Pa onda ovaj tjedan,jel rano za pregled?
Pa onda ovaj tjedan,jel rano za pregled?
jesi mu javila betu? jesi ponovila?
on bi ti trebao reci kad da dodjes...
Javila mu jucer,sutra ponavljav da vidimo dal se pravilno dupla ,pitat cu ga onda...
Kolka bi mi beta sutra trebala bit ako je jucer bila 298...
trebala bi biti otprilike duplo, znaci oko 600. prerano ti je ovaj tjedan radis uzv.
Dupla se svaki dan il svaka dva/?
svaka 2 dana, otprilike.
http://www.countdowntopregnancy.com/...calculator.php
ovo je dobra pomoc.
možeš računati i da bi trebala porasti za barem dvije trećine (66%) u tih 48h... ne mora se baš doslovno duplati![]()
Moja danasnja beta 833
Odlicna beta!![]()
Super mirelis, cijelo jutro virkam da vidim kako je danas proslo!!!
Nina sad si ti na redu!![]()
Nina cekamo...
mirelis divno... super beta
Ninaaaaaa?????
mirelis,vau odlično duplanje! Čestitam
Evo i mene,danas 4.dan nakon FET-a jednog 4.st. i jednog 3.st.
Pa sad čeekamo.
Zuzy sretno
Nego cula se sa dr.Alebicom I kaze mi ponovi U petak da se uvjerimo da je zbilja sve ok...
Jel to normalno ?
Pretpostavljam da je to zato jer si prerano vadila.
Zuzy sretno!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo me cure,sad stigla kuci,moja beta danas 1796,u pon.ultrazvuk,mirelis super ti je betica!!!
Bravo mirelis,super nina,prekrasne bete
Ja svoju vadim sutra i već sam nervozna
Mogu mislit kako ti je,igra zivaca,drzim fige za ljepu betu mendula!!!!
Iskusne molim...
Nakon koliko je na uvz moguce potvrdit trudnocu?
Ja sam isla na VV sa 5+4 na 1. uzv i srceko je kucalo.
mirelis - kad beta prijedje 1000/1500 bi na uzv trebala biti vidljiva gestacijska vrecica.
danas beta 2027
odoh na uvz
Uzivaj u pogledu!
![]()
I evo na uvz se nista ne vidi narucena za 10dana,tako mi I Alebic preporucio ,nadam se da je sve to skupa jos malo
,al svejedno me kopka da nije negdi drugdi zalutalo...
Dal beta isto tako lijepo napreduje ako se recimo radi o vanmaternicnoj?
Mirelis odi za 10 dana na uzv, tada bi se sve trebalo vidjeti. Mislim da si otisla malo prerano, nemoj se unaprijed zivcirati i zamisljati lose scenarije.
Pa I ja tako mislim ,danas mi je tek treci dan kasnjenja menge
znaci 4\3...
A opet mislim da bi bila vanmatericna imala bi kakvi bolova,krvarenja beta se I nebi tako kvalitetno duplala
Meni se isto tvoja beta cini presavrsenom da bi bila vanmaternicna. Vjerojatno ti soc gin ima los uzv aparat.
Poprilicno je rano, ali ja bih isto na betu koja je presla 1000 otisla na uzv - jer se tad najranije moze vidjeti.
Sretno za 10 dana!
Danas osjecam neke cudne bolove u predjelu maternice(Kao U vrijeme implatacije recimo)
Moram li se brinut...
Smijem li uopce vise bit na ovoj temi?
Pozdrav svim curama, i čekalicama bete i novim trudnicama
Nova sam ovdje, već neko vrijeme vas čituckam i evo se odlučih priključiti....u utorak sam imala FET dvije blastice i sad strpljivo(možete mislit) čekam 16-dnt za izvaditi tetu betu
Da vas pitam...jel ima koja trudnica koja nije imala implantacijsko krvarenje??? I koji dan nakon et-a se događa implantacija? U pitanju su blastice![]()
Ponosna trudnica iz prvog ivf....
U ponedeljak sam imala transfer 2dvodnevna su mi vracena a U subotu sam osjecala neko Kao grcenje maternice ako je to bilo to,bez ikakvog krvarenje sve proslo...
Ni ja nisam imala nikakvo krvarenje. Nit ikakvog simptoma, probadanja, nista.
Meni su vracene blastice,grceve sam dobila odmah drugi dan nakon transfera,ali nisam imala implantacijsko krvarenje,7 dnt pozitivan test
Hvala cure
Mene stalno nešto pika, probada, smeta, malo s desna pa malo s lijeva, a nisam imala punkciju pa mi to sve čudno....možda je od utrogestana, a stomak mi je napuhnut ko da sam 4 mjeseca trudna
A beta tek 16dntmada bi mogla ja to malo ranije, ako naravno vještica ne dođe....
ja nisam imala niti grčeve niti implantacijsko krvarenje nakon transfera niti u jednoj trudnoći. Tetagogolina, gdje si bila u postupku? koji protokol? koja je dijagnoza, koliko si dobila jajnih stanica, koliko imaš godina, daj malo više napiši o svom postupku i sretno ~~~~~~~~~~~~~~
JA-'80. neprohodni jajovodi, MM-'78. azoo, Pronatal Prag, na prvi ivf smo bili prije 5 godina i imala sam 9 oplođenih stanica, vraćene su mi bile 2 i dobili smo malenu djevojčicu. Ovo je peta godina da nas je još 7 smrzlića čekalo i zvali su nas što ćemo s njima....hoćemo platiti daljnju krioprezervaciju ili ih uništavaju
Naravno da smo uplatili daljnje čuvanje i eto taj poziv nas je ponukao da se odvažimo probati opet. Uzimala sam samo estrofem i 19dc je bio FET. Odledili su 4; 2 su se razvila do blastice, 1 nije preživio, a 1 je stao na stadiju morule i nije se dalje razvijao. Vraćene su mi te blastice, a u ledu nas čeka još 3. Ukratko bi to bilo to
![]()
Danas 7dnt...bila sam u šetnju malo po suncu i prošla sam kraj ljekarne i ne znam ni sama kako, al doma sam došla s Clearblue testom na trudnoću![]()
tetagogolina meni je clearblue jako,jako slabu crtu pokazao 7 dnt,ali zato baby check je bio jaci,jeftiniji je a imas 2 testa unutra,ja ga platila mislim 30 kn
i clearblue je 26knali naravno došla sam pameti i spremila ga u ormar...probat ću 10.dan
![]()
Nisam izdržala, napravila sam test i pokazao je odmah nakon 3 sekunde i drugu blijedu crticu
Mogu li se početi veseliti???? 9dnt mi je
Naravno, crtica je crtica!![]()