Stranica 48 od 310 PrviPrvi ... 3846474849505898148 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 15499

Tema: Nakon transfera II

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    Super su mi cure koje od prve uspiju pa su pune savjeta tipa nemojte se živcirat,morate biti opušte,ne razmišljajte o tome i sl...
    Pitala bi ja svaku od takvih da to prođu 20 puta kao mi neke kako bi bile opuštene...
    Sorry,ali kad čujem takve savjete stvarno mi je zlo..
    P.S.Drago mi je za sve koje imaju tu sreću da uspiju od prve ali neka se suzdrže od "pametnih" savjeta
    Potpisujem i u potpunosti razumijem ninu977.

Teško je, jako teško, nakon brojnih neuspjeha (pa još ako se zaredaju i biokemijske, missedi, gubici) participirati u optimizmu i čitati ili slušati takve savjete (koliko god bili dobronamjerni, a vjerujem da jesu) koji počesto djeluju iritantno i izazovu osjećaj gorčine.
    Znam da je u tim trenucima podrške teško bilo što pametno reći i dati neki savjet, a da ne bude kontraproduktivno.

Meni osobno i statistike budu iritantne .. npr. optimalan broj st. u stimulacji ili ona da u 4 pune stimulacije 60% pacijentica uspije... u ovih xy godina u mpo-u full stimulacije sam prestala brojati, svaka stimulacija je rezultirala optimalnim brojem st., embrija i za svježi transfer i za FET i u konačnici šipak.

breza81, naravno da uspjeh veseli i lijepe priče su uvijek dobrodošle,

a curkama koje dugo i predugo taru po ovim mpo stazama jedan veliki zagrljaj.. istražujemo i dalje, propitkujemo najbolje protokole, liječničke prakse, trombofiliju, imunologiju i slična čudesa.. donaciju, posvajanje, odustajanje i druge alternative...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj breza81 prvotno napisa Vidi poruku
    Ispričavam se ako sam nekoga povrijedila, ali samo dajem dobronamjernu sugestiju. Vjerujem i to da nitko ne zna tko nije probao kako je to kada ideš više puta u postupak... Slažem se i to da je MPO čisti rulet, ali mislim i da ima puno faktora koji ovise o uspješnosti.. Od samog doktora, biologa...osobe..
    Ja sam išla prvi put na IVF i uspjelo je, ali sam i bila spremna ako neće uspjeti.. Ići ćemo ponovno, uspjet će..rekla sam sama sebi..
    Moje mišljenje je da treba razmišljati pozitivno u svakom trenutku.. ne vrijedi se nervirati.. to samo šteti..
    Želim Vam svima velike bete, duple crtice na testiću i male pišalince
    Nemoj me krivo shvatiti, SVE ulazimo u to optimistično i sa tim stavom ako sad ne uspije idemo opet...
    Ali to okopni s vremenom...Kad se zaredaju s***a, optimizam splasne kao mjehur od sapunice. I svaki sljedeći korak sve teže pada. Gubitak djeteta, operacije, pretrage na sve živo i neživo, mene, njega...To su stvari koje ubijaju.
    Napraviš sve, ali djeteta nema.
    Nakon xy postupaka bojiš se nadati ičemu. Dišeš korak po korak svaki novi postupak- doživljavaš svaku fazu postupka kao milestone- stimulaciju, punkciju, da li ima js, oplodnju, dijeljenje stanica, implantaciju, pa ako uspije- da li je na pravom mjestu, da li srce kuca....

I ja sam uspjela od prve. Na AIH. I mislila sam si kako sam se lišo izvukla.
    Dok mi dr na UZV nije hladno rekao da srce ne kuca. Kiretaža. I nakon toga ništa. Ma ja sam dobro prošla. Ima žena koje izgube bebu u visokoj trudnoći...
    Pa ti sad budi normalan i optimističan.
    Previše smo toga prošle i vidjele. Previše znamo.
    I postoje razlike među nama. Nije isto ako uspiješ na početku ili ako se godinama povlačiš po bolnici/klinici.
    Dobro da se organiziranu ove psihološke pomoći. Svaka čast na inicijativi.
    Jer ovo što prolazimo je pakao.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

hej curke...nisam se duze javljala ali evo imam jedno pitanjce vezano uz fet, malo mi je to nepoznato pa me zanima, a vi to sigurno znate ...da li se fet racuna kao jedan od ovih postupaka koji su na teret HZZO-a ili je to van svega? "Liječenje neplodnosti postupkom medicinski pomognute oplodnje na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje obuhvaća:1. četiri pokušaja intrauterine inseminacije (IUI),2. šest pokušaja izvantjelesne oplodnje (IVF), uz obvezu da dva pokušaja budu u prirodnome ciklusu."

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mogu samo debelo potpisati Varnicu...

bebushkica,FET se računa pod onaj IVF postupak iz kojeg je proizašao. Znači,ne ubraja se u ove postupke koje si nabrojila.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Fet je vezan za postupak u kojem si dobila viška embrija za kriopohranu.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ok...kuzim...hvala vam curke na odgovoru

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nije breza mislila nist lose i drago mi je da pruža podršku... Ne smetaju me te fore" opusti se" i smanji stres i bla bla... Neki to vele jer neznaju kaj bi drugo, a neki ko breza u najboljoj namjeri... Ali meni je bitno da se ja sama sa svojom glavom dogovorim oko nekih stvari, postavim nove ciljeve i idem dalje. Ovo nam je inače 4 stimulirani bio... Prvi put u životu se pojavio plus... Na jedan dan... I kaj sad?!? Nista... Idemo dalje...imam super muza, idem se voziti na motoru ovu sezonu... I nakon par mjeseci nastupamo opet...i tak dok ne uspijemo...želim vam svima puno optimizma i zivaca jer ove borbe su jako teške...ali nazalost nemamo drugog izbora nego boriti se... I tu smo jedna za drugu kaj je najvažnije i za to i ovaj forum sluzi...

breza81 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj nadda42 prvotno napisa Vidi poruku
    Bog svima, evo sam se i ja napokon pridružila. Iza mene je neuspjeli pokušaj (03/15). Breza, bile smo skupa na punkciji i transferu, ja sam ona najstarija! Drago mi je da ti je uspjelo, to i nama ulijeva nadu!
    nadda42.. javi se na PP. Ostavi kontakt.. Voljela bi se čuti s tobom.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

breza81
    Jutro! 0915773280

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Curke drage, ne pratim bas svaki dan, pa kada dodem vidim da se puno toga izdogada...
    Htjela bih reci u vezi s ovim" opustanjem", da nakon nekoliko razocaranja to vise zaista ne pali, ali razumijem one kojima uspije od prve. Sigurno su kao i sve mi u to ulazile pune optimizma i opustene, pa kad im se trudnoca zaista i dogodi - mogu samo svoj savjet podijeliti dalje. Sigurna sam da zaista i misle iskreno jer je to jedino cime su se i mogle voditi pa kad urodi plodom, misle da je to to sto mi druge nismo primijenile .
    Tako da zaista ne smatram da su imale lose namjere.
    Evo, mogu reci za sebe da sam prvi puta bila zaista opustena da sam si gotovo izbila iz glave da sam bila na ivf-u, pa nista. Drugi put sam pazila da si zaista ne mogu nista prigovoriti, i tako pozitivno razmisljala ko nikad u zivotu- pa opet nista.
    Tako da sam zakljucila da je to zaista, kao sto varnica kaze, ruski rulet.
    Bila sam nazvala labos i bas ugodno pipricala s biologinjom, rekla joj da ne mogu shvatiti zasto se zametak ne "primi"??? I isto mi je rekla da misli da ih nasa psiha "ubije", da smatra da bi bilo dobro uzimati lexaurine najslabije...
    Tako da cu si to i uzeti za sljedeci put.
    Ali, zaista, kako vrijeme prolazi sve me vise strah i hoce li one stvari ispasti dobro koje su mi do sada uvijek ispadale dobro.
    Svaki korak je tako neizvjestan da je to htjele-ne htjele jedno dugo stresno stanje

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam osobno alergicna na stav da je psiha kriva za uspjeh/neuspjeh postupaka...i recenicu opusti se pa ces uspjeti nikad nisam mogla smisliti..vecina nas koji zavrse u mpo vodama ispucali smo svoju opustenost i optimizam kroz gro kucnih pokusaja i promasaja i nakon određenog vremena opustenost jednostavno vise ne postoji...a kamoli kad se zaredaju neuspjesi i u mpo vodama...ja sam prva od prvog dana u mpo vodama totalni pesimist i napeta sam i zivcna i nabrijana i sve dijametralno suprotno opustenosti...i slobodno sam mogla dignuti ruke od svega odmah isti dan da sam vjerovala da psiha ima neki utjecaj i da ce mi stres pojesti embrije ko pacman...mpo uspjeh je mix dobro odradjenog postupka i genetski kvalitetnog embrija uz dozu srece,a ne stvar toga da smo u zenu i da lezimo 15 dana u krevetu...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja isto mislim da psiha ne pridonosi uspjehu. Prije kvaliteta naših stanica iz kojih nastane zametak. :/

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Beta se nije pomakla nakon 2dana... Stoji na 8,9... Bila je 8,7 ali te decimale su ionak nebitne... Počelo je laaaagano krvaruckanje , danas je 31.dan ciklusa... Ako ne prokrvarim jako, u pon na kontrolu da vidimo kaj se dogadja...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i ja mislim da psiha nije ključni faktor, prije genetika....prvi put sam bila totalno opuštena jer sam računala da je prvi pa šta bude, a i nisam znala puno toga, mozak na pašu i T iz prve......drugi put sam bila u totalnom strahu, opterećena svim i svačim (između ostalog i godinama), radi tog svega nisam dobro ni spavala, a kad ono opet T......a totalno 2 različita psih. stanja.....držim vam fige da i vaše vrijeme ubrzo dođe

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto mislim da psiha ne pridonosi uspjehu. Prije kvaliteta naših stanica iz kojih nastane zametak. :/
    Slažem se s ovim u potpunosti.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Da, to kazu kad ne znaju sto bi drugo rekli...

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Pozz drage moje zenice... evo da se i ja prijavim kao cekalica!!! Prvi ivf u citu, punkcija bila 02.05. transfer 05.05. Zadnjih par dana stomak me probada kao da cu dobiti i uzasno je napuhan...osjecam uzasnu tezinu u stomaku. Od terapije uzimam utric 3x2, bromergon jer sam bila hiper i folacin... mislim da cu test raditi u pon i ako bude pozz vadim betuu tak da drage moje drzte fige a i ja navijam za sve vas... pozz

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure, koliko ste imale folikula kada ste išle na punu stimulaciju?

Znam da to ovisi od žene do žene, a i od ciklusa do ciklusa.
    Trenutno sam u fazi pikanja i 6dc gin mi je našao 6 folikula.
    Malo sam razočarana, očekivala sam nešto više.
    Dajte me utješite.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Medeja... ja sam radila postupak u citu i kada sam isla na folikulometrije dr.mi nikada nije rekao tocan br samo da je zadovoljan da ih ima taman,ni previse a ni premalo..a ni ja nisam htjela pitat nisam se htjela opterecivati. Na dan punkcije sam imala 9js, od toga 2 nisu bile zrele za oplodnju a 1 se nije uspjela oploditi... na kraju sam.imala 2 odlicna koja su mi vratili a 4 srednje dobra zaledili... ndam se da ce ih i.kod tebe na kraju biti dosta a i da ce biti dobre kvalitete... drzim fige

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, koliko ste imale folikula kada ste išle na punu stimulaciju?

Znam da to ovisi od žene do žene, a i od ciklusa do ciklusa.
    Trenutno sam u fazi pikanja i 6dc gin mi je našao 6 folikula.
    Malo sam razočarana, očekivala sam nešto više.
    Dajte me utješite.
    Medeja draga tek je 6 dc. Bit ce sigurno jos folikula
    Puregon koristis koliko vidim? Koliko jedinica??

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Medeja i koji dan ciklusa si krenula sa pikanjem??
    Posljednje uređivanje od sara79 : 16.05.2015. at 22:03

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

2dc sam krenula sa stimulacijom.
    Tri puta po 225 i otada 150.
    Neksko sam si i ja mislila da bi moglo biti jos folikula.
    One ispod 10 ionako ne zapisuju, mozda jos koja nikne.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 16.05.2015. at 22:55

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

2dc sam krenula sa stimulacijom.
    Tri puta po 225 i otada 150.
    Neksko sam si i ja mislila da bi moglo biti jos folikula.
    One ispod 10 ionako ne zapisuju, mozda jos koja nikne.
    Ma bit ce ih sigurno jos. Ja sam npr. na 7 dc bila na uz i svi mi folikuli bili na antralnoj vel.al zato kad krenu onda to brzo ide. Tak da nemoj se puno zamarati s tim.
    Cudno da su ti sa PCOS-om dali toliko jedinica puregona!!!

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A bez obzira na PCOS slabo reagiram na stimulaciju.
    Samo su u jednom postupku jajnici buknuli i imala sam preko deset folikula, vecinom praznih, samo 4js.
    I to je bio slabo stimulirani postupak.

Ne razumijem se u kolicinu jedinica, pa nisam niti pitala. Valjda zna sto radi.
    Ali da se bojim hiperstimulacije, bojim se.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Medeja, ja sam ovaj put imala oko 9folikula na uzv nakon 7dana pikanja, svaki dan po 200IU Puregon. A punktirani su 8 od kojih su 6bili za oplodnju.
    Ja sam prosla 4full.sti.i svaki puta je bilo drugacije. Ne brini za broj, sve je to ok. Vazno je da budu dobre. Drzim fige da bude sve dobro!

Leptiric, kako se osjecas?

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Bananka... jos uvijek mi je stomak napuhan ne vise tako bolan al zigne tu i tamo. Jutros sam radila test i jeedva ce nazire druga crtica... mozda je od brevactida koji sam. dobila u ponedjeljak. Ugl sutra cu ponoviti jos jedan

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala, cure!
    Ma bit ce i tih 6 dovoljno, samo da ne budu prazne i nezrele.
    Vec sam jednom prosla stimulaciju bez transfera i grozno sam se osjecala.

Sutra je fm pa cemo biti pametniji.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Medeja,ja sam bila na stimulaciji gonalima. Isto mi je oko osmog dana nabrojio sedam osam folikula.ja poslije nisam ništa pitala.samo sam dva dana prije punkcije jedva hodala,osjećala se doslovno ko kokoš na jajima.kad nakon punkcije kažu devetnaest jajnih stanica.iako ih je bilo tako puno nisam bila u hiperu.ne brini,bit će njih još.sretno!

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Pisnula sam jucer test ali nije bio prvi urin slabo se vidjela druga crtica... jutros ponovila malo se bolje vidi... danas idem krv da vadim da vidim betu... drzte fige,ja jos ne smijem da se radujem

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sretno!!!!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj leptiric01 prvotno napisa Vidi poruku
    Pisnula sam jucer test ali nije bio prvi urin slabo se vidjela druga crtica... jutros ponovila malo se bolje vidi... danas idem krv da vadim da vidim betu... drzte fige,ja jos ne smijem da se radujem
    Sretno

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

leptiric,sretno!
    ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojkicu!

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Pozdrav svim
    Evo ja sam nova ovdje
    Bila sam na dvije insem.i nista..
    Onda sam krenula na pr.IVF,.11.5 mi je bila punkcija,a 14.5 mi je bio transfer..odmarala do jucer i eto krenula radit..betu moram vadit 1.6..
    Moram stavljat utrice,3×2..
    Citam postove od vas,pa vidim da pisu neke,da su im (.)(.)natecene,da ima se spava..a ka nemam nikakve nus pojave..valjda je to ok..nezz :/
    Malo su me bolili jajnici zadnja 2 dana,pa nezz dali jeto normalno??i imala sam temp.37.3 dva dana?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Svim čekalicama bete sretno ~~~~

Za žužy puno~~~~za prvi uz.

Nego, vidm ovdje da je Lea dobila 19 js...

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Medeja,ja sam bila na stimulaciji gonalima. Isto mi je oko osmog dana nabrojio sedam osam folikula.ja poslije nisam ništa pitala.samo sam dva dana prije punkcije jedva hodala,osjećala se doslovno ko kokoš na jajima.kad nakon punkcije kažu devetnaest jajnih stanica.iako ih je bilo tako puno nisam bila u hiperu.ne brini,bit će njih još.sretno!

Lea, kad je bio taj postupak? Koliko embrija ste dobili?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Postupak je bio prije godinu dana.i ja sam se iznenadila brojem.embriolog rekao da sam ih doslovno zatrpala jajnim stanicama.oplodnji su podvrgnuli deset stanica a zamrznuli devet.dopušteno je podvrgnuti oplodnji samo dvanaest.u jednu slamcicu su zamrznuli pet a u jednu četri.od ovih deset oplodeno je šest i bile su osmerostanicne treći dan te su ih pustili do petog dana,ali su preživjele samo tri do stadija blastociste.od toga mi je jedna vraćena a dvije smrznute i s njima sam imala fet.sve bezuspješno.zatim sam išla na sekundarni et.odmrzavanje onih četiri i treći dan bila dva sedmerostanicna.opet ništa.prošli mj.odmrzavanje preostalih pet.jedna preživjela i nije se oplodila.tako da za petnaestak dana krećemo u novu stimulaciju ali s menopurom.ne usudim se ni nadati da bi mi se ovaj broj mogao ponoviti.u međuvremenu sam napravila kariogram (uredan) i genetske čimbenike trombofilije gdje su utvrđenene mutacije pa ćemo od transfera ići i s heparinom a sad sam na andolu sto.tako da sve nade polazem u to.jer sve ostalo je ok.u prirodnom ciklusu sam imala isto jajnu stanicu,sve super oplodeno,imam ovulaciju normalno,uvijek super reagiram na stimulaciju.s mm sve ok,ali nikako da se uhvati.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ehh dragee moje... ja vam sretna i presretna!!! Beta 295... u citu kazu supper cestitamo.... cure zelim vam da osjetite istu rados sto prije... saljem vam pusse

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lea,
    hvala ti na ovom detaljnom opisu.

Tuga me uhvati kad vidim kako si prošla u postupku u kojem si imala 19 jajnih stanica.

Baš ispada da ste prava žrtva zakonskog ograničenja na oplodnju maksimalno 12 js. Btw, zašto vam nisu odpodili 12 već 10 js?

Da nema tog ograničenja oplodnje moguće je da bi iz onih 9 zamrznutih jajnih stanica razvili embriji sposobni za zdrav razvoj i trudnoću. Ovako je 9 jajnih stanica zamrznuto i tim činom naprosto upropašteno, bačeno u vjetar....

Sretno u novom postupku!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lea,
    hvala ti na ovom detaljnom opisu.

Tuga me uhvati kad vidim kako si prošla u postupku u kojem si imala 19 jajnih stanica.

Baš ispada da ste prava žrtva zakonskog ograničenja na oplodnju maksimalno 12 js. Btw, zašto vam nisu odpodili 12 već 10 js?

Da nema tog ograničenja oplodnje moguće je da bi iz onih 9 zamrznutih jajnih stanica razvili embriji sposobni za zdrav razvoj i trudnoću. Ovako je 9 jajnih stanica zamrznuto i tim činom naprosto upropašteno, bačeno u vjetar....

Sretno u novom postupku!
    Hvala Inesz. I ja sam se pitala zašto nisu odmah oplodili 12, ali mi nitko nije ništa rekao, a ja bila presretna rezultatom pa nisam ništa ni pitala, a računam valjda znaju što rade.Sad znam za u buduće, iako sumnjam da ću biti te sreće da ih opet bude puno. A i negdje sam pročitala da nije ni dobro da ih je puno jer je onda navodno lošija kvaliteta. A tko će biti pametan. A ništa ,sad ponovo sve ispočetka pa ćemo vidjeti što će biti ovaj put.
    Medeja javi kako napreduju folikuli!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Leptiric, super za pozitivni test. Kako je beta?

Medeja, kako je bilo na fm?

tinica8, kako se osjecas? Ja u subotu vadim betu. Osim sto su mi cice i trbuh napuhan ostalih simptoma bas nekih i nemam.

cure di ste u postupku (bile)?

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Bananka jel pao koji testic

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

mona22 danas za betu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mona22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    sara kakvo je stanje kod tebe?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hej bubekica
    Ja startam sa sljedecom mengom. To ce biti u prvoj polovici lipnja. Nismo htjeli forsirati ovaj mjesec jer antralaca uvijek oko 8 a financijski nam bolje odgovara tak a i zbog posla jer sam tak najavila da me nece biti. Kombinirat cu malo slobodne dane i bolovanje jer imaju dva praznika iza 20.06.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozz cure..evo da i ja sa vama podjelom svoje iskustvo..ja i mm smo bili na postupku i Pragu.13.05 mi je bio transfer jednog 48 satnog embrija i SAD čekamo da vadimo betu 29.05...od simptoma nemam bas ništa ili ponekad u mislim neznam vise ni sama...prije 4 godine smo isto bili u Pragu na postupku i danas imam curicu od 3 godine
    .s njom isto nisam imala neke simptome osim sto su mi natečene grudi i trbuh dok nismo uradili prvi test koji je bio +...nadam i vjerujemo da ce mi i tako biti sada

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hej bananka
    Evo od jucer su me pocele bolit cice i isto mi je napuhan truh..sve drugo je ok..super se osijecam..sada vise nezz dali je to zbog utrica ili sta :/
    Cure koje imaju iskustav pomagajte :D

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobili smo 16js. Iznenadjena sam jer zausta nisam toliko ocekivala.
    Sutra cu vidjeti sto je od toga zrelo.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Medeja ~~~~~~~~~~~~za tulum u labu

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Dobili smo 16js. Iznenadjena sam jer zausta nisam toliko ocekivala.
    Sutra cu vidjeti sto je od toga zrelo.
    Medeja bravo
    Drzim fige da ih se sto vise oplodi

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Od 16js 12 je bilo zrelo, a 9 se oplodilo.
    Sutra cemo vidjeti kako napreduju.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pozdrav za sve. Danas mi je 8.dc. Nervoza kreće, iako sam do danas bila u solidnom stanju, ali vrijeme slabo prolazi. Od simptoma ništa posebno. Grudi bole, ali utrići, estrofem u kombinaciji su uzrok tome, a osim toga, ovakav mi je osjećaj sa grudima svaki PMS.
    Jedino sam 5.na 6. dnt, imala blago zatezanje u maternici, kao da se razteže nešto, a danas 8.dc.su krenuli blagi grčići, slični menstrualnim. Iako ja rijetko išta osjećam dok ne krene menga. Danas popodne mi se javila dosta jaka probadajuća bol sa desne strane maternice, pa kreće prema desnom jajniku, desnoj preponi i udara u cijelu desnu nogu. Naročito kada pokušam saviti nogu i prekrižiti ih. Bol je slična ovulacijskoj, onako probada, sjeva, ali stalno prisutna nelagoda. Ja umišljam svakakve stvari od tromboze, do vanmaterične...
    Da li je itko imao ovakvo iskustvo, nakon transfera?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •