Stranica 43 od 310 PrviPrvi ... 3341424344455393143 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 15499

Tema: Nakon transfera II

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Mirovanje nema veze sa uspjehom,osim kad je hiper u pitanju.Sta mislite koliko žena spontano zatrudni i to nezna i ne miruju nego normalno žive i rade.Ja sam nakon et iz ZG drndala se autobusom 5 sati i treći dan išla raditi i uspjelo,a postupak prije mirovala do besvijesti i ništa,tako da......

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni danas 6 dnt...ubija me čekanje, znam da simtomi ne znače puno al eto bolucka me na momente, žednim strašno i piškim svako malo!! A di neču kad pijem ko deva!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mene samo žiga lijevi jajnik, samo to. Mada je rano za ikakve simptome, ipak je 4 dan od transfera

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TinkerBell još par dana i mozes piskit testic
    Jaxsam radila 6 dan bio pozitivan al meni su blastice vratili

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutros sam primila Brevactid 1500,koliko treba proci da mi ne pokaže krivi rezultat?
    Da nebi bilo uspona i padova!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tinkerbell, racunaj min 6 dana. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Super hvala! Treba jos samo izdržat..
    Je li možda još netko imao česte potjere na piškenje?
    Ja ne izdrzim duze od sat,sat i pol.. jel moguce da se M vec siri?

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Meni se stalno piskilo a po noći sam išla po 3 puta na WC

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

meni se nije pretjerano piškilo, po noći nisam morala na wc, a za divno čudo ne moram ni sad

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Tinkerbell gdje ste radili posupak? Da li je doktor bio zadovoljan kvalitetom vracenih embrija?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ko ce bit pametan. Znam da sam sad u citu morala lezat na prsima nakon postupka. prije nije tako bilo, zapravo prije i nije bilo prostora za neko lezanje. sve bilo zbijeno
    Tin, u Cita se uvijek ležalo na stromaku nakon transfera i to po 45 min, sat vremena i duže ako je bio zadnji transfer pa iza toga više nije bilo cura, govorim iz vlastitog iskustva.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Postupak je bio u Cito Split,dvi osmostanicne mrvice dok. je rekao da su odlicne
    Tin jesmo ja i ti jedine cekalice za betu?
    Ajmo cure di ste!!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

[QUOTE=sara10;2740295]Tin, u Cita se uvijek ležalo na stromaku nakon transfera i to po 45 min, sat vremena i duže ako je bio zadnji transfer pa iza toga više nije bilo cura, govorim iz vlastitog iskustva.[/QU
    prva dva postupka nisam lezala na stomaku. sad mi se sviđa otkako su prešli u prizemlje, veći prostor i ima čovjek više intime, prije bilo sve ujednom.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj TinkerBell prvotno napisa Vidi poruku
    Postupak je bio u Cito Split,dvi osmostanicne mrvice dok. je rekao da su odlicne
    Tin jesmo ja i ti jedine cekalice za betu?
    Ajmo cure di ste!!
    cini mi se, samo kod mene dr.poljak nije nešto oduševljen. šta god dragi Bog odluči

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

TinkerBell i tin sretno vam cure od srca! I ostalim čekalicama naravno!

Tin, kao što kažeš, sve je moguće i dr. ti je rekao činjenice onako kao stvari stoje da embriji nisu baš najbolje kvalitete i nije te zavlačio, što je meni super kod njega, kaže otvoreno sve bez uvijanja, al to ne znači da ti neće uspjeti.Meni je jednom prilikom rekao da se to nikad ne zna, da je imao ženu visokih gosdina, vratli joj jako slab embrij i bila otpisana od početka, kad ona njemu dođe sa pozitivnom betom, tako da...

Ja sam sveukupno imala 20 transferiranih embrija, od toga ih je 12 bilo odličnih 8staničnih tako lijepih bez fragmentacije i primio se samo jedan iz osmog pokušaja. Tako da, hoću ti reći, i kad imaš odlične embrije ili blastice, to ne znači automatski uspjeh ili ako imaš malo lošije embrije ne znači automatski neuspjeh.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku

Tin, kao što kažeš, sve je moguće i dr. ti je rekao činjenice onako kao stvari stoje da embriji nisu baš najbolje kvalitete i nije te zavlačio, što je meni super kod njega, kaže otvoreno sve bez uvijanja, al to ne znači da ti neće uspjeti.Meni je jednom prilikom rekao da se to nikad ne zna, da je imao ženu visokih gosdina, vratli joj jako slab embrij i bila otpisana od početka, kad ona njemu dođe sa pozitivnom betom, tako da...

Ja sam sveukupno imala 20 transferiranih embrija, od toga ih je 12 bilo odličnih 8staničnih tako lijepih bez fragmentacije i primio se samo jedan iz osmog pokušaja. Tako da, hoću ti reći, i kad imaš odlične embrije ili blastice, to ne znači automatski uspjeh ili ako imaš malo lošije embrije ne znači automatski neuspjeh.
    Sara u kojem si tjednu vec???
    Vidim vec znas da decka nosis i to si dosta rano izgleda doznala za razliku od mene....
    Sretno dalje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

LaraLana u 15 tjednu sam, dr. je vidio da rano što je i mene iznenadilo sa 14+2, prije par dana kad sam bila na uzv-u. Ima dobar uzv i rekao je da je siguran i da će još potvrdit na slijedećem uzv-u, ali to je to.

U kojem tjednu si ti saznala spol? Bome ti još malo, mjesec dana, možda i manje, neka ti porod bude što lakši!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u 21.tjednu sa 6 godina starim "materijalom"
    Bok, ja valda nesto ne rozumjem . Je legalno u Hrvatskoj zamrzavanje? I sta se tocno zamrzava?
    Malo se gubim, molim vas da mi napisete detalno kako to ide

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LaraLana u 15 tjednu sam, dr. je vidio da rano što je i mene iznenadilo sa 14+2, prije par dana kad sam bila na uzv-u. Ima dobar uzv i rekao je da je siguran i da će još potvrdit na slijedećem uzv-u, ali to je to.

U kojem tjednu si ti saznala spol? Bome ti još malo, mjesec dana, možda i manje, neka ti porod bude što lakši!
    Hvala....
    Da jos malo
    Ja sam u 22 tt saznala tek i bila ubjedjena da je decko...
    ja sebi zabrijala tako jar je za razliku od svih vas moja beta meni tako mala bila i sve mislila da tko ima velliikkkkuuu betu da je curka

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

sara hvala ti na ovim riječima, nadam se da će sve biti dobro. Ja kad sam vidjela prvi put dr.Poljaka, vidjela sam da nije muljator, nego on kaže onako kako je, a krajnji ishod samo dragi Bog zna. To je i on rekao kad su mužu našli par spermića,i mislio je da neće doć do oplodnje, međutim došlo je. Rekao je da dr.Romca glava zabolila kad je gledao nalaz muža.dva puta je radio cetrrifugar, ne bi li nešto našao živih speermija . tako svaka pohvala za dr.Poljaka i Romca

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj MWM prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, ja valda nesto ne rozumjem . Je legalno u Hrvatskoj zamrzavanje? I sta se tocno zamrzava?
    Malo se gubim, molim vas da mi napisete detalno kako to ide
    da, Zakonom o pomognutoj oplodnji donesenim u srpnju 2012. u Hrvatskoj je dozvoljeno zamrzavanje embrija

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Tin kako ti guras ove dane do bete?
    Evo ja ti saljem malo dobre vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    A mene vec lagano vata ludilo

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

stalno sam u nekom društvu, nemam kad ni razmišljat. sreća pa sam krenula na posao, pa nemam kad proučavat simptome. a kad dođem doma, muž uvijek zovne prijatelje pa se družimo. Kad ćeš ti uradit test? meni je danas 5 dan od transfera. imaš ti nekih simptoma?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj amazonka prvotno napisa Vidi poruku
    da, Zakonom o pomognutoj oplodnji donesenim u srpnju 2012. u Hrvatskoj je dozvoljeno zamrzavanje embrija
    te zamrzavanje jajn. stanica ukoliko ih imaš više od max dozvoljene oplodnje istih ( više od 12 kako sam ja razumjela soc. radnicu)...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jedino sta me cice bole i piskin cesto,ali sve to prepisujem utricima i brevactidu. Danas san i manje napuhana..
    A test bi radila da mogu ali zbog injelcije brev. je jos rano. Beta mi je u pon. pa mozda piskin testic u ned

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TinkerBell i ja sam mislim neki 5-6 dan od transfera bila manje napuhana ali cike su me rasturale i mučnina koju imam i sad ..ja sam testic radila 6 dan al ja sam primila decapeptyl ona nema betu..
    Sretno i da ugledas plusic i kasnije pozitivnu betu

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mene su samo grudi napete, međutim i prva dva postupka je bilo tako prvih 10 dana tako i onda se samo izduše, i znam onda da ću dobit nema potrebe radit betu. šta ce sad bit ne znam, mada me i lijevi jajnik trnuo u početku.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Tin ja navijam da se cice ovi put ne ispusu!!! Zavrsit ce to na dobro za sve nas na kraju svega,vidit ces. Samo triba malo vodit borbu zivaca i strpljenja !
    Mene jucer uvatila jaka bol u predjelu m. i jajnika i danas me ne prestaju bolit jajnici... sve me strah da cu procurit jer tako me boli i za M...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kao što sam i obećala,i kao što su meni vaše priče pomogle,nakon transfera,osluškujući svoje tijelo,u nadi da ću i ja nekom od vas pomoći pišem svoje simtpome nakon transfera(bio je pozitivan ishod)
    Nakon punkcije uz anesteziju,prošetala cijelim gradom,otišla u arenu centar i šoping,a kasnije i u kino..tek kasno navečer doma.Prvih dana odmarala,jer sam imala lagani hiper,a kad je prestalo boljeti,očistila sam cijelu kuću dan prije transfera-nakon toga sam mislila da ću prokrvarit odmah,toliko me boljelo da ni jake tablete nisu pomagale,,ni ujutro prije tr.ja sam popila mislim dva voltarena)
    Dan transfera-nakon što sam se jednostavno potrbuške otkotrljala na drugi stol,sestra se uhvatila za glavu,a ja sam joj rekla"vi ste mi rekli da mi moje mrve neće ispast,valjda nakon ovog ni neće"...laganini sam ponovo otišla u šoping u westgate,ono svaka klupica moja,korak po korak...vožnja po staroj cesti do doma 4 h(lijep je bio dan)..kasni ručak u restoranu,opet tek navečer doma
    1dnt-bol u preponi,nogu nisam mogla dignut,nit sagnut se,ko usporeni film sam bila..probadanja,bolovi u jajnicima,nemogućnost spuštanja u čučanj..,kao da me netko reže,kad mirujem ok, i prduckala groznoj,edino sam taj dan mirovala do kasno popodne(onda odlazak na neku fešticu,samo sam sjedila),plačljivost na gluposti,otišla spavat u 9 i pol
    2dnt-laganini šetnja uz more,,uspuhana.usporena,napuhnutost,zatezanje,pipi jako neugodno i malokoličinski,trebam se dobro skoncentrirat na to,ali bolje nego dan prije, obiteljski rođendanski ručak,predvečer prijateljev rođendancijeli dan okolo...hodajući prdac..uz emotivnost-katastrofa
    3dnt-odlazak kod svoje dr,čekanje dva sata,šoping,i natrag čekanje kod gin,,pa u grad ..osim standardnih prdaca,zategnutosti.,probava koma,jedva sam čekala doć doma...hrana me ne privlači
    4dnt-izrastao neki prišt na desnoj strani brade,ogroman...bolovi kao da ću procurit svaki čas,za poludit boli,zateže,pogotovo na dnu skroz nisko...kad se brišem ugledam neko smeđi trag krvi???pomiješani sa sluzi..ali samo malo...gotovo,kraj,luda priče..još me leđa rasturaju.dole,gore,nisko...otišli u božićni šoping,dva sata bauljanja,stajanja...zatim ja sama u auto i okolo...navečer mislila popit nešto za bol,ali nisam..nesanica,da ne spominjem...a tek vrućine i preznojavanja u krevetu...nula bodova za hranu
    5dnt-sto kao i 4,indentično,osim tog traga...i da iz čiste znatiželje napravim test...neka blijeda sjena nečega,ali vidjljiva...
    6dnt-božić...jutarnji test pokazuje dvije crte,,,slabija,ali dosta jača nego prije...ali ne veselim se,ne govorim nikome ništa...šetnja okolo trsata,zatim obiteljski ručak,sve laganini....zijevanje samo tako..100 puta...leđa,napuhnutost..i dalje...ali manje dole boli...u toku noći kod okretanja u krevetu ko da me netko nožem reže...ne dišem..nikakvi nagli pokreti..
    7dnt-šetnja uz more,ponovni test crtica je sve jača...ali i probadanja,žiganja,presjeci...kihanje...bez razloga...prduckanje uvijek..cice jače napuhnute,bole,ali ne jako,neke plavkaste žile...osjećam da bubre..slatko me neće...
    8dnt-drugačiji test,ista pojava..crtice su dvije...šetnja,ali sve laganini,uspušem se ko slon...odmarala cijelo popodne..boluckanja,prduckanja,kihanja...štrecanj a.trbuh ko balon..ne pomažu šljive,donat,med,voda...koma
    9dnt-ujutro 2 debele crte.ali i dalje šutim i ne veselim se,kao da se to mene ne tiče..napokon wc...šetnja okolo trsata,ali već pri kraju osjećam bolove one iste s početka priče...i jedno dva i pol sata u komadu,luda,boli...a trebam dobit m,14 dan od punkcije..drugi popodnevni test još uvijek ima dvije crte...kad odmaram i ležim ok je...probadanja nožem kad kišem..činilo mi se kao da se trbuh malo ispuhao i sad je cijeli okrugli i nije tako tvrd...bradavice tamne...cice ne bole baš kao prije...
    10dnt-počinjem radit..jutarnji test dvije crte...leđa rasturaju,ne mogu dugo hodati,jer me dole počinje boliti,a kad sjedim umirem od leđa...sakrivam trbuh,ne mogu više ništa zakopčati osim tajica...zijevanje samo tako...dole naoko mirno,ali napeto...
    12dnt-stara godina,vadimo betu i luđački očekujem rezultat,dolazim u mediko,kad sam vidjela neke velike cifre,počinjem plakati ko luda,žene na šalteru me gledaju,nisu znali dal je to dobro ili ne..jedva im uspijevam reć da mi je ovo najbolji božićni poklon=495.9!!!
    ne govorimo još našima,samo pojedine osobe znaju,jer...
    14dnt-2.1 2015. vadim drugu betu=1391!!!
    možda su obje mrvice tu...
    sretni smo,ali i prestravljeni...što dalje,da li će bit sve ok...hvata me i jaka prehlada-grlo,šmrcam,kašljem ,kišem..imam osjećaj da će mi ispast te mrve...

Evo...nadam se da sam barem nekom pomogla,jer znam da sam ja luđački iščitavala svaki ovaj post o simptomima..ali opet,svako tijelo je drugačije,i svaka trudnoća sama za sebe..Cure sretno

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

bubica zubica, sve sam iščitala i zasuzile mi i okice od sreće, kad sad na dnu potpisa vidim kiretaža

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

..ah...život je takav čupav i dlakav
    ...ali...sad sve znam..neću ponovo morat isčitavat cijeli forum u potrazi za simptomima(malo crnog humora..jer bi inače
    ...čuvaj ovo malo !!!!!
    Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    bubica zubica, sve sam iščitala i zasuzile mi i okice od sreće, kad sad na dnu potpisa vidim kiretaža

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Tinker i ja se nadam da nece ispuhnu . a po tvojim simptomima rekla bi da si ti trudna. Sta je problem kod vas?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Nas problem je da problema nema! idiopatska,ja i moj M smo idioti!! Hahaha ne znamo kako napravit bebu pa se vucemo po klinikama! Hahaha
    Cak je jednom i dok.rekao da je lakse kad znaju sta je,al kad sve zbrojis na kraju ti tako i ispadne. Ovako se nemas za sta uvatit pa malo ovako pa onako.
    Imali smo 3insem. i ovo nam je drugi IVF. Vidim sta sve cure prolaze i kako uspiju na kraju pa mi to uvik da snage.
    Kako ti Tin? Ovo ti je 6dnt ako dobro pratim? Jesu cice jos u punoj snazi?
    Veliki kiss

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nas problem je da problema nema! idiopatska,ja i moj M smo idioti!! Hahaha ne znamo kako napravit bebu pa se vucemo po klinikama! Hahaha
    Cak je jednom i dok.rekao da je lakse kad znaju sta je,al kad sve zbrojis na kraju ti tako i ispadne. Ovako se nemas za sta uvatit pa malo ovako pa onako.
    Imali smo 3insem. i ovo nam je drugi IVF. Vidim sta sve cure prolaze i kako uspiju na kraju pa mi to uvik da snage.
    Kako ti Tin? Ovo ti je 6dnt ako dobro pratim? Jesu cice jos u punoj snazi?
    Veliki kiss
    Jesu cice nikad bolje da je srece da su uvijek ovako napete. Malo osjetim lijevi jajnik podmuklo, al nista vise. Kako si ti danas? Boli li te sta?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

curke imam molbu ...moze mi koja od vas koje naručujete piš testiće sa neta na pm poslati link koje uzimate ...unaprijed zahvalna!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Drama gueen ja ti nisam narucivala testove..
    A mene grozno boli kao pred M.. danas je 11dnt,cice maloo bole al me dole rastura. U pon mi je beta a sutra se mislim da napravim test da me pripremimalo da se ne skljokam kad mi da nalaz
    Sve mi se brka u glavi,nadam se ali bol cili dan ne prestaje

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

TinkerBell tako je i mene rasturalo bas taj dan kad sam trebala dobit,bila sam uvjerena da stize M, testic sam napravila i ostala u soku kad sam vidila dvije crtice....cak ni tada nisam bila uvjerena haha
    Sretno!

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TinkerBell i mene je trbuh bolio i to dosta ali nisam bila previše napuhnuta cak sam i pristići dobila kao pred vjesticu ..Jedino su me sike rasturale

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala ti micamaca30 nekako si me utjesila ujutro cu radit test pa sta bude biti ce.. pokusat cu se ne sekirat
    Tin kako mi guras?

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TinkerBell javi rezultat testica ja navijam i molim da bude pozitivan

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

a tako, napeti smo i ja i muz ko mujini tregeri naj radije ne bi radila nalaze, ako dobijem dobijem

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Adriaa hvala ti

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Test negativan.. ..a ja se taman ponadala,stomak se smirio a cice me ubivaju kako nikad nisu..tjesi me sta mi je danas kao 27dc pa mozda test nema pojma...ugl sutra vadim betu pa javim svakako,pa kako bude..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Test negativan.. ..a ja se taman ponadala,stomak se smirio a cice me ubivaju kako nikad nisu..tjesi me sta mi je danas kao 27dc pa mozda test nema pojma...ugl sutra vadim betu pa javim svakako,pa kako bude..
    Zao mi je
    Jel ti danas 12 dnt ili??
    Navijam da ipak beta iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A je 12dnt..znam da ima jako malo nade al dobro..odmorit cemo malo pa cemo ic po mrvice na ledu

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TinkerBell moje iskustvo s testom uzmem dva testa clear blue testiram se 5 dan od transfera test -
    I sad meni ide na živce onaj drugi test a u sebi sam se bila pomirila da nista uzmem taj drugi test 6 dan popodne ppoljskim ga kad ono +
    Eto želim da i tebi bude tako i da beta bude troznamenkasta velika

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

TinkerBell drzim fige da te sutra beta iznenadi. Ne znam koji test si radila, ali cesto je ovdje bilo cura s negativnim primastickom i betom od tri znamenke

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure moje drage hvala vam puno ali evo beta negativna...bit ce bolje drugi put!
    Skupit cemo snage i idemo dalje,nema odustajanja!!!
    Moze li mi netko rec nakon koliko vremena je dobro ic po smrzlice?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Cure moje drage hvala vam puno ali evo beta negativna...bit ce bolje drugi put!
    Skupit cemo snage i idemo dalje,nema odustajanja!!!
    Moze li mi netko rec nakon koliko vremena je dobro ic po smrzlice?
    Ja sam isla vec u drugom ciklusu i zatrudnela. Doduse, imala sam spontani, ali to nema veze.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TinkerBell bas mi je zao punooo sreće za dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •