Stranica 45 od 310 PrviPrvi ... 3543444546475595145 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Katarinak,
    ne znam za tu povišenu temperaturu, može biti da nije ništa ozbiljno...
    ali već si 8 dana nakon transfera blastociste, pa za 2-3 dana možeš već uraditi kućni test na trudnoću

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma mozes vec i sutra
    Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hvala cure na ljepim željama neksko me brine ova temperatura valjda neču biti bolesna jer imam osječaj da onda mogu trudnoču otpisati

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Katarinak-dobrodošla u ovaj naš mali kutak,i sretno u isčekivanju bete...i ne moraš odmah otpisati trudnoću,ako si bolesna-nakon pozitivne bete,na staru godinu,u novoj sam završila tako prehlađena,bolesna,s temp. preko 38,kašljajući i kihajući da sam mislila da će mi moja točkica ispasti...a što se tiče preznojavanja-samo u toku noći par dana nakon transfera..Ne brini se,i opusti...ja sam samo šetala,i čitala knjige..uživaj u svojim malim klincima..
    I ostalim curama ,čekalicama bete-sretno!
    A onim tužnicama-veliki zagrljaj i nada u sljedeći postupak!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

9 dan nakon et kučni test negativan

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Katarinak ponovi test za 2 dana, sretno draga

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

naravno da ču ponovit test iako mislim da je i ovaj točan nemam pojima šta se dešava al nikad mi se ovo nije događalo pere me neka temperatura koja dođe do 37.8 i za kratko vrijeme sama od sebe padne na 36.8 ,37.1 pa onda opet groznica pa za kratko vrijeme temperatura pa je opet nema...grozno neznam što da mislim dal je to od utrogestana ali u prijašnjim postupcima sam uzimala 3x2 pa nisam tako reagirala a sad 3x1 pa da bi bilo od toga ... stvarno neznam i trbuh me boli kao da če svaki čas stiči vještica

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pod utrićima uvijek imam temperaturu, što se tiče testa nitko ti nemože sto posto potvrdit da li je on danas točan, kad sam u postupcima danima visim na starim temama foruma gdje se može naći svakakvih primjera, i samoj mi je test trodnevne bube 11 dnt bio negativan ( tek poslije par sati pokazao prozirnu crticu) a 13 dnt pozitivan, 14 dnt beta oko 100 ( nažalost kasnije nije dobro završilo)

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jooj neznam kako ču izdržat do bete ubija me ova neizvjesnost i onda još glupača idem radit test .ma gotovo sam sigurna da nema trudnoče nemogu vjerovat da test nebi pokazao plusić 9 dan nakon et blastice

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ima se pravo na bolovanje nekon transfera (FET)?
    Ovo mi je 1.postupak pa neznam.. ne radim tezak fizicki posao, ali mi je duga voznja do posla a i htjela bih barem tjedan dana ostati doma i mirovati bez stresa...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Suncokret19, imas pravo na bolovanje! Pogledaj temu http://forum.roda.hr/threads/14090-I...vf+i+bolovanje

katarinak, drzim fige da te beta iznenadi!
    Svim ostalima sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Suncokret, naravno da imaš pravo na bolovanje, od dana transfera pa sve do dana vađenja bete. Ja idem na postupak u drugi grad pa otvaram bolovanje već od prvog dana folikulometrije pa sve do bete, bez obzira što se radi o fetu. Nikad nisam imala problema sa svojim ginićem. On mi sam ne da ići raditi jer na nalazu iz klinike piše mirovanje sve do dana bete koju mi inače moj mpo doktor odredi 19. dan dan od dana transfera, tako da se meni bolovanje produži na više od mjesec dana.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

hvala na informacijama! bilo mi je jako žao što sam nakon punkcije isla radit odmah dr.dan jer me uzasno boljelo i jedva sam hodala. Smatram da barem tjedan dana zasluzujem uzeti za sebe a dalje cu vidjeti kako cu se osjecati, s obzirom da mi je ovo 1.postupak. mozda se 1 tjedan posvetiti sebi, a 2.tjedan otici malo medu ljude tek toliko da ne poludim do bete.. ipak, najbolje cu znati dok docekam konacno taj transfer

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Suncokret vidim da je i tebi dug put do posla kao i meni.ni ja ne radim fizički teško ali imam pola sata voznje .Navodno se nakon transfera ne preporučuje voziti.iako mislim da to nema veze.ja sam svaki put bila do bete na bolovanju pa nije uspjelo.ali bar sebi ne predbacujem da sam mogla više mirovati.Koliko sam mirovala prva dva puta beta je trebala biti ko kuća a ono ni više ni manje nego nula.u svakom slučaju bitno je da imaš pravo ostati doma,a ti procjeni po sebi kako ti je najbolje.ja ću ipak biti kući bar desetak dana nakon transfera.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

hvala vam!!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pozdrav cure evo ja ponovila test 12dan nakon transfera koji je nakon pet minuta pokazao minus i jasno izazvao veliku tugu a onda ipak traćak nade ostavila sam test na ormariču i dok sam obukla djecu i vratila se u kupaonu znaći za nekih pola sata pokazivao je plus zbunjena sam u ponedjeljak idem vadit betu pa ču sve znati to je najsigurnije
    Šta mislite dal ima nade jel ima tko iskustva molim vas odgovorite mi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

katarinak za ponedjeljak

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

cure moje evo priče et 2.blastociste (odleđene) 9 dan nakon et test minus danas znači 13dan nakon et kučni test nakon 5 min minus a nakon pola sata možda malo višt test plus ???? simptomi nikakvi prve dane sam malo kihala i imala povišenu temperaturu koju sam pripisala prehladi s obzirom da mi je i nos bio začepljen ,vještice nema dal nije došla zbog estrofema +utrogestana nemam pojima dal je moguče da sam trudna da mi je uspjelo molim pomozite jel imao tko slično iskustvo

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

cure moje evo priče et 2.blastociste (odleđene) 9 dan nakon et test minus danas znači 13dan nakon et kučni test nakon 5 min minus a nakon pola sata možda malo višt test plus ???? simptomi nikakvi prve dane sam malo kihala i imala povišenu temperaturu koju sam pripisala prehladi s obzirom da mi je i nos bio začepljen ,vještice nema dal nije došla zbog estrofema +utrogestana nemam pojima dal je moguče da sam trudna da mi je uspjelo molim pomozite jel imao tko slično iskustvo

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

sori na dvije iste objave kčer mi pomaže

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ne znam što ti reći,,najbolji pokazatelj će ti biti vađenje bete..svaka od nas je drugačija,drugačiji organizam,svaka od nas smo priča za sebe,i jednostavno treba izdržati sve te nedoumice,sumnje,strahove...
    ..sretno u ponedjeljak!!!!!

Citiraj katarinak prvotno napisa Vidi poruku

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A koji test?
    Inace se test ne bi trebao gledati izvan zadanog vremenskog okvira (rece ona koja ih je uvijek vadila iz smeca)
    Test bi na 13 dpt blastica trebao biti odmah pozitivan, ali velim, ima svakakvih testova
    Ponovi sutra test, a u ponedjeljak vadi betu, tako ces najbolje znati
    I ne prekidaj terapiju do bete
    A mengu netko dobije pod utricima, netko ne (ja sam dobila)

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Javljam se i ovdje kao betocekalica...danas vracen 4-stanicni zametak 3.dno.
    Nisam nesto ludo pozitivna, trebao bi do danas biti 8-stanicni ali kaze biologica da lijepi izgleda i nema fragmentacija. Sad mogu samo cekati i nadati se najboljem.

Za svaki slucaj sam odmah na stolu sa dr.dogovorila prirodnjak sljedeci ciklus ako ovo ne uspije

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

drage moje ... evo ja skupljam ostatke i krečem dalje moja današnja beta je 1.2 prekinula sam terapiju i čekam vješticu e da sad ono vedrije s obzirom da imam još 2 smrzliča dogovorila sam novi fet u 5 mj dr.Jukič je rekla da idemo po nekom novom protokolu poput onog iz Praga(nemam pojima kaj to znači i kak to ide)uglavnom prvi dan vještice u 5 mj se moram nacrtat kod nje na pregledu nadam se da če taj postupak biti uspješnij od ovog

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Žao mi je! Neka FET donese bingo!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zao mi je katarinak...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

katarinak žao mi je, drži se draga Drzim fige za uspješni 5. mjesec

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Katarinak-žao mi je,ali ne tuguj..možda baš fet bude dobitan!!!!!!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jucer transfer 1 blastice, beta 7.4. ...danas Decapeptyl i nastavak sa utricima, Decortinom i Aspirin 100...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav i ovdje, danas 7dnt dvije trodnevne mrvice, jedva čekam sljedeći tjedan da testiram!!! Ima li još betocekalica?? Kako se osjećate? Ja sam dobro,jučer sam malo šizila,ali inače laganini...ništa extra,sve simptome pripisujem utrićima..
    Ako je punkcija bila 25.3.kada točno nebi trebala doći vještica?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~
    Vještica ne bi trebala doći 8.4. Držim fige!!!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala ti eryngium, malo sam se pogubila s tim racunanjem..

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kameleon, vjestici .
    Uzivaj u blagdanima za ¸+ ~~~~~~
    Posljednje uređivanje od pak : 04.04.2015. at 20:11

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Anytime draga... Znam kako ti je. I ja čekam. Simptome imam sve.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pak
    e sad imam još jedno pitanjce, ja bi trebala u petak (10.4.) vaditi betu, kako ću onda jelte vidjeti duplanje kad u nedjelju ne radi lab!?
    eryngium kad ti vadiš betu ?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    pak
    e sad imam još jedno pitanjce, ja bi trebala u petak (10.4.) vaditi betu, kako ću onda jelte vidjeti duplanje kad u nedjelju ne radi lab!?
    Odes u cetvrtak i ponovno u subotu .

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

pak
    Dali su mi termin 13.4. Ako to izdržim već ću biti debelo uvjerena da se ćapalo i bez bete. :D

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eryngium hihihihi da, tako se i meni čini, koji ti je danas dnt? vibram!!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas 11dnt 6st.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

cao cure ja sam nova na forumu,danas mi je 8 dan od ET simptomi su jaki grcevi kao pred mengu,i bole cice ali slabo pa me zanima jel mi rano za kucni test?????betu radim 13-tog prvi mi je pokusaj ali zato su velika nadanja........

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

cao cure,nova sam na forumu i danas mi je 8 dan od ET simptome koje imam su jedino grcevi i bolne cice,kao pred mengu pa da vas pitam jeli mi rano za kucni test jer betu radim 13-tog tek dugo mi je cekati ovo mi je prvi pokusaj a nadanja su bas velika

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

cvjetić, ja sam radila test 9dnt blastica i odmah je pokazao plus, možda ga možeš napravit sutra ujutro, držim fige

eryngium, jesi pišnila test?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jesam. Dobila blijedu crtu kojoj sam se obradovala ko dijete kolaču.
    Sad ne znam kako ću dočekat 13.4. za betu...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam. Dobila blijedu crtu kojoj sam se obradovala ko dijete kolaču.
    Sad ne znam kako ću dočekat 13.4. za betu...

i stvarno ces cekati jos toliko dana ?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ako izdržim, sama sebi ću se obraćati sa Vi. Razmišljam da izvadim u subotu i onda u ponedjeljak pa ću odmah vidjet i da li se dupla.

Posljednje uređivanje od eryngium : 06.04.2015. at 16:10

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svaka cast, ja bi vec ujutro kampirala ispred laboratorija

Sent from my Nokia_X using Tapatalk

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Što reći?! Vježbam živce i mantram da sam trudna.
    Posljednje uređivanje od eryngium : 06.04.2015. at 16:40

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eryngium pa to je to!!! Super za plus i sretno dalje... Jesi imala kakvih simptoma?? Ja se spremam u srijedu testirati pa ćemo vidjeti..

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i ja bi već ujutro u 7 bila ispred laba

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Eryngium pa to je to!!! Super za plus i sretno dalje... Jesi imala kakvih simptoma?? Ja se spremam u srijedu testirati pa ćemo vidjeti..
    Imala sam sve. I još uvijek imam. Napetost u trbuhu, kao lagani grčići ali ni slično vještici, prduckanje, bolne cice, pospanost, kihanje... Jedina razlika između ovog i prošlog transfera mi je osjetljivost na mirise. Tjedan dana nakon transfera mi je koješta počelo smrditi. Skuhala bi si čaj i smrdio mi je na klor (davala sam okolo kolegama da pomirišu jel umišljam il ću se potrovat) pa sam ga pila bez disanja, kolegica otvorila mesni doručak ja pobjegla van jer sam se skoro udavila... I tako...

za srijedu!
    Posljednje uređivanje od eryngium : 06.04.2015. at 16:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •