Stranica 294 od 310 PrviPrvi ... 194244284292293294295296304 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,651 do 14,700 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Super MonaLi, već 7.dt plusić. Ma to je to, kažem ja. Kad se primi, primi se... Cestitam!
    Danas mi je 13et ali danas već sasvim normalno krvarim, tako da sigurno ništa.
    Sretno svima, ja odoh na čekanje Nove godine možda je 2020 baš moja godina

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Malamimica - koristim utrogestan, vaginalno, samo 2 navečer. Ali u prošloj trudnoći sam oralno jer sam operirana i bilo je sve ok, tako da ne igra to neku ulogu... ali možeš slobodno vaginalno stavljati.
    Simptomi, hmm pa ništa baš...jajnik me stezao nekako, kao pred ovulaciju, i prištići po bradi... a 2dpt me želudac navečer malo bolio. Ali sve to onak minimalno... u prvoj trudnoći sam imala impl krvarenje, sada ne, tako da nema pravila. Kakvo je stanje danas? Napravi test, već će pokazati... Sretno

Ladida - žao mi je ako je baš menga došla... hoćeš raditi betu ili?
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 22.11.2019. at 10:12

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Monali hvalaa ti draga
    Danas je puno bolje, nesto me prosla dva dana bilo stislo, mada sam u tim danima trebala i da dobijem, pa nesto razmisljam da je to ! Malo je bilo nekog kremastog iscjedka, sasvim malo ali danas nema ni to, bubuljice samo te dve tri koje se smiruju ! Jajnici me bole, kao da imam upalu, prvo je desni sada kao malo lijevi, taj neki bol koji se spusta u preponu...ali to je sasvim malo ! Grudi i ne pratim, one malo bole pa malo ne ....
    Monali test ne radim jer sam svaki put docekla veliki - tako da se to vise ne usudjujem !
    Malo sam zbunjena...pola mene misli da je ok, a pola da cu da procurim cim prestanem sa utrogestanom....
    Kakvi su tvoji simptomi jos bili do bete ?

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Monali kada ti radis betu ?
    Svaka cast za testic....super, cestitam i drzim fige za dalje....

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Da vam javim: bili na pregledu i kuca nam jedno ❤️
    Jako sam, jakoooo sretna
    Kaze dr uredna trudnoća

Sretno
    Javljajte se

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Jaooo rokas cestitamm od srca, to je divno divno...
    Super, super ! Kako ti sa svojim simptomima sada , ja javim cim bilo sta uradim
    Kod mene samo cuda , ne bole jajnici u paru prije dva dana desni, a dana lijevi

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Cure pisem ali ne znam zasto ne dolazi na forum

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Monali samo da te pitam, kada si uzimala utrogestan oralno da li ti je bio iscjedak uopste....meni se pojavio iscjedak, bez ikakvih drugih simptom - zuckast !! Kontam da li je os utrogestana...nesto mi je previse kao najava za pms

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Hvala draga

Ja gi ni sada nemam simptoma osim osjecaja da cu dobiyi svaki cas....

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Divno,divino , jei te smomak boli kroz grceve ili jajnike osjecas,je li mirujes sta ti je rekao dr.?
    Ja sam ok , u ponedeljak je beta...bez simptoma sa. Osmi iscjedka za sada .... Ne znam da li to moze biti od oralnog utrogestana...znaci mlijecni do zuckasti iscjedak bez ikakvih drugih simptoma...i ponekad menstrualni grcevi vidjecemo sta ce izaci od toga....

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Boli me, grci me, ma strahota... Uzasan osjecaj
    Ali dr kaze da je to normalno
    Ne znam za utrice jer ih nikad nisam uzimala oralno.... Sretno... Javljaj se

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku

Ja prijavljujem da sam jučer 7dpt popodne, imala plusić na testu
    Još ne vjerujem...
    Monaaaa
    Udem nakon 100 godina i vidim ovo!!
    Pa di gledam ja
    Sretno do neba!!
    Posljednje uređivanje od nivesa : 23.11.2019. at 17:57

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Prvi simptomi trudnoce od jučer.....
    Znaci muka, hladno, vruce, tlak prenizak, otkucaji previsoki.... Onak krepat cu Danas mi je 6+4, prije ovoga samo bol u stomaku.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Jao rokas nedaj se draga, bar znas zasto je to sve tako smo i citali, sa simptomi krecu tek nakon bete i svega...a mi svi trazimo simptome ranije...
    Je li te stomak jos boli ?

Mene sinoc kada sam legla pocelo nesto kao pri dnu da boli, cudan pritisak- osjecaj !
    Sutra je beta...joj kako me je strah sam !
    Cikus sam trebala u petak da dobijem....ali komtam da ne moze zbog utrica!
    Sta nam je sa monaLi gdje je ??

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Boli da... Danas ujutro ustala i idem stavit kavu, dođem do kuhinje i sve mi se zacrnilo sjela na pod i zvala muza..... Ma uzas, hahahahha, nije mi tako bilo u prvoj trudnoci...

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Drzim fige da beta sutra bude veeeeeelika❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Koja si ti kraljica...svaka cast fino ti se ismijem...bitno da je sve ok, i lezi i odmaraj, cuvaj se i naravno javljaj

Hvala za betu draga, ja se borim vec 5 godina za bebicu...do sada imam iz sebe dve negativne bete...valjda ce sada biti dobro....

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Rokas opet ja...samo da pitam ako se sjecas prije bete i tetsa, da li te i malo bolio stomak !
    Znas sta mi je cudno , mene je prvo bolio desni, a sada ljevi jajnik...kao upala...ne kao ni pms i tako...nego kao grc, upala...ali cudno zasto naizmjenicno

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Draga mi smo se borili 7 godina, vecinu po Milinovicevom zakonu, tek smo iz 5-og ICSI-ja uspjeli, tad sam imala k za zamrznuti 2 slamke sa po 3 blastice unutra i evo ove godine nam je uspjelo opet...
    Stalno me bolilo, probadalo, grcilo, s tim da sam ja imala FET u prirodnom ciklusu i jedino sto sam uzimala i uzimam su utrići....

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

I meni je ovo FET , drugi put iz zamrznute blastociste...valjda ce o a da uspije...mi smo vratili dve, da da Bog bar jedna da nam se zakaci , ja sam na estrofemu 2 dnevno i utrogestan !
    Ma mene vise birne sto na pocetku nistaaaa boljelo nije i sada krenulo , ali tako je i tebi bilo kako sam skontala...mene isto sada i grcevi i sve po malo...odmah se prepadnem i legnem !
    Je li ti odmaras ? Sta ti je dr.reko- mirovanje ili normala

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Draga ja doma imam jednog malog, živog cetverogodisnjaka tako da jako malo mirujem.. Mirovala sam prbi dan poslije et-a i ajd malo drugi, sve ostale dane normalno po kuci, cak sam i usisavala i prala pod, perem ves, praona mi je na katu tak da lagano gore-dolje, setamo svaki dan po naselju, po trg centrima -(naravno jel), vodim treninge, ne vjezbam ali pokazem vjezbu, zagrijavanje radim s njima kao i istezanje, na posao ne idem jer je fizicki i psihički jako naporan

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Meni se vide dvije gestacijske vrećice, ali dr je na samo jednoj cuo embrionalni odjek, kaze da ova druga vjerojatno nece, dvije su mi vracene isto

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citam i ne mogu da vjerujem, svaka cast ! Koliko borac si, to odavno nisam vidjela...cula ,jos kazes kako te stomak boli..a gledaj hiljadu poslova ona obavlja...svaka cast, za sve pohvale !
    Kada ides opet na kontrolu, aje vidjecemo jos nista ne mora da znaci mozda ipak bude 2

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Idem opet u petak.. Nadam se da ce sve biti ok...
    Razveseli me sutra s betom, molim te lijepo ❤️❤️

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

MonaLi?! gdje si nam? Jaaavi seeee

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Nadam se da hocu, hvala ti na zeljama odmah se javim....
    I ja se pitam sta nam je s monali.....

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Rokas moja beta 14 dan nakon rransfera samo 67 , opet nista ne znam i moram mirovati i cekati....kako da je tako mala

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Nista, ponavljas za dva dana, mora se duplati. Mod
    Mozda kasnija implantacija...
    Ne prestaj sa terapijom, miruj.. Jesi javila svom MPO dr?

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citam da je prosjecna vrijednost bete 14 dnt 48. Po tome tvoja je ok, samo je sad najbitnije da se podupla....

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hej cure, nisam se preko vikenda mogla ulogirati prek moba, ne znam zašto

Uglavnom, nisam vadila betu još, popodne ću i nadam se da će nalaz biti isti dan.

Malamimica - pa to je pozitivna beta? Ajme super, držim fige da se lijepo podupla. Ok je to brojka, nema pravila previše tu. Samo neka raste. Mene je trbuh i jajnik bolio isto, i još uvijek me boli.

nivesa - hvalaaaaaa Haha, ma tek sad sam se javila tu, nisam dugo bila na forumu

rokas- ja imam dvogodišnjaka doma, opće ne znam kako će to izgledati u ovoj trudnoći

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

MonaLi javi nam betu i sretno
    A sto se tice dvogodisnjaka haha samo mogu reci uh hihi
    Ovom mom sve mozes objasniti, kuzi, ali samo bi skitao, pa bi jeo, pa peci palacinke, peci vafle, kuvaj Da, 2dnt sam pekla palacinke

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Malamamica, moja prva beta je bila 69 a druga 135. Sad spava u kreveticu pokraj mene. Drzim fige

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Cure moja beta na 12dpt je 475

Malamimica, na mom nalazu piše da su vrijednosti u 4.tjednu od 9,5 do 750, tako da ne gledaj brojke previše, moja frendica je imala betu 34 na 12dpt i sve je ok...

Rokas - ja sam na 1dpt i nosila ga i plesala s njim u rukama i tako...sve se moralo Sve je drugacije nego prvi put

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

MonaLi čestitam ❤️❤️❤️❤️❤️
    Cekamo pregled.. Divno

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Jao monaLI od srce čestitam, pa to je bas bas bas divno... ❤️❤️❤️
    Sada čekamo dalje

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Cure hvala vam na svemu nadam se da ce biti ok... Vadim betu sutra pa ću sve znati ali nadam se najboljem

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Mala najbitnije da se podupla, a beta ti je ok. Drzim fige ❤️

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Jao cure moje ja se sada obrisa i u sluzi mi se pojavi malo krvi svježe... Zabrinuta sam bas, pitanje je sada već hoće li izaći na dobro

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Ja bih odmah isla doktoru.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Išla i pisala ovima, svi kažu strogo mirovanje... Drugo ništa kažu do bete se ne može znati, a nisu odmah vadili betu!
    ZA sada nema vise ništa... Ne ide krv i ne krvarim, ovo sve je jako dobro za trening živaca...

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Drzi se draga. Miruj, sutra beta i nadam se da ce bit sve ok

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Mislim da je ovo sve otišlo!
    Nema velikih promjena, ali kao da mi je iscjedak malo malo smedjkast...takoda sumnjam bas... Ali ne moze se ništa znati

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Malamimica cekaj nalaz bete, a dotada pozitivno razmisljaj. Cekam, pusa

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Malamimica prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ovo sve otišlo!
    Nema velikih promjena, ali kao da mi je iscjedak malo malo smedjkast...takoda sumnjam bas... Ali ne moze se ništa znati
    Smedjarenje je dobro, to je stara krv. Mozda si se i ozlijedila, mozda je kapilara pukla pa je sad izaslo. Polako. Znam da je tesko kad vidis krv, ali cesto je to.
    Javi betu ❤️

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Malamimica - Smeđa krv može biti i od impl., tako da smiri se i čekaj betu, odmah javi

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Cure moje hvala mnogo, mnogo na divnoj podršci!
    Večeras ću znati betu i odmah vam javljam,odmah,odmah!
    Ma ja se ne bi toliko prepala i sve da mi nije beta bila tako niska, pa se ona zbog te bete ništa ne očekujem, a još mi i gore sto se to pojavilo...
    To je zaista minimalno, i ima samo kada se brišem ma ni tada stalno, nemam bolova u stomaku možda ponekad minimalno da naidjie... Ali eto veceras ću sve znati...

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Tulipan... Kakvo je tvoje stanje bilo izmedju niske bete i kasnije ove normalne da kažem

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Citiraj Malamimica prvotno napisa Vidi poruku
    Tulipan... Kakvo je tvoje stanje bilo izmedju niske bete i kasnije ove normalne da kažem
    Jednom rijecju zivcano.
    Nikakvi simptoma nisam imala osim sto sam jako podrigivala (po tome sam i posumnjala da se primilo). MM je umirao od smijeha kako je to zvucalo.
    Psihicko stanje necu opisivati al tocno znam kako ti je.
    Ako ste kojim slucajem isli na ICSI metodu kod njih prve bete znaju biti niske, tako su nama rekli.
    Drzim fige i javi se veceras

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Cure moje moja bete je 18...strasno se osjećam, ovo mi je drugi pokušaj transfera sa blastocistama... I stvarno ne znam vise i sta da radim i da mislim ni gdje da idem...

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Mala žao mi je ������....
    Biokemijska, tako kažu.
    Ne znam sta bih ti pametno rekla, zatraži dodatne pretrage, promijeni doktora ako možeš, idi na konzultacije kod nekog "novog" tko će sve nalaze pogledat ponovno.. I drži se, isplači pa dalje. Za nas nema odustajanja ❤️
    Posljednje uređivanje od rokas : 27.11.2019. at 21:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •