Stranica 253 od 310 PrviPrvi ... 153203243251252253254255263303 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,601 do 12,650 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

FUSA, mislim da ima nekog učinka u poboljšanju kvalitete (unatoč tome šta meni nije ostalo ništa za zamrznuti)..meni je i embriologica sad rekla da joj se čine bolje nego prije. Ne mora značit da će uspit al svakako ne može odnemoc....ja i dalje mislim da je sve do toga da se poklopi al svakako možemo i mi pridonjeti s tim da ćemo poraditi na sebi . Meni je ostao jedan prirodni, i jedan stimulirani.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jelena jako mi je žao.

Meni je danas 8dp3dt.
    Test je u petak bio pozitivan, s jedva vidljivom crtom.
    Jučer pozitivan, crta blaga ali jasno vidljiva.
    Danas je crta ista kao jučer, nije ništa tamnija i to me sad užasno muči...
    Radi se o jeftinim testovima s ebaya (colloidal gold rapid screen test).

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jelena,bas mi je zao...

November,svaka cast na hrabrosti i tako ranim testovima..
    Bas zbog tog nemira ne prakticiram testove..
    Iskreno vjerujem da je kod tebe doslo do trudnoce i da ce biti sve ok!
    Kad vadis betu?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena jako mi je žao.

Meni je danas 8dp3dt.
    Imala sam bas dobar filing za tebe, ne znam zakaj si me podsjetila na mene
    Prije stranicu dvije sam napisala da se NE treba pouzdati u tamnjenje crtica ,posebno kod jeftinih testova. Nekad je malo manje reagensa, nekad je test stariji, nekad je urin razvodnjeniji...i crtica moze izgledati i svjetlije.
    Tako da se nemoj, molim te, hvatati na to. Ja ih imam svjetlije nego prvi dan testiranja, na dan vadjenja bete koja je bila preko 100.
    Ako zelis vidjeti lijepu i sigurnu crtu, uzmi cyclotest u ljekarni ili clearblue digital (nikako ne clearblue samo s crticom). Muellerovi su takodjer pouzdani, first sign iz dm-a nemoj.

Cestitam! Neka ti bude skolska trudnoca

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Jelena jako mi je žao.

Meni je danas 8dp3dt.
    November meni sve to mirise da će beta bit visoka. Ja se ne usuđujem uzet test. I dalje nemam nikakvih simptoma osim šta su cicke narasle i svako malo mi neka bubuljica izbaci na licu (Al to prepisujem utricima)

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala cure, utješile ste me

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

November!!! Se vec veselimo??

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jelena jako mi je žao.

Meni je danas 8dp3dt.
    Cestitam draga!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Veselimo se s dozom opreza, kad vidimo betu onda ćemo

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Veselimo se s dozom opreza, kad vidimo betu onda ćemo
    A cuj, ne bi imala plus da nisi trudna. Naravno, s dozom opreza...uzivaj u osjecaju. A beta ce samo potvrditi...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Naravno, jednu stepenicu smo bliže - imamo pozitivan test, znači primilo se je, a sad za dalje nije ništa u našoj moći osim da čekamo i budemo pozitivni!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

November,bravo na plusu !
    Šta se tiče testova ne moj se zamarati ako ne tamne svaki dan.Ja sam ih u svom dobitnom postupku isto krenula raditi od 6dnt i bio je poz a od 8. do 10.dnt boja se baš i nije mijenjala na nekima.
    Napravila sam ih brdo,10 dnt beta mi je bila 500 a gravignost mini taj dan soata slaba crta a na Intim plus tamnija od kontrolne.Tako da testovi bas nisu pouzdani za praćenje rasta bhcg-a.
    Sretno!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naravno, jednu stepenicu smo bliže - imamo pozitivan test, znači primilo se je, a sad za dalje nije ništa u našoj moći osim da čekamo i budemo pozitivni!
    A kad ideš na betu? Danas?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

čestitam na plusiću! stvarno svaka čast što se tako rano primilo, predobro! Neka beta bude ogromna!

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Meni je danas 10 dnt, mislila sam sutra napraviti test,mislite li da je rano?

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Nije, sutra ti je 11.dnt. Sretno Meni je 5.dnt, no ovaj put cu cekati skolskih 12 dana (vec sam se nabacala tih testova u proslim postupcima)

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Betu ću na kraju vaditi u srijedu i petak, tako mi najbolje paše zbog posla, a rekao mi je škvorc obavezno 2x vaditi.

Danas je test tamniji pa sam i ja mirnija. Ali koliko spavam to nije normalno! I ništa nisam odmornija!

Annii ja nikako nisam mjerilo dal' je rano :D ja sam uvijek za test!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bravo November... drzim fige za veliku betu...
    Tulipan bas mi drago za srceko...
    I mi danas vidjeli jedno

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Kod mene od popodne lagano propadanje kao pred M, svako malo idem u wc vidit situaciju (prosli put sam dobila 7dt) danas je 7dt....vec mi lagano sve lađe potonule

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mamiblue nemoj tako razmišljatiiiiiii, budi pozitivna. Sad bi ti mm rekao pa ne možeš biti tako nezahvalna prema svojim embrijićima!

Annii jesi radila test?

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

November cestitam i drzim fige za veliku betu sutra.

Mamiblue nemoj razmisljati negativno, biti ce sve u redu. Sacekaj jos malo i idi raditi betu.

Malena19 cestitam na srceku. Osjecaj je neopisiv ❤

Annii, jesi napravila test?

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Nisam još napravila test, imam jedan, neki jeftin,a nisam trenutno blizu grada da kupim još neki bolji ,pa ću sačekati sutra, nadam se da ću izdržati. Javim se kad ga napravim.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala vam curke, baš ste krasne. Mislim da me vi jedine razumite. Od sinoc, i jutros počelo lagano smeđkasto brljavljenje...Mislim da je to to samo šta neće još da krene normalno od utrica. M mi uvik dolazi u dan i zato sad ne razumim kako mi zadnja dva ivf-a toliki urani (10-ak dana)

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mamiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene od popodne lagano propadanje kao pred M, svako malo idem u wc vidit situaciju (prosli put sam dobila 7dt) danas je 7dt....vec mi lagano sve lađe potonule
    Hvala vam curke, baš ste krasne. Mislim da me vi jedine razumite. Od sinoc, i jutros počelo lagano smeđkasto brljavljenje...Mislim da je to to samo šta neće još da krene normalno od utrica. M mi uvik dolazi u dan i zato sad ne razumim kako mi zadnja dva ivf-a toliki urani (10-ak dana)
    A jesi planirala neki test, betu? Voljela bih te i ja utješiti. Znaš i sama da ima svakakvih situacija i da brljavljenje ne znači uvijek neuspjeh. Ovisi i o količini i sl. Je li to još traje?

Citiraj Anni333 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam još napravila test, imam jedan, neki jeftin,a nisam trenutno blizu grada da kupim još neki bolji ,pa ću sačekati sutra, nadam se da ću izdržati. Javim se kad ga napravim.
    Vibriram za plusić.. 11. dnt je skroz ok za testić
    Posljednje uređivanje od katka22 : 05.06.2018. at 10:36

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Napravi test barem da znas na cemu si..mozda i nije menga..
    Inace u neuspjesnim postupcima i meni je dolazila ranije..cca 12 dana od aspiracije..

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

A betu su mi rekli 14-ti dan da izvadim, to je u pon. Danas mi je tek 8dt i to osmostanicne pa ne znam jel mi još rano za test (znam da može i da ne mora bit) Situacija je ista, malo smeđkasto na ulosku i kad se obrisem...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

To ti vrlo lako moze biti implantacija!
    Nadam se i vibram da je!
    Drzi se i sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Prvi put kad sam bila na ivf- u bila mi je biokemijska i kad mi je bila implantacija (bar mislim da je) taj dan mi je bilo malo svježe krvi na gacicama, samo taj da i više ne. Tako da mislim da mi je ovo prije M. Uvik mi bude prvo smeđkasto i onda krene. Ako se nastavi isto ovako onda mislim bar 10 ili 11dt napravit test (valjda bi se moglo šta pokazat ako je pozitivan) pa da se ne mucim više.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Prvi put kad sam bila na ivf- u bila mi je biokemijska i kad mi je bila implantacija (bar mislim da je) taj dan mi je bilo malo svježe krvi na gacicama, samo taj da i više ne. Tako da mislim da mi je ovo prije M. Uvik mi bude prvo smeđkasto i onda krene. Ako se nastavi isto ovako onda mislim bar 10 ili 11dt napravit test (valjda bi se moglo šta pokazat ako je pozitivan) pa da se ne mucim više.
    Ja sam brljavila od 7,8dnt... Imala osmostanične,drugi put morulu... Poz test pokazalo na 8 dnt bila biokemijska...slaba,svijetla crtica...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mami vibram na najjače da se primilo!

Ja sam na kraju danas vadila betu - 10dp3dt, beta 152,9.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

November beta je super za 10dnt. Vibriram da se udupla za 2 dana ❤❤

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Odlicna je!!!!

Cestitam draga[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Wauuuuu, rekla sam ti odma da mi miriše na veliku betu! Čestitam draga!!! Neka bude školska trudnoća. Uživaj u osjećaju

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala curkiceee!!!

Još četvrtak da preživim pa će se lakše disati malo..

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

November čestitam!!!
    Ja jutros napravila test i ne znam šta da vam kažem, trebao je pokazati rezultat nakon 5 min, i ništa. Ljuto sam ga samo bacila u smeće, i vratila se u krevet. Nakon sat vremena, nisam imala mira i uzmem ga ponovno kad ono ima i drugu crticu. Sad uopće ne znam jel to ima ikakvog smisla, s obzirom da u uputstvima piše da je nakon 10 minuta test nevažeći. Radi se o Primatestu
    Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati petak i betu, jer drugi nemam gdje kupiti.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Anni333, odi danas vaditi betu. 11dnt bi trebala pokazati. Ja sam isla 11dnt i beta je bila 69 a za 2 dana se uduplala. Drzim fige!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Annii daa idi po betu! Sumnjiv mi je tvoj test!
    Ja sam išla 10. dan nakon transfera, ilitiga 13.dan nakon "ovulacije". Nije rano!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

November,cestitam! Beta je divna..
    Ko zna,mozda su se primila oba!

Anni333,ja sam isto za to da odes izvaditi betu..
    Sretno!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

November čestitam!!!
    Ja jutros napravila test i ne znam šta da vam kažem, trebao je pokazati rezultat nakon 5 min, i ništa. Ljuto sam ga samo bacila u smeće, i vratila se u krevet. Nakon sat vremena, nisam imala mira i uzmem ga ponovno kad ono ima i drugu crticu. Sad uopće ne znam jel to ima ikakvog smisla, s obzirom da u uputstvima piše da je nakon 10 minuta test nevažeći. Radi se o Primatestu
    Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati petak i betu, jer drugi nemam gdje kupiti.
    Mislim da sam baš za taj Primatest test ovdje čitala da ne pokazuje trudnoću često ni na betu od preko 100. Zato ili ponovi neki osjetljivi Gravignost mini npr., on je osjetljiv već na 10iu ili clearblue digitalni, on je na 25iu. A najbolje, izvadi betu...

November, beta je vauuuuu
    Posljednje uređivanje od katka22 : 06.06.2018. at 11:46

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anni, tek sad sam vidjela da nemaš gdje kupiti drugi test...žao mi je da moraš biti u agoniji još 2 dana...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

2?? Mislite da je moguće? Ja sam baš bila totalno uvjerena da je nemoguće da su dva, nije beta baš tooolika...Nemojte me sad :D

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vrlo lako moguce da su se oba primila..
    Moja beta 9dp5dt je bila 169,blizanacka trudnoca tako da...

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Drage moje ne mogu danas nikako, do petka moram čekat jer nemam auto,ja na selu sama s majkom, i nema mi mrdanja. Muž na putu, tako da čekamo

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Oh pa to bi bilo divno da su 2 ))

Anni što reć nego drži se!!!! I nek ti vrijeme proleti do petka.

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Pozdravljam drage žene,tu sam prvi put. A puno mi znači ćut razlicita iskustva.
    U subotu sam imala FET 02.06.
    Danas mi je 4dpt
    Imam bolove lagane,probadanja u predjelu maternice,dva dana,danas i temp. 37,2
    Imam osjecaj da cu se pojest do drugog petka.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo lako moguce da su se oba primila..
    Moja beta 9dp5dt je bila 169,blizanacka trudnoca tako da...
    Moja beta na 9.dnt blastice bila je 197 i doktorova reakcija je bila da moguće imamo jednojajčane pošto smo na transferu bili vratili samo jednu, ali je ipak na kraju bio samo moj frajer...tako da...

Oh pa to bi bilo divno da su 2 ))

Anni što reć nego drži se!!!! I nek ti vrijeme proleti do petka.
    Svakako, uzv će brzo pokazati...ako si želiš dvoje, želim ti i ja...uživaj draga u slatkom iščekivanju.

Anni
    , evo, još samo jedan dan. Ako nema nikakvih krvarenja znači da je sve zasad dobro. Nadam se da će tako i ostati i vibriram za lijepu betu sutra!

Ja sam full ponosna na sebe, jučer sam napokon postala dovoljno hrabra i sama si dala prvi put inekciju decapeptyla. I odsad ću i nastaviti sama jer mi se čini da je tako najbezbolnije do sad. Inače sam u iščekivanju ciklusa koji bi trebao doći sutra, pa u planiranju odlaska za Zg za vikend obaviti uzv i pretrage hormona pošto to kući vikendom ne mogu napraviti.
    Cure koje imate iskustva s dugim protokolom, je li realno očekivati da ciklus dobijem kako i očekujem ili mogu očekivati kašnjenja? Nemam ni jednog simptoma PMS-a zasad i baš me to živcira...

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nina86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdravljam drage žene,tu sam prvi put. A puno mi znači ćut razlicita iskustva.
    U subotu sam imala FET 02.06.
    Danas mi je 4dpt
    Imam bolove lagane,probadanja u predjelu maternice,dva dana,danas i temp. 37,2
    Imam osjecaj da cu se pojest do drugog petka.
    Nina, dobro došla!
    Ovaj FET, to ti je prvi transfer ikad ili? Kakve su vam dijagnoze, dosadašnja iskustva? Jesi li imala FET blastice ili? Sva ta probadanja i bolovi su nekako česti kod većine cura, pa bih rekla da su to normalni simptomi nakon transfera. Gdje si radila postupak, kad planiraš betu? Sad sam te obasula pitanjima. Tu smo da dijelimo sva iskustva i nedoumice pa nam slobodno javi kako napreduješ i sve što te zanima, uvijek ćeš naići na nekog tko ti može pomoći svojim iskustvom... u svakom slučaju, sretno!

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Nemam zasada nikakvog krvarenja, ali me svaki dan lagani boli kao da ću svaki tren dobiti M,i nikakve druge simptome nemam, grudi malo osjetljive, al me više niti ne bole kao prvih dana, nikakva pojačana osjetila mirisa ni okusa.
    Nekako više mislim da nema od pozitivne bete ništa,a utrogestan spriječava M.
    Još danas da izguram pa ćemo sutra sve znati.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nemam zasada nikakvog krvarenja, ali me svaki dan lagani boli kao da ću svaki tren dobiti M,i nikakve druge simptome nemam, grudi malo osjetljive, al me više niti ne bole kao prvih dana, nikakva pojačana osjetila mirisa ni okusa.
    Nekako više mislim da nema od pozitivne bete ništa,a utrogestan spriječava M.
    Još danas da izguram pa ćemo sutra sve znati.
    Draga...ja danas 10+5 i nemam ni jedan simptom...a bolovi i probadanja imam stalno od prvog dana...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mene danas poprilično bocka, reže, probada...Pa prestane, pa opet počne. A kičma mi se raspada koliko me boli! Luda sam skroz i jedva čekam da vidim nalaz bete i da budem onda mirna! Tako da, nit je mir prije testa/bete, nit je mir poslije...Nema više mira očito!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •