Ja mlada ali zalihe male![]()
Sto mi znaci hrpa js kad su losije kvalitete zbog godina i ne primaju se. Ne treba ti hrpa zametaka, vec oni koji ce uspjeti.![]()
sadie, nina 83 je dokaz da se moze i 12-i dan od punkcije vidjeti crtica
cestitam i sretno dalje!
Posljednje uređivanje od bubekica : 24.09.2014. at 21:22
Hvala,ali ja sam i dalje u strahu nekom da ovo sve sanjam,u petak cu opet napravit test pa cu javit rezultat,u utorak trebam vadit betu,nikome jos nista ne govorim dok ne bude sigurno,ali mislim da nebi 2 testa pogrijesila,neznam prvi puta sam u ovome i bas me strah.
Sadie hvala,dala si mi vjetar u leda..nina 83 cestitke i od mene i sretno ti dalje u novom poglavlju![]()
Evo I ja napravila test kad ono nista...
Mirelis, jel ti danas 10dnt? Mozda je rano... Ja jos nikad nisam radila test, to mi je igra zivaca..
da 10dnt, 12dana od pounkcije
I evo sad odoh U kupaonicu pogledam opet test I vidim druga crtica
Jedva vidljiva Ali vidim ju ,da napomenem da I prva crtica koja oznacuje valjanost testa nije bas nesto vidljiva...
mirelis koji test?
~~~~~~~~~~~~~ da je to to! jako je rano.
Clearblue total 30kn...
U ponedeljak cu vadit betu...a do onda...
samo da provjerim - jel crtica tanka kao kemijskom povucena ili je siroka kao i kontrolna?
mozes mozda fotkati pa staviti na imageshack?
Nije sirola ko kontrolna ,jako tanka ko kemiskom povucena
uzalud slikat ne vidi se dobro ,od stapica za uzimanje urina je prvo ta tanka a nakon toga deblja plava U istom prozorcicu
http://ecx.images-amazon.com/images/I/614zj-zqqBL.jpg
ovako nesto?
to su evaporacijske crtice, nazalost ceste kod clearblue testa - nisu pozitivan test.
Nemogu stavit sliku
Nije takav clearblue compact samo stapic
A Sta bude bit ce
nema veze ima li plastiku ili nema, test unutra je isti.
ja ti od srca zelim da bude lijepa beta.
Hvala ti svakako...
Clearblue test je i meni pokazao tu tanku crtu jos kad sam bila na ciljanim odnosima.. Zajedno vadimo betu! Nikako docekati ponedjeljak... Od simptoma jos uvijek nista, cak ni grcevi kao pred M koje sam imala u prva dva ET. Kako je kod tebe?
Znaci bolje da se ne nadam previse ...
Trebala bi vadit betu 1.10. Al mislim ic U ponedeljak da znam Sta dalje radi posla...
Nadam se da nije prerano za betu,sad dan-dva
A od simptoma pa skoro nista ,osim cestog mokrenja(al s tim se borim I pred mengu)
Spavam puno I inace sam spavalica,vrtoglavice me malo drze kad se probudim al to pripisujem dugom spavanju...
A kod tebe?
Ni kod mene nista, samo me grudi bole, al to je od utrica.. Spavanje me uhvati samo kad njih stavim.. I apetit mi je ogroman! Meni je draze bez testova, duze se nadam da sam trudna!
Probaj ponoviti test za dan-dva al nemoj taj.. Kupi onaj najjeftiniji od 15kn, zaboravila sam kako se zove..
Znam, puno cura je tako rano dobilo pozitivan test. Al ja svejedno nikad nisam imala hrabrosti za to, niti ću imati idući put. Da mi je negativan, izjedalo bi me 2 dana je li rano il stvarno niš od toga. Zato sam samo prvi put radila i test i betu, kasnije se nisam htjela razočarati 2 puta pa sam samo test radila (i svaki put je bio točan).
Tak je i meni, zato sam uvijek strpljiva i nikad ne radim test ranije, čak sam ga htjela odgađati za 1 dan al je mm kopkao rezultat. Duže se mogu nadati.Ali svejedno 3 dana prije testa unaprijed oplakujem poraz, čisto da se priredim za razočarenje (pa sad mazim bebu u trbuščiću).
Joj i mene to hvata, vecer prije bete obavezno vec oplakujem rezultat. Vidim da je tebi bas FET bio uspjesan, tako da se nadam da bi i moj mogao biti..
cure da se i ja javim,danas sam ponovila test i bio je pozitivan,jaca i deblja crta,probudila sam se u pola 5 jer imam grceve i preznojim se sto puta u noci,jel to normalno,preko dana nemam grceva samo navecer kad se umirim,svasta mi prodje kroz glavu.
Hej Nina, i ja ti znam imati grceve kao pred M, al kazu cure da imaju grceve i u trudnoci.. Kada vadis betu? Saljem ti puno vibrica da bude velika brojka!~~~~~~~~~~~
Ovo ti je vec 3 test pokazao plus?!
Zdravka 82 betu trebam vadit 30.9.u utorak,nadam se da ce bit velika,inace mi je danas dan m.ali ja se iskreno nadam da nece doc,valjda nebi 3 testa pogrijesila![]()
Zdravka82 Držim fige za fet.
Nina 83 Puno cura ima bolove kao pred m kad su trudne. Bitno da si pišnula crtu. Utrići podignu temperaturu, tak da se ja ne bih brinula oko toga.
Moja beta danas 298...
hehebas mi drago, cestitam!
Mirelis cestitam!!!! Ja sam izvadila krv, al nalaz tek poslije 14h... cekanje mi je najgore...
Znaci to je to...
Jos nevjerujem
Ja sam morala u drugi grad, kod nas u vk se nesto pokidalo pa ne rade... Pitala sam i ja al kao ne moze prije..
Mirelis cestitam od srca!!!
Nestrpljivo ocekujem lijepe bete i od ostalih cura![]()
Posljednje uređivanje od bugaboo : 29.09.2014. at 11:25
mirelis cestitam ti od srca,Zdravka drzim ti palceve za ljepu betu,ja sutra idem vadit,nadam se dobrim vijestima!!!
Nadam se samo da ce se duplat U srijedu moram ponovit...jel je ovo dovoljna vrijednost za 14dnt.
Svim ostalim iste rezultate zelim...
mirelis ne brini, lijepa je beta!
Mirelis čestitam ti iskreno,beta je odlična...držim fige da se uredno dupla a i za dalje da sve bude 1/1...još jednom čestitam...ne mogu ni da zamislim koji osjećaj
Zdravka da i ti nastaviš sa pozitivnim vjestima...nina sretno sutra..
cure da se javim,otisla kod gin.danas popodne po uputnicu za sutra da bi me on poslao popodne u lab.kao sta cu cekat sutra,beta mi je 830,danas 12dnt,sta mislite jel previsoka,u srijedu ponovo vadim,Zdravka bas mi je zao zbog tebe
Mirelis i Nina 83 čestitam vam od srca
Zdravka82 zao mi je (:
Hvala vam curke na podrsci! Najgore mi je sto ne znam do kada cu sad cekati sljedeci postupak s obzirom da mi dr. A odlazi sa VV. Pretpostavljam da ce sad nastati guzva kod doktorice... Sutra ga zovem da mu javim, pa cu pitati..
Nina cestitam, ja mislim da je beta bas kako treba biti!! Sretno i tebi i mirelis do kraja!![]()
Čestitke, Nina.
Zdravka, nadam se da ćeš uskoro u sljedeći i to dobitni pokušaj.![]()
Ej zene..neznam dal mogu ovo ovdje da pitam
Zanima me da li mogu nakon uspjesnog ivf-a prvi pregled obavit kod dr.Alebica(obzirom da je on zasluzan za sve)
Voljela bi da mi on potvrdi da je sve U redu...
mirelis inace bi mogla, al on ti je na VV samo jos ovaj tjedan...