Page 54 of 310 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 2,651 to 2,700 of 15499

Thread: Nakon transfera II

Bubica drzim fige

bubicazubica's Avatar

Hvala draga una99,i sve ostale koje mislite na mene...
    nažalost evo friških rezultata 0,1-prijavljujem negativan fet..
    nekako sam se pripremila na to,tako da manje boli..boli,svakako,ali bez suza..
    ...slijedi dugo toplo ljeto, a onda u nove pobjede,jer ne odustajem tako lako..

Katjuša's Avatar

žao mi je bubicazubica
    nema odustajanja, sad malo odmora i uživanja u ljetu do ponovnih borbi

bubicazubica's Avatar

Hvala draga..naravno da nema predaje...
    već sam spremna za nove borbe!
    Quote Originally Posted by Katjuša View Post
    žao mi je bubicazubica
    nema odustajanja, sad malo odmora i uživanja u ljetu do ponovnih borbi

zdravka82's Avatar

Drage moje, evo da prijavim svoju pozitivnu betu, 14dnt 690 i danas 16dnt 1819!!

darmar's Avatar

Quote Originally Posted by zdravka82 View Post
    Drage moje, evo da prijavim svoju pozitivnu betu, 14dnt 690 i danas 16dnt 1819!!
    super, super, čestitam

zdravka82's Avatar

Hvala Darmar, jesi ti bila na prvom pregledu?

darmar's Avatar

Quote Originally Posted by zdravka82 View Post
    Hvala Darmar, jesi ti bila na prvom pregledu?
    Nisam, dr.mi rekao tek za 14 dana od bete, to je 24.7., uh jedva cekam...
    vidim da je tebi 23.7., sretnooo

Prijavljujem transfer 1 friške blastociste, navodno odlične
    osjećam se čudno, ko da imam jaje među nogama koje može puknuti ili ispasti van.. hehe... strah me disat.. a znam, smješna sam

Medeja's Avatar

Hehe, suncokret, znam da je neobično.
    Samo se opusti, embrij je sad na sigurnom kod mame.

darmar's Avatar

Suncokret jeeee, cuvaj svoju mrvicu i zelim ti da sto opustenije docekas ogromnu betu sretnooo

Hvala cure!!!

Lagunas's Avatar

Koje zatišje na ovoj temi vidi se da su godišnji počeli.
    Suncokret, pratim te sa danom zakašnjenja, meni je također vraćena 1 blastocista,16.07, na čuvanje <3
    Last edited by Lagunas; 21.07.2015 at 13:18. Reason: datum nije unesen

Quote Originally Posted by Lagunas View Post
    Koje zatišje na ovoj temi vidi se da su godišnji počeli.
    Suncokret, pratim te sa danom zakašnjenja, meni je također vraćena 1 blastocista,16.07, na čuvanje <3
    Ajd da je barem netko živ ovdje
    kako se osjećaš?

Lagunas's Avatar

Psihički sam kao i svaki put do sada...započne full cool pa počne polako ali sigurno ludilo, a valjda su i hormoni krivi
    Što se tiče simptoma, mislim da sam uspješno, za sada, izbjegla hs, jer sam prva 2dana jedva piskila i trbuh je bio ogroman i tvrd. Već jučer je splasnuo, ima ga, ali nije tvrd. Počeli su zato bolovi i neko grčenje, ne traje dugo, u maternici, kao pred M. Nekako mi je rano a opet ovo mi je prvi full stimulirani postupak, tako da nemam s čim usporediti. Možda je sve to reakcija na te silne hormone.
    Eto, ja se izjadah
    Dosta o meni, reci ti meni kako si ti??

Imam osjećaj da će me ova hiperstimulacija ubiti..od srijede ne spavam jer svaki put kad se probudim počne taj "napadaj".. alarm zvoni svakih pola sata da idem pišat, a kad se okrenem spavati na trbuh ili bok opet sve počne boljeti.. danas sam imala već 6 napadaja.. više to ni psihički neznam kako podnijeti jer se bojim,jadna sam tužna i jednostavno nemam više snage..
    Kad bih barem mogla izvadit betu samo da potvrdim neuspjeh i da mi eventualno daju neke lijekove jer ću prolupat. Mislim da malo i već jesam. Grudi su bolne na dodir,nekad više nekad manje a jučer su bile ćak i bradavice. Meni je u centru svega samo taj hiper i uopće ne čekam betu kao mogućnost trudnoće jer mislim da nema šanse da išta uspije u ovakvim uvjetima.

Lagunas's Avatar

Ajme draga, mene boli samo čitajući kako je tebi vidim da si već upoznata što i kako da radiš. Nadam se da si i dalje u kontaktu sa gin za svaki slučaj...jer ako se stanje pogorša, lako postoji mogućnost da su trudnicki hormoni kulminirali stvar. Što opet može biti tako a i ne mora. Nadam se da ćeš mi ipak pisati o smirivanju hs i pozitivnoj beti.
    Ja sam uzimala Puregon i njega krivim za bolne grudi koje i dan danas bole, bradavice jedan dan bolne, danas svrbe. Plus utrogestan....tako da ne znam ni ja imam li se čemu radovati. Ali zajedno ćemo, valjda, nekako progurati

rekao mi je doktor da se mogu javiti u bolnicu da me tamo zadrže i da mi mogu davati samo infuzije. No, kaj da radim tamo po ovakim vrućinama, sama sa svojim mislima, bez posjetitelja? doma imam klimu, maxtv, obitelj i nekako mi je to veća prednost od obične infuzije. to ionako nije protiv bolova..
    Ja ti držim fige od srca, kvragu i u meni je nada da će mi nagrada za sve ovo i ono što sam proživjela prije postupka biti pozitivna beta.. nekako mislim u nedjelju raditi test. To bi mi bio 10dnt.. ali opet me strah..

ja se tješim time da pravila sa simptomima nema, tj. Da oni nisu siguran pokazatelj trudnoće.. ima tu na forumima svakakvih priča i defitovno nema pravila što nam može pokazati da jeamo il nismo trudne... samo beta.

Suncokret, pijes li izotonike?
    Svakako izbjegavaj ugljikohidratne namirnice, jedi vise proteina i pij puno puno izosporta. Ja sam pila do 5 litara tekucine dnevno kako bi se hiper smirio. Lezanje obavezno osim na wc.

ne, pijem običnu vodu. Mirujem maksimalno, samo wc i papanje.
    Poslat ću onda supruga da kupi čim više isosporta.
    A kako oni pomažu?

Optimist's Avatar

Quote Originally Posted by suncokret19 View Post
    ja se tješim time da pravila sa simptomima nema, tj. Da oni nisu siguran pokazatelj trudnoće.. ima tu na forumima svakakvih priča i defitovno nema pravila što nam može pokazati da jeamo il nismo trudne... samo beta.
    Pravila sa simptomima definitivno nema, uvjerila sam se na svojoj koži. Prvih tjedan dana nakon transfera sam provela u nekom blaženom miru, naša savršena morula je bila vraćena i zamišljala sam ju kako raste i bućka se u meni.
    Onda su počeli bolovi u križima, moj siguran znak pms-a, a onda i ludilo od emocija, opraštanje od trudnoće, tuga, strepnja, ljutnja, uglavnom napeto isčekivanje bete.
    Klasični simptomi pms-a koje i inače imam su se pokazali simptomoma trudnoće, tako da je beta stvarno jedini pokazatelj.
    U obje trudnoće isti simptomi. Nažalost, obje su završile spontanim, ali to je već druga priča.
    Zato, cure moje drage, držim vam fige i želim vam što manje ludila do bete, jer sam ja proživljavala prave šokove s betom. Neka vam bude pozitivna i pravilno duplirajuća
    Last edited by Optimist; 22.07.2015 at 20:38.

Lagunas's Avatar

Suncokret, draga, nadam se da si izdržala noćas ove temp, jer sam čula da u bol nemaju svugdje klime. Nadam se da si bolje i da ćeš nam uskoro javiti sretne vijesti
    Optimist, hvala od srca, sigurna sam da je tako ali to praćenje ne/simptoma je jedino što, bar meni, preostaje do bete i teško je ne razmišljati i ovdje sam da pišem o tim strahovima da makar po stoti put pročitam kako sve to može ali i ne mora značiti...

Evo što se meni desilo noćas a nije nikad prije. Sanjala sam vlažne snove i kad sam trebala doživjeti vrhunac umjesto da uživam ja sam doživjela takvo grčenje maternice, tako bolno da sam se probudila hvatajući se za te dijelove! Grozno nešto. Danas je 7dpt,5d.
    Unaprijed isprike na opisu...

žužy's Avatar

Joj lagunas to muči mene,u svakom periodu nt a i nakon,kad bi došlo do trudnoče. Moj prvi takav događaj je bio popračen i krvarenjem (nečem te plašiti,samo da ti dočaram kolko se ježim od toga). I sad zadnje krvarenje je bilo u danu nakon nočnog svršavanja. Tako bi rado da mi se to ne događa. I to je bio jedan od razloga zašto pijem normabele. Ne se ponovilo.

suncokret,nadam se da si bolje

Lagunas's Avatar

Žuži draga, tako mi je teško vidim da si prošla kroz 100 sra*a i ne dao Bog da se ikad više ponovi. Mene ta grčenja prate od transfera, prvo jedno 3 dana jako slabo i rijetko no kako dani prolaze postaje sve intenzivnije. Stalno blejim u gaćone da li ću što na ulošku pronaći. U velikom sam strahu jer to nikad prije nisam doživjela.
    Test se tako jako bojim upotrijebiti A opet voljela bih si skratiti muke. Sva sam neka tupa.

Optimist's Avatar

Optimist, hvala od srca, sigurna sam da je tako ali to praćenje ne/simptoma je jedino što, bar meni, preostaje do bete i teško je ne razmišljati i ovdje sam da pišem o tim strahovima da makar po stoti put pročitam kako sve to može ali i ne mora značiti...
    Meni je bila nemoguća misija ne razmišljati i ne pratiti simptome, mislim da je tako većini i potpuno je prirodno. Samo ti hoću reći da simptomi mogu biti simptomi pms-a, ali i trudnoće, kod mene su bili identični, tako da sve koje osjećaju da će dobiti mengu, 50% je da će ju dobiti, 50% je da su trudne
    Meni je tih drugih tjedan dana prošlo u tugovanju, isplakala sam more suza, sve jer sam osjećala da menga dolazi, a bila sam trudna.

Ja bih svakoj ženi rekla da se ponaša onako kako se osjeća, mrzim floskule tipa "opusti se, ne razmišljaj o tome, misli pozitivno", jer svaka negativna misao koja nam prolazi glavom izaziva grižnju savjesti, ne razmišljati o trudnoći u mpo vodama ??? je nemoguće, a na silu se nitko ne može opustiti.
    Ja sam zaključila da je najbolje prepustiti se pa kako bude.
    Ako osluškujem simptome, osluškujem, i to je najprirodnija stvar nakon transfera.
    Ako sam napeta, kako ne bih bila, napeta sam i tako je, pokušavanjem na silu se opustiti postajem još napetija.
    I tako za sve…ako sam opuštena i mirna, hvala Bogu, nitko sretniji od mene.
    Last edited by Optimist; 23.07.2015 at 09:55.

žužy's Avatar

Mudro Optimist zbori,nema tu mile lale..tako je kako je i ne možeš protiv sebe. Mogu otvorit knjigu i skužim da pročitam stranice a ne sječam se nečeg,pa listam unatrag. Netko kaže,kloni se foruma, ne čitaj po netu. Mene pak to opušta i još bitnije,krati mi dan. Volim tipkati s curama, curama koje su prošle il prolaze isto ko i ja. Volim si sad pročitati na svim dostupnim stranicama kaj se događa s našom bebicom kad uđem u određeni tt...kao što sam voljela znati kaj se događa u određenom dnt-u.
    I istina je...više simptoma trudnoče o kojima stalno čitamo da jesu,sam imala u valjda svakom prirodnom ciljanom ciklusu nego u postupcima koji su rezultirali trudnočom. Tako i ovaj. Samo kao moj uobičajeni prvi dan menge al malo blaži. Cice sam ignorirala jer bi me počele boleti na svakom početku stimulacije.
    Lagunas,danas si znači 12. dpo. To je čist lijepi broj dana iza tebe i od sveg srca da ugledaš II !

Optimist's Avatar

Quote Originally Posted by žužy View Post
    Volim si sad pročitati na svim dostupnim stranicama kaj se događa s našom bebicom kad uđem u određeni tt...kao što sam voljela znati kaj se događa u određenom dnt-u.
    Tako mi je drago zbog vas

žužy's Avatar

Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Tako mi je drago zbog vas

Lagunas's Avatar

žužy našla sam neki stari post gdje pišeš i najezila sam se cijela. Imam pitanja, i mene bole grudi od injekcija i sad već 2 dana svrbe bradavice, noćas sam se osjećala kao krava muzara, koliko dugo su tebe boljele grudi? Kad je bol prestala jer ovo je ludo a za to krivim Puregon i plus sada Utrici. Da li si imala ta bolna grčenja svaki put? I prošli mj sam imala ovakve snove ali me nikad nije ovako zabolilo. I ta krv, kad bi se pojavila? Odmah poslije bolnog grčenja?

Hvala ti na odgovoru unaprijed!
    Last edited by Lagunas; 23.07.2015 at 15:18.

stela10's Avatar

Cure trebam savjet. Danas je 9dpt dvoje trodnevnih i pocelo je krvarenje. Betu bi trebala vaditi u pon. Jeli prerano da danas izvadim betu i rijesim se muke?

laura33's Avatar

Nije prerano Stele, ako je dosli do trudnoce beta ce pokazati vec i sada.
    Konzultiraj svog mpo dr, ali vjerujem da ce zi i on savjetovati da ucinis isto.

žužy's Avatar

žužy našla sam neki stari post gdje pišeš i najezila sam se cijela. Imam pitanja, i mene bole grudi od injekcija i sad već 2 dana svrbe bradavice, noćas sam se osjećala kao krava muzara, koliko dugo su tebe boljele grudi? Kad je bol prestala jer ovo je ludo a za to krivim Puregon i plus sada Utrici. Da li si imala ta bolna grčenja svaki put? I prošli mj sam imala ovakve snove ali me nikad nije ovako zabolilo. I ta krv, kad bi se pojavila? Odmah poslije bolnog grčenja?

Hvala ti na odgovoru unaprijed!
    Hej
    Mene su ti sise bolele još koji tjedan nakon transfera. Ostale su mi jedino malo tamnije i veče bradavice,a sise bole dok ih malo stisnem,tek tolko da se umirim hahaha.
    Kaj se tiče tog nočnog svršavanja,zbilja ne jako mučilo,i još ne muči. I to je i bio veči dio odluke da počnem uzimati normabele. Ipak oni opuštaju glatki mišić poput maternice. Do sad sam ih odbijala ali od zadnje takve epizode sam počela sa 3x1 da bi evo več desetak dana bila na 2x1. I da,svaki taj orgazam su pratili bolni grčevi. Prvi put mi je sa svakim grčom letela krv van i zato mi je ostalo u lošem sječanju...makar je s bebom bilo sve u redu. Ali nemreš se smirit. A sad zadnje krvarenje je bilo prije dva tjedna a tu noć su se dogodili ti snovi. Dal ke bilo povezano neznam,ali očito sam sklona krvarenjima i te kontrakcije sigurno nisu pogodovale.
    Moraš znati da to što se meni dogodilo ne znači da će se i tebi. Znam da se u ovim periodima nakon transfera ne preporuča sex baš zbog ženinog orgazma. Ali eto,na ovo ne možeš utjecat. Ima tu još cura koje je to mučilo. Ako se ponovi i bude te brinulo,popričaj s gin. o tome.

žužy's Avatar

Quote Originally Posted by stela10 View Post
    Cure trebam savjet. Danas je 9dpt dvoje trodnevnih i pocelo je krvarenje. Betu bi trebala vaditi u pon. Jeli prerano da danas izvadim betu i rijesim se muke?
    stela,nadam se da je krvarenje bilo samo posljedica implantacije i za betu!

stela10's Avatar

Zvala sam vg, kažu da je rano za betu i da čekam pon. Strah me jer je tako i zadnji puta krenulo, 3 dana brljavljenja i na dan bete krenula vještica, iako mi sada malo rano za m jer je 12 dana od punkcije

ljube555's Avatar

Quote Originally Posted by stela10 View Post
    Zvala sam vg, kažu da je rano za betu i da čekam pon. Strah me jer je tako i zadnji puta krenulo, 3 dana brljavljenja i na dan bete krenula vještica, iako mi sada malo rano za m jer je 12 dana od punkcije
    .

bokic, ja sam imala 7dnt rozi iscjedak koji bio samo jednom na dan slican na rozu vodicu i nestao.... transfer sam imala 5dan blastocisti.... i nakon toga 10dnt skoro pola dana lagan smedi iscjedak samo pri brisanju na wc papiru..i 11dnt beta bila 231 i nesto.... sretno

stela10's Avatar

Hvala na podrsci. Nastaviti cu sa terapijom do ponedjeljka i nadati se

Večer curke...
    Lagunas i stela, sretno s betama
    Ljube, sretno na idućem UZV, nek se fino vide i plod i srčeko... Kod mene se na 5+1 vidjela GV, a na 6+1 plod i srčeko..
    Žužy čitam tvoj post, jer cijeli dan (8+5) brinem kak me cice ne bole kao ova 3 tjedna ranije, pa vidim da je kod tebe bilo slično...
    Svaki klinac me brine, nemam nikakvih simptoma trudnoće, osim tamnih bradavica, i malo većeg trbuha.
    Cure sretno vam svima od srca, nek vam budu visoke bete i bezbrižne i uredne trudnoće
    Last edited by maris1980; 24.07.2015 at 21:25.

123beba's Avatar

Bok cure! Mislila sam kako neću pisati, niti razmišljati o tome kako se osjećam, ali jednostavno ne mogu pobjeći od toga... 20.7. je bio transfer 2-dnevnih i sad treba čekati do 4.8.
    Ovaj put radim i nemam priliku baš puno mirovati pa se nadam da nisam pretjerala
    Kad bi mogla najranije raditi test?

10dnt dvodnevnih, najnajranije, nemoj prije. I to neki osjetljivi, ako nadjes gdje gravignost ultra.
    Drzim fige na stotu!

Lagunas's Avatar

Dobro jutro svima!
    Cure, hvala na pozzz vibrama!
    Meni je danas 9dnt 5d, grudi i dalje velike i bolne. Trbuh se kao malo ispuhao i sad samo moje salo visi :D . Plačem na svaki klinac i ne znam kako me muž podnosi. Osjećam se kao ni na nebu ni na zemlji. Test se ne usudim napraviti, toliko puta sam vidjela tu drugu crtu da bi uvijek na kraju ispalo da je evaporacijska

123beba, ne žuri s testovima, molim te. Poslušaj bubekicu i ako bude neg opet ga uzmi sa rezervom.

Suncokret, nadam se da si bolje. Javi se kad stigneš!

Maris hvala. I ja tebi držim fige da nam budeš sretna i zadovoljna trudnica!

ljube555's Avatar

Dobro jutro svima!
    Cure, hvala na pozzz vibrama!
    Meni je danas 9dnt 5d, grudi i dalje velike i bolne. Trbuh se kao malo ispuhao i sad samo moje salo visi :D . Plačem na svaki klinac i ne znam kako me muž podnosi. Osjećam se kao ni na nebu ni na zemlji. Test se ne usudim napraviti, toliko puta sam vidjela tu drugu crtu da bi uvijek na kraju ispalo da je evaporacijska

123beba, ne žuri s testovima, molim te. Poslušaj bubekicu i ako bude neg opet ga uzmi sa rezervom.

Suncokret, nadam se da si bolje. Javi se kad stigneš!

Maris hvala. I ja tebi držim fige da nam budeš sretna i zadovoljna trudnica!
    Draga slobodno napravis test ,ako trudnoca vec i sada bude pozitivni..... Sretno od srca

Bok. Evo mene, još sam u bolnici, bit ću do srijede kada vadim betu a dalje ćemo vidjeti. Od kada sam bolnici mi nisu radili uzv, mislim da nije imalo ni smisla kad je prošlo 2-3 a sad je i vikend. nakon 8 dana nespavanja, sada već 2 noći spavam kolko tolko normalno. Dva dana sam dobila injekciju protiv bolova, no jučer mi nije trebala!! već se osjećam puno bolje,bolovi su sve rjeđi i nekako jačine ko menstrualni. Eto, samo mi je užasno biti u bolnici.. peru me užasno hormoni pa obavezno svaku večer plačem i odma se smijem sama sebi.. ali to je valjda od hormona. grudi su mi još bolne,drigih simptoma nemam.
    Pozdrav cure i hvala što mislite na mene!!

laura33's Avatar

Suncokret- drzi se, najgore je iza tebe sada. Drzim za pozitivnu betu!

Lagunas's Avatar

Evo mene opet sa nedorečenim rezultatom....
    Naime, napravila sam test, neke sa interneta koje sam dobila, i sad opet ista stvar! Pa ja stvarno ne mogu pobjeći od tih drugih linija..opet se vidi samo kad se dobro zagledam i pod određenim kutom..istina je da je jednake debljine ali toliko je svijetla da je ne mogu ni uslikati.
    Pa stvarno nemam sreće

Ginger's Avatar

suncokret, drz se hrabrice!

Lagunas, na 9dnt 5dn i ne moze biti bas tamna
    Sutra ponovi s istom vrstom testa ako ga imas, a u pon slobodno vadis betu

Lagunas's Avatar

Pozdrav cure! Nemam lijepih vijesti. Napravila sam 2 ista testa, u istom urinu, jedan je skroz negativan A drugi pokazuje istu nijansu kao onaj jučer. Pretpostavljam da sam baksuz da dobijem takve testove gdje ću vidjeti nešto, jer moje oči žele vidjeti A razum ne želi prihvatiti. Pomirila sam se sa rezultatom i otići ću napraviti betu reda radi.
    U 9 mj slijedi nastavak naše borbe sa jednim smrzlicem
    Svim drugim parovima želim više sreće! Svaka vaša pobjeda ujedno je i naša!

eryngium's Avatar

Lagunas
    Al svejedno da te beta iznenadi.

Katjuša's Avatar

lagunas
    nadam se da možda još ima kakve šanse

stela10's Avatar

Beta 0