Stranica 44 od 310 PrviPrvi ... 3442434445465494144 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj TinkerBell prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje drage hvala vam puno ali evo beta negativna...bit ce bolje drugi put!
    Skupit cemo snage i idemo dalje,nema odustajanja!!!
    Moze li mi netko rec nakon koliko vremena je dobro ic po smrzlice?
    TinkerBell, zao mi je zbog bete. Posebno sam za tebe drzala fige jer smo i ja moj mm idiopati. Imala sam 4 insm, dva prirodna ivf i jedan stimulirani.Sveukupno pet transfera.Beta uvijek nula. Tako da znam što prolazis! Sad sam napravila pola godine pauze jer sam inzistirala na dodatnim pretragama. ne vjerujem u to da problema nema. Samo ga treba pronaći. Nadam se idući mjesec u sekundarni et. ostalo mi zamrznuto još pet jajnih stanica od prošlog postupka. Ja sam također išla po smrzliće odmah idući ciklus, tj. ne odmah nakon postupka nego se čeka da dođe druga menstruacija, iako sam bila u blagom hiperu.( imala sam 19 jaj. stanica) Moj mi je Mpo rekao da se čuvam tih pet dana od punkcije do transfera i ako ne bude komplikacije ide se na transfer, a ako se zakomplicira stanice i embriji se zamrzavaju i čeka se da se tijelo oporavi. Dakle, s obzirom da nisi imala problema poslije punkcije možeš po smrzliće čim se dogovoriš, dakle moguće već slijedeći ciklus.
    Cure, što se tiče raučananja iskorištenih postupaka,ako sam ja svog dr. dobro shvatila iskorišteni postupak se računa ako je bilo punkcije, bez obzira na broj transfera nakon te punkcije ili na to da li je došlo do transfera ili ne. Dakle, šest punkcija šest postupaka. Ja sam imala u prošlom stimuliranom postupku tri transfera i nadam se još jednom ako se oplodi neka od ovih pet stanica, ali sve je to samo jedan postupak.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

evo opet ja , zanemarite drugi dio mog posta. o toj temi pričala na drugom forumu pa zabunom napisala ovdje. Ups!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Tinker, odmori malo i ponovo u borbu.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

TinkerBell zao mi je zbog negativne bete, i sama sam u januaru prosla kroz to, tesko je bilo sta napisati, meni je doktorica rekla (inace iz Bosne sam) ali pratim i vas forum, rekla sa sacekam iducu menstr. pa onda kad zelim kad budem spremna da dodjem. Eh sad mene zanima da li se piju kontracepcijske tablete kao u standardnom IVF postupku, ili je neka druga terapija, ja bih voljela ako moze to u prirodnom ciklusu, obzirom da imam redovne ovulacije . Kakav je kod vas protokol sa smrzlicima meni je ostala jedna blastocista zaledjena i rado bih odmah otisla po nju. Ako nekome nije mrsko a ima iskustva sa transferom smrzlica da malo napise o tome. Hvaala

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj vrijeme866 prvotno napisa Vidi poruku
    TinkerBell zao mi je zbog negativne bete, i sama sam u januaru prosla kroz to, tesko je bilo sta napisati, meni je doktorica rekla (inace iz Bosne sam) ali pratim i vas forum, rekla sa sacekam iducu menstr. pa onda kad zelim kad budem spremna da dodjem. Eh sad mene zanima da li se piju kontracepcijske tablete kao u standardnom IVF postupku, ili je neka druga terapija, ja bih voljela ako moze to u prirodnom ciklusu, obzirom da imam redovne ovulacije . Kakav je kod vas protokol sa smrzlicima meni je ostala jedna blastocista zaledjena i rado bih odmah otisla po nju. Ako nekome nije mrsko a ima iskustva sa transferom smrzlica da malo napise o tome. Hvaala
    Vrijeme, ja sam imala FET dviju blastocista.Nisam pila ništa od lijekova, a prvi put čujem da se uopće piju kontracepcijske tablete u postupku. I ja imam redovno ovulaciju i nisam ih nikad uzimala. Uglavnom fet je ti skroz jednostavan. Dođeš na folikulometriju 8 ili 10 dan ciklusa ovisno o tome da li su ti ciklusi duži ili kraći, to se dogovoriš sa svojim doktorom. On prati rast folikula isto kao i u prirodnom ciklusu ( dakle folikulometrija otprilike svaki drugi dan) samo što se u ovom slučaju čeka da folikul pukne.Taj se dan računa kao dan punkcije. S obzirom da su blastociste petodnevni embriji čeka se peti dan za transfer. Ukoliko embrij preživi odmrzavanje radi se transfer. Dakle, sve isto samo nema onog najgoreg, punkcije i čekanja hoće li se stanica oploditi. Kod mene je jedino bila razlika što sam utrogestane počela koristiti odmah tog dana kad je pukao folikul, a kod ET-a tek nakon transfera, ali i to ti se razlikuje od doktora do doktora. Ja slijedeći mjesec idem u sekundarni et, dakle već sam dogovorila da ću doći deseti dan ciklusa,samo je razlika što ja nemam oplođenu stanicu, nego pet smrznutih ali neoplođenih pa će mm na dan puknuća folikula dati sjeme i tog će se dana stanice podvrći oplodnji. Doći ću treći dan da vidimo što je od toga uspjelo, pa ako ima oplođenih radit će mi transfer.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

a ako nemam ni menstruaciju ni ovulaciju?? bez duphastona ili slicnih lijekova bemam uopce menge.. kako onda ide prije transfera?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    a ako nemam ni menstruaciju ni ovulaciju?? bez duphastona ili slicnih lijekova bemam uopce menge.. kako onda ide prije transfera?
    Suncokret, imaš li već smrzliće ili ideš u postupak ispočetka?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

imam jednu blastocistu smrznutu
    25.3. Su konzultacije. Ali nigdje na forumu ne nalazim na pricu slicnu mojoj, gdje nije bilo prirodnog ciklusa prije transfera

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    imam jednu blastocistu smrznutu
    25.3. Su konzultacije. Ali nigdje na forumu ne nalazim na pricu slicnu mojoj, gdje nije bilo prirodnog ciklusa prije transfera
    Da,ni ja nisam naišla na takav slučaj. Sigurno postoji način, reći će ti sve na konzultacijama. Zanima me kako si onda krenula u sami postupak kad nemaš mengu. Ona je nekako orijentacija za sve. Ne bih htjela bubati gluposti, ali pretpostavljam da si krenula s lijekovima. Možda će tako biti i za FET???

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

izazvala sam mengu duphastonima (il slicnim lijekom,neznam sad tocno) i onda pocela s stimulacijom..
    Valjda ce tako i sada biti, mozda i estrofem za endometrij.. znam da ce mi reci, ali bilo bi mi lakse da unaprijed znam sto ocekivati.. malo je frka kad na cijelom forumu nema slicne price

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

suncokret, oba moja fet-a su ucinjena u ciklusu s m koja je bila izazvana duphastonom.
    Sto se samog feta tice, postoje razlicite prakse. Na VV se 3dc pocinje s estrofemom. 10 dana kasnije je uzv i ako je endometrij dovoljno debeo, uvodi se utrogestan. Transfer je 3 ili 5 dana kasnije, ovisno o starosti embrija. Jednako je za cure koje imaju ovulaciju i one koje nemaju.
    Neke klinike pak prate vodeci folikul ili daju klomifen onima bez ovulacije, a transfer ravnaju po tome...
    Nisam sigurna jesi li na to mislila?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

da bubekica, to me zanimalo. Vidjet cemo sto ce odrediti i reci doktor na konzultacijama... ajd vise i da to docekam.. jako sam nestrpljiva i uzbudena, a opet me strah i razocaranja

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vjerujem da si nestrpljiva, tako ti je to u mpo svijetu
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

evo i mene... u srijedu bio transfer 2 mrve ...betu vadim 14.03

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lea13 hvala na ovako lijepom objasnjenju, od srca ti hvala. Eto meni rekose da od sedmog dana se piju kontracepcijske dva mjeseca, sestrica tako rece, ali ipak cu cekati pa da vidim sa doktoricom, prvenstveno sto sam u postupku lose podnijela te tablete. Uzas. Ne znam zasto i ne znam da li je to slucaj bio samo samnom. Ali na spomen tih tableta odmah se lose osjecam. Simar sretno draga da bude pozitivna beta i kod tebe su smrzlici jel tako? Ili grijesim, ispravi me molim te ako sam pogrijesila. Kakav je kod tebe protokol bio? Ja se nadam da ce meni ipak dati samo estroferm mislim da se tako zovu za debljanje endometrija (iako bude uredan i odgovarajuce debljine na svakom pregledu, ali eto nikad se ne zna sta i kako) a da ce me kontracepcijske zaobici u sirokom luku. Svima nam zelim puno srece.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Vrijeme, nema na čemu. Cure, kad smo već kod lijekova čitam da osim utrogestana nakon transfera koristite još neke lijekove. Recimo brevactid ili estroferm. Znam da estroferm služi za debljanje endometrija , ali me interesira da li se daje uvijek ili samo ako njegova debljina nije dovoljna.Meni je dr. rekao da je endometrij kod mene dobar, ali nikad mi nije rekao kolika je debljina. Ne znam je li moj dr. škrt ili se ti lijekovi propisuju u samo specificnim slučajevima? Vidim da neki odmah daju i andol, a on je jedva pristao na andol tek kad sam mu donijela nalaze čimbenika trombofilije gdje se vidi mutacija na dva gena.Mislim da nekon pet neuspjelih transfera ne bi bilo na odmet pokušati s nečim što bi moglo pomoći da se mrrva ugnjezdi?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Simar, drzim fige! ~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeme, nema na čemu. Cure, kad smo već kod lijekova čitam da osim utrogestana nakon transfera koristite još neke lijekove. Recimo brevactid ili estroferm. Znam da estroferm služi za debljanje endometrija , ali me interesira da li se daje uvijek ili samo ako njegova debljina nije dovoljna.Meni je dr. rekao da je endometrij kod mene dobar, ali nikad mi nije rekao kolika je debljina. Ne znam je li moj dr. škrt ili se ti lijekovi propisuju u samo specificnim slučajevima? Vidim da neki odmah daju i andol, a on je jedva pristao na andol tek kad sam mu donijela nalaze čimbenika trombofilije gdje se vidi mutacija na dva gena.Mislim da nekon pet neuspjelih transfera ne bi bilo na odmet pokušati s nečim što bi moglo pomoći da se mrrva ugnjezdi?
    Lea13 a gdje si ti u postupku??? Mozda si vec pisala pa oprosti sto ces opet.
    Andol i aspirin ti svejedno idu bez recepta tako da ces to sama kupovati. Aspirin je nesto skuplji od andola.
    Ja sam koristila aspirin do 12tt pa tak da mislim da je to postao standardni protokol da se od punkcije daje andol ili aspirin.

Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj simar prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene... u srijedu bio transfer 2 mrve ...betu vadim 14.03
    Sretno simar......
    Jel mislis ovu srijedu kad si napisala post ili jos prije???

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Lea i ja ti mogu napisati samo svoje iskustvo sa VV.
    Bubekica je vec napisala da se za FET 3dc pocinje s estrofemom. 10 dana kasnije je uzv i ako je endometrij dovoljno debeo, uvodi se utrogestan. A i nakon transfera se pije estrofem 3x1 i utrogestan 3x1. Estrofem se pije sve dok se ne vidi srceko, a utrogestan pretezno do 12tt, a ponekad i duze.

meni je ovo druga trudnoca (obje su ostvarene na VV) i nikad nisam uzimala andol, aspirin ili nesto drugo osim utrica, mada znam da dr ponekad daje andol, ali ne uvijek

koja kod da bude kombinacija kod tebe zelim da ti se JS uspjesno oplode i da se barem jedna ugnjezdi

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
    Lea i ja ti mogu napisati samo svoje iskustvo sa VV.
    Bubekica je vec napisala da se za FET 3dc pocinje s estrofemom. 10 dana kasnije je uzv i ako je endometrij dovoljno debeo, uvodi se utrogestan. A i nakon transfera se pije estrofem 3x1 i utrogestan 3x1. Estrofem se pije sve dok se ne vidi srceko, a utrogestan pretezno do 12tt, a ponekad i duze.

meni je ovo druga trudnoca (obje su ostvarene na VV) i nikad nisam uzimala andol, aspirin ili nesto drugo osim utrica, mada znam da dr ponekad daje andol, ali ne uvijek

koja kod da bude kombinacija kod tebe zelim da ti se JS uspjesno oplode i da se barem jedna ugnjezdi
    Malena cestitam na srceku.....
    Jesi ti imala hiperstimulaciju u 11 mjesecu prosle god.??
    Vidim u potpisu pise 11/12 hiper a u 12/14 fet??

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno simar......
    Jel mislis ovu srijedu kad si napisala post ili jos prije???
    Sad tek vidim šta sam napisala
    U srijedu prošlu punkcija, u nedjelju 01.03. transfer

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj simar prvotno napisa Vidi poruku
    Sad tek vidim šta sam napisala
    U srijedu prošlu punkcija, u nedjelju 01.03. transfer
    Sve u svemu sretno....
    Sta su ti onda 4 dan vratili ako je u srijedu bila pun.a u nedjelju transfer ili????

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

da, bila u postupku u 11mj.... trebao biti prirodnjak sa klomifenima (5x3), ali sam jako regirala i dodala je gonale (5x2)... punkcijom dobila 15js s time da je jako puno folikula ostavila (manjih naravno) jer me nije htjela muciti, a i vec smo znali da cemo odgoditi tranfer jer je opasno zbog HS-a

zanimljivo je da sam u prvom postupku iz kojeg sam dobila sina imala 18JS i isto HS pa nisu odgadjali transfer i tad nije bilo opasno.. ali tad se nisu smjeli embriji zamrzavati pa su tako bile najvece sanse.. i bili u pravu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure bok...evo danas 10dnt i vec zadnja 2 dana brljavim...zapravo nakon utrica mi se pojavi malo smedjkastog i rozog...nije nista strasno ali svejedno malo brine...to nisam imala u prirodnom ivf-u gdje je bila biokemijska...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja sam sedmi dan uvecer pocela tako na papiru vidim malo nekog traga osmi dan isto smedji trag pa onda svijetlo crveni pa opet stane. Narocito nakon utrogestana vise je bilo tog brljavljenja a kooristila sam tri puta dnevno po dva. Deseti dan nakon transfera krenula je prava menstruacija. Nazalost. Bebushkica nadam se da je kod tebe to brljavljenje znak trudnoce a ne kao kod mene. Od srca ti zelim da sve bude uredu. Ja sam pocela ipak sa kontracepcijskim tabletama logest. Tako su mi dali protokol dva pakla logesta nakon toga estroferm pa u maju odmrzavanje uz to da pijem folacin i aspirin. Ovdje kako sam citala rijetko je ko imao ovakav protokol za odmrzavanje . Kakva su vasa iskustva sa logestom?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure, hvala na odgovoru! Laralana, na postupku sam u Riijeci. Čitajući na forumu shvatila sam da se koristi estroferm ne samo u FET-u, već i prilikom ET-a. Nego, nije mi jasno da li ga propisuju bez obzira svima ( pogotovo u FET-u) ili mora postojati razlog da ti ga propišu. Kod mene je kao sve u redu pa mi propisuje samo utriće, pa se pitam ne bi li estroferm mogao pomoći. Valjda ne može škoditi.Razumijem da mi ga nije dao odmah, ali nakon petog transfera, zašto ne pokušati?Mislim, kad si očajan nadaš se da i mala pomaže!Ne bi mi bilo problem ni platiti ako već štede na lijekovima.
    Malena, kažeš da se u FET-u uzima estrofem, a da ti nisi uzimala ništa nego samo utriće, iako si vidim po potpisu imala sekundrani et i fet. Kako to? P.S. Čestitam na srčeku!!!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bebushkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bok...evo danas 10dnt i vec zadnja 2 dana brljavim...zapravo nakon utrica mi se pojavi malo smedjkastog i rozog...nije nista strasno ali svejedno malo brine...to nisam imala u prirodnom ivf-u gdje je bila biokemijska...
    Kod mene je nažalast svako brljavljenje bilo znak neuspjeha, a javljalo bi se 9 dan nakon transfera blastica ili 11-12 dan nakon transfera trodnevnih mrvica. iako sam znala da je kasno za implataciju, nadala sam se do zadnjeg trena. Nadam se da je kod tebe implatacija. Koji dan ti je bio transfer? Mislim da nije rano ni da napraviš test sutra ujutro. Držim fige!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Lea estrofem se daje samo u slucajevima kada endometrij nije dovoljno debeo..nije to nesto sto se daje preventivno jer nema nekog smisla...u fet-u se daje ukoliko se ide u fet u ciklusu bez ovulacije.Onda se estrofem uzima od prvog dana ciklusa pa dok endometrij ne dosegne optimalnu debljinu nakon cega se krece sa progesteronom da se endometrij promijeni iz trolinijskog u sekrecijski..znaci simulira se prirodni ciklus lijekovima jer bez ..ako zena ima urednu ovulaciju onda se estrofem kod fet-a ne daje, tj.moze se uvesti u toku ciklusa ako je endometrij usprkos ovulaciji tanak.

Ja sam u vise navrata zbog tankog endometrija bila na estrofemu i to na cak 6 mg dnevno, i u prirodnjaku i u stimulaciji i nije mi pomogao tj nije doslo do implantacije...takodjer estrofem ti nije nikakav skupi lijek,on ti da ga sama kupis kosta 50kn tako da stednja sigurno nije razlog zasto ti ga doktor ne daje..vjerojatno nema potrebe za njim..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure, hvala na odgovoru! Laralana, na postupku sam u Riijeci. Čitajući na forumu shvatila sam da se koristi estroferm ne samo u FET-u, već i prilikom ET-a. Nego, nije mi jasno da li ga propisuju bez obzira svima ( pogotovo u FET-u) ili mora postojati razlog da ti ga propišu. Kod mene je kao sve u redu pa mi propisuje samo utriće, pa se pitam ne bi li estroferm mogao pomoći. Valjda ne može škoditi.Razumijem da mi ga nije dao odmah, ali nakon petog transfera, zašto ne pokušati?Mislim, kad si očajan nadaš se da i mala pomaže!Ne bi mi bilo problem ni platiti ako već štede na lijekovima.
    Malena, kažeš da se u FET-u uzima estrofem, a da ti nisi uzimala ništa nego samo utriće, iako si vidim po potpisu imala sekundrani et i fet. Kako to? P.S. Čestitam na srčeku!!!
    Lea estrofem daju za bolji endometrij...neznam dal znas koliki ti je bio na dosadasnjim postupcima....meni na transferu 14 bio sto je super al opet sam ga pila i kupovala na privatni recept (u klinici gdje sam bila u postupku) i dodje negdje oko 4 eura mislim...a mozda se moze kod soc.gina dobit na recept. To neznam....nadam se da ce se vec netko javit. Ja sam ga pila 2×2 do pozitivne bete....a od bete do otkucaja srca 1×2 i tada prestala kad se srceko vidjelo. Tak da poduzmi sto vise mozes u novom postupku.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lea evo i red je napisala svoje iskustvo al izgleda da nije u svim klinikama isto i svaki dr pristupa drugacije.
    Ja znam da je moj bio idealnih 14 i imam to na otpusnom pismu i opet sam do bete pila 4 mg dnevno......
    Raspitaj se dobro i porazgovaraj s doktorom.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pitala sam ga već. kaže da je endometrij uredan, ali nikad mi nije rekao koliko mm i ne piše na nalazu. Jedino sam našla u starim nalazima insemenacije koju je radio drugi doktor u drugoj klinici da je endometrij na folikulometriji nakon terapije klomifenima 14 dan ciklusa iznosio 7.8 mm. ( to bi uspoređujući s IVF- om bilo oko dva dana pred punkciju). I da shvatila sam da je kod svakog doktora drugačije. A ne bi se usudila uzimati ništa na svoju ruku. Redpepper, kako si ti? Što ima kod tebe?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno pozdrav betocekalice

Dal ima neka cura koja je imala et 2.3.2015

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo konačno sam se i ja registrirala iako vas več dugo pratim i ja sam jedna od čekalica bete i ovo vrijeme
    do bete me ubija et sam imala 2.3..2015 i sad odbrjavam dane do 16.3 dal ima neko ko je u mojoj
    situaciji pa da podijelimo ove grozne dane u iščekivanju bete

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ma krivo sam se izrazila.... htjedoh reci da nikad nisam uzimala andol aspirin i sl.. kod obicnog transfera sam uzimala samo utrice, a kod sek ivf-a i kod FET-a estrofem i utrice

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Lea estrofem se daje samo u slucajevima kada endometrij nije dovoljno debeo..nije to nesto sto se daje preventivno jer nema nekog smisla...u fet-u se daje ukoliko se ide u fet u ciklusu bez ovulacije.Onda se estrofem uzima od prvog dana ciklusa pa dok endometrij ne dosegne optimalnu debljinu nakon cega se krece sa progesteronom da se endometrij promijeni iz trolinijskog u sekrecijski..znaci simulira se prirodni ciklus lijekovima jer bez ..ako zena ima urednu ovulaciju onda se estrofem kod fet-a ne daje, tj.moze se uvesti u toku ciklusa ako je endometrij usprkos ovulaciji tanak.
    ovo nije istina.. barem na vv.. ja imam svoje normalne ovulacije pa sam svejedno estrofem dobila od 3dc i koliko znam na VV estrofem preventivno ide svima u FET-u bez obzira na to dal imaju ovulaciju ili ne.. barem ja ne znam nijednu curu sa VV da nije uzimala estrofem, a znam ih jako jako puno koje su imale FET i estrofem od 3dc

Ali kao sto je vec netko napisao svaka klinika radi drugacije

ne znam dal je bio potreban ili ne u mom slucaju, ali uspjeli smo pa sigurno necu reci da nema potrebe za njim i da nije pomogao.. ali naravno ne zelim niti reci da smo zbog njega uspjeli

meni je na kontroli 12dc endometrij bio 9,7mm i dr je komentirala da je savrsen

Lea, savjetujem ti da popricas sa svojim dr i pitas ga bas tocno kakav ti je endometrij pa ces biti pametnija
    Posljednje uređivanje od malena19 : 09.03.2015. at 10:13

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozdrav cure, radila sam test danas i negativan je. Transfer je bio prije 15 dana, embriji koji nisu bili najbolje kvalitete. Ne znam jel to utjecalo na rezultat. Dr.poljak je rekao da odustanemo ili da radimo micro tesu

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bok cure dal ima koja od vas da je spremna na razgovor nekako s loše osječam potreban mi je razgovor s nekim

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Baš mi je žao zbog negativnog testa iako te ne poznajem suosječam s tobom meni je danas 7 dan nakon et i grozno se osječam ne fizički večpsihički sam koma

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tin baš mi je žao zbog neuspjeha. Moj savjet je poslušaj savjet dr. P.!

katarinak, tu samo za razgovor, podršku, savjet, bilo što. Sve koje smo u mpo-u smo prošle to više puta i to je najgori dio, to čekanje. Al nekako nastoj biti pozitivna, pokušaj se okupirat nečim (ako možeš), ja bi nakon transfera dok ne bi počela radit čitala neku knjigu (za koju nemam vremen kad radim), pogledala neki film i tako, može i šetnjica. Sretno!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I znam da nismo svi vjernici, al ja bi se također nakon et-a dosta molila i molitva mi je pomagala i smirivala me.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bok cure dal ima koja od vas da je spremna na razgovor nekako s loše osječam potreban mi je razgovor s nekim

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tin, mislila sam da poslušaš savjet dr-a vezano za micro tesu!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ma ja ti baš i nemam puno vremena za sebe jerimam dvoje djece zahvaljujuči dr.Alebiču al nikad se nisam osječala ovako loše valjda zato što nemam s kim porazgovarat mm radi po cijele dane vidimo se vrlo kratko a djeca su malena pa me nerazumiju

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Katarinak,
    na dobrom si mjestu , svi znamo kako je čekati betu.

Napisi nam kakvu si stmulaciju imala, koliko js dobila, koliko embrija?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

malo cemo odmorit i idemo ponovo u borbu..da muz radi micro tesu.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    tin, mislila sam da poslušaš savjet dr-a vezano za micro tesu!
    I hocemo sara10

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Inesz,evo moje priče i ja i muž 79god kod mene sve ok on oligospermia 6god bez djece 2009 god prvi ivf na vv kod dr.Lučingera stimulacija 26ampula gonala dobiveno 27js neznam koliko je oplođivano i koliko se razvilo nova u tome pa tele neznam ni kakvi su bili oni koje su mi vratili nisam bila kod biologa vratili su mi dva embrija3 dan i bila sam uvjerena kako je to to i onda veliko razočaranje hiperstimulacija i beta nula 2010 god novi ivf vv Dr.Alebič stimulacija gonalom 19j.s sve oplođene 13 zaleđenih dvije osmostanične vračene treči dan simptomi nula kad ono beta pozitivna u petom tt prokrvarila izavršila u petrovoj odumro 1plod 1 borac ostao 2011 rodio se moj sin 2013god postupakna vv drAlebič iz odleđenih js bez ljekova beta 0 2013 god ponovni ivf stimulacija gonalom dobive ne 23 j.s 13oplodili dobiveno 5 blastocista 1 vratili 4 zaledili ponovno bez simptoma beta ko kuča 2014 rodila se kčer i sada krenula po smrzliče pijem estrofem i stavljam utroestan 3put po 1 odledili jednu slamku sa dvije nlastociste obadvije vratila dr.Jukič ...navodno su oboje super i sad nekakav veliki strah nemam pojima zašto imam dvoje prekrasne djece pa ako neuspije nema veze ali psihs me ubija neznam kako ču dočekat betu poludit ču iako neznam zašto kadzahvaljujuči dragom Bogu i dr.Alebiču imam dva anđela

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Draga Katarinak,
    Opusti se, posveti se sebi i svojoj djeci. Teško je čekati betu, ali mi na ishod postupka ne možemo utjecati.
    Nađi neku aktivnost koja će ti pomoći da vrijeme brže i ugodnije prođe. Razmišljam kako bih ja to... Evo, zatraži pomoć od bliskih osoba oko djece, malo se prošetaj, čitaj, provedi malo vremena na samo sa mužem, nađi sa prijateljicama...

Imaš dvoje djece ( koliko su stari?), mama si koja je već puno toga prošla. Imaš ti snage dočekati betu kakva god ona bila
    Drži se i sretno!

I javi nam se ovdje, tu smo jedna za drugu.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Insz,
    moja dječica su ti stara ovako sin Stjepan 3 god kčer Ana 1god oni su moje največe bogatstvo e dal imaš kakvo iskustvo danas je 8 dan nakon et i pere me neka temperatura neštokao valungi čas vruče čas zima dal je to normalno čemu bi to pripisala nikad se nisam tako osječala nakon et osim kad imam gripu a sad ju nemam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •