Kika ja sam na dan kad mi je beta bila 1504 na testu imala jedva vidljivu sjenu tako da stvarno može biti rano.Držim fige ...
Ipak nisam stedila, otisla kupila neki jeftini test...prvi put vidim drugu crticu...mislila sam da je od silne zelje umisljam, al i mm je vidi, tako da nisam ludanadam se da ce beta sutra potvrditi ovu crticu..malo se bojim da nije utjecaj nekih lijekova ili da test nij lazan.ajme meniiiiii
Ledamo, cestitam. Nadam se da jeto to i da ce beta sutra biti lijepa!
ledamo toooo, puno srece zelim i sutra, sada si trudnica hihihi...
Ledamo super. Cestitam sad ljepo uzivaj kao trudnica. Jupi jupi pocele napokon bete rasti i testovi pokazivati trudnoce. Bilo je i vrjeme.....
Ledemo joj super~~~~~~~~~~~~~sutra za betu
![]()
danas 10 dnt jos uvijek osjetim jako probadanje i pritisak u leđima ni sama ne znam zasto su ovakvi simptomi, antony 34 sta ima kod tebe, jel se mucnica pojacala??
Lady555 pa smirila se malo al ne do kraja. Zeludac mi stoji u grlu. I mene danas malo kicma boli i imam propuhe u zelucu. Al jajnici su mirni. Ledamo jesi vadila betu?
Ledamo cekamo tvoju betu!
Lady555,antony34 ~~~~~~~ za ogromne bete i svim ostalim curama koje su u iscekivanju...
Ja mozda u utorak napravim test a beta je u srijedu..
Danas mi je 9dnt..
mary123 ima li kod tebe kakvih promjena od pocetka pa do sad...? ja cu mozda sutra napraviti test bit ce 11dnt...
Drage moje, danas, 9dt moja beta je 92
Iako sam vidjela jucer pozitivan test, ostala sam bez teksta kad sam preko telefona cula potvrdu..jos sam u soku i ne mogu vjerovati.
Ttttttttoooooo ledamo cestitam od srca![]()
Lady555 a neznam ni sama.bolio me par dana trbuh koda cu svaki cas dobiti...a sad vise ni sama neznam.doleti katkad zgaravica,jel od kave..ili??pa koda mi se povrace,muka neka.il je to sve u glavi..
Ledamo cestitam!
Hvala vam drage moje...nadam se da ce se pravilno duplati beta
cekam vas da mi se pridruzite, pa da se druzimo na nekim drugim veselijim temama.
Drzim vam svima fige i od srca zelim srecu...puno zagrljaja i pusa vam saljem![]()
Drage clanice Rode. Nova sam na forumu i nadam se da cete mi moci pomoci sa nekim vasim savjetima. Naime 9 dnt mi je poceo smedi iscjedak koji se danas 11 dnt pretvorio u vjesticu. Ovo mi je vec drugi neuspjeli pokusaj i prvi je zavrsio vjesticom 10 dnt, ne mogu cak ni betu docekat vec prokrvarim ranije. Oba dva puta sam imala transfere dva embrija (prvi puta dva sestostanicna a sad drugi put dva sedmostanicna). Vidim po nekim postovima da neke od vas od terapije osim utrica imate i andole, ili heparin ili cak i progynovu. Ja sam samo imala utrice pa me zanima za dalje da li da trazim da mi daju i te druge terapije ili kako to vec ide? Koliko inace cekate do sljedeceg stimuliranog pokusaja? Molim vas za bilo kakav savjet ili pomoc jer mi godine nisu bas u korist - 39 a dijagnoza idiopatska s tim da mi je amh 10 ali dr. kaze da je to ok da nije bas lose. Hvala unaprijed.
Lady Jane,
cure koje pišu ovdje nisu u većini članice Udruge Roda, već samo članice foruma
Koji dan ti je rađen transfer? Drugi ili treći nakon punkicije? Kakvu si stimulaciju imala u postupcima?
Cure uzimaju terapiju nakon transfera prema preporuci njihovog mpo liječnika a ne temelju njihovih dijagnoza.
Gdje si bila u postupku? Koliki ti je fsh?
~~~~
Draga moja, čitaj moj potpisžao mi je nemam objašnjenja, meni uvijek isti dan počne brljavljenje, beta mi ni ne treba... Ovaj put već od 4dnt... Pila sam aspirin100 poslije transfera, ali očito nije problem u maternici već u embrijima...bila sam kod raznih dr i nitko mi nije dao razumno objašnjenje, svima je to hormonalni poremećaj... Ne znam gdje ideš u postupke ali na VV se baš i ne čeka, recimo 3-4 mj dok je to na SD naprimjer i do godine dana...
Sent from my iPhone using Tapatalk
LadyJane ja sam na vv i tamo se ide u sljedeci postupak nakon trece mj. Meni je mpo rekao da moram piti aspirin i estrofem jer imam miom. Terapiju ti dok daje nista se ne preporuca uzimati na svoju ruku. Sretno dalje.
Cure jeste imale implatacijsko krvarenje??
Ja ne..strah me bete
Lady Jane Do idućeg stimuliranog se pauzira 3 mjeseca, ali do tada možeš ubaciti prirodnjak da ne čekaš. Tak smo mi napravili (još 1 mjesec preskočili i opet u stim.).
Idući tjedan krećem s uzv-ima, onda na fet, a idući mjesec (već računam da neće uspjeti jer zameci nisu kvalitetni, al ni za baciti) na biopsiju endometrija. Vidjet ćemo što s ostala 3 smrzlića, koliko ima smisla koristiti ih kad nisu dobri.
Nakon toga stimulirani s trećim lijekom, pa ak ni to ne upali onda na prirodnjak. Ak ni to upali, onda smo u banani.
Eto, saznala sam cijeli scenarij i ne čini mi se dobar. Sad sam dobila hrpu js (19), ali zameci nisu nešto pa nisam optimistična.
Jo1974 hvala na potpori. To puno znaci. Makar moram priznati da me strah da beta nece biti pozitiva.
Inesz, fsh mi je 7,12 a dva postupka sam radila u kbc Split. Sad se mislim proci na razgovor u Cita pa vidit sto mi oni imaju za reci.
Ma ne bi nikad uzimala nista na svoju ruku nego me samo zanima jeste li sto osim utrica dobile, samo da znam provjeriti as svojim dr.
ja sinoc pripremila test da mogu uraditi ujutro, ali bilo me strah rezultata i nisam smjela uraditi, tako da sutra cu 100%,,,![]()
Lady555 pa ako si kupila napravi ga. Ako duze cekas teze ces ga i napraviti. Ja necu ja cu pocekati jos tih pet dana. Kako si inace?
drage moje evo skupila sam hrabrosti i uradila test 11dnt i test je pokazao dvije crtice izgleda da sam trudna, jjos nije bio jutarnji urin. Ne mogu vjerovati ni sama, nadam se da je to to..![]()
lady555 bas si me razveselila!![]()
Lady555 super. Sad jos velika beta i to je to. Cestitam ti od sveg srca!!
hvala bubekica i sama jos ne vjerujem da je iz prve uspjelo, ne smijem se jos previse radovati u utorak je beta i biti ce sigurno...
hvala antony34 nadam se da ces mi se ubrzo prikljuciti![]()
I ja se nadam. To mi jedino preostane. Al moram priznat da me jako strah.
ne mogu ti opisati koliko je mene strah bilo, jer stalno imam bolove kao da cu dobiti i nimalo nisam bila uvjerena da ce test pokazati pozitivan, tako da nista ne mozemo znati dok ne uradimo test ili betu, zato cuvam fige....za veliki +...
Supeeeeercestitam od srca draga Lady..to je to!!!!bas mi je drago
![]()
![]()
Cure cestitam na plusekima i neka beta bude ogromna..ljubim vas.mene probada danas nekaj...prvo bilo ko pikanje ispod pupka a sada osjecaj ko kad sam krenila sa pikanjem pa sam imala pritisak dolje,na dnu trbuha.
Sutra mozda padne test ak uspijem kupiti..mislim da bi trebao pokazati ako je sta.danas je 10 dnt.
Bog cure! Evo nova sam na ovom forumu. Antony34 vidim da si i ti ovdje pa s obzirom da smo na forum.hr ja i ti trenutno jedine čekalice odlučila sam vam se pridružiti. Vidim da ovdje ima dosta čekalica i dobrih vijesti.Lady555 čestitam od srca! Meni je danas 10dt. Vraćena dva sedmerostanična embrija treći dan. Inače sa mnom i mm je navodno sve ok. Ovo mi je peti transfer.Simptoma nemam, samo lagani pritisak u donjem dijelu trbuha kao da ću dobiti. Bradavice bole ali samo na dodir, što pretpostavljam da je od utrogestana. Betu bi trebala vaditi 21.6. Antony, znam da se ponavljam ali meni ta tvoja mučnina skroz dobro zvuči.Mislim da bi to moglo biti to!
mary123 mislim da bi ti sutra test trebao pokazati jer je 11dnt ali i ne mora znaciti, meni je pomogao test samo sto sam se rasteretila malo, jer stalno sam se pitala zasto me boli stomak, mora da nisam trudna i tako te stvari,,, lea13 dobrodosla puno srece zelim, nadam se da ce ti ovaj transfer biti dobitni drzim fige
P.S. antony34 i meni ponovo ta tvoja mucnina dobro zvuci![]()
ledamo i lady555 cure drage ajme veselja!!!!!! Nek i dalje bude sretno!!!!!!!!!
Lady555 i Lea13 vama zvuci dobroal meni bas i ne. Bilo bi dobro kad bi mogla van baciti al ne mogu. Sad su jos dosli bolovi u jajnicima sto mislim da nije dobro. Vidjet cu sta ce biti. Vi se mi drzite....
Antony drži se! Ja bi dala sve da imam bilo kakav simptom,da mi ulije bar malo nade.do sada me je držalo to što nije bilo znakova pms-a,ali se i to danas promijenilo. Samo da ne dođe vještica!