Micamaca..sretno!
Micamaca..sretno!
Curke danas mi je prvi dan od transfera mirujem i uživam sa svojim sinekom![]()
I imam jedno pitanje 29.1 moram dobiti pikicu decapeptyla jeli koja od vas to primila čemu sluzi
Curke danas mi je prvi dan od transfera mirujem i uživam sa svojim sinekom![]()
I imam jedno pitanje 29.1 moram dobiti pikicu decapeptyla jeli koja od vas to primila čemu sluzi
Ako se ne varam kao pomoć žutom tijelu...nisi dobila ništa drugo za trošiti npr. utrogestane/duphastone/crinone gel? Inače to daju nakon transfera kako bi pospješili implantaciju...za decapeptyl nisam još čula da daju (osim u standardnim dugim protokolima kod stimulacije kao supresija)...
Tako je, decapeptyl se daje kao podrska implantaciji i zutom tijelu.
Ali sigurno uzimas i neki progesteron (utrogestan ili sl), on je u ivf-u obavezan jer je oslabljena funkcija zutog tijela zbog punkcije.
Da koristim utrogestan 3×2tablete vaginalno i duphaston 2×1 tabletu a 29.1 pikica decapeptyla.
I još jedno pitanje curke nije mi buša napuhnuta Jel to dobro
to što ti trbuh nije napuhnut ne znači niš posebno zašto te brine?Nekad zna biti napuhnut zbog stimulacije i pogotovo kad se dogodi hiperstimulacija, nekad zna i od utrogestana ali sigurno ne znači jesi trudna il nisi u ovoj fazi pa ne brini oko toga
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 25.01.2015. at 14:46
Joj hvalaaaaa čitala sam da mora biti napuhnut poslije et. A nisam imala ni poslije punkcije napuhnut trbuh
Mura koji si sad dan po transferu i ja se moram piknuti sama
micamaca30, super za transfer! Sretno i dalje!!
Curke danas drugi dan iza mene sve OK ležala sam i odmarala a od sutra lagani e sada mene zanima zašto mi je danas cijeli dan bilo muka i navečer sam povrćala
Curke evo mene ponovo muka mi mukaaaa da li je to od utrica i spava mi se dosta dal je rano za simptome ....
micamaca a može biti viroza, a vidim da piješ i duphastone 2x1. od toga ti može biti muka. jel piješ i estrofem? inače, ovo je prvi put da nailazim n anekoga tko ima tako jaku potporu žutom tijelu kao i ja - ja pijem duphastone 2x1 i stavljam crinone gel vaginalno.
e da još nešto od danas više ne pijem estrofem uopće i prvi put da nisam povraćala!!!!! tako da može biti i do toga.
Ne nepijem estrofem
Moja je terapija utrogestan 3×2vaginalno
2×1duphastone
1×1 folacin
29.1 pikicu decapeptyla
Ovo mi je prvi put da sam dpbila tako terapiju uvjek je bilo utrici i to sam pila i crinone gel.
E da i imam pitanje posto su mi vratili 2 blastociste kada bi se mogle implantirati...
Meni je danas 3 dan znaci jos plivaju ako sam dobro shvatila...
ne. tebi je danas 8.-i dan ako si imala et blastica (jer se et blastica radi na 5.-i dan)
realno gledajući, možeš test raditi uskoro. ja sam imala punkciju 12.-og, et 15.-og, a test poz već 23.-eg.
Znaci one su se vec trebale ugnjezditi ako sam dobro skuzila
Da blastice su stare 5 dana bile a et tih blastica je bio u subotu
Kad bi mi kucni test bio pozitivan
Sory ja te gutim pitanjima al stvarno mi treba pomoc
Jesi imala napuhanu busu
micamaca, meni je test bio pozitivan već 5dnt blastocista, ali su blizanci u pitanju.
Meni je rekla sestra u poliklinici da izvadi m betu 10 dan ja sam mislila da izvadim u petak to bi bio 6 dan to.ce bit rano
Da i muž mi kaže da cu se živcirati ako bude mala beta a u petak bi kućni mnogo bit pozitivan ha cure
Hvalaaa punooo bas cu probat ak ne bude poz onda neće niti beta bit s obzirom da bi netrebala vještica doc u petak
A kaj daa stvarno mi to nitko nije nikada rekao meni je bila aspiracija 14 dan ciklusa avratili su mi blastice u subotu ...ovo za mangu nisam znala stvarno jer u prijašnjim postupcima sam dobila kad sam i trebala dobit
Cure ja zvala dr.danas opet mi bilo muka ujutro kaže dr da je moguće zbog progesterona i da betu Vadim u ponedjeljak .Sutra dobivam pikicu decapeptyla ..sva sam si nekako čudna malo nervozna nikako da vrijeme prode
moguce je da je od progesterona, stvarno uzimas konjsku, po mom misljenju nepotrebnu, dozu.
drzim cvrsto cvrsto fige za betu!
Evo i mene malo sa pitanjima 5 dan je rano za kućni test Jeda??.sva sam neka čudna malo me boli buša ko da ce vještica doc malo mi se vrti u glavi sva sam nervozna ...cike bole stalno i bas su napuhane i to jako ..danas moram dobit pikicu decapeptla
Mica,
nekima bude poz test 5dpt blastica, tako da mozes pisnuti, ali ak bude neg, nemoj tugovati.
Naravno da sam pisnula i -
Dobro mi je mm reko samo cu se živcrat ..Danas sam se piknula depapeptylom pa sta bude u ponedjeljak budem išla vadit betu mada me bole jako cike i mm mi kaze da su mi bradavice malo potamnile a imam lagani pritisak u donjem djelu trbuha koja je malo prisutna malo nije
Mah bas sam bila nestrpljiva i glupa tako rano raditi test mogla sam si i predpostaviti sta ce biti
Heh znam da cu zvucat glupo i nepromisljeno i da nisam jedina koja se igrala testovima tako rano al neznam dal da se i nadam uopce
prerano si radila test, meni je bio pozitivan 8.-i dnt što bi bilo kao da je tebi poz sutra recimo. ali bila je jako slaba crtica. ja sam ponovila tek 2 dana kasnije. i uzmi u obzir da su kod mene duplići i zato je test ranije bio pozitivan. ja te razumijem jer sam i sama takva, ali daj se smiri.
Molim te reci mi temparatura od36.7 je normalna i znaci li sta ili je od u trica hvalaaa ti do neba na podrsci
mica, utrići ti dižu temperaturu, ne moraš ju mjeriti dok ih uzimaš
Drage moje molim za pomoć, imala sam transfer prije par dana, pa išla u šetnju radi cirkulacije ( kažu da treba ) a sad već drugi curi nos, kišem, i brinem se za tu mrvicu u meni. Pijem čajeve, cjedim limune, i pitam se smijem li uzeti nešto iz ljekarne za prehladu - virozu ( što li je već ), ili ne? Šta velite?
Uglavnom, osjećam se jadno, u kući po cijeli dan, relacija krevet - stolica, grozno, a imala sam neku vjeru da će biti nešto ovaj put, no sada se bojim da ništa od toga ne bude zbog pada mog imuniteta.
Ja kada sam ostala prvi puta trudna tako sam se prehladila i kašljala kihala i mislila si nista od toga a beta za 14 dana bila pozitivna ..ja nisam nista koristila za prehladu samo caj