Stranica 63 od 310 PrviPrvi ... 1353616263646573113163 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

nema predaje do navečer

inače cure, betu možete za 100kn vaditi u Croatijinom laboratoriju (Vukovarska, blizu Savske), ako imate bilo kakvo dodatno/dopunsko osiguranje u Croatiji onda imate oko -20% na sve pretrage (to je cijena s popustom, zaboravih punu cijenu jer nisam 100% da je popust 20%)
    nalaz šalju do 13h na mail

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    Napravila sam s intim plusom.
    Žao mi je kaj moram do utorka koristiti terapiju jer tek onda javljam u Petrovu betu. Dosta mi je više svih tih lijekova.
    Ne razumijrm kak se sad nije primilo, a u prošlom stimuliranom postupku, dok sam imala težak hiper, umirala od bolova, bila u bolnici 7 dana na injekcijama i još onim tabletama protiv bolova što sam ih popila doma, e onda se uspjelo primiti. Nažalost,ta je trudnoća završila spontanim u 8tt i još mi je moj soc.gin (naglasio je da je to samo njegovo mišljenje), da je možda maternica bila stisnuta od hipera pa te korionske il kakve već resice nisu bile dobre.
    Nije mi to baš najjasnije.
    A rekao mi je i moj mpo dr.da FET nije za mene, da je bolje za mene stimulacija (nemam cikluse ni ovulacije).. očito je bio u pravu...
    suncokret,jako mi je žao zbog minusa.
    U ovim dnt u kojim si ti sad,zbilja se vidi realno stanje i mislim da bi mogla izvaditi betu da vidiš i onda odlučiti. Ako je zbilja nula,nema smisla da uzimaš terapiju do utorka. Tad im samo javiš. Ako bude pozitivna,sve znaš.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

slažem se žuži. Otišla bum sutra vadit kod nas privatno u medikol, nalaz bude u petak pa da se ne kljukam bezveze prek vikenda s tolko tableta.
    Nažalost nemogu opet izostajat s posla i ići u bolnicu vadit, prije mi nastava završi nego ja dođem na red.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pametna odluka!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

laura, za lijep rast bete!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo drage moje da vam javim svoju danasnju betu - 132.50 na 11 dpt.

Uredno se dupla, a ja i dalje krvarim....svjetlocrvena krv redovito popodne, navecer i ujuto krvarenje prakticki nestaje, prisutan tada bude samo nekakav vodeni iscjedak sa malo sukrvice i onda se uz to pojavi uzasna glavobolja, a mene inace nikad ne boli glava.
    Boli me kompletan trbuh, sto od grceva, a moguce je da nakon hiperstimulacije i sad reagiram na novo lucenje hcg-a....
    Uglavnom organizam mi je skroz poludio!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje da vam javim svoju danasnju betu - 132.50 na 11 dpt.

Uredno se dupla, a ja i dalje krvarim....svjetlocrvena krv redovito popodne, navecer i ujuto krvarenje prakticki nestaje, prisutan tada bude samo nekakav vodeni iscjedak sa malo sukrvice i onda se uz to pojavi uzasna glavobolja, a mene inace nikad ne boli glava.
    Boli me kompletan trbuh, sto od grceva, a moguce je da nakon hiperstimulacije i sad reagiram na novo lucenje hcg-a....
    Uglavnom organizam mi je skroz poludio!
    Laura super za pravilno duplanje!!
    A sto kaze dr. Na daljnja krvarenja, jel ti propisana jos kakva terapija?Sta se uopce moze poduzeti?
    :fige da bude sve ok

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Laura samo misli pozitivno i miruj koliko GOD je moguće i ja sam krvarila u dva navrata odmah nakon poz testa a beta 12dnt 247 tako da tvoja beta na 11 dnt nije mala i drugo krvarenje sa 6-7 tt i sve je super ispalo sad smo 3 i pol godine.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Javila sam mu bila za krvarenje jos nedjelju, rekao je da nazalost vise od ovog ne mozemo napraviti, znaci nastavak sa Utrogestanima, mirovanje i ja sam si solo dodala jos Normabel i Magnezij.
    Kaze da je sad sve do zametka, hoce li se izvuci ili ne!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ema1- drago mi je cuti da ima pozitivnih ishoda ovakvih situacija.

Nadam se da ce kod nas biti kao i kod vas, da ovo krvarenje stane, sve bi bilo puno jednostavnije.
    Ovako dok traje, ne ocekujem previse!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

laura33 vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje i da stane to krvarenje i bolovi. Evo ema ti je sve rekla.
    Dali je se ovdje moglo dogoditi da je implantacija bila nesto kasnije ja to neznam al se nadam da ce se netko javiti tko zna vise o blasticama ako te brine i beta

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Laura, misli samo pozitivno... Ja sam krvarila od 5do 9tt svaki dan posto bio prisutan hematom... I stalno imala bolovi i grcevi.... I betu sam vadila 7puta svaki drugi dan... Vraceno mi je bilo dvje blastice jedna nije primila se a druga sada aktivna i trudna sam 23+1.... Nakon 9tt krvarila sam jos u 14 i 16tt u par navrata

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Laura , kao što i svi kažu misli pozitivno. U postupku kojem sa ja ostala trudna a otpisala ga i prije nego što sam počela, pokrvarila sam negdje na 5+1 , po naputku doktora A. umjesto utrića koja sam uzimala dobila sam duphastone nakon kojeg je krvarenje i prestalo, kasnije se na ultrazvuku pokazalo da je krvarenje bilo od hematoma, uglavnom trudnoća je kasnije tekla u svršenom redu i sad imamo prekrasnu i savršenu dvogodišnjakinju, tebi želim također isti scenarij.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Danas mi je 9 dan nakon transfera blastocisa i jutros mi se pojavio sluzav roskasti jako svijetli iscjedaka prije toga sam imala grčiće kao onim menstrualnim kojih sad i nemam . Dali je to znak nadolazeće M ili da se ipak nadam nečem ?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tal, test napravi.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Tal i sutra betu mozes vaditi.
    Procitaj gore malo vise postove od laure.
    Stetno~~~~~~~~~~~~~~~

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tal , kod meni isto tako bila i 11dnt beta bila 231 kod mene rekla da to implant.krvarenje. napravi test...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zar implatantno 9 dan ? I kolko ti je to dugo bilo ?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

A vidit ču pa možda sutra kupim test . Hvala curke

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Krvarila sam i ja 8dnt-1dnt, ali kod mene je bio u pitanju trodnevni embrij.
    U tvome mi je slučaju prekasno za implantacijsko s obzirom da se radi oblastici. Barem mislim.

Ajde ubrzo napravi test ili vadi betu pa ako bude pozitivno da ti gin poveća dozu progesterona zbog krvarenja.
    To je napravio kod mene i krvarenje se povuklo isti dan.
    Držim fige i javljaj nam se.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Laura, držim fige da ovaj postupak ima pozitivan ishod.
    Vidim da si dosta realna, krvarenje se ne smije olako shvatiti, ali čvrsto vjerujem da ćete uspjeti.
    Držim fige za vas!

Kada opet vadiš betu? Ili koji je daljnji plan?

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure hvala vam od srca na podršci i podjeljenim iskustvima, to mi jako puno znači!!

Trudim se biti pozitivna zaista i nadati se najboljem ali svjesna sam što krvarenje može značiti, vidjet ćemo betu sutra, ako raste onda ću moliti doktora da ponedjeljak napravimo uzv da vidimo što se to događa.
    Ja sebi ne mogu objasniti kako ujuro do podneva i navečer poslije 7 ne krvarim, a popodne krvarim, ja ne vjerujem da se to događa, i uopće nema veze sa aktivnošću ili mirovanjem..

Daljnji plan je takav da ako beta prestane pravilno se dupati i ako vidimo da ništa od toga da se prekine terapija i da krene ciklus da se to očisti samo od sebe, želim svakako izbjeći kiretažu.
    Nema smisla odgađat neizbježno.
    Pa ja imam iscjedak od 5 dnt, nije mi jasno kako se uz sve to beta pravilno dupla, ma ništa mi iskreno više nije jasno, jedva čekam da popričam sa doktorom na sljedećem pregledu.

Potpuno sam emocionalno i fizički iscrpljena od svih postupaka ove godine, zaista mi je više dosta loših ishoda postupaka, pa zar me ni jedan ne može zaobići...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

beta je 0.100
    Mogu već nevečer prestat s terapijom?

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Znam, draga, kako ti je. Vidjet ćeš sutra betu pa ćeš biti pametnija.
    I meni je beta bila niska, 11dnt trodnevnih embrija 65, a 15dnt 361.

Krvarenje može biti uzrokovano i upotrebom utrića jer iritiraju sluznicu rodnice, znači, ne mora uopće biti vezano uz embrij.
    Jednoj mojoj prijateljici je gin rekao da ih prestane uzimati vaginalno nego oralno jer je, poput tebe, krvarila u 5tt u vrijeme kada je vadila betu.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

beta je 0.100

Možeš prestati s terapijom već sada. Žao mi je.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Znam, draga, kako ti je. Vidjet ćeš sutra betu pa ćeš biti pametnija.
    I meni je beta bila niska, 11dnt trodnevnih embrija 65, a 15dnt 361.

Krvarenje može biti uzrokovano i upotrebom utrića jer iritiraju sluznicu rodnice, znači, ne mora uopće biti vezano uz embrij.
    Jednoj mojoj prijateljici je gin rekao da ih prestane uzimati vaginalno nego oralno jer je, poput tebe, krvarila u 5tt u vrijeme kada je vadila betu.
    Moja beta po tablicama odgovara prosjecnim vrijednostima dana iza ovulacije tj u mom slucaju punkcije.
    Ma ovo je prestrasno, nebi pozeljela nikome.
    Beta pozitivna, a ne mozes se veselit.
    Kako vrijeme odmice sve mi je teze, muz je jadan uvjeren kak ce to sve biti ok, mislim da ce njemu bit gore nego meni u slucaju loseg ishoda.

Za utrice sam pitala doktora, kaze bezobzira na krvarenje da ih stavljam vaginalno jer bolje djeluju.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala cure na svemu..ipak sam još držala fige dok sam otvarala mail, ali osjećaj me nije prevario.
    Unatoč svemu, zahvalna sam što je beta negativna nego da nedaj Bože opet prolazim spontani..tako sam od početka molila, i nekako mi je lakše ako gledam na to kao da me poštedio ponovne kalvarije...

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Suncokret zao mi je!
    Odtuguj sad ovaj postupak, uzmi si vremena za to, razgovaraj s mpo dr, a onda odma razradjivat plan za dalje.
    Odmah usmjeriti misli na novi postupak!
    Moramo biti jake i ustrajne!!!! :grli:

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

beta je 0.100
    Zao mi je
    Razumijem te u potpunosti....
    Uzmi si malo vremena,odtuguj...
    Sa terapijom mozes prekinuti....

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala cure na svemu..ipak sam još držala fige dok sam otvarala mail, ali osjećaj me nije prevario.
    Unatoč svemu, zahvalna sam što je beta negativna nego da nedaj Bože opet prolazim spontani..tako sam od početka molila, i nekako mi je lakše ako gledam na to kao da me poštedio ponovne kalvarije...

Zao mi je

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Drage moje ako moze mala pomoc, posto nisam bas toliko upucena imam pitanje za vas, 23 11 sam imala transfer 5dnevnog embrija a danas me lovi gripazacepljen nos i sve pa me je malo strah hoceli to utjecat na citav postupakhvala vam punoo

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Laura.... Ja sam tako krvarila od 5do 9 tt ujutro i na vecer nista nije bilo a popoldne jedino i to svaki dan.... I znala biti cak jako crvena krv.... I vecan mi bio utrogestan 4×2 ali sam ga pila ... Rekao gin.da ne bi prepor.vaginalno da jos sa tim prstom da ne nadrazujem zbog stavljanje ... Beta mi je duplala se i bila vadena 7puta zbog toga krvarenja....i ispostavilo se da krvarenje bilo zbog hematoma i slabi kapilari u rodnice... I zbog naglog pritiska i sirenja maternice pucali kapilare....

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ljube555 - ovo ko da sam ja napisala, identicno.
    Drago mi je da postoji jos netko tko je imao takve simptome, jer u najmanju ruku to je fakat cudno!
    Uglavnom popodne svjetlo crvena krv, svaki dan isto.
    I to oskudno, dovoljan dnevni ulozak.
    Mislim da gotovo mogu odredit vrijeme kad pocinje i kad prestaje...

Jesi ti imala kakvih bolova/grceva.
    Mene zna prije tog krvarenja bolit trbuh.
    To me malo brine..

Ja sutra opet ponavljam betu i onda se javljam doktoru da vidimo sto cemo, bojim se ista mjenjat u terapiji na svoju ruku!
    Posljednje uređivanje od laura33 : 26.11.2015. at 21:28

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Laurra ja sam imala malo na wc papiru pri brisanju i na dnevnom ulosku.... I prakticki to bilo u isto vrijeme izmedu 13do15u to razdoblje.... Grcevi , bolovi i probadanje sam imala stalno i dosta dugo i dr.sam trcala svako malo i rekao mi je da sam komplicirana ... I dan danas znam imat grcevi i probadanja... Betu sam vadila 7puta

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sve mi se cini da cu i ja tvojim stopama.
    I ja doktora gnjavim svakih 3-4 dana...
    Identicna prica, ne mogu vjerovati!

Nadam se da ce i ishod biti jednak tvome!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Laura samo pozitivno.....

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve mi se cini da cu i ja tvojim stopama.
    I ja doktora gnjavim svakih 3-4 dana...
    Identicna prica, ne mogu vjerovati!

Nadam se da ce i ishod biti jednak tvome!
    Ja sam svog mpo gina nazvala kada sam prokrvarila, povećao mi je dozu progesterona i rekao da dva puta vadim betu te da za deset dana dođem na uzv.
    Najradije bih ga zvala non-stop, srećom, stalno je zauzet pa nema vremena javljati se uvijek na mob.
    Nema smisla vaditi betu u nedogled i zvati doktora, ništa on pomoći ne može.
    Embrij se mora sam izboriti i sama žena tu nema puno utjecaja.
    Nadgledanje bete i vađenje svaki dan samo izludi osobu, ne pomaže joj.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam svome javila nedjelju da imam + na testu i da krvarim.
    A sutra cu mu javiti betu, biti ce 13 dnt, tako mi pise u otpusnom pismu.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo napravila test i negativan je . Danas mi je 10 dan nakon blastica a situacija ista kao i juče sa rozastim iscjedkom . Nemam ga po cijeli dan već ujutro i naveče ...
    Betu vadim u ponediljak i nenadam se baš . Prvi ivf sam imala već 8 dan malo krvarenje a sljedeći dan je već bolo obilnije i izgledalo je kao M a ovo sad mi je rozasto brljavljenje koje neznam šta je

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Obavezno napravi betu i nastavi sa terapijom, vidis da su svakakvi ishodi moguci.
    Nista jos nije gotovo.
    Drzim da beta ipsk pokaze drugacije od testa.
    Rozasti iscjedak zna biti zbog umetanja utrogestana.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Laura, jesi ti danas vadila betu?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Al ipak sam mišljenja da ako osjetljiv test sa jutarnjim urinom nije pokazalo ni bljedunjavo +onda se ne nadam ni beti ....i još mi je 10 dan od tran sfera blastocista .
    Baš me izbediralo ovo

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Tal,

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

tal, i ja ti držim fige da te beta iznenadi, iako, realno gledano, trebalo bi ae nešto vidjeti na testu... tako je i kod mene bilo nažalost..

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Tal - ja ti testovima ne vjerujem dok ne vidim betu, iako ih redovito radim, ali ona donosi zadnju presudu...

Madeja - cekam nalaz bete....vadila u 15 sati.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala cure na podršci
    Ubija me ovo rozarenje ....nisam pametna dal da prekinem terapiju ?
    Jeli se ikom desilo ovako nešto da "rozari " a test negativan ? Polako ludim mada sam cijeli postupak bila iznenađujuče skulirana .

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Laura, gdje si???? Kolika beta????

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Laura, gdje si???? Kolika beta????
    Ljube kolika je tvoja prva beta bila???

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo drage moje mogu napisati dobru vijest, danasnjabeta iznosi 327.10 i više se nego lijepo dupla...zasad...

Evo taman krenula pisat, dopisivala sam se sa doktorom morala sam ipak njemu prvom javiti...

Rekao je da je to super ali da idemo polako, ipak je još sve moguće.
    Uglavnom mrvica se i dalje bori.

Krvarenje danas gotovo posustalo, al sad navečer opet neki ružičasti, sukrvavi iscjedak, tek toliko da me podsjeti da ipak nije sve ok....
    Ponedjeljak opet ponavljanje bete.
    Eto idemo polako dan po dan!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bravo laura33
    ~~~~~~~~~~~~```

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke