Stranica 80 od 310 PrviPrvi ... 3070787980818290130180 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,951 do 4,000 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Rominka, Romeo... pratim, držim fige, navijam... čekam s vama!

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tnx curkice, dobro sam. sve ne mogu vjerovati da je ovo sve iza mene i da je sutra taj dan. Malo sam napuhnuta, al nista strasno u donjem dijelu trbuha, nije ni cudo od tolikih folikula.... Sutra idem na transfer 1 blastice, ali bez boostera, tek toliko da se zna... Nadam se da ne budem buknula nakon toga, stvarno se trudim biti optimist i samu sebe smirivati i ne panicariti...Jucer mi je dr javio... Bila sam toliko sretna da nisam uopce pitala sta je s drugim embrijima... Znam da ce zamrznuti ostale, samo nemam pojma koliko ih je tocno, sutra cu znati pa vam javim...
    Yees !!!!!! Ajde da i ja, bar 10 ili koliko ono dana budem uvjerena da sam trudna, a ako ne upali, onda letimo po drugu blasticu (sigurna sam da ih ima jos)..
    Hvala vam cure na podrsci

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, sretno

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Romeo sretnoo!!! Da za 10 dana ugledas plus na testu..

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Romeo85 - - hvala Bogu da je nakraju sve dobro prošlo i sretno ti na transferu i da za koji dan ugledaš plusić na testu za početak.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Romeo neka je dobro finulo, a onda jos malo pa ces se i ti kotrljati ovo ljeto
    Postoji li mogucnost da se osjecam od utrogestana iscrpljeno i umorno, da glava boli?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sretno i da prodje sve ok Romeo

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Romeo neka je dobro finulo, a onda jos malo pa ces se i ti kotrljati ovo ljeto
    Postoji li mogucnost da se osjecam od utrogestana iscrpljeno i umorno, da glava boli?
    Ja sam od utrogestana stalno bila umorna i spavalo mi se, ali samo kad sam ih uzimala oralno

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Moguce je, na mene su djelovali ko Normabel.
    Samo sam gledala di bi mogla lec i odspavati malo.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sutra 9.dt ...dal da napravim test...tko je za ko protiv

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam uvijek za, pogotovo ako je bio transfer blastice.
    Neki test osjetljivosti 10ui bi svakako trebao pokazati.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

3. dan jedan šestostanični i jedan osmostanični

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

To ti je rano i samo ces se iznervirati!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Fabjana to je onda ipak prerano.
    Mozda bi ti Gravignost ultra i ovi najosjetljiviji testovi vec i pokazali, jer je 12 dno, ali bolje ti je pricekat mozda jos dan -dva pa onda raditi test.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sva sreca da je vikend pa ljekarne ne rade

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Aktivirao se herpes...9dt

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Fabjana prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra 9.dt ...dal da napravim test...tko je za ko protiv
    Ja sam radila test 9dnt, ali bila je blastica...bolje pričekaj ponedjeljak
    Posljednje uređivanje od niki78 : 09.04.2016. at 10:37

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam u prvoj T radila 9 dnt 8-stanicnog i pokazao +, sad sam radila 12 dnt 4-st i isto pokazao+

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Vatra čestitam!
    Cure znate li kakve preparate, čajeve za jačanje endometrija?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sultania ja sam kombinirala sok od cikle svjezi, pila sam vrkutu i kapsule ulja nocurka.. sad da li je to pomoglo ili ne al taj ciklus/postupak je bio dobitan a stalno sam imala tanak endometrij.. kazu cure da i ananas pomaze al to nisam probavala jer ga ne podnosim..

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bilo je lijepo dok je trajalo ....jucer, 5dpt, sam nesto probrljavila. Kasnije je se neznatno kolicinski pojacalo, nocas su iz mene komadici izlazili. Nemam menstrualnih bolova, ali meni ovo izgleda kao finish. Pretpostavljam da menga ne moze krenuti zbog utrica. Brine me i fraxiparin koji dobivam. Javila sam u kliniku i sad cu samo sacekati sto ce reci. Do tada, drzeci se za slamku, mirujem, pijem utrice i cekam cudo da se desi.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sta nije rano za mengu? Mozda je neki hematom..

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Draga moja nisam nikad imala iskustva sa hematomima pa nemam pojma kako se to manifestira. Ali, da za mengu je prerano. Tek 17. bi trebala.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Rominka ja sam imala hematom.. brljavio je, curilo smedje, komadici pa i frisko crveno.. miruj, krevet wc, hematomi su dosta cesti u nasem svijetu zbog punkcija pretpostavljam a i zbog samog gnjezdjenja ploda.. drzim fige da je to u pitanju i nadam se da ce bit sve ok.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala Jejja U pocetku je bilo smedje, slabo je cijelo vrijeme. Definitivno nije osjecaj kao da je menga. Zatim nocas malo svjeze krvi. I od jutros, zadnjih 5 sati nista, cak ni kad se obrisem. Javili su mi da mirujem i sutra vec vadim betu. Ne znam moze li beta tako rano pokazati?!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Rominka 5 dana nakn transfera morule, beta u krvi će pokazati je li došlo do implantacije.

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Rominka, drzim fige da bude sve ok i da je to samo hematomcic, drz se

Od jucer cuvam jednu blasticu, dobro se osjecam, beta 22.4.
    Imamo jos 9 blastica, jedna je kod mene,a dvije su se prestale razvijati od ukupno 12 js.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Romeo, sve blastice, pa ti je fantasticno brzo ce 22.4. I neka sve tece u najboljem redu.
    i ja se nadam da ne hematom. Od jutros bas nista, nista. No, sutra ce beta onda pokazati. Sad treba docekati jutro. Mogu popiti pola normabela od 2mg, zar ne? Nisam se naspavala vec danima. Jako lose spavam.

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala ti
    Mislim da smijes popiti cijeli normabel od 2 mg, on nije jak a taman ce ti pomoci da se opustis. Neke zene ga piju cijelu trudnocu.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Romeo super brojka! Zelim ti srecu

Rominka , Inesz ti je vec rekla, kad izvadis krv znati ces na cemu si. 5dpt mi je zaista rano za mengu, ali (ne zelim biti gruba ili bedirati) ja uvijek kazem ocekuj najgore nadaj se najboljem.. sve sta mozes je mirovati kako bi sama sa sobom bila na cisto ako sluuucajno ne ispadne kako treba (savjet iz iskustva) javi nam!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E da i smijes normabel ako smatras da je potreban, ja sam ga morala piti zbog hematoma i kontrakcija tako da naskoditi nece ali takodjer bi bilo dobro da se sa svojim lijecnikom konzultiras oko uzimanja istog.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure, kad ste išle ili idete na FET , kada počinjete koristiti utrogestane? Prije ili nakon transfera. Meni je folikul puknuo, i trebala bih na transfer dviju blastica, ako prežive. Inače, mi moj dr. kaže da odmah čim pukne folikul započnem s utogestanima. Jučer, kako je vikend nije bilo mog dr., već me je pregledao drugi, ja ga pitam kad ću početi s utrogestanima. On kaže da nije potrebno kada nije bilo punkcije, objasni to sa žutim tjelom što mi je više manje poznato. Inače, sam kod svog dr. radila obratno, kad je bila punkcija utrogestan bi išao tek nakon transfera, a kod FET-a već nakon ovulacije. Nakon što sam to rekla dr. kaže da onda počnem treći dan od O, dakle dva dana prije transefera, pa me zanimaju vaša iskustva. I rekao mi je da uzimam neke vitamine koje imam u kući. Koristite li vitamine i koje preporučujete? Inače uzimam folacin, andol i slijedi fraxiparin nakon transfera.
    Rominka, ja sam nakon transfera blastice prokrvarila 6dt, ali ne tako jako, tek smeđe brljavljenje. Bile su naznake menge i imala sam sve PMS simptome.Imala sam više transfera blastica i nikad nisam prokrvarila tako rano, najranije 9dt, a imam duge cikluse. Isto sam koristila fraxiparin i to po prvi put, pa sam to pripisala tomu. Nadam se da je kod tebe druga priča. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Glavobolja jucer...popila jedan lupocet...danas sve oke...10dt

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Utrogestan odmah poslije punkcije...on samo pomaže žutom tijelu...može samo pomoći...vitamini nikakvi osim ishrane ...tablete Folacin...da

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja pijem folacin, prednison, zeljezo s vitaminom c, ali ja sam anemicna. Sad razmisljaju da mi daju injekciju zeljeza. Utrogestan sam pocela piti odmah po punkciji.
    Inace, nemam nikakvih simptoma nicega, ni pms-a, ni potencijalne t. Bradavice jedino bole na dodir, ali sva sam se ispuhala. Sad mi je sve ravno, popila sam normabel moji su ciklusi 31 d, a ovo brljavljenje se pojavilo 18ti....kako god, sutra cu znati jednu vise.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Rominka, držim fige da je sve u redu i smiješ popiti normabel od 2 mg, ja sam pila tu i tamo nakon transfera, čak sam i par popila u trudnoći. Nije to prejaki lijek, samo malo umiri...

Romeo85, super za blastice Sretno!!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kad ste išle ili idete na FET , kada počinjete koristiti utrogestane? Prije ili nakon transfera. Meni je folikul puknuo, i trebala bih na transfer dviju blastica, ako prežive. Inače, mi moj dr. kaže da odmah čim pukne folikul započnem s utogestanima. Jučer, kako je vikend nije bilo mog dr., već me je pregledao drugi, ja ga pitam kad ću početi s utrogestanima. On kaže da nije potrebno kada nije bilo punkcije, objasni to sa žutim tjelom što mi je više manje poznato. Inače, sam kod svog dr. radila obratno, kad je bila punkcija utrogestan bi išao tek nakon transfera, a kod FET-a već nakon ovulacije. Nakon što sam to rekla dr. kaže da onda počnem treći dan od O, dakle dva dana prije transefera, pa me zanimaju vaša iskustva. I rekao mi je da uzimam neke vitamine koje imam u kući. Koristite li vitamine i koje preporučujete? Inače uzimam folacin, andol i slijedi fraxiparin nakon transfera.
    Rominka, ja sam nakon transfera blastice prokrvarila 6dt, ali ne tako jako, tek smeđe brljavljenje. Bile su naznake menge i imala sam sve PMS simptome.Imala sam više transfera blastica i nikad nisam prokrvarila tako rano, najranije 9dt, a imam duge cikluse. Isto sam koristila fraxiparin i to po prvi put, pa sam to pripisala tomu. Nadam se da je kod tebe druga priča. Sretno!
    Ja sam u FET išla sa supresijom jajnika pa sam Utrogestan uzimala od dana kojeg su oni odredili da je ovulacija.
    Tako da bi na tvom mjestu od ovulacije uzimala Utrogestan.
    Odmoći neće, samo može pomoći.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure, hvala na odgovoru!Zhuta, tako je i meni bilo kad bi išla u FET s mojim MPO-dr. Dakle, folikul je puknuo, kreni s utrogestanima, dolaziš na dan ovisno o tome koliko je embrij star. Dakle blastica - peti dan. Kad nisam imala transfer nakon sekundranog ET- a ( a počela sam koristiti utriće na dan ovulacije) moj. dr. rekao da prekinem s terapijom. Nakon prošlog FET-a, postupka u kojem odmrzavanje nisu prezivjele dvije blastice ( također počela koristiti utriće na dan ovulacije),mi također dezurni dr., jer je transfer pao vikendom, kaže da nastavim s utrogestanom. Ja u šoku, pitam zašto??? Da ne bi ranije prokrvarila- odgovor. Sad mi više nije jasno, kako dr. iste ustanove, a rade zajedno imaju različite stavove o početku, tj. prestanku korištenja određenih lijekova. ( da se razumijemo, u istim slučajevima i kod iste pacijentice bez da je došlo do bilo kakve promjene u nalazima). Mislim da se radi sve o tome što dokazano pomaže ili ne, a ništa nije dokazano, pa svaki dr. uzima sebi na procjenu, naravno s nadom i željom da nam pomognu, i hvala im na tome.
    Sutra idem u kupovinu vitamina!Molim vas za savjet! Što da kupim?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Slazem se sa Zhutom, u Fet-u sam imala estrofem zbog problema s endometrijem ali utrici od dana koji smo odredili kao O.. naskodit ne moze , istina da kad nastupi O krece i prirodna proizvodnja progesterona ali od viska glava ne boli tako da slobodno kreni s njim..
    Od vitamina sam prvo uzimala samo folacin, kasnije od dm-a vitamine za trudnice jer mi je elevit (mislim da je bio elevit) uzasno probavu otezao a i inace imam visoko zeljezo pa mi nije bilo neophodno da ga ima jos dodatno puno u vitaminima..

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Primjetila sam žile na prsima...cudan simptom

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zahvaljujem jejja!
    Fabjana, mislim da to nije čudan već dobitan simptom!!!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Fabjana,To je bio moj prvi simptom kad sam ostala trudna! Sretno!
    Posljednje uređivanje od željkica : 10.04.2016. at 23:06

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jos nisi test napravila?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Rominka kad cemo znati rezultat bete?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Drage moje forumašice, molim vas pomoc. Danas mi je 9 dnt osmostaničnog embrija 3 dan, sutra slijedi test. Simptomi od jucer tipicni pms, blagi grcevi, osjecaj da cu svakog trena dobiti, tako da sumnjam u uspjeh prvog ivf-a. Dali da prestanem sa terapijom utrogestanima ukoliko bude -, jer beta mi je tek 20?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

S nasom bolnicom....a za nekih dva sata. Valjda.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imam cijelu kartu Hrvatske iscrtanu po prsima vec dva-tri dana. Jedna je narasla, skupa sa bradavicom, a druga miruje...

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Rominka, držim fige! Sretno!
    Fabjana, jesi napravila test?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Lea, ja sam na FET-u koristila utrogestan od dana transfera. I to 3x1. Reko je neka tijelo odradi svoje. Ovulacija je bila moja prirodna tek 25dc. Nije uspijelo al mislim da nije zbog utrica. Meni je progesteron bio oko 40 dva dana prije transfera.
    Od vitamina uvijek pise folacin od transfera a na svoju ruku pijem prenatal, vitamin E a sad cu i nocurak.
    Jel ko od vas imao groznice 3-5 dpt. Ja imala na friskom i na FET-u...ko da se organizam bori protiv neceg. A to je taman vrijeme implantacije.
    Upravo idem u bolnicu vidjet sta cemo dalje....
    Cekalicama

sultania avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Sultania ja sam kombinirala sok od cikle svjezi, pila sam vrkutu i kapsule ulja nocurka.. sad da li je to pomoglo ili ne al taj ciklus/postupak je bio dobitan a stalno sam imala tanak endometrij.. kazu cure da i ananas pomaze al to nisam probavala jer ga ne podnosim..

Hvala! Od danas krećem pa do 7.og mjeseca kada planiram FET. Nadam se da je to dovoljno vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •