Stranica 24 od 310 PrviPrvi ... 1422232425263474124 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Sadie izvini tek sam sad vidjela da si me pitala kad radim betu...22.9. mi je beta...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

drage moje cure beta kod mene je negativna, pisala sam dr.poljaku da vidim kad cemo u idući postupak

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tin zaio mi je:' -(

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tin hercegovko moja zao mi je jako,pratila sam tvoju pricu i bas sam ..Vjerujem da ces brzo moci u nove pobjede al ovaj put bjezi od doktorice A...hugs iz hercegovine..

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tin jako mi je žao , nadam se da će vam drugi put biti uspješniji.
    Lexus držim da izdržiš do bete (znam kako je) i da ona bude pozitivna. I dobro su ti cure rekle, nemoj više tablete nikakve piti. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Tin,žao mi je!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

hvala vam cure, polako gubim nadu u sve. neće nas i neće

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tin, koliko postupaka ukupno ste imali?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Lexus prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje ne galamite na mene kako mi je ona to rekla onako sva zabrinuta što mi nije propisan od početka i rekla mi obavezno ga uzimaj ja sam pod tim dojmom ga i uzela. A da se nešto razumijem u tablete i nisam,zato sam i napisala ovdje da vidim šta vi mislite ..neću ga više ni uzimati. I još mi je rekla kao on će ti pomoći da nemaš osjećaj da ćeš svaki čas dobiti mengu...
    Sori, nisam mislila da ce ispast da galamimo na tebe. Nisi ti nista kriva. Iznenadilo me kako mpo dr.moze provaliti tako nesto. Naravno da ne mozes docekati betu i neizvjesnost te izluduje. Samo pokusavaj sto manje primjecivati simptome i sl. To sto imas osjecaj da ces svaki tren dobiti m je normalno, dosta cura je to mislilo i ostale su trudne. Ja i sada osjetim lagano jajnike i onda se ukocim od straha da nesto ne stima. Koristih utrice i toliko progesterona mora pobrkati neke stvari u organizmu. Ja sam u 1.postupku imala simptome trudnoce da ti pamet stane, a zadnji put apsolutno nista, racunala sam kad cu na uzv za iduci postupak i nisam mogla vjerovati kad sam ugledala crticu.
    Sretno poluzemljakinjo. I razveseli nas 22.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ma ništa Sadie znam da niste imale lošu namjeru,niko meni nije kriv što sve primam k srcu Ali ona je bila šokirana što mi dr.nije propisao ranije da ga uzimam.E svašta Drago mi je što ste me upozorile poluzemljakinjo
    Tin mila nemoj tako,znam da je dan bete pretežak dan i da ti se sad u glavi mota milion različitih emocija od tuge,razočarenja i ne znam ti ni ja šta sve nije ali ujutro će ti već biti bolje.Svi smo uz tebe,i jednom će nam svima uspjeti,hoće,hoće mora.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    tin, koliko postupaka ukupno ste imali?
    jedan u sarajevu u bahceciju i sad u citu..ali kod moga muža je problem broj spermija, sad kad smo bili u postupku bilo ih je 5. nekad ne bude ni jedan

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Pozdrav zene majke kraljice...
    Nova sam ovdje I voljela bi vam se pridruzit
    Ukratko moj prvi ivf(do sad dvija neuspijela aiha),subotu imala punkciju dobili dvije js ,U ponedeljak bio transfer obe su se lijepo oplodile I vracene mi 2cetverostanicne.
    inace smo ok(idiopati),spermiogram do sad nesto losiji(sl.pokretljivost)ovaj put bio ok...
    E sad zanima me kako ste se ponasale nakon transfera zbilja mirovat I nista ne radit il slobodno obavljat barem kuc.poslove....

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Dobro nam došla.
    Ne moraš mirovati, već samo uspori. Ja prva 3 dana nisam usisala, dizala teško, peglala. Skuhala bih brzi ručak i radila sitne stvari. Dan transfera mi je bio "praznik" pa bih ležala i gledala TV, al čisto da se "počastim". Kasnije sam sve normalno radila, samo opreznije za slučaj da se beba primila.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Dobro došla mirelis,ja sam se ponašala odprilike kao i Sadie,jedini kućni posao koji skroz izbjegavam je usisavanje a najviše mi se sviđa ovo "dan transfera mi je bio kao praznik" jer je i kod mene identično. Ležim,opuštam se gledam TV ma ljepota,donose mi gotovo jelo ma dan iz snova hihihhi...a i sestre u Citu su mi rekle svaki put da se može raditi sve polagano, ono nećeš sad na aerobik ali kućne poslove mislim da se smije. sad su mi pričali za neku njihovu pacijenticu koja je nakon transfera već dogovarala novi postupak nije bila nikako zadovoljna stanicama i postupak je u startu bila otpisala i ode ona sutra-dan odma s mužem da se penju na planine kad je prošlo 14 dana surprise test pozitivan..tako da kažu nema pravila. Sretno ti i da vrijeme što brže proleti.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Da to cekanje izluduje
    .a ima li pravila oko ,odnosa, zabranjeno il se smije zaboravila pitat doktora /?

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav curke! Evo i ja se pridruzujem u odbrojavanju, danas bio transfer 1bc, eskimica! I meni je danas dan samo za sebe, odmaranje i gledanje u tv..

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mirelis,ja nisam isto nikad pitala ali ja se suzdržavam tih 15 dana,strah me rizikovati Dobro došla zdravka82...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Betaplus.hr ima brošuru o ivf-u i tamo piše ništo od keksa do bete. Nisam ih nikad pitala zašto, al sam se držala toga.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 16.09.2014. at 19:01

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Cure moje pomagajte...Sinoć sam na spavanju osjetila užasno jaku bol dole skroz nisko, u materici. To me je probudilo iz sna,kratko je trajalo i prestalo. ne znam šta bi to moglo biti

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure moje pomagajte...Sinoć sam na spavanju osjetila užasno jaku bol dole skroz nisko, u materici. To me je probudilo iz sna,kratko je trajalo i prestalo. ne znam šta bi to moglo biti
    lexus možda da se javiš doktoru poljaku, mada mislim ako nema krvarenja da nije ništa opasno. to su normalni procesi nakon transfera, želim ti puno sreće

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Možda je implantacija...mada netko kaže da je to više mit nego legenda.
    Ja sam ju osjetila i da je to-to.

Sretno svim betočekalicama!

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala tin,hvala žužy... Nisam imala više onakve bolove tako da nisam zvala doktora.
    Tin kako si,je li se javio dr.Poljak,kad ideš u novi postupak?

Skura avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lexus i ja kazem da je imp
    I dani odgovaraju

do neba

(Ja cu odbrojavat u listopadu, zasad samo figam za vas )

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

idem u 10 mjesecu, rekao mi je da sad pauzirat i kad dobijem a trebala bi dobit 13.10 da mu se javim.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala Skura,kamo sreće da je to-to Tin brzo će i 10-ti mjesec vrijeme leti. Zadnji put kad sam ja imala 6 mjeseci pauzu,mislila sam nikad neće proći a proletilo je brzinom vjetra.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure..u ponedeljak bio mi transfer jos nit Sta oskecam nit kakva promjena ,jel to normalno ?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

lexus necu da dajem laznu nadu, ali meni se to isto desilo nakon transfera, bol me probudila i brzo nestala tako da je lako moguće da je imp

mirelis netko osjeti razna probadanja, a netko nikakva ne mora ništa to značiti...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Za snažne implantacijske boli najbolje je nazvati svog doktora i pitati ga o tim bolovima implantacije. Jer ipak je taj embrij i njegov trofoblast velika i snažna struktura koja može izazivati jake bolove. Je'te?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Lexsus draga kako je ima li kakvih simptoma,Koji ti je vec dan?
    Meni danas umor ubija neznam dal to pripisem ultricima ili?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mirelis, utrici, popularno zvani normabeli
    Pospanost je standardna nuspojava utrogestana. A sto se simtpoma tice - jako je rano.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Nemam nekih posebnih simtoma, osim što svaki čas mislim da ću dobiti mengu. Ostalo ništa. I kod mene je pospanost u svakom postupku bila prisutna stalno,samo bih spavala. Danas mi je 9-ti dpt i u pon. ću vaditi betu na 13-ti dan ako prije ne dođe vještica glupa

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure, pijete li folnu kiselinu? Ja kupila, a ne znam smijem li piti?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lexus sretno

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ju pijem vec mjesec dana prije postupka,nemoze ti skoditi...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Super, hvala! Popila sam prvu.. Bojim se piti nesto bez savjetovanja sa dr. a on nije nista preporucio...
    Meni danas drugi dan transfera, od simptoma nista... Ovaj put planiram ostati kuci do bete 29.09.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ja isto pijem folnu stalno i kad sam u postupku i kad tek planiram ići...Hvala ti Tin puno <3

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Evo mene od jutros kriza I noge lagano bole,ponekad dole u trbuhu ko malo nelagodno grcenje ,Kao pred mengu...

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mirelis, kod mene danas identični simptomi tvojima križa me bole i udara u noge.....i još raspoloženje 0 bodova,grizem,grebem i ujedam ma klasični PMS...

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

I kod mene tako ,al nekako moram bit optimisticna...
    Inace sam veliki optimista al me U ovom postupku bas I ne vibra pozitiva. ,a sad kako bude

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

cure sretno vam, ne gubite nadu. Da vas pitam, jel drugi postupak u citu malo jeftini ili su cijene iste?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Folnu preporuce piti cim krenes u postupke.

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

U mom slučaju je bila implantacija. Isto me probudilo iz sna i baš probolo nisko. Kako sam bila uvjerena da ništa od tog ciklusa, mislila sam je stvar hipera ili nešto tog tipa. Beta kojih tjedan dana nakon toga me uvjerila u suprotno, od srca ti želim isto!

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tin mislim da cijena ne zavisi od broja pokušaja,da su cijene iste barem je meni tako bilo samo zavisi od terapije koju koristiš i koliko dugo.
    Hvala ti Aliki kamo sreće da je i kod mene tako mada moj optimizam opada jer evo čitav dan su tu svi mogući simptomi menge.

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj mirelis prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene od jutros kriza I noge lagano bole,ponekad dole u trbuhu ko malo nelagodno grcenje ,Kao pred mengu...
    Kod mene je takva bol bila 5.dan nakon transfera. Ledja su pocela uzasno boliti, u nogama nemir i zarenje, bol pri dnu trbuha kao kad dobijem..u prethodna dva postupka nije mi bilo ni slicno, tako da sam se odmah potajno ponadala..i bila sam u pravu, sad sam u 15.tjednu nne zelim davati laznu nadu, al od srca ti zelim da su i kodtebe to dobitni simptomi
    Sretno vam svima

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Puno ti hvala na ohrabrujucim rijecima...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mirelis kada radis betu?
    Kod mene jos nema nikakvih simptoma, samo me ledja bole, al mislim da je to od lezanja.. Jos uvijek sam kuci, nisam pocela raditi.. Prosla dva postupka nisam bas mirovala, isla sam raditi nakon par dana, pa sam ovaj put odlucila sto vise mirovati.. Zanima me kakvu ste terapiju dobile nakon transfera? Ja utrogerstan 3x2 i estrofem 3x1..

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Mirelis kada radis betu?
    Kod mene jos nema nikakvih simptoma, samo me ledja bole, al mislim da je to od lezanja.. Jos uvijek sam kuci, nisam pocela raditi.. Prosla dva postupka nisam bas mirovala, isla sam raditi nakon par dana, pa sam ovaj put odlucila sto vise mirovati.. Zanima me kakvu ste terapiju dobile nakon transfera? Ja utrogerstan 3x2 i estrofem 3x1..

Beta mi je tek 1.10 ,al mislim da cu vadit ranije tamo ponedeljak da vidim Sta dalje radi posla I bolovanja,e kad smo kod bolovanja ,kaj vam pusi na doznake moja se sestra pogubila I pisala mi samo 7dana obicno bolovanje I mislim da to bas I nebu ok.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

E da I cemu sluzi estrofem vidim da ga svi koriste osim mene
    Dpktor mi ga prepisao I na razgovoru nakon transfera ih je prekrizio I rekao da mi netrebaju...
    Pa cemu sluze ?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mirelis, dobila si A0 bolovanje, tj. obično bolovanje, a na G0 koje se dobiva za komplikacije u trudnoći.

estrofem služi zadebljanju endometija i zapravo je odlično da ti je dr na transferu rekao da ga ne trebaš uzimati jer si imala dobar endometrij.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj mirelis prvotno napisa Vidi poruku
    E da I cemu sluzi estrofem vidim da ga svi koriste osim mene
    Dpktor mi ga prepisao I na razgovoru nakon transfera ih je prekrizio I rekao da mi netrebaju...
    Pa cemu sluze ?
    Služe za podebljanje endometrija,vjerojatno ti ne trebaju ako ih dr.nije propisao.:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •