Stranica 85 od 310 PrviPrvi ... 3575838485868795135185 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,201 do 4,250 od 15499

Tema: Nakon transfera II

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ajme 7 feta neuspješnih, baš mi je žao pretpostavljam da si to imala nakon dječice koju si dobila? Jesu ti ona iz et-a? A koma, treba to sve pregurat, svaka čast!!

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Katarina evo danas sam imala transfer, krece sad odbrojavanje
    Sretno tebi da li imate kakvu dijagnozu? Bome, 7 fetova, zao mi je da nije bilo sa njima uspjeha. Rekla si da su klinci iz ivf-a, je li dugo trebalo sa njima da uspije?

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

da da moja djecica su ti iz et sin ima 4god a kcer 2 god vjerujem da sam samo zbog njih ostala normalna i svi se cude zasto idem dalje ali to je nesto jace od mene i ja idem

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Sretno!!! Dio priče već znam iz predsale
    A daj mi reci jesi radila kakve pretrage zašto fetovi nisu uspjeli? Koje su bile dijagnoze Dr? Po koliko si vraćala?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

nasa dijagnoza ti je oligospermija ja ok .Sina sam dobila iz drugog pokusaja 2011i tad sam imala zaledene stanice 11kom imala sam 1transfer 2embrija iz toga beta 0 onda sam ti isla u trecu stimulaciju 2013 god u kojoj sam dobila 8 blastocista 1 je moja kcer ostalih sedam transferirane 1po1 svaki put beta 0 kod mene fet totalni neuspjeh i onda ova sad stimulacija i ko zna sto ce na kraju biti

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Nadam se lijepa beta

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

nisam radila nikakve nalaze nakon tih fet-ova osim klasicnih hormona koji su ok dr.me nije trazila nego se odlucila za ponovnu stimulaciju i nadam se da ce biti dobitna

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

cure moje zelim vam svima velike bete i da sto prije zagrlite svoju djecicu nema nista ljepse nego kad te male rucice zagrle i kad te nazovu mama

lolalita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke i mene 2 dnt i već ludim kad pisnut test...tak da razumijem sve.. 1 blastica vraćena, 7 zamrznuli..
    Lolalita ja bi na tvom mjestu sutra napravila test, 9dnt..tak ja planiram... Ako sam dobro skuzila ni jedna od tih 8 blastica ti se nije primila? po koliko ste zamrznuli?
    Katarinak, ne razumijem se u to kaj pitaš.. Sretno svim cekalicama bete!
    po 2a ostalo mi je još 2

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

lemonk jedna se pri.ila o to kak da velim svjeza to je moja kcer koja sada ima dvije godine a ostale su bile zaledene jedna po jedna i svaki fet corak
    no drage moje kako ste mi danas ja danas 8dan nakon et i pomalo ludim ko ce izdrzati do bete

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

skuzila sam, ono gore sam lolalitu pitala
    ja isto ludim od čekanja.... svakim danom sam korak blize ludnici a mogu mislit kak je tek vama koje ste toliko beta čekale...to je stvarno teška borba!!!
    imate curke kakvih simptoma???

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Pozdrav cure, nova sam na forumu, ali vas jako dugo pratim.. Evo da vam iznesem svoje muke. Imala sam ET prije 5 dana. 3 dan nakon transfera me je presjeklo i 4 dan sam citav dan imala kao bolove na 1 mjesto, sad me isto tako povremeno boli i javlja se isto tako nekakva bol kao da cu svaki cas procurit ali ne stalno.. Isto tako čitala sam za bazalnu temperaturu, pokusala sam je mjerit ova zadnja 2 dana ali jedan dan mi bude 36.9, a danas 36.00. Sad neznam jeli prerano za mjerenje tem.. (.)(.) nista 0 bodova. Pa molim vas za savjet. Malo sam izludjela sebe sa ovim svim.. Pozz super ste..

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni je tek dan nakon transfera, ne želim ni umišljati simptome još :D

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Danas bila na folikulometriji i 11dc folikul 18,5mm???? Nikad mi se to nije desilo. Prirodan ciklus. Uvijek su mi ovulacije kasne...prosli mjesec 25dc. Nikad prije 18 dc, prirodno. Sto se moglo desiti?

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

LF2 ne znam što ti reći, meni sa dužim ciklusima je to SF, toliko folikul na 11 dc, ali ima cura kojima bude tako. Što ti dr. kaže? Ideš na prirodni IVF, kad je sljedeća fm?

Lemon, Leona, katarina - kakvo je stanje kod vas cure? Je li bilo testiranja?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    LF2 ne znam što ti reći, meni sa dužim ciklusima je to SF, toliko folikul na 11 dc, ali ima cura kojima bude tako. Što ti dr. kaže? Ideš na prirodni IVF, kad je sljedeća fm?

I meni je to SF. Stvarno cudno. Pijem neki čaj novi, prvi put. Nekih mjesec dana da nije od toga?
    Evo danas raste sutra punkcija ako ne pukne. Danas mi 12dc. Cudno skroz. Pa pila sam i prije vrkute.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Katjuša bok, evo kod mene nije još nikakvo testiranje palo, moji simptomi su svi onako moze i ne mora.. Tako da tek u četvrtak mislim pišnit test pa sta bude, ti?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je to SF. Stvarno cudno. Pijem neki čaj novi, prvi put. Nekih mjesec dana da nije od toga?
    Evo danas raste sutra punkcija ako ne pukne. Danas mi 12dc. Cudno skroz. Pa pila sam i prije vrkute.
    Mislim da ti to ovisi o ciklusa do ciklusa, mozda ti je ovaj mj jednostavno krace. Mislim da je to sve u granicama normale..

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jučer si dobila i štopericu? Sretno sutra i da ne pukne folikul
    A što se tiče čaja, možda je on dnjega iako kažu da ga i duže treba piti da se viidi neki efekt, ali mislim da u ničemu nema pravila pa tako ni u tome

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Draga Katjuša hm..moje stanje nema ga simptomi nikakvi trbuh se ispuhao cice isto za test nemam hrabrosti a betu bi trebala vadit u subotu ali ću u petak ili ponedjeljak još nisam odlučila s obzirom da lab subotom ne radi. Neznam šta da mislim vjeruj mi nekako se osjećam praznom osluškujem svoje tijelo koje mi ne govori ništa...

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kako si ti Katjuša jel ima kakvih simptoma i osječaja

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A isto ne znam što ti reći, simptoma nema, pogotovo ne nešto novo i specifično.. Bila sam do danas nekako pozitivna i cool i danas me neka nervoza počela prati i pesimizam loviti.. Ja se vjerojatno neću moći iskontrolirati i piškiti ubrzo test, očekivati minus a nadati se plusu..
    Možda da u petak vadiš betu, pa ćeš već znati na čemu si.. Želim ti svu sreću

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Drage cure, kod mene za vikend nikakvih simpotoma osim napuhanosti, isto se osjećam nekako prazno.... A danas me tu i tamo zaboli ko pred mengu i odmah panika....stalno mi se javlja neki osjećaj tjeskobe i straha i onda sam sva zabrinuta pa pokušavam ne misliti na to i tako.... Inače beta je 16.5., a mengu bi trebala dobiti 15.5., no pretpostavljam i da ne uspije da necu procuriti zbog utrića???
    A test namjeravam napravit u četvrtak, to će biti 9 dnt...i vjerojatno cu ga radit svaki dan do 16.5.
    Držite se!!!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

I ja tebi isto zelim svu srecu i ja sam do sinoc bila pozitivna a onda me pocela pratit nervoza i neke crne misli do sinoc su mi barem (.) (.) osjetljive i vece za dva broja a danas nula bodova kao da je netko probusio balone osjecaj je vise nego grozan bas sam depresivna

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

znam da to nemora nista znacit ali opet dovoljna mi je i sitnica da me izbaci iz takta toliko puta sam prosla taj grozan period i svaki put mi je sve gore i gore to podnositi cas sam skroz na dnu a cas sam skroz ok

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Jučer si dobila i štopericu? Sretno sutra i da ne pukne folikul
    A što se tiče čaja, možda je on dnjega iako kažu da ga i duže treba piti da se viidi neki efekt, ali mislim da u ničemu nema pravila pa tako ni u tome
    Očito LH nije naraso, sad me zvali da odustaju i da je sigurno cista. Ajd dobro bar sam si skratila muke jer sam zadnji put dva - tri tjedna hodala na folikulo do ovulacije.
    Ionako je ovo bilo nešto između stimuliranih. Znala sam da neće biti ništa. Idemo na stimulirani, nadam se što prije!

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

LF žao mi je da je cista i nadam se da ćeš čim prije u uspješan stimulirani!
    Ja stalno osjećam nervozu i strah...nikakvih simptoma, uopće se ne osjećam trudno... Mislim da cu možda već sutra napravit test, ne znam..

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

LF2 ako i je cista, nadam se da će samo proći sa mengom i da odmah možeš krenuti u stimulirani

Lemon isto je i kod mene, počeo me nešto i trbuh boliti, kuha se nešto, ali znaš kako kažu - da simpotmi za mengu i T mogu biti isti.. Nema pravila i svaka od nas je različita, tako da do testa, odnosno bete najsigurnije, ništa nije gotovo

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Očito LH nije naraso, sad me zvali da odustaju i da je sigurno cista. Ajd dobro bar sam si skratila muke jer sam zadnji put dva - tri tjedna hodala na folikulo do ovulacije.
    Ionako je ovo bilo nešto između stimuliranih. Znala sam da neće biti ništa. Idemo na stimulirani, nadam se što prije!
    LF2 zbilja mi je zao..

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Joj cure, prosli mjesec sam bila u vasoj situaciji i sad citam vase postove sve mi se vraca...uzas to iscekivanje i neizvjesnost. Najgori dio od svega toga je ta neizvjesnost. Ja sam odlucila radit nakon FET-a i bilo mi je lakse. Prvi put sam previse ocekivala i uzela dva tjedna slobodno. To su mi bila najgora dva tjedna...jos su bili bozicni blagdani...
    Stvarno vam drzim fige.
    Jucer bili na kariogramu...za tri tjedna je gotov.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja isto radim, mislim da bi poludila da sam doma..
    Koja je vama dijagnoza, kako to da ste išli na kariogram?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Joj ja sam jedina koja je kuci na odmaranju, premda meni uopce ne pada tesko ovo cekanje.. Nekako meni je najgore bilo prva 2 dana nakon ET..

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav cure,imam pitanje,dal je koja prokrvarila dan prije vadenja bete,ja sutra vadim a pocelo neko krvuckanje,dal se opce to moze tak nazvat,posto je neko smedkasto i ima skroz malo toga pomjesano sa utricima

rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Drage cure, stalno čitam, ali baš ne pišem. Danas mi je 8 dnt (fet, 1 blastica), betu vadim tek 16.5. Ne moram vam ni pričati kako mi je, mislila sam da će ovaj put čekanje bete biti lakše, ali nije. Rekla sam da neću raditi test ranije, ali nisam mogla izdržati i jutros sam pišnula i plusić je . Prošli put (prvi postupak, stimulirani, vraćena 1 blastica) imala sam plus 9 dnt, ali jako svijetli i smeđi iscjedak, taj dan je iscjedak krenuo pa sam išla radit test. 10 dnt beta je bila 18, 13 dnt beta 16, 19 dnt beta 0. Sad treba dočekati ponedjeljak i betu i nadam se da će ovaj put sve biti ok!!!!! Doma sam na bolovanju, posao mi je sjedilački, ali poprilično stresan, radno vrijeme do 17h, ali se nikad ne završi do tad, rokovi prekratki, privatni sektor…. Tako da mi je bolje doma bez stresa, kuham, šetam koliko vrijeme dopusti., gledam serije… Na poslu bih stalno bila pod pritiskom i uopće se ne bih kretala. Svima nam želim puno sreće!!

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Kiara1 a jesi radila test?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj rebecca prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, stalno čitam, ali baš ne pišem. Danas mi je 8 dnt (fet, 1 blastica), betu vadim tek 16.5. Ne moram vam ni pričati kako mi je, mislila sam da će ovaj put čekanje bete biti lakše, ali nije. Rekla sam da neću raditi test ranije, ali nisam mogla izdržati i jutros sam pišnula i plusić je . Prošli put (prvi postupak, stimulirani, vraćena 1 blastica) imala sam plus 9 dnt, ali jako svijetli i smeđi iscjedak, taj dan je iscjedak krenuo pa sam išla radit test. 10 dnt beta je bila 18, 13 dnt beta 16, 19 dnt beta 0. Sad treba dočekati ponedjeljak i betu i nadam se da će ovaj put sve biti ok!!!!! Doma sam na bolovanju, posao mi je sjedilački, ali poprilično stresan, radno vrijeme do 17h, ali se nikad ne završi do tad, rokovi prekratki, privatni sektor…. Tako da mi je bolje doma bez stresa, kuham, šetam koliko vrijeme dopusti., gledam serije… Na poslu bih stalno bila pod pritiskom i uopće se ne bih kretala. Svima nam želim puno sreće!!
    ČESSSTIITAM I nek bude sve kako treba..

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Idividualno je to naravno, i svatko neka prema svom osjećaju i potrebi vidi da li će raditi ili ostati doma.. Nije naravno ni svaki posao isti.
    Kiara u svakom slučaju ti sutra betu napravi pa ćeš vidjeti, može i ne mora ništa značiti to krvarenje..
    rebecca bravo za plusić, neka ovaj put sve dalje ide školski

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ajme rebecca ti i ja smo isti dan i čak iste dijagnoze!! Definitivno sutra radim test!!!! Baš mi je drago zbog tvog plusica!!
    Ja isto radim jer sam doma ludila...
    Kiara a da napravis test?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

LemonK,sutra mi je beta,tak da nebi radila test jer svejedno moram iskoristit uputnicu,tak da do sutra nekako bude,zabrinjava me to krvuckanje,pa sam mislila mozda ima koja da je bila u istoj situaciji,da znam sta da ocekujem,,vracena su mi 2 embrija,a smrznutih nemam,nema ni nikakvih bolova ni kao pred M ni tijkom nje,ludim doslovno,rebecca,drzim palceve,takoder i svima

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Kiara 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,imam pitanje,dal je koja prokrvarila dan prije vadenja bete,ja sutra vadim a pocelo neko krvuckanje,dal se opce to moze tak nazvat,posto je neko smedkasto i ima skroz malo toga pomjesano sa utricima
    Kiara ja sam ujutro vadila betu, dok sam dosla kuci iz labosa i cekala nalaz prokrvarila sam
    Posljednje uređivanje od Jolica30 : 10.05.2016. at 11:08

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara1 a jesi radila test?
    Nisam radila test uopce jer da sam slucajno vidjla - mislim da bi poludjela do bete,ako bi je uopce i radila

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara ja sam ujutro vadila betu, dok sam dosla kuci iz labosa i cekala nalaz prokrvarila sam
    Ajme,kad ces znat rezultat?molim te javi ga,drzim fige da je beta velika

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja isto radim, mislim da bi poludila da sam doma..
    Koja je vama dijagnoza, kako to da ste išli na kariogram?
    Neredovita menstruacija, ovulacije tu I tam...dvije biokemijske, vanmaternicna, neuspjeli ivf i fet. Trazila sam svoju ginekologicu (socijalnu) da mi da za kariogram i trombofilije.
    Nisu me trazili iz mpo-a to. Ne mogu krenut dalje a da ne znam u cemu je problem. Jos bi histeroskopiju napravila pa makar privatno. Moj mpo je na godisnjem pa kad se vrati cu mu rec da sam sve to radila. Ne vidim razlog da se ljuti. Moje zdravlje je u pitanju.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Kiara 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam pocela brljavit 10dnt sto mi je bilo cudno jer na utricima nikad ne krvarim. Zapravo ja rijetko opcenito i krvarim, dugi ciklusi a menga traje dva dana. Skoro pa s dnevnom uloskom je pređem.
    Al Kiara, sve je to individualno...nekom je to dobar znak

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kiara najbolje ti je izvadit betu da te utjesim ja sam u svojoj prvoj trudnoci prokrvarila nakon vadenja bete kad mi je jedan plod otisao a jedan ostao

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Neredovita menstruacija, ovulacije tu I tam...dvije biokemijske, vanmaternicna, neuspjeli ivf i fet. Trazila sam svoju ginekologicu (socijalnu) da mi da za kariogram i trombofilije.
    Nisu me trazili iz mpo-a to. Ne mogu krenut dalje a da ne znam u cemu je problem. Jos bi histeroskopiju napravila pa makar privatno. Moj mpo je na godisnjem pa kad se vrati cu mu rec da sam sve to radila. Ne vidim razlog da se ljuti. Moje zdravlje je u pitanju.
    Naravno da se nema što ljutiti, u potpunosti te razumijem. Pitala sam iz razloga jer nisu baš skloni davati uputnice, ali super da ti je gin dala Većinu pretraga što sam i ja napravila, sam napravila na svoju ruku. Dugo se jako trudimo, trudnoće nikad, ni biokemijske, a po njima još nismo za neke dodatne pretrage. Jer u principu ovo sad je bio tek treći transfer i prvi put blastica. A sve u svemu pokušavamo već 5 godina.
    Ako sad ne uspije, razmišljam i ja privatno o histeroskopiji, s tim da bi još išla prije i na konzultacije, vjerojatno kod Radončića..

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ja sam pocela brljavit 10dnt sto mi je bilo cudno jer na utricima nikad ne krvarim. Zapravo ja rijetko opcenito i krvarim, dugi ciklusi a menga traje dva dana. Skoro pa s dnevnom uloskom je pređem.
    Al Kiara, sve je to individualno...nekom je to dobar znak
    Hvala ti,znam da nesmijemo gubit nadu,pa kako god da bude,al je lakse kad s nekim mozes to podjelit i kad ti neko pomaze takvim rijecima

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj katarinak prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara najbolje ti je izvadit betu da te utjesim ja sam u svojoj prvoj trudnoci prokrvarila nakon vadenja bete kad mi je jedan plod otisao a jedan ostao
    Hvala ti,lakse cu docekat sutra,nadam se da da ce i meni bit tako,al vidjet cemo sutra

rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Cure hvala vam!! Sad čekam betu 16.05., nadam se da će do tad sve biti ok.
    LemonK napravi test i neka bude plusić!
    Neka sve imamo plusiće i velike bete!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Rebecca čestitam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •