit živce, snagu i ponovno sve na jesen.
Artisan ne mogu vjerovati..... Ma ti testici...
Jako mi je zao
ah da, baš sam mislila da je to to!
radila sam ih još i svi pokazali jako blijedu drugu crtu. očito neka serija koja je dugo stajala ili tko zna što. uglavnom više ne radim testove prije bete definitivno.
jučer sam procurila, bolilo za pop...
sretno svima~~~~~~~~~~
Artisan, baš mi je žao
Želim ti da se dobro odmoriš i da jesen bude uspješna...
hvala draga, nema druge... tebi želim super trudnoću...
ne znam artisan, sklona sam vjerovati da je možda i bilo "malo" HCG-a i da ti je test to pokazao... ali da je u međuvremenu sve otišlo. Ne vjerujem iskreno da ti se tek tako pokazala druga crtica bez ikakvog razloga odnosno da je samo loša serija.
a moguće je sve... sad je tako kako je, ali nebudem drugi put radila prije bete, samo se ponadam bezveze
artisan, ovo tvoje me podsjetilo na moj nedavni slučaj... mislila sam da neću uopće o tome napisati ni riječi ali... prije nepunih mjesec dana kasnilo mi je 4-5 dana (28dc) i napravila sam test koji je bio pozitivan s prvim jutarnjim urinom, ali kao i tebi ne prejaka crta što mi je i normalno za cca 15dpo, tu istu večer krenuo je spotting koji se pojačavao. iduće poslijepodne otišla sam na hitnu na UZV gdje je potvrđena trudnoća, vidjela se GV od 4mm iako jako nisko i doktoru se to nije svidjelo. Počela sam jako krvariti, iduće jutro beta bila negativna. To je moja prva trudnoća i bez obzira šta je tako otišlo, jako mi je drago da se nešto pomaknulo. Nakon x godina vidjela sam prve II...
sad ću i potpis promjeniti![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 06.08.2014. at 18:38
evo mene opet. i dalje ostajem bez daha,al to sam vec uzela pod normalno.danas pisnula testic,veliko nistasutra idem vadit betu da to potvrdimo.mozda cu sutra bit pametnija,danas sam totalno low,neznam sta dalje,dal uopce pokusat ponovo,trenutno nemam snage.na ovaj minus definitivno nisam bila spremna.ostalima vise srece i puno ~~~~~ za sta god vam trebalo
Snekica žao mi je što je tako ispalo, ali kao što i sama kažeš, to je barem mali korak prema naprijed. Sretno dalje!
Serenity![]()
Snekice,ajme..žao mi je jako zbog toga. A s druge strane vjerujem da ti je srce bilo veliko ko kuća dok si vidla te dvije crtice..i činjenicu da možete sami!
serenity1 ,koji ti je dpo?
da te beta iznenadi i bude taman kako treba!
snekica baš mi je žao, želim ti da opet vidiš svoje dvije crtice što prije... možda će sada ići lakše...
serenity1![]()
žužy danas mi je 15dnt,poslije 15.00 dobijem nalaz bete pa vam se onda javim
Cure, hvala vam! Žuži, stvarno mi je srce bilo ooogromno i tad mi je bilo kao da sam dobila na lotu, čak ni ne zbog II već zbog GV na UZV. Mislila sam da ću poletiti! Sad mi je jasno kad cure kažu za prve otkucaje da je nešto neopisivo...
serenity grlim..![]()
Draga snekica stvarno mi je žao, znam koliko dugo se boriš
Serenity
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Snekice draga neka sljedeći puta ide do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~! To ti želim od srca
Ajme Snekice moja,tako mi je zao sto se mrvica nije zadrzala....ali ova godina je godina sretnih spontanih trudnoca,pa ti zelim uskoro jos jednu,ali ovaj put onu koja ce trajati 9 mjeseci!!!!!
Sto biste rekle na betu 2,
9 dan nakon transfera blastice?
Zadnja 3 dana sam imala lagane menstrualne grceve, spoting, koji je prekjucer bio crven, jucer su me grudi prestale boljeti, danas se spoting smanjio i nema vise grceva.
Prosli put je bilo isto (kao prije tri dana) i trajalo tako par dana i stigla M, prije dana odredjenog od mpo za test, tada sam ipak vadila betu =0
Ja bih zanemarila sve ispod 5. Nije da si rano vadila betu. Al možeš ponoviti test / betu, recimo preksutra da te ne kopka.
theorema, moguce je da je neki ostatak male biokemijske, ali ne mora biti, male kolicine bhcg prisutne su u organizmu neovisno o trudnoci (do 5).
Posljednje uređivanje od bubekica : 13.08.2014. at 16:05
Evo nove cekalice bete....da se tuspasim....danas uradjen FET u PFC klinici a sada ono dugo, najsuze cekanje do dana vasjenja bete.....btw, da li i ate iskustva sa embryogen-om? Sta, kako, jeste li korisitli?
kod lazarevski
imam zakazano za 17 septemvri
Cekalice bete, ima li vas?
Meni je receno da nakon transfera nema mora, suncanja i plivanja.
Sta vi radite, kako skracujete vrijeme do bete?
Do koje mjere se pazite, odnosno, da li dizete ista teze od 2-3 kile, saginjanje, hodanje stepenicama, ishrana?
Pisite
Ja ne pijem kavu. Pazim da jedem dovoljno povrća, čisto da steklem naviku.
Ne dižem ništa teško, uključujući i mačka.Normalno se saginjem i hodam po stepenicama kao i inače.
Dan transfera proglasim blagdanom pa odmaram, ležim i gledam TV, čak ne kuham. Ne mora se ležati, al meni ja si uzmem taj dan za uživanje. Druga 2 dana skuham brzinski ručak, opeglam ali samo par komada robe. Sve kao i inače, ali laganini.
Plivala ne bih jer tu nemam mjeru pa bih se zanijela.
Sadie hvala....nije mi ovo prvi put, vec treci put u 8 mjeseci prolazim kroz period "nakon transfera" ...iskreno ranije, posebno prethodni put, nisam se nesto cuvala, ves iz masine, pa uz stepenica da ga vani rasirim, pa shoping centri, voznja auta(doduse ne dalje iz svog grada).....i nakon neg bete.....sve kontam jel zaista do mene....tek mi je 2dnt i kontam se da li cu se moci primiriti jos 15dana?!?!
PinaColada, ako se dobro sjecam FET je u pitanju. Nema razloga da se nakon FET-a ne ponasas normalno. U svjezem transferu preporuca se mirovanje zbog posljedica punkcije, pogotovo ako postoji rizik od hiperstimulacije.
Naravno, slijedi svoj osjecaj.
@bubekica, da FET u pitanju....hvala ti za info....puno je lakse kad ti to ekipa s foruma napise....pola sto doktorica isprica pozaboravljam....ili drugacije protumacim....iako sa 12 komada tableta dnevno ne mozes biti nesto ni aktivan....cijeli dan sam ko polupospana....
Sve me strah da se ne preforsiram :S
Slusaj svoje tijelo, stani ako si umorna ili te boli.
Pospanost je od utrica, tzv normabela![]()
Ma svi ovi neki kao simptomi pripisuju se utricima.....nikako da se desi neki fini simptom da se malo ponadamo do beze....