Ako je meni na 8-stanicni pokazao na 9dnt, mozes i ti, ali.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!!!! Iiiii idemo u setnju s trudnicom vise!!!
Ako je meni na 8-stanicni pokazao na 9dnt, mozes i ti, ali.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!!!! Iiiii idemo u setnju s trudnicom vise!!!
Vatra jos cu dodatno napuhati stomak
Jel se sjecas jos nekih simptomcica?
meni danas 12 dnt a beta tek u petak ali odlučila da neću raditi test , napetost raste ali strah od testa je veći pa čekam betu!!!
Danas mi je 6dnt. Noćas sam imala groznicu i malo sam zabrinuta. Je li to u redu, nisu se zameci previše ugrijali od moje tjelesne temperature? Dok sam stala na noge ujutro, "ohladila" sam se pa nisam ni mjerila temp.
Naravno da bih bila najsretnija da je to simptom trudnoćeal nećemo pretjerivat.
Zadnje 3 noći idem često na wc i nadam se da je to simptom.![]()
Ja ne docekah betu, procurilo![]()
evo i mene ...čekam betu 25.03... i nervozna sam užassss
Evo da vam se i ja pridruzim, transfer bio u cetvrtak, danas 4nt, beta 26.03. Koliko vi mirujete, idete li u setnju? Ja sam prvi i drugi dan samo lezala i setala po kuci.. Sad sam krenula u lagane setnje.. U srijedu se vracam na posao.
Sto se tice temperature to ne znsm, al cesti posjeti wc bi mogli biti znak!ja sam inace velika spavalica, al od transfera se budim u 5 ujutro i ne mogu vise spavati..
ja sam noćas sanjala da sam dobila nalaz bete 207 ili 274 tako nešto. i u snu se uvjeravala da je to za stvarno
sad ju samo treba dočekati![]()
I ja vadim betu 26.3. (15dnt). Necu reci da jedva cekam jer se taj dan vracam s godisnjeg, al se veselim. I onda kad cu ju ponoviti 2 dana kasnije, sva sretna i ponosna, ispunit cu papir za trudnice.![]()
Koliko dugo u trudnoci smo na utricima? Meni su dosadile te sense.
tako i ja dignem se na wc i poslije nemogu spavat... i neka čudna bol u mišićima nogu i ruku...
9.dana nakon transfera dviju super blastocisti test na trudnocu je bio negativan (sok i suze). jucer 13.dana nakon transfera i 18 dana nakon ovulacije sam radila betu i jos se vise šokirala kad sam vidila brojku 122¨!!! Cijelu noc nisam spavala od brige jel beta dovoljno visoka posto se radi o blasticama a posebice kad vidim pojedine bete koje idu od par stotina do par tisuca... Molim vas da mi napisete koju riječ sto smatrate o mojoj beti. Molim se da ce sutra biti bar duplo vise... Kroz suze sam dr. rekla krivu betu jer nisam vidjela dobro koliko sam plakala, njemu sam rekla da je 199 tek sam doma vidjela da je 122.... cukrke jel dobra beta???? boze mili samo da se pravilno dupla!!!
Pocetna vrijednost bete nije toliko presudna(naravno bitno je da je barem oko 50),puno je vaznije da se pravilno dupla. Tvoja beta nije u grupi ''spektakularnih'',ali je normalnaAko se bude pravilno duplala,to je to. Onda samo cekas UZ pa cemo ovdje skakati zajedno
![]()
joj alma rijeci ti se pozlatile <3
Mariiiii.... Sretno!
Javi nam lijepo poduplanu betu![]()
hvala ti saansad sam ispred ureda vidila desetak bubamara a nisam nikad prije... to je znak srece , uvjerena sam, nedam sumnji da me jede
pusa
Draga mari od srca ti želim lijepu betu danassamo pozitivno!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
evo plačke opet, kaze alebic da sam rijetka biljka, naravno opet suze krenule al od srece i uzbudjenja beta se pravilno poduplala, danas je 258.6 a bila je 122.0... dr kaze d aje to u redu i da dodjem 29.3. na pregled... cure moje ja sma tako sretna, ne znam od olaksanja ne bi stajala plakati... toliko se emocija nakupilo.. tesko mi je za cure koje nisu uspjele, molim se za jednu curu koja danas treba dobit betu...nadam se drage cure da cete svi imat ovu srecu i sve osjetiti osjecaj pozitivne bete, i naravno da ce te manje plačkit nego ja))) saljem vam brdo zagrljaja... nadam se urednoj trucnoci... hvala vam od srca na podrsci !!!
curke!!! imam jedno pitanje . dali se kojoj od vas desilo da par sati poslje stavljanja utrogestana aurole oko bradavica full povečaju (skoro duplo veći krug mi dođe) ili može to biti rani znak trudnoće??? danas mi 15 dnt a test nisam radila čekam betu u petak!!!
mislim da to nema veze s utrićima, nabujamo od njih i sve to... nadam se da si trudna
Suzy.s a da pisnes?ja mislim da si ti T..
i ja navijam za testic![]()
Zrela si za testic.... Ako mene pitas![]()
Mari evo da i ovdje ponovim: sretno ti do neba...... Jeeeeee samo nek se dupla![]()
evo cure dugo nisam pisala na ovoj temi
u ponedjeljak mi vracena 2 mrvice stare 3 dan i sad sam na cekanju
jel ima jos koja cekalica?
Suzy.s i jesi piskila??![]()
Malena ~~~~~~~~~~~~~~
ne !!!!!!!!! rekla sam sama sebi da nema testa ( 2 PUTA SAM IMALA + ANA KRAJU BIOKEMIJSKA) tako jedino da beta bude ok napravim test za "uspomenu"!!! a do tadajoš samo 38 sati!!!
![]()
Molim vas odgovorite mi, danas sam betu radila 26 i ponovo u ponedjeljak moram na vadjenje krvi, dali je nwko imo slicno iskustvo i dali je ipak mogguca trudnoca?
Draga Mersa koji ti je dnt? Nažalost ovo mi se čini premalo![]()
danas 14 dan ali i krvarenje je tu,ovo je za izluditi...
Žao mi je draga, to je izgleda biokemijska
Grlim te i želim da ti sljedeći postupak bude uspješan
Sent from my iPhone using Tapatalk
u proslom postupku moja beta je iznosila 21 nazalost bila biokemijska
sad cekam vadenje bete a tako je daleko 31.03.2014.
Od dosade i osluskivanja simptoma racunala sam kad bi mi bio ocekivan termin poroda,ludost!
Moj termin bi trebao biti 1.12.Nisi jedina.
![]()
Posljednje uređivanje od Sadie : 20.03.2014. at 17:51
abs mi je drago da nisam jedina
onda se zamislim i kazem sama sebi dosta.
a od osluskivanja cu poludit
Imala sam neke simptome da su se blastice primile i bila sam mirna. A onda prođu ti simptomi pa se izluđujem. Strah me da nije uspjelo i biokemijske. Jučer sam MM ponosno rekla da sam bila na forumu samo jednom.Danas mi je malodušni dan. Pokušavam se ne izluđivati. Meni je peh što imam skoro 40 g., preko HZZO-a sve to duže traje, a privatno nemamo love za ne znam koliko pokušaja (samo pikice su nas koštale 4000).
Hvala Saan, svakoj ženi koja želi postati majka zelim isti scenarij. Imam sad prvi pregled 29.3. , konacno mi sjeda da sam trudna, i tako sam sretna naravno puna strahova al svaki dan malo popricam s bebicom...bude mi lakse... vratila sma se na posao i dise... Cijeli postupak je bio ponajvise psihicki naporan, dani od transfera do bete ajme majko su doslovno bili nocna mora...al sad dišem, lagano i smireno... havla saan, hvala svima na podrsci!!
Suzy.s???
jesam moja beta 17dnt 1779!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutros, 13dnt, sam radila kućni test i negativan je. Je li moguće da laže?
Imala sam implantacijsko krvarenje, budim se po noći češće na wc i onda ne mogu zaspati satima, (-).(-) su mi osjetljive i punije. Milina od simptoma, a nema crtice na testu.![]()
Kada trebas raditi betu? Mozda je jos rano.. Ja ti ne znam, meni je ovo prvi postupak, beta mi je 26.03., necu raditi ranije test da se ne zivciram.. Od simptoma imam pms simptome, osjecam pritisak kao da cu dobiti svaki cas i imam bolne grudi.. Jedina promjena je sto ne mogu dugo spavati, svako jutro sam budna u 5!
Meni to nikad nisu pms simptomi.
Betu radim sutra (14dnt).
cure vraceni su mi 3 dan 2 zametka
kad bi najranije mogla vadit betu ili test
Koliko sam skuzila iz ranijih postova, kod transfera 5. Dan blastociste...moze se vec 9. Ili 10. Dan raditi test?
Meni je danas nulti danpa ulazim u ovu fazu iscekivanja i nestrpljivosti
Danas se malo osjecam slabasno, ali vjerojatno zbog nespavanja prosle noci....i osjecam pritisak dolje i vrucinu u glavi, a (-).(-) su mi dosta osjetljiva
Sto ste sve pile u ovoj fazi od dodatnih pomagala osim utrogestana: matcnu mlijec, sok od cikle il sl?