Maca2 baš mi je žao za negativnu betu
Ja sutra vadim, stomak mi je velik, tvrd, napuhan...vjerovatno od Fragmina koje svaki dan špricam. Ne znam što da mislim, nervoza već dva dana.
Vucice kako je prošao drugi pregled?
Danas (8dnt 5d ponovno radila i negativan. Nista, ni najmanja sjena. Znam da nisam trebala al jednostavno...realna sam. Prekjucer sam se probudila i nista vise nisam osjecala. Nisam tip kojoj se cuda desavaju tako da se zelim pripremiti za dalje. U nedjelju je 12dnt tad vadim krv. Nisam prestala sa utricima naravno.
Zanima me kad mogu ponovno po smrzlica i da li ce mi radit mozda jos neke pretrage.
Jos bi pitala, zasto se nije primilo? Koji mogu biti razlozi? Ne razumijem...blastice top kvalitete. Stvarno sam do sad mislila...samo da dođemo do IVFa i sve ce bit super. Ja sumnjam u progesteron koji je inace kod mene uvijek nizak.
Svima zelim svu srecu ovdje.
Iš iš negativne beta. Cure zao mi je. I ja sam ih se nagledala u IVF karijeri.
Mene evo muče strah i panika nakon prve trudnoće svega me strah. Čekamo prvi uzv da vidimo Jel sve OK i Jel srceko kuca. Bit ćemo 7+3 tada.
draga moja ja sam isto test radila 8. dan i bio je negativan,tek navečer kad sam gledala test jedva se na testu vidjela blijeda crtica.u mojih 4 postupka imala sam u dva navrata savršene blastice i nisu se primile,nisam dobila ni jedno logično objašnjenje zašto se nije primilo.ako nije uspjelo po smrzlića možeš nakon mjesec dana,tako sam ja i iskreno i ja sam prestala vjerovati u čuda ali ipak se dešavaju,moj smrzlić je odlučio ipak živjeti i razveseliti me nekoliko dana prije božića.nije još sve gotovo,možda te beta iznenadi i želim ti sreću
i mene je svega strah,prekjučer otišla na hitnu jer mi se pojavio smeđi iscjedak i nekakve žilice,doktor kaže nema hematoma i ne vidi se da odnekud krvarim,vidi se gestacijska vrečica i bebica ima 2,2mm,kaže da nastavim sa ljekovima i da dođem ako počme prava krv.nadam se da je to stara krv,UZV imam tek 12.1.,danas sam 5+4 tako da bi trebalo uskoro srčeko prokucati
Idemo isti dan na uzv i prilično smo isto trudne dan dva razlike.
Ma meni je prva beba u 32 tjednu umrla pa ja sam pusem na hladno. Nemam nikakvih krvarenja niti bolova. Sve ok kako treba biti, ali nemoguće nemoguće ja protiv sebe. Inače sam panicar po prirodi a tek sad uzas. Držim se svega po p.s.-u. Stalno u kontaktu sa med.sestrama sa 100 pitanja.
Mislim da se ne trebaš brinuti za krvarenje ako je stara krv možda neki hematomcic pa otišao hvala Bogu. Bitno da je bebica u buši.
Ja ni to ne znam još.
Meni ti se na 5+5 vidjelo srčeko.
Imala sam transfer dva trodnevna embrija, bile su dvije vrećice, ali je druga bila manja i nepravilna i nije se izborila. Do 9tt je otišla.
Držim vam fige, znam da ste u strahu, ali pokušajte biti pozitivne jer vaše mrvice osjećaju svu vašu negativu i pesimizam.
sa 5+1 na hitnoj mi je dr radio uzv i rekao kroz tijedan dana da bi se trebalo čuti srčeko,ja se trudim biti mirna ali moj muž užasno paničari,svaki dan sto pitanja,jesi dobro,osjećaš li ti uopće da si trudna,je li ti mučno....on bi za svako malo probadanje na hitnu,boji se jer nam je ovo prva trudnoća,doduše nije ni meni bilo svejedno kad mi je krenuo smeđi iscjedak
Curke jutros sam vadila krv, 12dnt beta 327,6![]()
Hej curke! Isla jučer na drugi uzv, srčeko je tuuuu! Sve je u redu, zatvorena sam, tlak ok, urin ok..mučnine su mi ajme, a danas sam imala dva rigoleta prvi puta. Jos me satrala prehlada tako da mi je teža koma. Sad više neću u St, daleko mi je da me vodi taj moj dr, iako je savršen, ali poći ću kod njega s vremena na vrijeme..sad će me vodit ovaj moj tu primarni..
vucice,prekrasno
Drage moje hrabrice,svu sreču ovoga svijeta vam želim! Da mi budete zdrave i sretne,sa pozitivnim testićima,lijepim betama i savršenim bebicama u naručju!![]()
Drage moje SRETNA VAM NOVA 2016 GODINA,da bude puno bebica u maminim trbuscicima!![]()
Žužy i tina hvala vam drage moje..inače kako ste? Mene muči i dalje prehlada, al popusta, ubi me ova trudnička glad i muka..
I da svima najbolje sve u novoj..što više beta i bebica!
Evo i ja da se javim. Poslala sam oko 3-4 posta ali ne znam zasto mi se ne prikazuju?
10dpt 5d je krenula neka lagana sukrvica koja se nastavila.
12dtp 5d beta 0, progesteron 35
Nisam se previse sokirala jer sam i pisala da mi nekako ne vuce na dobro. Ako je vec tako moralo biti...bolje da je nula nego da vucem neke biokemijske ili vanmaternicne ko i do sada.
Zelim vam svima srecu i sto manje sekiranja da vam se sve olako ostvari.
To ti je normalan osjećaj radi istezanja ligamenata, iponekad zna bit čak i neugodno.
Meni mučnine isto prestale, praktički preko noći, sad da nema tog povremenog pritiska u križima ili trbuhu nebi ni znala da sam trudna...
Posljednje uređivanje od laura33 : 04.01.2016. at 19:45
Ne prikazuju ti se iz razloga što si novi član foruma pa ih u pčetku mora odobriti administrator.
Zao mi je zog negativne bete...ali sto je tu je, glavu gore i hrabro dalje. Svatko od nas dočeka svoj trenutak sreće.
![]()
Ja stalno imam osjecaj kao da nisam trudna,jedino me najvise zabrinjava ta danasnja bol u rodnici niti pika,niti probada nesto izmedu,ali nije jaka bol,urogestan koristim i dalje 3x2,u cetvrtak idem na pregled,nadam se daje sve u redu i da rastemo normalno![]()
Onda ti je to sve normalno i ocekivano u ovoj ranoj fazi trudnoce.
Biti ce sve ok!![]()
Tinai mene probada isto baš jučer i danas..a bole me i leđja tj iznad lijevog guza, kao neki zivac ili sta..mislim da je od ležanja više to..kako prizdravljam onda idem vanka i mao šetat jer mi fali kretanja.
Meni je danas 6+3,smeđi iscjedak i dalje prisutan,mučnina prisutna samo kad sam gladna,ultrazvuk tek za 7 dana
Ja imam užasne večernje mučnine. Katastrofa svaku večer poslije 18 sati. Ne povracam, pazim da Jedem vise manjih obroka ne Jedem kasno, a ni ne mogu od mučnina. Bol u dojkama užasna. Narasle su mi dva broja sigurno a inače imam jako velike dojke tako da su mi svi grudnjaci mali.
Još nisam bila na uzv. Idem 12.1. I cim se sjetim toga okrene mi se želudac od nervoze i straha, nekako ne uživam kao u prvoj trudnoći. Cesto se okupiram da ne razmišljam o tome. Dok sam u prvoj samo maštala o svojoj bebi.
Trenutno sam trudna 6+3 sada se vec nadam da srceko kuca - to mi je najveći strah sada, da cu doći na uzv i ne čuti nista, a u prvoj nam je sa 6+1 kucalo.
Curke, jucer bila na ponavljanju bete, 18dnt 3909,0. Prvi ultrazvuk je 15.01.. Sve mi je jos nestvarno i nadam se da ce sve biti ok. Ja sam stalno umorna, mucnine samo popodne, grudi bolne, stomak jos velik(rekli su mi da mi je to od jajnika).
Vucica, tina1993, antonija15, marinab1304 cestitam svima jos jednom kome nisam. Curke sto znaci to kad napisete trudna 6+3???
Cestitke svim novim trudnicama!!!!
Godina je pocela i vise nevo dobro, neka samo i dalje ide ovim tokom, svima zelim dosadne i skolske trudnoce!
Gipsi- 6+3 oznacava trajanje trudnoce od 6 tjedana + 3 dana, racunajuci od prvog dana posljednje menstruacije.
Hvala Laura, sad mi je jasno, znaci meni ce na prvom uzv biti 6+1...hvala ti
Nema na čemu, i drugi put!
Ako je 6+1 onda budeš čula već i srčeko ili više njih, s obzirom na ogromnu ovu zadnju betu...!!!!![]()
Posljednje uređivanje od laura33 : 06.01.2016. at 14:31
Cure nisam izdržala otisla sam na uzv. Danas sam po ZM 6+5, a na uzv 5+6 i vidjeli smo otkucaje. Kaze dr da se ne brinem da je to sve u redu i tako treba biti a ja cu se tih njegovih rijeci drzati. Hvala Bogu dragom i da mi da snage za dalje.
Bravo cure, sve je dobro! Ja cim ogladnim, odmah muka, strava..tako da jedem često a pomalo..skoro sva 3 h. Cice su mi bolne od transfera i tako je dalje, bas su narasle, al još stanem u svoj grudnjak..zasad jos stanem u sve svoje.
Cure moje,jucer bio treci uzv,sve je u redu,rastemo,glavica se formira,veliki smo skoro 2cm,po uzv je trudnoca 8+2![]()
Totalno sam svjesna svega, ali to je jače od mene. Bitno mi je ovih prvih 12 tjedana kritičnih pregurati, onda cu biti opuštenija.
Imam dobar osjećaj, ali se bojim priznati da ne bih urekla ili pokvarila.
Mislim da je svakoj mami koja je izgubila bebu tako kao i meni i to mora proći.
I ja najviše od svega želim svoju bebu usreciti, toliko sam se nalazila za nju, nije mi zao sekunde.
Svaki odlazak na uzv je agonija i strah.
Trudničice,dojdite nam na trudnički pdf..tamo smo sve prolazile sve te strahove,zebnje i zabrinutosti..i lakše je nekak podijeliti sa nekim ko je isto prošao.
A svima koje tek kreču u postupak,želim svu sreću od srca!![]()
Cure evo i mene.Danas drugi ultrazvuk.Sve je ok.Veliki smo 21 mm.Ja sam najviše kući, malo prošetam.Baš se čuvam.Da mi je da prođe prvih 12 tt.Navijam za nove pozitivne bete![]()
Evo da i ja prijavim danasnji transfer 2 smrzlica,beta 22. Nadam se boljem neg prosli put.
Draga sretno![]()
Antonija 15 jesi dobro?
Grickavjestica danas transfer i beta je 22. Oprosti ak nisam shvatila.
Ja sljedeci ciklus na FET. Opce ne znam sta da radim tipa da malo poboljsam sanse. Samo znam da cu ici radit. Mislim da ce mi biti lakse.
Hvala curke... betu vadim 22.01ja danas vec na poslu nemam razloga da sjedim doma i samo razmisljam o svemu tome. Ne radim fizicki ni psihicki tezak posao tako da mi nije problem a ibolje se osjecam nego da lezim.
Ahahaaa...mislila sam da je rezultat 22. Ma i ja cu ic radit...najgore u cijeloj prici mi je bilo tih dva tjedna sto sam cekala betu i bila doma. Niti sam se mogla opustiti, niti uzivati u blagdanima. Necu se fizicki previse umarat, samo sto se budim u 5:00.
Sretno!
http://www.peticija24.com/protiv_zab...postupcima_mpo
Cure malo off Topic sherajte link gdje stignete.
Za sve lavice i lavove!
I ja sam uvijek dan nakon transfera išla raditi. Brže mi je vrijeme prolazilo, zaokupljene su mi misli bile poslom. Dva tjedna iščekivanja bete su mi uvijek bila kao dva mjeseca. Pet sam puta to prošla i uvijek bih ispočetka tako postupila. Istina je da se brže oporaviš kada ti je tijelo u pokretu, dobro je za prokrvljenost maternice nego puko ležanje kod kuće.
Evo da prijavim danas prvi ultrazvuk, 6+1, kuca malo srce. Gricka vjestice, zelim ti veliku betu 22-og!