Sarah bas sam sretna radi tebe i tvojih pozitivnih testica! Samo veselo i opusteno dalje! Bit ce to super, mozda su se i dva uhvatila. Da te pitam sto je taj embrioglue sto si radila? I koliko mislis da to utjece na postupak?
Sarah bas sam sretna radi tebe i tvojih pozitivnih testica! Samo veselo i opusteno dalje! Bit ce to super, mozda su se i dva uhvatila. Da te pitam sto je taj embrioglue sto si radila? I koliko mislis da to utjece na postupak?
I mene zanima embryo glue. Bila sam na dogovoru u Beta plus i tamo to ne koriste, jer smatraju da to ne utječe. Sad neznam ja bi voljela uzeti sve. Mogu li možda to sama kupiti pa donijeti? Kako to izgleda Sarah?
Cure, na VV to koriste stalno. U to se umoće embriji prije transfera. Meni to nije pomoglo...
Tnx, Hay! Ma neka su se i oba uhvatila, daj boze...
Taj embrio-glue...
Bisam ni ja cula nikada prije za to. A nisam to ni vidjela tako da ne znam vam reci ni kako to izgleda. Mogu vam samo rec ono kako je nama to embriolog objasnio..
Naime, to je nekakav medij (tekucina) u koji se embriji stavljaju 10ak minuta prije samog transfera i prenose se skupa sa tim onda u maternicu, teorija im je da to dodatno pomaze da embriji ostanu na mjestu i bolje se uhvate.
Eto, vise od toga bas vam ne znam reci jer nisam ni istrazivala dodatno nista.
Ja sam koristila embryo glue dva puta i uspjelo je. Samo prvi put prestalo srce kucazti bebi u 7 sedmici a drugi put sve je proslo super i sad beba ima 5 mjeseci
Antigravity - čestitam na dečkiću!
Planiram ga raditi u ponedjeljak jer sam za vikend na službenom putu. Uh, već mi je muka od same pomisli...
Antigravity,
Cestitke na deckicu
Vaki,
Sretno u ponedjeljak, ocekujemo plusic!!![]()
Tebe je strah testa u pon a mene nalaza bete u ponedjeljak. Ne mogu stat mislit o tome od straha da ne pokaze neku malu betu..
Zasto ja ne vidim post od Antigravity da je decko? Jesi bila danas na pregledu i na humanoj?
@Sarah sretno dalje i neka sve bude savrseno!
I ja sam refreshala stranicu nekoliko puta jer mi nije bilo jasno odakle Vaki ta info a post ne vidim hahahahaha i onda sam joj vidjela u potpisu
Hvala ti! Stvarno se nadam da ce uspjeti i biti super sve ovoga puta. Bila bi to prava 3.sreca
Jutros test pozitivan i dalje... trta me pa piskim svaki dan hahahaha
@Vaki ahaaa. Plavusa. Ali to mora da je bila na pregledu. I sigurno je sve super.
Drži se Vaki, vikend je pa ce ti malo brze vrijeme ici.
Uzivajte zenske za vikend! Saljem pozitivnu vibru za ponedjeljak i veeeliku pozitivnu betu i pozitivan test!!!
Hvala vam curke!![]()
Bila sam na kontroli u bolnici, pa zaključci su...
Mirovanje za mene cijelu trudnoću, srećom ne strogo. Sretna sam što ne moram ležat, mogu lakše poslove po kući i šetnjica...
Polip se smanjio ali moguće je da će i dalje zezat. Jos tu i tamo se pojavljuje sukrvica, ali to je sad tako.
Papa test uzet s polipa je negativan; promjene na stanicama povezane s upalom.
Nakon vaginalnih, počela sam s oralnom antibioticima, pa se nadam uspješnom rješavanju upale da imamo jednu brigu manje.
Bijah i na humanoj, redovna kontrola mi je za 12 dana.
Sarah777 & Vaki, vjerujem da ću pročitati najbolje vijesti od vas u ponedjeljak!![]()
Antigravity, misli na bebaca i miruj puno, nek drugi trce oko tebe
I bit ce to sve super!
Vaki, kako prezivljavas vikend? Sutra piskis test!!! Uzbudjena?
Ja sam luuuuda vec.. moji testovi su svi pozitivni, jutros radila zadnji...
Sas cekat do sutra ujutro za betu. Uuufff... nervoza mi je!
E da vas pitam, za betu vadit, moram bit 2 sata budna prije toga ili ne?
Mogu sta stavit i u usta?
Zanimljivo je da ovaj put, najvislja temp tokom dana do koje sam dosla je bila 37.1;
U pretodnih pokusajima dolazila sam i do temperature 37.7.
Sarah bit ce to jedna lijepa beta. Ne moras biti dva sata budna. To je za prolaktin.
Sarah - i ja sam nervozna. Mislim da ovu noć neću oka sklopiti.
Dobro ti kaže Kengurica, nećeš biti manje trudna ako nešto pojedeš.
Sretno sutra i javi nam čim saznaš...
Pozdrav, ženske
Prije svega, čestitke trudnicama, posebno tebi,
@antigravity
Svim čekalicama želim puno strpljenja, kao i nama koje tek krećemo s postupkom.
Evo danas sam odradila folikulometriju, samo što nije puknuo f. Pa smo radili dodatno još kod kuće, nikad se ne zna
U utorak idem da ustanovimo ovulaciju, pa me ceka scratching endometrija (ima li tko iskustva od vas?) i supresija prije menstruacije, da bi onda kad počne krenuli sa stimulacijom.
Eto, dugi proces ali baš sam pozitivno uzbuđena <3
Djevojke - kod mene kaos. Toliko su mi se tresle ruke kad sam radila test da mi je štapić upao u wc. Zadržala sam mokraću i brzo trčim po čašicu da mogu uzet drugi. I sad nemam pojma gdje sam sakrila druge testove od mužića. Dođe mi da se upucam. Sad moram kupavat drugi i sve ponovo.
Mada me jutros uhvatila neka negativa nakon euforije. Jučer kao da su nestali svi bolovi i signali…
❤️
Imamo betu!!
193.9!!
Samo mi recite da je to om, molim vas...
Danas mi je znaci 14.dan nakon transfera 3 dana starih embrija.
Kontaktirala sam cito, zadovoljni su betom, ponovit trebam ju za 2 dana da vidimo da pravilno raste
Hvala, Sara.
Jako smo happy, jos sad treba prezivit do srijede da ponovimo betu... i trest se opet do nalaza uuuffff
Procitala sam tu temu od pocetka do kraja nekoliko puta vec i mislim da necu vise ni citat jer mi to radi stres samo.![]()
Posljednje uređivanje od Sarah777 : 03.06.2019. at 12:00
Super za Sarah! Evo probaj se opustit do druge bete, napravila si sve sto mozes tako da ce bit sve kako treba! Znam da je sve to stresno, i pišanje testa i svako vadjenje krvi meni lupa srce kao da ce van iskocit
Čestitam, najbitnije je da se pravilno dupla! Svakakvih početnih beta ima...
Vidi ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/54020-j...ransfera/page8
Nije ljube. Ujutro ću... Nekako sam postala pesimistična. Do jučer sam bila uvjerena da se nešto dešava, a sad se sve nekako utišalo. Uh!
Sarah - čestitam! Bravo!
Jao ljube, sad si me rasplakala. Uz sve što si prošla još toliko brineš o drugima. Stvarno si jedna divna žena!![]()
Na žalost, kod mene je test negativan. Zapravo oba testa su negativna.
Cure, hvala na cestitkama.
Odmaram sad i mislim pozitivno da bude beta sutra dupla![]()
Vaki,
Ma joooj... stvarno mi je jako zao...
Isplaci se danas i onda glavu gore i mislit pozitivno, biti ce onda plus debeli sljedeci put!
Ima li kakve sanse da ti je kasnija implantacija bila pa da ponovis test jos jednom?
Kakav vam je plan za dalje?
Hvala vam! Težak je naš put...
Hay - imamo još smrzlića. Ovo mi je već 5. neuspjeli transfer pa se pitam hoće li mi ikad više uspjeti...