Sadie izvini tek sam sad vidjela da si me pitala kad radim betu...22.9. mi je beta...
Sadie izvini tek sam sad vidjela da si me pitala kad radim betu...22.9. mi je beta...
drage moje cure beta kod mene je negativna, pisala sam dr.poljaku da vidim kad cemo u idući postupak
Tin zaio mi je:' -(
Tin hercegovko moja zao mi je jako,pratila sam tvoju pricu i bas sam..Vjerujem da ces brzo moci u nove pobjede al ovaj put bjezi od doktorice A...hugs iz hercegovine..
tin jako mi je žao, nadam se da će vam drugi put biti uspješniji.
Lexus držimda izdržiš do bete (znam kako je) i da ona bude pozitivna. I dobro su ti cure rekle, nemoj više tablete nikakve piti. Sretno!
Tin,žao mi je!
hvala vam cure, polako gubim nadu u sve. neće nas i neće![]()
Sori, nisam mislila da ce ispast da galamimo na tebe. Nisi ti nista kriva. Iznenadilo me kako mpo dr.moze provaliti tako nesto. Naravno da ne mozes docekati betu i neizvjesnost te izluduje. Samo pokusavaj sto manje primjecivati simptome i sl. To sto imas osjecaj da ces svaki tren dobiti m je normalno, dosta cura je to mislilo i ostale su trudne. Ja i sada osjetim lagano jajnike i onda se ukocim od straha da nesto ne stima. Koristih utrice i toliko progesterona mora pobrkati neke stvari u organizmu. Ja sam u 1.postupku imala simptome trudnoce da ti pamet stane, a zadnji put apsolutno nista, racunala sam kad cu na uzv za iduci postupak i nisam mogla vjerovati kad sam ugledala crticu.
Sretno poluzemljakinjo.I razveseli nas 22.
Ma ništa Sadie znam da niste imale lošu namjeru,niko meni nije kriv što sve primam k srcuAli ona je bila šokirana što mi dr.nije propisao ranije da ga uzimam.E svašta
Drago mi je što ste me upozorile poluzemljakinjo
Tin mila nemoj tako,znam da je dan bete pretežak dan i da ti se sad u glavi mota milion različitih emocija od tuge,razočarenja i ne znam ti ni ja šta sve nije ali ujutro će ti već biti bolje.Svi smo uz tebe,i jednom će nam svima uspjeti,hoće,hoće mora.
Pozdrav zene majke kraljice...
Nova sam ovdje I voljela bi vam se pridruzit
Ukratko moj prvi ivf(do sad dvija neuspijela aiha),subotu imala punkciju dobili dvije js ,U ponedeljak bio transfer obe su se lijepo oplodile I vracene mi 2cetverostanicne.
inace smo ok(idiopati),spermiogram do sad nesto losiji(sl.pokretljivost)ovaj put bio ok...
E sad zanima me kako ste se ponasale nakon transfera zbilja mirovat I nista ne radit il slobodno obavljat barem kuc.poslove....
Dobro nam došla.![]()
Ne moraš mirovati, već samo uspori. Ja prva 3 dana nisam usisala, dizala teško, peglala. Skuhala bih brzi ručak i radila sitne stvari. Dan transfera mi je bio "praznik" pa bih ležala i gledala TV, al čisto da se "počastim".Kasnije sam sve normalno radila, samo opreznije za slučaj da se beba primila.
Dobro došla mirelis,ja sam se ponašala odprilike kao i Sadie,jedini kućni posao koji skroz izbjegavam je usisavanje a najviše mi se sviđa ovo "dan transfera mi je bio kao praznik" jer je i kod mene identično. Ležim,opuštam se gledam TV ma ljepota,donose mi gotovo jelo ma dan iz snova hihihhi...a i sestre u Citu su mi rekle svaki put da se može raditi sve polagano, ono nećeš sad na aerobik ali kućne poslove mislim da se smije. sad su mi pričali za neku njihovu pacijenticu koja je nakon transfera već dogovarala novi postupak nije bila nikako zadovoljna stanicama i postupak je u startu bila otpisala i ode ona sutra-dan odma s mužem da se penju na planine kad je prošlo 14 dana surprise test pozitivan..tako da kažu nema pravila. Sretno ti i da vrijeme što brže proleti.
Da to cekanje izluduje
.a ima li pravila oko ,odnosa, zabranjeno il se smije zaboravila pitat doktora /?
Pozdrav curke! Evo i ja se pridruzujem u odbrojavanju, danas bio transfer 1bc, eskimica! I meni je danas dan samo za sebe, odmaranje i gledanje u tv..
Mirelis,ja nisam isto nikad pitala ali ja se suzdržavam tih 15 dana,strah me rizikovatiDobro došla zdravka82...
Betaplus.hr ima brošuru o ivf-u i tamo piše ništo od keksa do bete. Nisam ih nikad pitala zašto, al sam se držala toga.
Posljednje uređivanje od Sadie : 16.09.2014. at 19:01
Cure moje pomagajte...Sinoć sam na spavanju osjetila užasno jaku bol dole skroz nisko, u materici. To me je probudilo iz sna,kratko je trajalo i prestalo. ne znam šta bi to moglo biti![]()
Hvala tin,hvala žužy... Nisam imala više onakve bolove tako da nisam zvala doktora.
Tin kako si,je li se javio dr.Poljak,kad ideš u novi postupak?
Lexus i ja kazem da je imp
I dani odgovaraju
do neba
(Ja cu odbrojavat u listopadu, zasad samo figam za vas)
idem u 10 mjesecu, rekao mi je da sad pauzirat i kad dobijem a trebala bi dobit 13.10 da mu se javim.
Hvala Skura,kamo sreće da je to-toTin brzo će i 10-ti mjesec vrijeme leti. Zadnji put kad sam ja imala 6 mjeseci pauzu,mislila sam nikad neće proći a proletilo je brzinom vjetra.
Cure..u ponedeljak bio mi transfer jos nit Sta oskecam nit kakva promjena ,jel to normalno ?
lexus necu da dajem laznu nadu, ali meni se to isto desilo nakon transfera, bol me probudila i brzo nestala tako da je lako moguće da je imp
mirelis netko osjeti razna probadanja, a netko nikakva ne mora ništa to značiti...
Za snažne implantacijske boli najbolje je nazvati svog doktora i pitati ga o tim bolovima implantacije. Jer ipak je taj embrij i njegov trofoblast velika i snažna struktura koja može izazivati jake bolove. Je'te?
Lexsus draga kako je ima li kakvih simptoma,Koji ti je vec dan?
Meni danas umor ubija neznam dal to pripisem ultricima ili?
mirelis, utrici, popularno zvani normabeli
Pospanost je standardna nuspojava utrogestana. A sto se simtpoma tice - jako je rano.
Nemam nekih posebnih simtoma, osim što svaki čas mislim da ću dobiti mengu. Ostalo ništa. I kod mene je pospanost u svakom postupku bila prisutna stalno,samo bih spavala. Danas mi je 9-ti dpt i u pon. ću vaditi betu na 13-ti dan ako prije ne dođe vještica glupa![]()
Cure, pijete li folnu kiselinu? Ja kupila, a ne znam smijem li piti?
lexus sretno
Super, hvala! Popila sam prvu.. Bojim se piti nesto bez savjetovanja sa dr. a on nije nista preporucio...
Meni danas drugi dan transfera, od simptoma nista... Ovaj put planiram ostati kuci do bete 29.09.
Ja isto pijem folnu stalno i kad sam u postupku i kad tek planiram ići...Hvala ti Tin puno <3
Evo mene od jutros kriza I noge lagano bole,ponekad dole u trbuhu ko malo nelagodno grcenje ,Kao pred mengu...
Mirelis, kod mene danas identični simptomi tvojima križa me bole i udara u noge.....i još raspoloženje 0 bodova,grizem,grebem i ujedam ma klasični PMS...
![]()
![]()
I kod mene tako ,al nekako moram bit optimisticna...
Inace sam veliki optimista al me U ovom postupku bas I ne vibra pozitiva. ,a sad kako bude![]()
cure sretno vam, ne gubite nadu. Da vas pitam, jel drugi postupak u citu malo jeftini ili su cijene iste?
Tin mislim da cijena ne zavisi od broja pokušaja,da su cijene iste barem je meni tako bilo samo zavisi od terapije koju koristiš i koliko dugo.
Hvala ti Aliki kamo sreće da je i kod mene tako mada moj optimizam opada jer evo čitav dan su tu svi mogući simptomi menge.![]()
Kod mene je takva bol bila 5.dan nakon transfera. Ledja su pocela uzasno boliti, u nogama nemir i zarenje, bol pri dnu trbuha kao kad dobijem..u prethodna dva postupka nije mi bilo ni slicno, tako da sam se odmah potajno ponadala..i bila sam u pravu, sad sam u 15.tjednunne zelim davati laznu nadu, al od srca ti zelim da su i kodtebe to dobitni simptomi
Sretno vam svima![]()
Puno ti hvala na ohrabrujucim rijecima...
Mirelis kada radis betu?
Kod mene jos nema nikakvih simptoma, samo me ledja bole, al mislim da je to od lezanja.. Jos uvijek sam kuci, nisam pocela raditi.. Prosla dva postupka nisam bas mirovala, isla sam raditi nakon par dana, pa sam ovaj put odlucila sto vise mirovati.. Zanima me kakvu ste terapiju dobile nakon transfera? Ja utrogerstan 3x2 i estrofem 3x1..
E da I cemu sluzi estrofem vidim da ga svi koriste osim mene
Dpktor mi ga prepisao I na razgovoru nakon transfera ih je prekrizio I rekao da mi netrebaju...
Pa cemu sluze ?
mirelis, dobila si A0 bolovanje, tj. obično bolovanje, a na G0 koje se dobiva za komplikacije u trudnoći.
estrofem služi zadebljanju endometija i zapravo je odlično da ti je dr na transferu rekao da ga ne trebaš uzimati jer si imala dobar endometrij.