Stranica 75 od 310 PrviPrvi ... 2565737475767785125175 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 15499

Tema: Nakon transfera II

jabuka11 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala na odgovoru draga adriaa...Meni su trodnevni embriji u pitanju tako da se sve nadam da je prerano. A narednih par redova je moja "biografija" radi lakse procjene.
    2012. - otklanjanje polipa
    2013. - prvi kompletni neuspeli pokusaj-stimulirani, menopur, centrotide - M.stigla pre bete
    2014. - 2 pokusaja inseminacije- nista
    2015.(1/2) - ponovni pokusaj, stigli skoro do samog kraja stimulacije, pukao vodeci folikul
    6,7,8/2015 - folikulometrija,tempirani odnosi...
    2015. - 2. IVF/ET prirodnjak- folikul bez j.s.
    2016. - 3. stimulirani , menopuri, centrotide...odlican start 5 folikula, 2 premala tako da 3 js vracena 2 embriona stara 3 dana.(27.02.PUNKCIJA 29.02.TRANSER)

jabuka11 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Nakon transera embrija starog 3 dana:
    1dtp zametak raste razvija se
    2dtp zametak se razvija u blastocistu
    3dt blastocista izlazi iz omota
    4dt prijanja na suznicu materice
    5dt zapocinje implantacija
    6dt proces implantacije se nastavlja i blastocista tone u sluznicu
    7dt morula se ugnjezdila u sluznicu, ima stanice placente i fetusa
    8dt stanice placente pocinju luciti hormon HCG u krvi
    9dt sve vise se luci hormon
    10dt i dalje se luci
    ......nakon transfera starog 5 dana:
    1dt zametak je u stadiju blastociste
    2dt blastocista se izlijeze iz omota
    3dt zapocinje implantacija
    4dt implantacija se nastavlja morula tone u sluznicu materice
    5dt morula se ugnijezdilai ima stanice placente i fetusa
    6dt stanice placente pocinju luciti hormon HCG u krv
    7dt sve vise HCG raste kako se fetus razvija.....
    ...e sad, kad je prvi cas da se HCG pokaze kroz plusic ili crticu....to i sama pokusavam otkriti. Nadam se da je pomoglo.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure mene zanima koliko mirujete? Jučer mi je bio transfer i nije sad baš da sam prikovana za krevet, ležim dosta ali ne baš non stop. Kako je kod vas?
    Šetaj. Puno i laganini. Barem dvaput dnevno. Ostalo laganini po doma, opušteno uz knjigu ili film.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure ja sam danas 3 dpt, simptoma nikakvih, prva dva dana sam kao nesto osjetila u maternici i imala malo smedarenja na ulosku a danas nista nista...danas je dan za bediranje, osjecam se lose, osjecam da nije uspjelo a toliko zelim da je. Vracena mi je jedna blastica, beta tek 21.3, izludit cu do tad

jabuka11 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam danas 3 dpt, simptoma nikakvih, prva dva dana sam kao nesto osjetila u maternici i imala malo smedarenja na ulosku a danas nista nista...danas je dan za bediranje, osjecam se lose, osjecam da nije uspjelo a toliko zelim da je. Vracena mi je jedna blastica, beta tek 21.3, izludit cu do tad
    smedjarenje nakon transfera je skroz ok. To ti je zapravo jos od punkcije. Ako je smedje..to znaci da je to krv stara par dana...koja je ostajala u materici i lagano se slivala tako da to ne treba da te brine...samo lagano..suvise je rano za neke druge simptome. Sretno.

jabuka11 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Kod mene drama. 11dnt ...sinoć smeđa sluz na dnevnom ulošku. Potop od suza. Onda se saberem,moglo bi biti implantacijsko. Ceo internet sam noćas izlistala i poklapa se. Stara krv...šta vi mislite o tome?

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Ja bi jos jucer napravila test

jabuka11 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj adriaa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi jos jucer napravila test
    jesam....negativan. Beta zvanično 16.03....a uradicu je i u poned.

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Zao mi je jabuka,saljem zagrljaj

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cure, trebala bi pomoc ako netko zna. Citam svugdje al nisam nasla odgovor. Imam kasne cikluse cca45 dana. Imam zakazan FET s time da je sve prirodno i ovulacija je bila 25 d.c.Znaci FET je 30 d.c. Sto se luteinske faze tice kolko sam pratila do sad ona je ok 14-16 dana. Sto vi mislite? Ima ko slicnu situaciju? Sve sto san uspjela naci na internetu je to da vecina doktora odustane.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Prijavljujem svoj FET prije dva sata. Nije bas mogao uc pa me jako zabolilo. Sad dosla doma i primjecujem krv svjezu. Nadam se da je od toga sto me ustipnuo s necim i to jako. Sretno svima.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Draga LF2 bez brige to je zbog toga i ja sam imala težak transfer, čak pod anestezijom i bilo je svježe krvi. Meni je i narednih dva dana još bio crvenkasto-smeđi iscjedak od toga.
    Posljednje uređivanje od Jolica30 : 17.03.2016. at 13:25

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala Jolica. Kajo napreduje cekanje?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jooj vec sam luda...vec par dana imam lagane glavobolje, od drugih nekih simptoma nista posebno, ponekad probadanje u maternici. U ponedjeljak beta pa cemo vidjeti.

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

da li je netko od vas od pozitivnih beta do čekanja uzv-a imao nešto smeđkasto dolje a nije iscjedak, ne znam kako bi to uopće objasnila? i ne traje cijeli dan već se povremeno pojavi na dnevnom ulošku i na papiru kada se obrišem. oprostite na preslikovitom opisu.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj jabuka11 prvotno napisa Vidi poruku
    jesam....negativan. Beta zvanično 16.03....a uradicu je i u poned.
    Ne znaci nista test meni je bio negativan a beta pozitivna isti dan tako da glavu gore i cekaj betu

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Zasto utrogestan izvlaci to nelo smeckarenje? Sve mi je bilo u redu...cim sam prvi stavila odmah neke žilice povlaci sa sobom. Citam da je to kao normalno al imam osjecaj sa on to povlaci? Od tih smeckarenja imam traume vise...nikad dobro nije zavrsilo. Jel bas svima tako ili ima netko da opce toga nema.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure drage koje iščekujete betu,i prve utz-nemojte previše brinuti(znam,lako je to reći,iz osobnog iskustva),ali samim tim što se brinete škodite sami sebi a i maloj mrvi koja osjeća sve što i vi..Nisam imala iskustva sa smeđarenjem pod utrićima dok sam čekala betu,nikad nisam ni prokrvarila pod njima dok sam bila u postupku(ali mjesec pred postupak uzimala sam jednu na dan od 14dc i tad sam pod njima jedini put procurila 27dc)...
    Black-ja sam tek nakon prvog uzt(u dobitnom pokušaju) isti dan počela malo smeđariti,ono što i sama kažeš primijetila bi malo samo na ulošku,ili kad bi se obrisala..svi dr.kod kojih sam bila rekli su"ne vidim od kud to smeđe ide,sve je čisto unutra,ne brinite"..tako da-probaj se opustiti,ne misliti previše...vjerujem da će biti sve u redu na utz..Kad je?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Čekalice? Kako ide? Meni danas 3dpt. Tolko sam ovaj put to shvatila nekako bez uzbuđenja da ponekad i zaboravim da sam imala FET. Kad se sjetim kako sam na frškom ET svemu pridodavala paznje da sam izmisljala simptome i beta 0. Sada apaolutno ne osjećam ništa i radim sve osim sto ne nosim tesko. Malo sam se odmorila od posla ovih 4 dana i u ponedjeljak opet na posao.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

LF ja eto sutra vadim betu, danas sam totalna koma, samo plačem...osječam da nije uspjelo a toliko želim da je...

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Stvarno i od srca ti zelim da uspije. Bit ce to sve ok. I obavezno javi.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala draga, držim nam svima fige

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

I velika pohvala sto nisi radila test do sada. Ja sam na friskom (2 blastociste) vec 6 dan pišnula . Jel osjecas sto? Ja apsolutno veliko NIŠTA.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Zaista nisam da, htjela sam ja ali mm se bunio jer smo puno puta radili i razočarali se tak da smo odlučili sutra napravit betu i kako bude...nemam nikakvih simptoma..par dana ispočetka bilo nekih bockanja u maternici ali sad ništa... Sutra ćemo vidjeti kakve sam sreće

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutros izvadila krv, nalaz oko 15 h ali izgleda da je to to sto se mene tice jer je upravo pocelo crveniti na ulosku

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jolica. .znam kako ti je..samo budi jaka i ne gubi nadu..

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Jolica...nista nije gotovo do nalaza.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Eto nalaza < 0.100 , kao sto rekoh nazalost to je to.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Stvarno mi je zao. Jel imate kojeg smrznutog? Ja sam prvi puta bila sigurna da je to to. Bitno da sam dosla do IVF i stvar rjesena. Znam da ti je tesko...al imas snage koju ni ne znas da imas. Odtuguj i vidjet ces...za nekoliko dana ces vec planirati sto dalje. Glavi gore i samo hrabro.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala LF, da nazalost ocito je tako svima prvi put. Odradili sve super, dobili jednu blasticu i bila sam sigurna da je to gotova stvar... Nazalost smrzlica nemamo, tako da ce biti sve ispocetka

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jolica žao mi je..glavu gore i u nove pobjede. .meni uspjelo s četvrtog pokušaja. .

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj MmEeGgIi prvotno napisa Vidi poruku
    Jolica žao mi je..glavu gore i u nove pobjede. .meni uspjelo s četvrtog pokušaja. .
    Hvala...čestitam ti od

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo mene opet tu,jučer sam imala transfer (fet) znači danas mi je prvi dan, vraćene su mi dvije blastociste kaže embriologica da su super ,nije mi to neka utjeha jer su uvijek dobre.......beta 4.4.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Željkica, sretno! Ja sinoc opet groznica sa 5 na 6dpt. Zadnji put mi je isto tako bilo tri dana groznice i nula bodova. Sad me to bas nasekiralo. Od drugih simptoma nista. Niti ko da cu dobiti...makar nije ni vrijeme jos. Manjak simptoma pridodajem mozda i utricima jer sam sad 3x1 od transfera. Bio je skroz prirodan FET. Jel od vas ko imao groznice a da je to dobar znak?
    Na dan transfera i drugi dan malo smedkarenja sa utricima. Al mi bio malo tezi transfer. Prvi put 2dtp bilo smeđe i onda oko 8 dtp do kraja skroz nesto smeđe-rozo.
    Jel moguce da mi tako rano zapravo i ode to? Nisam pametna, znam da pretjerujem.

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mogu li se i ja družiti s vama? Meni je 5dnt 2 blastice i simptomi nula bodova! Čak mi ni trbuh više nije toliko napuhan i totalno sam jadna! Danas mi je vrijeme za booster i sjećam se prošli put( dobitni) da ga nisam ni dobila koliko sam bila napuhana a sad ništa! Ah!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

LF2 hvala ti i sretno i tebi.Ja ti više nisam pametna sta je dobro sta nije neznam više ni kako se ponašat ovaj put sam skroz tupa i bezvoljna !

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lola32 naravno da možeš , mozda ga prošli put nisi primila jer je došlo do hipera?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

I ja skroz bezvoljna. Nit sam pozitivna niti negativna. Mozda jer je bio skroz prirodan FET pa nisam prolazila kroz sve. Nekako i zaboravim koji mi je dtp. Simptoma i dalje nista. Do sad su mi te cice uvijek bile nekakvo mjerilo bilo da je prirodna trudnoca (biokemijska), klomifen (biokemijska), puregon + stoperica = tempirani (vanmaternicna). IVF = beta 0 ....cice su uvijek bile tu.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hm nesto mi nije jasno prirodan fet,meni je uvijek isti,nerazumim?možda je glupo pitanje al baš me zanima

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Bez ikakve stimulacije, pratila se prirodna ovulacija koja je bila 25dc -imam duge cikluse, pet dana poslije transfer smrzute blastociste i utrogestan 3x1. Prije toga nista od terapije.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

aha hvala ,ja jedino stavljam utrogestan 3x2,

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

trebam pomoć tj. savjet! kao što se iz potpisa vidi da imam nekoliko super beta i da idući utorak čekam prvi uzv. no međutim,ja danas malo prokrvarila i čini mi se da će biti menga. i ne znam šta da radim. dal da pričem još koji dan i da vidim kakvo ce biti stanje ili da odem ranije u bolnicu i zamolim da me netko pregleda?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja bih nazvala dr ne bi čekala, jer baš krv ili smedarenje?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Black woman nazovi kliniku gdje si bila u postupku i objasni o čemu se radi. Bolje prekontrolirati i biti miran.

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

više je smeđkasto ali ima i crvenoga. ali odlučila sam, ipak ću otići sutra u bolnicu da me netko pregleda jer je moja dr. na godišnjem.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Black-women nemoj samo gubit nadu! Krvarenja su dio trudnoce, mozda cesce kod nas mpo trudnica, ali se dogadaju...ja bi na tvom mistu otisla privatno na uzv da smiris sebi dusu i vidis da je sve ok.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Black_woman, ne gubi nadu - kao što su cure rekle krvarenje je vrlo često u početnim tjednima trdunoće...moguće da je bio neki hematom koji se sad čisti. Ali, ja bih svakako otišla da me pregledaju - možeš i na hitnu ginekologiju, tamo će te primiti sigurno ako kažeš što je!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Black_w kako je?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Lola32, nas dvije zajedno vadimo betu. Meno danas 7dtp. Kad si mislila testirati se?

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nisam bas sigurna kad cu. u svakom slucaju test je kupljen,ali jucer sam dobila brevactid pa ne znam koliko nu treba da ispari! Prosli put sam se testirala dan prije i na dan vadenja bete i testovi su mi bili negativni( glupi primastick)! uglavnom,isla sam vaditivkrv i plakala ko kisna godina a docekala me beta 387! Tako da malo mi se i riga pri pomisli na test,ali ne mogu opet nespremna ici vaditi betu uglavnom ja sam danas 6dnt i totalni pesimizam u meni! niti brevactid nije probudio neke lazne simptome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •