Stranica 17 od 310 PrviPrvi ... 715161718192767117 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 15499

Tema: Nakon transfera II

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mene je sve rasturalo, cak u trenucima jedva podnosljivi bolovi. I otpisala sam jer me bolilo i u proslim neuspjelim postupcima. A ono, plusic
    Cak mi je i temp bila smijesna dok sam mjerila. Pa onda beta....
    Pravilo je da nema pravila

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje evo skupila sam hrabrosti i uradila test 11dnt i test je pokazao dvije crtice izgleda da sam trudna, jjos nije bio jutarnji urin. Ne mogu vjerovati ni sama, nadam se da je to to..
    Lady cestitam...zaista divne vijesti i konacno je krenulo sa plusicima

Lea dobro dosla i drzim fige za lijepu betu

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Sadie, to ćeš raditi biopsiju endometrija radi bolje implantacije? Gdje ćeš ga raditi? Predložili su ti doktori ili si ti njima? Kolika je cijena biopsije?
    Idem u BetuPlus. Nemam pojma kolilka je cijena.
    Baš i nije da moram ići, ali da, zbog implantacije. U razgovoru s dr-om zaključili smo da bi bilo dobro to obaviti čisto da eliminiramo mogućnost problema s endometrijem, odnosno da ih ne otkirjemo nakon izgubljenog vremena i novca na puno postupaka.

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lea13, Antony...drzite se, ne gubite nadu..jos nista nije gotovo...grlim vas

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    ledamo i lady555 cure drage ajme veselja!!!!!! Nek i dalje bude sretno!!!!!!!!!
    Hvala ti draga puno treba sad izdrzati ovo vrijeme do sljedece bete. Idem danas na poslovni put, pa tek u cetvrtak mogu izvaditi krv nadam se da ce sve biti u redu. Moji bolovi ne popustaju, tjesim se da je to dobar znak jer beta raste

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Idem u BetuPlus. Nemam pojma kolilka je cijena.
    Baš i nije da moram ići, ali da, zbog implantacije. U razgovoru s dr-om zaključili smo da bi bilo dobro to obaviti čisto da eliminiramo mogućnost problema s endometrijem, odnosno da ih ne otkirjemo nakon izgubljenog vremena i novca na puno postupaka.
    Ajde mi molim te javi detalje kada ih budeš znala odnosno kada to obaviš..cijenu isto..jer ja isto to namjeravam na jesen..a nisam ni znala da se može u beti +

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala cure na podrsci. Kod mene je sve veca muka poludet cu od toga. Nocas nisam ni mogla spavati do 4 ujutro od muke. Lea kako si ti?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja osobno nikad nisam radila betu kad kaže doc uvijek prije oko 12-13 dnt,i zadnji puta kad sam se pošteno iznenadila pozitivnoj beti išla 13dnt dvodnevnih embrija,jer sam taj postupak prekrižila da neče biti ništa ,temperatura normalna ,cice ispuhane,stomak boli tu i tamo val mučnine,nesanica,da sam se znala buditi u 4 ujutro ,dok sam čekala betu bilo je dana kad sam spavala svega 3h u komadu,a eto sad u buši beba se igra,antony34 nemoj se patiti i idi napravi betu ranije,želim ti največe iznenađenje

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ici cu u utorak jer sutra moram po uputnicu. Vidjet cu sta ce biti. Nadam se da ce biti sve u redu.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure hvala na dobrodošlici i podršci! Ledamo sretno u četvrtak! Antony, kod mene je sve isto. Danas me ništa ne boli,samo mi je trbuh napuhan. Povećava se nervoza. Temperatura 36.6. Je li tebi povišena temperatura?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pojma nemam nisam si opce mjerila. Cure jel moguce da zena u dva tjedna dobi 4 kg? Ja sam "pala" na guzu dok sam vidjela vagu.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam i jutros ponovila test i opet se pojavila druga crtica, samo je malo svjetlija nego ona od jucer, a mozda se meni i cini, kod mene je temperatura stalno 36.5, samo mi je hladno stalno i pocela sliniti nenormalno ne mogu nagutati pljuvacku koliko je ima, stomak manje boli i cice su pocele briditi, jedva cekam utorak... sretno ostalima, mary123 jesi napravila test, antony34 drzi se...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ajde mi molim te javi detalje kada ih budeš znala odnosno kada to obaviš..cijenu isto..jer ja isto to namjeravam na jesen..a nisam ni znala da se može u beti +
    Jesi ti mislila negdje preko HZZO-a?
    Ja bih rado na uputnicu, ali idem na postupke privatno i nemam vremena čekati na termin u bolnici (zato i idemo na sve privatno, ističe mi garancija ).

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady znaci isti dan cemo radit betu? Sretno oba dvjema. Sam da bude sve ok. Mary123 jesi radila test? Javi nam se. Lea kako si ti?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jesi ti mislila negdje preko HZZO-a?
    Ja bih rado na uputnicu, ali idem na postupke privatno i nemam vremena čekati na termin u bolnici (zato i idemo na sve privatno, ističe mi garancija ).
    Ma ja sam sada u postupcima preko HZZO-a,ali moj doktor smatra da trenutno nema potrebe za biopsijom endometrija i smatra da to mojom fix idejom jer sam tek 2 postupka odradila..On je u pravu s te strane,ali zašto da čekam da sakupim staža ako mogu preduhitriti potencijalni problem..Jeftinije mi je u konačnici ako ga ne nagovorim obaviti to u Beti + nego ispucati postupke preko zavoda i onda u toj istoj Beti + plaćati cijeli postupak..tako nekako si razmišljam....

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Antony ipak ideš ranije vaditi betu. Možda i ja napravim ali neću prije petka. Što se tiče debljanja ja sam od desetog mjeseca otkad sam krenula na postupke dobila 10 kg. Ja lijepo ležala i od nervoze tukla po čokoladi i grickalicama plus stimulacija, pa mi nije bilo ni čudno da sam se udebljala. Od sredine šestog mjeseca sam na djeti, skinula 5 kg. Sve išlo dobro do prije tri dana. Totalno pazim što jedem, lupam samo po voću, uopće ne večeram, na slatko ni ne pomišljam kad ono pola kg. gore a trebalo bi biti obrnuto. Pa se i ja mislim da nije od utrogestana. Baš sam jučer čitala forum o utrogestanu i debljanju ali to su uglavnom iskustva trudnica, pa mi nije baš za uspoređivati. Lady utješila si me što se tiče temperature. Jesi prije imala nekih znakova na cicama? Mene bole ali samo na dodir, kao pred mengu, ništa posebno.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ej nisam napravila test.nisam uspjela kupiti jer sam doma cijelo vrijeme...simptoma nikakvih,osim boli dole..al vec sam sinoc isplakala..bio mi los dan..da nista ovaj put...sretno svima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Pojma nemam nisam si opce mjerila. Cure jel moguce da zena u dva tjedna dobi 4 kg? Ja sam "pala" na guzu dok sam vidjela vagu.
    Tako velik porast kilaze razlog he za zabrinutost i moze biti znak hiperstimulacije. Koliko folikula ti je punktirano? Jesi li primala injekcije bhcg?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

1 folikul i isla sam na prirodnjak samo klomici od 3 dc do 7 dc. Mary123 kako to mislis isplakala zar ti je dosla m? Sta je bilo?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

antony34 ja sam smrsala 2 kg, od pocetka stimulacije pa do sada trudim se jesti ali nemam nekog posebnog apetita, mozda zbog klomifena da nisi se udebljala, a mary123 nemoj se bacati u depresiju, tako je i meni billo dok nisam vidjela da i druge cure imaju iste simptome a bile su trudne,,,probaj se opustiti...
    Posljednje uređivanje od lady555 : 13.07.2014. at 21:17

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    1 folikul i isla sam na prirodnjak samo klomici od 3 dc do 7 dc. Mary123 kako to mislis isplakala zar ti je dosla m? Sta je bilo?
    Onda nemas straha od hiperstimulacije. Moguce je da pod utjecajem lijekova zadrzavas tekucinu.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Neznam bas jer svakih sat vremena idem piskit. Moze biti jedino od estrofema. Zadnji put ih nisam koristila i nisam dobila na kilazi. A vec cu ja to nekako srediti. Inace mogu lako izgubiti kile tako da mi to nije problem.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej nisam napravila test.nisam uspjela kupiti jer sam doma cijelo vrijeme...simptoma nikakvih,osim boli dole..al vec sam sinoc isplakala..bio mi los dan..da nista ovaj put...sretno svima
    Mary digna glavu! Ni ja nemam nikakvih simptoma, a danas mi je 11.dt. Znam da bi nam bilo lakše da se možemo uhvatiti bar za nešto, ali što je tu je. Nije gotovo dok ne bude gotovo!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam u prvom postupku dobila 10kg !!!!!!! Katastrofa. Nisam imala neki apetit al sam bujala. Navodno od Estrofema. Jedva sam se rijesila. Izgledala sam naotecena. Isto sam pisala dosta al puna vode bila. Onda sam otisla na dijetu. Bas se pridrzavala, isla na anticel.masaze. I od tada u iduca dva postupka nisam ni grama dobila. Ocito sam od tih hormona nabujala kao pile pod utjecajem antibiotika

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Kad smo već kod lijekova baš sam htjela pitati koje lijekove koristite. Meni propišu samo 3x2 utrogestan i to tek od dana transfera a ne od punkcije. Čak i folacin mi ne dadu ako sama ne pitam. Zaboravila ovaj mjesec. Vidim da skoro svi koristite još neke od lijekova, pa makar aspirin ili andol. I ja sam htjela ovaj put na svoju ruku piti aspirin 100 radi bolje cirkulacije pa onda odustala. Ipak mi je ovo peti transfer, pa mi nije jasno da mi nisu pokušali nešto dati što bi eventualno moglo pomoći. Antony, na temelju čega ti je sad doc. odlučio propisati estrofem, a prošli put nije?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma ja sam sada u postupcima preko HZZO-a,ali moj doktor smatra da trenutno nema potrebe za biopsijom endometrija i smatra da to mojom fix idejom jer sam tek 2 postupka odradila..On je u pravu s te strane,ali zašto da čekam da sakupim staža ako mogu preduhitriti potencijalni problem..Jeftinije mi je u konačnici ako ga ne nagovorim obaviti to u Beti + nego ispucati postupke preko zavoda i onda u toj istoj Beti + plaćati cijeli postupak..tako nekako si razmišljam....
    I ja zbog toga idem na biopsiju. Rekao je dr da kad bih imala predivne zametke i ne bi došlo do trudnoće išla na ovo, pa sam ja zaključila da svejedno mogu imati problem s endometrijem pa zašto to ne otkriti/eliminirati sada odmah. Mi nećemo ispucati pokušaje preko HZZO-a, već hrpetine love i vrijeme. Pretpostavljam da je sve ok, al želim biti sigurna.
    Ni mi nismo imali puno više pokušaja - 2 s dobrim zamecima (2 + 1) i sad 1 sa slabijima (2 kom.). Zapravo me ne brine endometrij toliko već kvaliteta zametaka.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja bi koristila utrice od dana punkcije 3x1 pa od transfera 3x2. Folacin takodjer. Andol ili Aspirin nisam nikada pila.
    Lea13 gdje ides na postupke? Jesi zadovoljna?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lea13 neznam zbog cega mi je sad dao estrofeme. Ja koristim utrice od punkcije 3/2 i estrofeme od 7dc 3/1. Valjda smatra da mi treba. Nisam ga ni pitala zaboravila. Kako si danas?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

antony, lea, Mary, Lady kak ste mi danas? Meni je danas 5dpt i za sada nemam nikakvih simptoma osim sto sam dobila gljivice i rekli su mi da se smijem mazat canestenom. Ako imate nekakav dobar prirodni savjet pisite. Vidim da je se o kilama pisalo pa da evo i ja kazem da sam u postupku cak smrsavila dvije kile a napuhnuta od terapije uopce nisam bila. Ja sam do dana punkcije pila folnu, vit c i kalcij. Poslije punkcije estrofem 2x2, femibion i crinone gel. I nakon transfera mi je jos ukljucen aspirin 100.

Malo vibrica ~~`~`~~~~~~~~~~~
    svim betocekalicama drzim fige kao i onima sto su u postupcima~~~~~~~~~~~~~ljubim vas.

Žužy kak je kod tebe?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 14.07.2014. at 08:23

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

meni su propisali utrice od dana transfera 3x2 i folacin koji sam vec pila 2 mj. prije postupka,
    lea13 mene su cice bile bolile vjerovatno od utrica i jedan dan su me skroz prestale boliti ja mislila gotovo, dobit cu taj dan jer mi je inace tako pred mengu, sutra dan pocele me ponovo boliti sada imam osjecaj da u bradavica imam 100 mravi tako mi nekako bride, ali ne bole ni sada tako da ih ne mogu dirnuti...
    Laralana ja znam za bijeli luk da je dobar za gljivice, ali mislim da se sada ne smije koristiti kada si trudna ,,, ja sam imala problem i sa bakterijom streptokokus, 3-4 puta sam stavila izdreckan bijeli luk kao tampon i ocistila sam se od svega...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

antony34 za sutra????

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Eto upravo dosla doma od gin. Sutra vadim betu i nalaz ce biti gotov tek poslije 15h. Opet me kicma rastura al tursku kavu nesmijem piti jer sam danas od nje povracala. Lady555 hti si dobro?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

antony34 povracanje nije bezveze nesto se lijepo desava kod tebe, meni su prestali bolovi u stomaku, pa me malo strah sada, danas ce mi biti najduzi dan ja mislim....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nece samo tebi biti najduzi i meni ce biti jako duuuuugggggiiiii. Pa proci ce i t.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ljubilice idem u Rijeku. U mom gradu nema mpo ( osim insemenacije) i prezadovoljna sam. Baš me čudi kad čitam da cure čekaju dugo na postupak. Ja sam prvi put nazvala 1.9 prošle godine, birala sama doktora i bila na razgovoru za osmanaest dana. Postupak odmah slijedeći ciklus. Doktor i sestre su mi fenomenalni. To da se ponekad čeka sat dva na folikulometriju mi je sasvim normalno. Inače sa mnom i mm je sve ok. ( kod mene je bio povišen tsh štitnjače ali to sam sredila terapijom).Inačemi je ovulacija ok, dobije se jaj. stanica, oplodi se ok., embriolozi i više nego zadovoljni, ali nikako da se uhvati. Prošli put sam imala fet dvije blastociste i stvarno me dotuklo kad nije uspjelo.Tražila sam od doktora dodatne pretrage ali on i embriolog kažu da je sve ok i da je samo pitanje vremena. Ja inzistirala pa mi je rekao da ako sad ne uspije dođem do kraja 7. mjeseca po uputnice. Znam da bi još mogla napraviti genetske pretrage i za trombofiliju, pa ako je neko od vas bio u istoj situaciji što je od pretraga još radio? Nije problem ni platiti ako se ne može preko HZZZO-a .Oprosite na ogromnom postu!!!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lady i Antony, sretno sutra! Antony nećeš raditi test prije? Ja dolazim u napast da ga napravim. Inače je kod mene sve po starom. Nikakvih simptoma pa ni onih pms-a. Mary kao si danas?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubilice idem u Rijeku. U mom gradu nema mpo ( osim insemenacije) i prezadovoljna sam. Baš me čudi kad čitam da cure čekaju dugo na postupak. Ja sam prvi put nazvala 1.9 prošle godine, birala sama doktora i bila na razgovoru za osmanaest dana. Postupak odmah slijedeći ciklus. Doktor i sestre su mi fenomenalni. To da se ponekad čeka sat dva na folikulometriju mi je sasvim normalno. Inače sa mnom i mm je sve ok. ( kod mene je bio povišen tsh štitnjače ali to sam sredila terapijom).Inačemi je ovulacija ok, dobije se jaj. stanica, oplodi se ok., embriolozi i više nego zadovoljni, ali nikako da se uhvati. Prošli put sam imala fet dvije blastociste i stvarno me dotuklo kad nije uspjelo.Tražila sam od doktora dodatne pretrage ali on i embriolog kažu da je sve ok i da je samo pitanje vremena. Ja inzistirala pa mi je rekao da ako sad ne uspije dođem do kraja 7. mjeseca po uputnice. Znam da bi još mogla napraviti genetske pretrage i za trombofiliju, pa ako je neko od vas bio u istoj situaciji što je od pretraga još radio? Nije problem ni platiti ako se ne može preko HZZZO-a .Oprosite na ogromnom postu!!!
    Koliko si postupaka ispucala preko hzzo-a?Koliko si transfera imala?Ove pretrage što bi radila ti navodno privatno koštaju preko 30.000kn tako da ćeš morati ipak izboriti uputnice..Mene isto nervira što je njima uvijek sve ok i samo što nije uspjelo..A to samo što nije može potrajati dok se ne ispucaju svi postupci preko hzzo-a,a onda je kasno..Tlači doktora, meni je ovo tek treći postupak, prvi stimulirani i već sam ga počela tlačit..I nemam namjeru odustati dok ne dobijem što mislim da mi treba..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

I ja zbog toga idem na biopsiju. Rekao je dr da kad bih imala predivne zametke i ne bi došlo do trudnoće išla na ovo, pa sam ja zaključila da svejedno mogu imati problem s endometrijem pa zašto to ne otkriti/eliminirati sada odmah. Mi nećemo ispucati pokušaje preko HZZO-a, već hrpetine love i vrijeme. Pretpostavljam da je sve ok, al želim biti sigurna.
    Ni mi nismo imali puno više pokušaja - 2 s dobrim zamecima (2 + 1) i sad 1 sa slabijima (2 kom.). Zapravo me ne brine endometrij toliko već kvaliteta zametaka.
    pa da,točno tako i ja razmišljam..bolje spriječiti nego liječiti..Ajde me se sjeti kad to napraviš..Pa mi javi detalje..može i na pp.. hvala

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lea13 sad cu pocekati do sutra. Jedan dan sio tamo ne igra ulogu. Ako ces radit test javi nam rezultat.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Koliko si postupaka ispucala preko hzzo-a?Koliko si transfera imala?Ove pretrage što bi radila ti navodno privatno koštaju preko 30.000kn tako da ćeš morati ipak izboriti uputnice..Mene isto nervira što je njima uvijek sve ok i samo što nije uspjelo..A to samo što nije može potrajati dok se ne ispucaju svi postupci preko hzzo-a,a onda je kasno..Tlači doktora, meni je ovo tek treći postupak, prvi stimulirani i već sam ga počela tlačit..I nemam namjeru odustati dok ne dobijem što mislim da mi treba..
    Imala dva pririodna ivf-a, bez ikakve stimulacije. Ovo mi je treći stimulirani kao i tebi. Dobila 19 jajnih stanica, ovo je treći transfer u ovom postupku. Imam još smrznutih 5 oocita( za još jedan transfer). Imamo pravo na 6 postupaka (ako se ne varam koliko je punkcija toliko je postupaka), dakle ja na još tri postupka. Oprostite na neznanju, ali mi objasni malo o ovom postupku o kojem ti i Sadie govorite- biopsiji endometrija. Zašto se na to ide, kako izgleda postupak? Je li i kod tebe sve ok? Koliko si transfera imala?Da li si radila ove pretage koje sam navela?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ajd skupi još jedan post pa ću ti pp poslat..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lea13, imate 5 smrznutih jajnih stanica (oocita)? Imate li smrznutih embrija (zametaka)?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bilo je potvrgnuto ooplodnji 10 jajnih stanica, od toga 6 oplođene 3. dan osmerostanične. Peti dan preživjele tri blastociste, jedna vraćena, dvije zamrznute. Taj sam fet imala prošli mjesec. Ostalih devet janih stanica je zamrznuto u po dvije slamčice po 4 i 5. U ovom postupku odmrznute 4, preživjele dvije i vrećeno mi je ta dva sedmerostanična embrija. Imam još tih pet oocita.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

zašto ti nisu oplodili 12 js, tj maksimalan broj jajnih stanica koje zakon dopušta oplodniti?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pretpostavljam da su išli na to da mi ostane za još dva transfera jer ne prežive sve odmrzavanje. vjerojatno će od ovih pet biti samo dva zametka.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Simptoma nikakvih..danas je i dan za m...jos dva dana do bete...neznam sta vise misliti..bit ce kako bude.
    Cure drzite se...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Dobro je sto m jos nije dosla. Ja sam ju morala dobiti prije 5 dana al nisam. Mary drzi nam se.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da su išli na to da mi ostane za još dva transfera jer ne prežive sve odmrzavanje. vjerojatno će od ovih pet biti samo dva zametka.
    poslala sam ti pp na forum.hr jer vidim da si i tamo..ovdje valjda trebaš imati više postova,ne znam..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mary da samo znas kolike ti drzim

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam je dobila samo jednom pod utricima.jucer sam imala samo pritisak dolje,danas se brzo umaram sta god radila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •