Stranica 76 od 310 PrviPrvi ... 2666747576777886126176 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 15499

Tema: Nakon transfera II

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Pozdrav cure!
    Nova sam što se tiče foruma,a danas sam imala ET na VV pa silno želim podijeliti iskustva s vama ali i postaviti nekoliko pitanja.
    Vraćen mi je zametak 5.dan nakon punkcije, ali dr.je rekla da imam blagu hiperstimulaciju i da moram mirovati.
    Čim sam stigla kući i legla počela sam osjećati nesnosne bolove u jajnicima koji do sada nisu bili takvog intenziteta.
    Sada su malo popustili.
    Da li netko ima iskustva s tim? Strah me da se nešto nije dogodilo na putu do doma... :/

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Drage moje, pozdrav! Nova sam na forumu mada vas dugo pratim i čitam. Molim vas za vasa iskustva i pomoc. Naime, 16 i 17 marta sam imala sekvencijalni FET, vracene su mi tri blastociste. Od drugog dana transfera imam smedjkasti iscjedak koji je vodenkaste teksture i najcesce je nakon aplikacije Utrogestana. Kolicinski nije puno, par kapljica ali traje toooooliko dugo. Potpuno sam sludjena. Od terapije koristim utrogestan 4x200 i estrofem 2x2. Svako iskustvo je dobro doslo. Hvala vam

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja cu u utorak vadit krv 13dpt. A prije mozda test doma. Ne znam jel ovo ikakav simpom al jel netko imao vodeni iscjedak?
    Posljednje uređivanje od LF2 : 23.03.2016. at 17:23

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam ga imala uvijek mislim da je to od utrogestana.

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Black_w kako je?
    Sve je okej, iduci tjedan ponavljan uzv.
    Posljednje uređivanje od black_woman : 23.03.2016. at 22:19

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj sultania prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Nova sam što se tiče foruma,a danas sam imala ET na VV pa silno želim podijeliti iskustva s vama ali i postaviti nekoliko pitanja.
    Vraćen mi je zametak 5.dan nakon punkcije, ali dr.je rekla da imam blagu hiperstimulaciju i da moram mirovati.
    Čim sam stigla kući i legla počela sam osjećati nesnosne bolove u jajnicima koji do sada nisu bili takvog intenziteta.
    Sada su malo popustili.
    Da li netko ima iskustva s tim? Strah me da se nešto nije dogodilo na putu do doma... :/
    I ja sam nakon ET ali treci dan nakon punkcije imala tranfer,boljeli su me jajnici uzas,7 dan na ET me probudilo oko 2 sata u noci sa uzasnim bolovima koda cu svaki cas dobiti,imala malu sukrvicu tada samo jednom,dobila temperaturu,sve me boljelo kao da cu gripu dobiti,drugi dan nista,odmaraj sto vise mozes,mozda te zbog hipera boli tako jako,samo misli pozitivno,sa sto manje stresa,znam da je tesko ja sam jedva cekala da idem vaditi betu i radila tri testa dan,za danom bili pozitivni hvala Bogu,evo sad sam 18+5tt,cekamo deckica maloga,isto sam bila na VV kod dr.Jukić, zelim ti da sve prode super i sretno dalje.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cekalice moje kako ste? Mene muči suhi kašalj, pa kud bas sad baš sam nervozna zbog toga!
    Posljednje uređivanje od željkica : 24.03.2016. at 15:57

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mislim da vise nitko nije pametan oko tih iscjedaka. I ja mislim da je to povezano sa utrogestanom.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 24.03.2016. at 21:21

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav cure!
    Sada su malo popustili.
    Sultanija...sjećam te se...bile smo zajedno na transferu. Ja sam ona koja već ima jedno dijete. Nadam se da ti je bol do sada popustila. Ja sam imala manje folikula za punkciju pa osjećam pritisak dolje i bol u trbuhu na momente. A ti si ih imala puno više+blagi hiper ...tako da je to sve normalno...proći će. Mrvicu se ništa nije moglo dogoditi na putu doma. Meni su rekli prvi put da je to kao da zrno maka stave između 2 šnite kruha namazane s pekmezom...dakle...ne može uteć nikuda. Sve dalje ovisi o kemiji Kada ti radiš betu?

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Sultanija...sjećam te se...bile smo zajedno na transferu. Ja sam ona koja već ima jedno dijete. Nadam se da ti je bol do sada popustila. Ja sam imala manje folikula za punkciju pa osjećam pritisak dolje i bol u trbuhu na momente. A ti si ih imala puno više+blagi hiper ...tako da je to sve normalno...proći će. Mrvicu se ništa nije moglo dogoditi na putu doma. Meni su rekli prvi put da je to kao da zrno maka stave između 2 šnite kruha namazane s pekmezom...dakle...ne može uteć nikuda. Sve dalje ovisi o kemiji Kada ti radiš betu?
    AA bas mi je drago da si me skuzila
    trebala bi vaditi Betu 5.4.
    Sinoć sam ponovo imala bolove u oba jajnika, dok jučer preko dana je bilo relativno ok, s tim da sam si dala Decapeptyl s.c oko 8 ujutro.
    i da, mora li se uvijek imati blago 'krvarenje' ako dođe do trudnoće? Nisam ga imala pa ne znam što da mislim...

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Hvala puno!

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni 8.dnt i imam osjećaj da ću procuriti svaki čas!!!! Sto puta sam veća zavirila u gaće! Uh!!!! Beta tek u četvrtak! Koliko treba brevactidu 1500 da izađe iz tijela? Dobila sam ga utorak. Bi li mogla u nedjelju neki test ako ne dobijem do onda,iako se prošli put nisam usrećila s tim testovima!!!( negativan test a beta ko kuća)!!!!

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo da se i ja malo prijavim ovdje.

Lola isto brojimo. Kod mene bila štoperica u utorak (Ovitrel) i danas 8 dan. Mući me prehlada, žgaravica i lagani bolovi kao da ću dobit. E i na momente mi je vruće ko u klimaksu to je pretpostavljam od Utrogestana. Nemam želju radit test jer se bojim razočaranja :/
    U prošloj trudnoći Koliko se sjećam nisam imala nikakvih simptoma, osim laganog krvarenja 10 DNT i na taj dan jedva pozitivnog testa. Na 13 DNT beta bila 94 i od tada se pravilno duplala. Očito je moja "zvjerka" lutala prostranstvima maternice malo duže

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lola 5 dana mu treba.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Meni danas 9dpt. Sve mi dođe da sutra napravim betu. Al me tako strah. Najradije je opce ne bi radila do poroda . Ili cu test napraviti u nedjelju. Ko da mi je lakse sa tim testovima. Od beta imam traume. Pa trebalo bi nesto pokazati. Blastocista. Bez stoperice. Od simptoma nista. Ko da se nista nije desilo. Samo taj vodeni iscjedak nakon utrogestana.

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

još se ne snalazim s pisanjem poruka. Već sam jednom odg ali ne vidim odg.
    Betu vadim 5.4.
    Dala sam si Decapeptyl s.c oko 8 ujutro (jučer) i tijekom dana je bilo ok, ali noćas sam ponovo imala čudne bolove u jajnicima. Da li je to od Decapeptyla?
    I osjećam težinu i napuhnuta sam cijelo vrijeme.
    Na prvom postupku ništa nisam imala a sadaje sve drugačije pa ne znam više ni sama...

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

LF meni je sestra rekla obzirom da mi je padao vikend 12.dan da mogu raditi betu i 11.dan jer ako je trudnoća pokazat će barem nešto.

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Eh, ne kuzim zašto se postovi ne javljaju, još nisam pohvatala kako kome direktno odgovoriti ..
    Destiny Child betu vadim 5.4.
    Jučer sam si dala pod kožu Decapeptyli bilo je sve ok tijekom dana, ali noćas ponovo osjetim bolove u oba jajnika, a danas težinu i napuhnutost cijelog trbuha.
    Da li hiperstimulacija može utjecati negativno na ishod? Cijelo vrijeme sam u nekom strahu..

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    LF meni je sestra rekla obzirom da mi je padao vikend 12.dan da mogu raditi betu i 11.dan jer ako je trudnoća pokazat će barem nešto.
    Znam da će se pokazati beta. Hoće ona i ranije od toga. Al me strah. Zanima me hoće li pokazat test najeftiniji, to mi je onako....za doma, priprema za betu Naime, ja bete vadim na poslu pa se ne želim slamat na poslu. S testovima baš nemam iskustva. S betama imam, osobno i profesionalno.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Joj za test neznam, ja sam izdržala i nisam ga radila,

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Ovo je moje iskustvo,ja kada god sam radila test,jeftin-skup,ako su bile dvije crte bila sam trudna,ako nisu nisam bila trudna..jednostavno
    Naravno ima tu cura koje su imale negativne testove i visoke bete, to pak ne kuzim

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

9.dnt-osjećaj ko da ću procuriti svaki čas i dalje je tu! Danas mi je dva tjedna od punkcije tako da mi se to čini taman! Ajme koja igra živaca!!!!!
    Adriaa ja sam imala dva negativna testa, dan prije i na dan bete pa je beta bila 387! Ipak sam opet pripremila dva tri testa, ali ni slučajno primastick koji me zadnji put koštao živaca i živaca!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    9.dnt-osjećaj ko da ću procuriti svaki čas i dalje je tu! Danas mi je dva tjedna od punkcije tako da mi se to čini taman! Ajme koja igra živaca!!!!!
    Adriaa ja sam imala dva negativna testa, dan prije i na dan bete pa je beta bila 387! Ipak sam opet pripremila dva tri testa, ali ni slučajno primastick koji me zadnji put koštao živaca i živaca!!!!
    Kad ces onda radit test? Ma opce si razmislja dal da ga radim ili da samo izvadim betu u utorak (13dtp) i bok.
    Meni i dalje nista. Tu i tam mi "zapulsira" dole. Vise ne znam jel jajnik, slijepo crijevo, zeludac ili maternica

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto nalaza < 0.100 , kao sto rekoh nazalost to je to.
    Zao mi je.. pozitivno dalje

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala bessoi, u petak već na dogovor pa čemo vidjeti šta dalje.

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

10.dnt - imam +!!!!!
    Ne radujem se još, možda je ostatak brevactida! Osjećaj da ću svaki čas procuriti me i dalje ne napušta, jedino mi se trbuh od jučer napuhao!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lola... cestitam! Brevicid bi trebao izaci iz organizma u roku 7 dana. Sretnoooo. I Sretan Uskrs svima☺

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lola super sretno dalje! Kad si primila brevacid?

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

utorak.hmmmm.rano mi je,jedino me tjesi sta nije bila cijela doza nego otprilike pola. Dakle 10.3 je bila stperica, 12.3. brevactid 1500, na dan transfera 17.3. opet 1500 i 22.3. pola doze. Aj utjesite me da je to sve izvitrilo

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cestitam lola32. Trebalo je otici. Jel bila tamna crtica? U utorak betu i mirna budes.
    Ja nemam ni jedan test. Ne mogu ih doma imati jer bi se testirala odmah nakon transfera. A sad nemam gdje kupiti

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Eh, ne kuzim zašto se postovi ne javljaju, još nisam pohvatala kako kome direktno odgovoriti ..
    Destiny Child betu vadim 5.4.
    Jučer sam si dala pod kožu Decapeptyli bilo je sve ok tijekom dana, ali noćas ponovo osjetim bolove u oba jajnika, a danas težinu i napuhnutost cijelog trbuha.
    Da li hiperstimulacija može utjecati negativno na ishod? Cijelo vrijeme sam u nekom strahu..
    Sorry tek sam sad vidjela tvoje postove. Nadam se da se do danas već smirilo .Koliko tekućine popiješ,a koliko pomokriš? Omjer bi trebao biti odprilike jednak. Ako jako malo i teško mokriš u odnosu na količinu tekućine koju si popila moglo bi biti da se hiper pogoršao nakon decapeptyla... Hiperstimulacija ti nebi trebala utjecati na uspješnost, čak sam negdje pročitala da čak i pogoduje. Ako ću gledati osobno iskustvo ja sam imala blagi hiper u dobitnom postupku. Nemoj biti u strahu...opusti se jer ne možeš trenutno učiniti više od toga što si učinila. Na žalost ovo čekanje je najgore...ja jedva čekam povratak na posao sljedeći tjedan da brže prođe vrijeme. Doduše za razliku od prošloga puta sada imam malo dijete koje ne mogu staviti na standby tako da nemam ni vremena razmišljati o simptomima, imam grižnju savjesti jer ne mogu totalno usporiti i biti smirena cijelo vrijeme i znam da ću si razbijati glavu možda sam trebala više paziti,ali realno život ne može stati na 2 tjedna do bete....i ponavljam si ako je suđeno bit će. Ja si danas dala decapeptyl...i beta 8.4. Nadam se da će te 5.4. obrazovati lijepa beta. Svakako javi...držim fige.

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry tek sam sad vidjela tvoje postove. Nadam se da se do danas već smirilo .Koliko tekućine popiješ,a koliko pomokriš? Omjer bi trebao biti odprilike jednak. Ako jako malo i teško mokriš u odnosu na količinu tekućine koju si popila moglo bi biti da se hiper pogoršao nakon decapeptyla... Hiperstimulacija ti nebi trebala utjecati na uspješnost, čak sam negdje pročitala da čak i pogoduje. Ako ću gledati osobno iskustvo ja sam imala blagi hiper u dobitnom postupku. Nemoj biti u strahu...opusti se jer ne možeš trenutno učiniti više od toga što si učinila. Na žalost ovo čekanje je najgore...ja jedva čekam povratak na posao sljedeći tjedan da brže prođe vrijeme. Doduše za razliku od prošloga puta sada imam malo dijete koje ne mogu staviti na standby tako da nemam ni vremena razmišljati o simptomima, imam grižnju savjesti jer ne mogu totalno usporiti i biti smirena cijelo vrijeme i znam da ću si razbijati glavu možda sam trebala više paziti,ali realno život ne može stati na 2 tjedna do bete....i ponavljam si ako je suđeno bit će. Ja si danas dala decapeptyl...i beta 8.4. Nadam se da će te 5.4. obrazovati lijepa beta. Svakako javi...držim fige.

Što se tiče mokrenja nakon popijene tekućine, s tim nemam nikakvih problema, često mokrim a i pijem.
    Jučer je bilo sve super, malko osjećala jajnike, čak sam išla i u šetnju i pri hodanju sam osjetila malko težinu u donjem dijelu trbuha.
    Danas isto tako, samo blagi 'pritisak' i neko laagano boluckanje.
    Nadam se da su to sve pozitivni znakovi.
    Kako to da si danas vadila Betu? Tako su ti rekli ili si na svoju ruku radila?

i usput, sve najbolje za blagdane svima na forumu.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Što se tiče mokrenja nakon popijene tekućine, s tim nemam nikakvih problema, često mokrim a i pijem.
    Jučer je bilo sve super, malko osjećala jajnike, čak sam išla i u šetnju i pri hodanju sam osjetila malko težinu u donjem dijelu trbuha.
    Danas isto tako, samo blagi 'pritisak' i neko laagano boluckanje.
    Nadam se da su to sve pozitivni znakovi.
    Kako to da si danas vadila Betu? Tako su ti rekli ili si na svoju ruku radila?

i usput, sve najbolje za blagdane svima na forumu.
    Nisam vadila betu...malo sam nejasno napisala. Betu vadim 8.4. Vidiš da se to sve polako smiruje nakon punkcije...

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

11.dnt+ je i dalje tu sad vec nekako vise vjerujem da bi to moglo biti TO!!!!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Lola to je sigurno to Meni je bilo potpuno isto prvi put. 11 dnt nakon transfera +

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lola nema Šta trudna si! Čestitam! !!!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Lola, to je to. Sutra beta.
    Mene sad ulovila neka panika jer se blizi dan bete. Idem si negdje kupit test. Uzasno me strah. Bila sam mirna do sad. Ajme. Samo bi plakala.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

LF držim fige za plus na testu

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala. Koljena mi otkazuju...

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Koljena mi otkazuju...
    Ajde ajde samo hrabro, iz mog iskustva...preživi čovjek sve...koliko god se razočaraš ipak nakon nekog vremena već razmišljaš kada ćeš u novi postupak.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Negativno.
    Stvarno vise ne znam u cem je problem. Hoce mi napravit histeroskopiju ako zatrazim. I faktore trombofilije? U drzavnoj sam bolnici.

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala cure! Sutra bi mogla ići vaditi betu, vidjet ću još hoće li me panika uhvatiti
    LF ne želim ti buditi lažnu nadu,ali možda popodnevni urin ovako rano i nije baš točan? Ja sam već pisala o svom prošlom iskustvu i negativnim testovima unatoč pozitivnoj beti i te kako pozitivnoj(387, a test negativan)!

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Cure,
    Da li se blastica može implantirati na dan transfera ili dan poslije?
    Kako se računa starost zametka? Da li od samog dana kad je došlo do spajanja spermića i jajne stanice pa je to 1.dan ili starost počinje tek od idućeg dana?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Žao mi je LF ali nemoj ništa prekrižiti dok ne izvadiš betu..možda te iznenadi

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure! Sutra bi mogla ići vaditi betu, vidjet ću još hoće li me panika uhvatiti
    LF ne želim ti buditi lažnu nadu,ali možda popodnevni urin ovako rano i nije baš točan? Ja sam već pisala o svom prošlom iskustvu i negativnim testovima unatoč pozitivnoj beti i te kako pozitivnoj(387, a test negativan)!
    Ma ne vjerujem. 12dpt5d blastocista? 17dpo. Bila bi barem neka blijeda crtica?
    Sretno sutra i zelim ti veliku betu!
    Ja cu sutra izvadit krv cisto da im javim.
    Stvarno vise ne znam u cem je problem. Savrsene blastociste.
    Nakon dvije biokemijske i jedne vanmaternicne sumnjala sam u svoje jajovode. Sad sumnjam u svoju maternicu. Ne znam stvarno. Nadam se da ce mi napravit dodatne testove i tu histeroskopiju jer iskreno ne zelim transfer za transferom i neuspjehe bezveze.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

LF a u koju kliniku ideš? Gdje se liječite?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

LF zao mi je jako ! Znam kako ti je i ja se pitam u čemu je problem zašto neće , evo moj primjer ovo mi je 7 transfer i uvijek imam savršene blastociste i jedno dijete , Šta će bit sad strah me iti pomislit, grlim te jako i nadam se da će već idući postupak bit uspješan!

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam bila na laparoskopiji nakon godina i godina "sve je u redu nalaza",a u mom potpisu vidis kako je bilo u redu uglavnom kad su mi maknuti jajovodi zbog hidrosalpinxa prvi sljedeci postupak je uspio, a nadam se i ovaj sad!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Nemam ni ja jedan jajovod a ovo ostalo nisu ni pogledali na laparoskopiji. Niti maternicu niti drugi jajovod?! Tako da me i prirodno opce strah isprobavat.
    U Petrovoj sam. Sad si malo i razmisljam privatno da negdje idem. Mislim...zadovoljna sam i sa Petrovom.
    A ako odem privatno na histeroskopiju ovi doktori opce ne postuju jedni druge.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

željkica, u kojoj si ti fazi? Pitam jer se od prvih postupaka pratimo, pa me zanima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •