Dobro jutro drage moje evo ja na testu dobila jedan veliki minus tako da ni ovog puta nista grozno
Dobro jutro drage moje evo ja na testu dobila jedan veliki minus tako da ni ovog puta nista grozno
sta mislite dali da prestanem s utrogestanom jer sanse da je test pokazao krivo ravne su nuli danas je 15 dan nakon et ili da ipak pricekam ponedjeljak i rezultat bete
A da izvadis danas betu? Ja ne bi prestala s utrićima sve dok ne dobijem nalaz bete
ma nemogu danas izvadit betu nemam auta a do autobusa imam dva kilometra pjeske i klince motam vuc sa sobom sto mi nikako nije zgodno
Isto tako. Svaki put bi prestala s utricima nakon bete, bez obzira na test. Nikad ne znas...
Zao mi je...znamo kako ti je, nema rijeci utjehe osim glavu gore i u nove pobjede. Do tad probaj jos neke pretrage napraviti. Tako sam i ja, to me okupiralo. Ne odustaj....
Nemoj prekidat sa utricima nikako dok ne vidiš betu ili se bar konzultiraj sa svojim mpo liječnikom.
Ma cure moje skroz sam paihi ki dobro ne odustajem nikako imam jos sedam smrzlica pa cemo dalje neznam koliko moram najmanje pauzirati pa u nove pobjede
rebecca kakvo je danas stanje kod tebe? Je li se smirilo krvarenje?
katarina žao mi je za minus, ali isto ne bi prekidala sa progesteronom dok ne vidiš betu. Ja bi svaki put procurila, test negativan i išla bi betu napraviti da mogu na miru prestati sa prog.
Kod mene svega, jučer popodne i noć nije bilo krvarenja, jutros radila digitalca i pozitivan je, ali se krvarenje opet javilo, crveno.. Pa sam išla betu raditi koja iznosi 120,4 IU/L, 8 dpt blastice.
Sad mirujem, nemam što drugo, u ponedjeljak ću ponoviti betu. Nadam se da će prestati krvarenje.
Naproosto ne mogu vjerovati da nakon svih ovih godina vidim plusić i pozitivnu betu.. A opet ne mogu se ni malo još opustiti...
kakve ljepe vijesti bravo samo hrabro naprijed
katarinak ja ne bih prestajala s utrićima dok ne vidim betu
Katjuša super ti je beta!!!!
Cure, moje krvarenje je bilo jučer ujutro, kao nekakav izljev i to je bilo to, nije ga više bilo. Danas sam išla opet vaditi betu i upravo dobila nalaz 434 !!!
Nadam se da je to ok, prije dva dana je bila 168. U ponedjeljak je dan kad trebam izvaditi betu i javiti doktoru i nadam se da će sve biti ok!!
Katjuša![]()
![]()
Rebbeca beta se super dupla![]()
Katjusa, rebecca, baš mi je drago za vaše bete!!!![]()
Katarinak uvijek smo za neko čudo, do bete sve je moguće
Ja danas imam još jedan plusic, sad samo čekam betu u pon! Simptoma nemam nikakvih, malo zaboli ko pred mengu, iscjedak samo od utrica, nadam se da je to to
Hvala cure
Ja mirujem, kauč - wc i onda se smiri krvarenje.. Cijelu noć ništa, ujutro kako se promrdam nešto malo krene, još uvijek crveno.. Nadam se da će prestati ubrzo da ne prošvikam skroz, i da će beta u ponedjeljak biti ok. Onda mi možda bude maaaalo lakše..
Katjuša...saljem pozitivne vibre.
Kod mene se nesto smrdalo skroz. 17dc nekakav spoting ko da cu prokrvariti. A ciklusi su mi 35-45 dana? Sto je sad ovo. Sa sljedecim ciklusom krecemo na stimulirani i sad ovo? Ne kuzim. Uzela sam dufaston i krenut cu pit do 25dc. Sto mislite?
Pozdrav cure, izmučio me psihički ovaj vikend skroz.. Jutros sam opet piškila test i bio je svjetliji od jučerašnjeg, mislila sam da je gotovo.. Išla betu ponoviti i beta je danas 344,5!
Krvarenje se smirilo zasad, iako je jučer još išlo.. Mirujem i dalje i nadam se da će sve biti ok..
LF2 kakvo je stanje? što je sa krvarenjem? Možda je bilo ovulacijsko?
Leona, Lemon, rebecca, kako ste vi?
Moja beta danas 630,6.. U sri moram ponovit.. Inače sam ok, nikakvih posebnih simptoma i smetnji nemam..
Katjusa samo miruj i čuvaj se..
Ostale cure kako ste?
Katjuša, LemonK![]()
![]()
evo cure moja beta je 800, cure moje drzim vam fige da sve bude kako treba..![]()
Katjuša, LemonK, Leona29
Stigao i moj nalaz bete, strah me i napisati kolika je.... 2053!! (fet, blastica, 14 dnt). U srijedu moram ponoviti.
Ajme curke drage pa to su izvrsne vijesti na ovoj temi, isplati se proviriti
I naletit na toliko lijepih objava.
Cestitam od srca svima redom i zelim vam skolske trudnoce!![]()
Hvala laura!!
Rebeca, Leona baš sam hepač zbog vas!! Meni još nestvarno da sam trudnica!!
O čemu ovisi veličina bete? I ja moram ponovit u srijedu, i znači da bude sve ok mora biti dupla od današnje??
Bravo curke moje, neka sve bude do kraja u redu, a sve ostalim zelim sto prije dobitan postupak. A sto se tice o visini bete, to je o tome kako tijelo reagira tj proizvodi hormon brta hcg. Najbitnije je da se ona uduplava .
Ajme cure, kolko lijepih vijesti.
Ja ko da sam mengu dobila, 17dc... mislim da je neki zesci hormonalni disbalans. Nikad mi se to nije desilo.
Prvi IVF kad sam trebala krenuti, kasnila mi je 60 dana.
Ne znam i dalje zasto sam opet procurila. Ne kuzim, uvijek dugi ciklusi.
Sad me strah kad cu opce dobit opet, hocu sto prije krenut na IVF.
Trebala sam za dva tjedna. Ne znam hoce sad doc tada ili?
Lf2 sory ne znam kaj bi ti rekla, nisam baš nikada imala problema sa ciklusima..
Sad sam zvala za uputnicu za betu u sri i kažem sestri da me odmah naruči na pregled jer da sam trudna i dobijem termin 15.6.i to još u pol 12 kaj mi ne paše jer sam na poslu,ali ja nisam ni mislila radit, od 1.6.sam htjela na čuvanje trudnoće,a kako cu sad to ako do 15.6.neću vidit svog ginekologa? Još pitam kaj nemam prednost jer sam trudnica i kaže ne... Dajte mi please savjet? Kaj da radim? Ne mogu ga promijenit jer nije prošla godina kak sam kod njega..
To si zvala svoju socijalnu ili mpo? U najmanju ruku, ako ces ti biti mirnija i mislis da ti je predugo cekati.. odi hitno.
Socijalnog...ma čak da se ni ne osjećam dobro otišla bi privatno na pregled, ali nitko mi ne može otvorit čuvanje trudnoće osim socijalnog ginica..ne znam da tu kaj može i mpo dr?
Ako mpo ili privatnik zatrazi mirovanje na temelju svega, trebala bi moc doci hitno kod socijalnog da ti napise bolovanje. Nadam se. To sve ovisi o volji doktora. Meni moja stvarno napravi sto god treba! Sve uputnice sam od nje i dobila bez obzira sto mpoovci nisu trazili.
A bolovanje nakon pozitivne bete, ono tipa komplikacije vezane za ivf trudnocu? Pa mislim da bi to trebala moc dobiti.
Joj kak mi idu na zivce, sad se jos i s tim moras zaj....Ko da nisi dovoljno prosla.
Jutro!! Ja sam isto..samo bi spavala
Kako si ti? A ostale curke? Nisu se sve ni javile, rado bi čula kako su, mislim na sve...
Kaj ide nakon srijede, ako je beta dobra više ju ne moramo ponavljati ili?
[QUOTE=LemonK;2883197]To je onaj kod mpo dr? A dalje si prepušten svom...[/QUOT
Mislim da možeš i ne moraš, gdje god išla da išla isto je bitno da srceko kuca
Curke čestitam i želim vam školsku trudnoću
u petak sam bila na Fet-u pa sada nestrpljivo očekujem
betu
Dali idete u bolnicu ili kod privatnika na postupak?
Hvala!! I sretno i tebi da nastavis našim stopama!
Ja sam na vv