al buni me temperatura koja je 37C i danas, a nisam prehlađena
nisam izvadila betu, sutra ću uradit kućni test. ako mi bude ovako krv uckalo ko danas..stavljam ultrice, mada sam preskočila jutros ali na nagovor muža stavila sam popodne.
Tin produzi sa terapijom mozda je u pitanje samo malo krvarenje I ako ima krvarenje ne znaci da nisi trudna
Poz moje heroine,do sad imala 4 prirodna i 2 stimulirana,ostale m 4 insiminacije,na prirodno radili u srijedu bila stopericaBrevacctide u cetvrtak inisjrmenacija,znate da znam da se test ne adi dok ne kasni menzes,ali ja ga danas napravila u dvi crte,jel to moguce
napravi test...nikad ne znas...tako sam i ja mislila nista nakon sto sam vidjela sukrvicu pa je ipak pozitivna beta![]()
ipak je pozitivna beta ...151 za sad...vidjet cemo kako ce dalje biti. dr kaze ne vidi nista zabrinjavajuce iako je prerano da se uopce nesto i vidi u maternici. da mirujem i nastavim s utricima..pa kontrola za 2 tjedna ako se sta ne promijeni.
![]()
teky drago mi je da vam je uspjelo, a reci mi kako je tebi bilo krvarenje. meni jedino poslije piškenja kad se brišem na papiru ostanu tragovi sukrvice pomješani sa ultricima a na ulošku skoro pa ništa..pa ne znam šta da napravim. tako mi je krenilo od jučer ujutro
[QUOTE=hulija;2697729]Tin produzi sa terapijom mozda je u pitanje samo malo krvarenje I ako ima krvarenje ne znaci da nisi trud
tako ću i napravit, jedino ako sutra ne krene pravo
sad sam radila test i negativan je samo jedna crtica.a i dalje nema menustruacije
Tin mila idi ispitaj betahcg mozda je jos rano da ga detektuje kucni test trudnoca
a dobila sam jutros![]()
Tin zao mi je dusicke no sve je to bozjavolja da mora da tako bude I ja sam plakala ovih dana cele noci ni Sam spavala razmisljala sam sta dalje no to je to
Ne hvala bogu ja imam30 godinI I imala sam2 neuspesnih trudnoce prvo blighted ovum sada biohemiska trudnoca I sada kada ce docI ciklus. pocinjem sa ispitivanja zasto mi se desava ovo kod nas sada je bio sve ok. ja imam hiperprolaktinemija I hipotireoza no sada prl I tsh sa eutirox I bromergon su bili ok mm spermogram je bio los I njega smo ga popravili I to je to
Ali smuceno mi je vec od klinikama od lekarama od ispitivanja od sve
znam kako vam je, kod mog muža je jako loš spermiogram a kod mene zasad sve ok.probat cemo još koji put
Pozdrav svim betocekalicama i ostalim forumasicama!
Citam vas svaki dan i puno ste mi pomogle da prebrodim ove dane cekanja, ali nisam se mogla prisiliti da pisem. Nekako sam bila uvjerena da ni ovaj put nece biti uspjesno. U ponedjeljak trebam raditi betu i danas sam se 11dpt 2 blastociste jedva odlučila da napravim testić. Još uvijek ne vjerujem sama sebi ali nakon samo 10-15 sekundi pojavile su se dvije jednako debele tamne crte.![]()
![]()
Sad ne mogu docekati ponedjeljak da vidim rezultate bete.
Anči super će biti beta!!!!!!!!! Čestitam!!!!
Svim čekalicama želim plusiće, i velike bete
Tužnicama mogu samo poslati zagrljaj , sa nadom da će već sljedeći postupak biti dobitan
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Anci272 čestitamBeta će biti super!
kika222 kako si, jesu počeli trudnički simptomi? Uskoro je i uzv, javi nam vijesti sa uzv-a![]()
Anci ajde obraduj ne
Anči super!!!!!! Čestitamsretno do kraja!!!!
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Ajde super! Čestitam!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Hvala vam cure! Jos uvijek sam u soku da smo konacno uspjeli.![]()
Anci cestitam))
Anci cestitam
Hvala vam, drage moje! Danas sam isla ponavljati betu i bila sam toliko smusena. Od jucer nisam osjecala sve one simptome koje sam pripisivala trudnoci i bila sam uvjerena da druga beta nece biti dobra. Ujutro sam predala sestri uputnicu i dogovorila s njom nazvati doktoricu za nalaz, uzela jaknu i pravac vanka niz stepenice. Dosla sam do prizemlja kad mi je sinulo da nisam izvadila krv.Mogla sam se isto tako i na poslu sjetiti.
![]()
Ali nakraju je dobro ispalo, beta je 2625.
Anci to se zove trudnička smotanost :D Čestitam od srca!
anci cestitam
Danas 12dnt dvodnevna dva embrija, točno u 12h jedva vidljiva crtica (na slici) uzivo se bolje vidi
beta u petak![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 03.12.2014. at 21:57 Razlog: slika
da, vidim nešto slabašno lijevo
za lijepu betu u petak
pozzzzz svima....evo da se i ja pridružim....danas mi je 7dnt i sva sam zbunjena...imam osjećaj da ću dobiti M. :/ naime ovo mi je prvi transfer i sve mi je još novo pa sam sva zbunjena i imam osjećaj da umišljam....molim one curke koje imaju iskustva da mi pomognu...dali je normalno osjećat bol kao za mengu ili....hvala unaprijed![]()
littlemouse1 u dobitnom ciklusu me toliko bolio trbuh ta dva dana kad sam trebala dobit da se nisam mogla drzat ravno,ali eto nikad nije dosla....sretno
Hello! Ima li još predbožićnih betočekalica?
Ja sam jučer bila na FET-u, vraćena jedna lijepa blastica.
I sada slijedi![]()
Bok svima...sutra je transfer pa me zanima koliko dugo ste vi mirovale-2,3, tjedan, dva dana?