Zene moje drage, evo nakon 5 dana poz testova danas 12 dnt beta 545,2sad cekanje uzv i malog srceka
![]()
Danas mi je 11 dnt, jutro test negativan, a od jučer krenuli bolovi nalik pms, i smeđkasti iscjedak.
Zanima me ako sutra izvadim betu i bude 0 mogu li prestati s utrogestanima?, i ne moram ponavljati 01.11.
kada sam i morala vaditi betu? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru![]()
hvala tetagogolina, još ne mogu vjerovat... vidim da je i tebi fet bio uspješan, nisam vjerovala kad su mi rekli da su s fetom velike šanse, ali eto baš mi je fet dobitni, možda zato šta nema tolko hormona, pikanja i ostalih čari stimulacije...
:D :D
cestitam!
Kleopatra, Nina - čestitke!!!!! Kako je divno imati dupliće!!!!!!
Cure, čestitam na trudnoćama. Sretno do kraja~~~~~
Tužnicama jedan veliki zagrljaj...
Manola, jesi radila jučer betu?
Cestitam svima na betama.
Ja sam vadila jucer betu bila je 2470 ali ja i dalje krvarim i imam prave pravcate menstrualne bolove s obilnim krvarenjem vec 4 dana skoro. Prije toga smedi iscjedak. Znaci od pocetka trudnoce krvarenje. Bila sam na uz potvrdena je trudnoca 5tt. Kaze doktor da sve super izgleda i da je sve na svom mjestu. Ne vidi odkud tolika kolicina krvi. Tako sam u strahu....ne znam sta da mislim ni sta da radim. Zar je stvarno moguce tako jako krvarenje i da se beba odrzi....
Posljednje uređivanje od manola : 28.10.2014. at 08:56
cure čestitam na novim betama.
ja opet nemam krvarenje ali nemam nikakve mučnine ništa,, sad sam u 6 tt.
Stigneš imati mučnine, one se pojavljuju između 6. i 8tt. Ak ih ne budeš imala, budi sretna. Meni su sramežljivo krenule oko 5tt i u 15tt još uvijek mi je mučno.
ma bojim se u četvrtak idem na uzv bit ću punih 7 tt, samo da srce kuca
Sve ce biti u redu, marina.
Samo pozitivno razmisljaj.
Taman je vrijeme da se srceko cuje.
Vibram za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
brinem se... na iglama sam.. još mi je ovo sve nestvarno i još uopće nisam svjesna da u meni raste mali čovjek.
marinab, ideš slijedeći četvrtak jel da, ne danas?
i kad si to krvarila, ne mogu nigdje pronać?
drage cure, help! beta 11 dnt mi je 64, nakon transfera jedne blastociste i jednog kao četverodnevnog zametka. ima li nade za nas?![]()
beta je mala, ali dok se ne vidi duplanje, tesko je reci. nade ima definitivno.
sretno!!!![]()
pozdrav cure, i ja vam se pridružujem.danas mi je bio transfer, jednog embrija ( pošto je kod muža nađeno samo 2 spermija) , imam još 6 js zaleđenih u poliklinici cito. tako ako nam ovo ne upali imamo rezerve..a svim ostalim betočekalicama želim puno sreće
Tin sretno. Nadam se da ce ti ovaj put uspjeti![]()
hvala bubekica! evo stigao današnji nalaz, beta se utriplaladanas je 187!
hvala antony34, šta ima kod vas?
ovo je tako nestvarno!
sad čekam uzv za jedno 10 dana![]()
Tin ja cu krajem 11 mj na prirodni.
Cestitam svima trudnicima meni su vratili dva dvodnevnI embrionI I sada treba da uradim betu na 7 mi strah me fata ima li nada za mene
I meni je prvi put vraten1 embrion I ostala Sam trudna ali zavrsio je lose sa blighted ovum
Bok cure
Hm, patim se tu s idejama bi-ne bi...zapravo me ždere pitanje trebam li uopće ići vaditi betu ukoliko mi kućni test (ili nekoliko njih)pokaže minus?
Momentalno mi još uzaludnog bodenja iglama, trčanja s posla i skrivanja + konačna šamarčina ne djeluju nimalo primamljivo. Ovoga puta smo konačno došli do et-a, dvije osmostanične treći dan, 8dpt popišam minus (naravno, a i kaj bi drugo) Danas mi je 11 dpt, pišnut ću opet test sutra. Simptoma nema, menge nema, nikakvog curenja nema...onako, ništa ne osjećam čak ni od utrića. Trebala bih zvati ginića za uputnicu i od toga mi je muka, da me ispituje još i on. Ma gadi mi se sve.
Sorry, baš sam super volje.![]()
Posljednje uređivanje od Zečurka : 31.10.2014. at 15:39
Zdravo svima. Vec nekoliko dana vas citam i saznajem nove stvari preko vasim iskustvama. Cestitam svima koi su u blazenom stanju, a svim drugima gde pripadam i ja zelim da je to i Bozja volja da budemo i mi blagosloveni sa plodom nasom ljubavi. Jas sam 7dp3det danas. Bog nas blagoslovio.
Pozdrav svim curama, i cekalicama bete gde pripadam i ja, kao i novim trudnicama
Nova sam ovdje, vec neko vrijeme vas citam i evo odlucih da se prikljucim.... Danas mi je 8d 3det i sam srecna, a 07.11 planiram Bhcg.
LunaG sretno
Pozdrav svima, nova sam ovdje ali već vas dugo čitam. Čestitke trudnicama i sretno čekalicama. Evo i ja nova čekalica. Danas je 8dpt. Vraćeni. 4 dan jedan osmostanični i jedna morula. Što se više bliži dan bete to me više strpljenje napušta
tin hvala puno.
Stela10 sretno i tebi. Daj Boze da ova godina bude srecna za sve nas. Ja jedem mnogo, imam i kiseline i moj je stomak jako vidljiv. Citam dosta, gledam i TV, i idem na setnju svaki dan nakon 4dpet, hvala Bogu sto ima sunca. Kako vi provodite dane do bete?
tin hvala od srca.
stela10 sretno i tebi. Kako prolazis dane? Ja sam posle 4dpet pocela izlazit i setala se malo. Hvala Bogu ima sunca jos. Inace ne osjecam nista, jadem puno i moj stomak je dosta vidljiv, imam i kiseline u zeludac. Citam dosta, gledam i TV, i dosta se smijem, na posao ne idem uzela sam odmor, ici cu nakon bete sa Bogom napred. Meni je trece IVF ICSI i nadam se da ce biti uspesno.
Nadam se da ce ova godina jos biti srecna za mnogo od nas. Za mene je, ispunila mi se jedna zelja u pocetku godine, hvala Bogu, sad se nadam i molim da dobijem jos jednoneka je Bozja volja.
Hvala LunaG. Kratim dane čitajući forum. Užasno sporo prolaze. Od simptoma, imam ih sve I ništa. Bojim se da ih večinu umišljam iako su vjerojatno posljedica utrića. Danas 9dpt imam osječaj kao da ću svaki tren dobiti (trebam dobiti sutra) a I bazalna mi je 36.84 što mislim da je prenisko za trudnoću. Lađe polako tonu
Draga stela10, ne trazi simptome. Zasto meris temperaturu, ne misli na tome bar ako mozes. Zovi neku blizu osobu koja zna za ovaj tvoj postupak i prosetajte malo, ako ne mozes za tvojim dragim. Ja sam uzela odmora a isto i moj suprug, tako da mnogo malo ljudi (3) znaju za mene/nas. Ja i moj muz svaki dan setamo po shopping centrima, pa smo otisli i na planini bluzu nas i hodali, pa sjeli na klupi da odmorimo, pa suncali se malo na suncu, pa bili do crkve, pa do groblja. Moj suprug vazda me pita: jesi li? Ja njemu odgovaram neznampa se smijemo, grlimo, stvarno zelimo da se desi ovaj put. Danas sam se cula za IVF sestrom treba mi jos terapije ali nemam recept da bi mogla kupit istu, pa ona mi rekla da mogu 12 dana nakon embriotransfera da uradim betu
U cetvrtak idem po betu. Glavu gore, Bog te blagoslovio. Pusa od mene
LunaG, hvala na podršci. Ne tražim simptome, ali normalno osluškujem svoje tijelo. Dosta loše podnosim utriće pa se zato osječam još napetije. Jučer me obuzeo osjećaj da će m stići svaki tren, pa jutros napravila test, negativan. Betu bi trebala vaditi u petak. Tebi LunaG sretno u četvrtak, a i ostalima![]()
Danas je 14dpt 3det, a betu vadim tek u petak. Do danas sam se dobro držala i bila sva pozitivna, danas mi je previše.
Cure koje su bile samnom na transferu su već vadile betu i niti jedna nije trudnato me skroz uništilo.
Stalno nešto osjećam, a sve što osjećam može biti i od utrića, a jučer ujutro sam imala užasne mučnine i povraćala sam, tako da sam se dodatno ponadala. Bojim se doma raditi test i MM me uvjerava da ga ne radim. Sva sreća da radim jer da sam doma, ne znam da li bi dočekala petak... i ne znam zašto me dr tjera da tako kasno vadim betu.
I ja u petak vadim betu od simptomi imam sve I svasta I mislim da oh umislim duri
Ja moram da odmaram posto posle samo nekoliko saati po et Sam prokrvarila nekoliko kapi krvI uzasno je dosadno u kuci
MallaPlava, da dugacko je cekanje do bete. Meni su rekli da vadim 12dp. Ali ja idem sutra tj. 11dpt, pa ce mi nalaz biti u petak gotov. Ako vadim u petak moram cekati nalaz do ponedjeljka. Mislim ako je 0, svejedno je dan prije, a ako je pozitivn ionako cu morati ponavljati. Cure drzim vam svima fige za taj petak