Stranica 82 od 310 PrviPrvi ... 3272808182838492132182 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,051 do 4,100 od 15499

Tema: Nakon transfera II

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bi ja ali me strah
    Smedarenje nije obilno to jos ništa ne znaci u prvoj trudnoći sam krvarila pa bilo sve ok.
    Imala sam svakakve scenarije u svojoj mpo karijeri.
    Mengu bi dobila čak i preko utrica, pa je jedan put nije bilo ni 5 dana poslije utrica i tako svega je bilo a najviše strahova.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ako sam što naučila , znam da nema pravila. Kod svakoga je drugačije.Ja ga ne volim ni viditi jer je meni uvijek značio mengu, ali ja nisam imala nikad uspješan postupak pa ni ne znam bi li ga bilo i kod pozitvne bete. Kod masu cura, (a pratim već tri godine forume i načitala sam se svega) je bilo krvarenja, smeđarenja i bila je pozitivna beta, i to u razmaku od od 3dnt pa sve do 11dt i dalje. Kad sam došla na ginekologiju, ( nisam znala da se radi o vanmatreničnoj), ja sam rekla dr.znam da nije dobro jer krvarim. ( čista krv a ne smeđarenje) On mi je rekao da to ništa ne mora značiti. Tako da pravila nema. Bitno da ja i ti ugledamo plusić, pa ćemo dalje korak po korak.... Drzim fige za nas i naše mrvice!

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lea tebi i ostalim curama želim vise sreće, ja nažalost već curim.

Cure dali neko zna sto je sve potrebno za FET u Petrovoj ?
    I koja bi debljina endometrija bila ok za transfer, bojim se da je endo bio predebel 13mm na dan punkcije?

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke, nisam se javljala a ni citala po netu ovih dana, jednostavno sam se bolje osjecala, a i nekako mi je vrijeme brze proslo. Danas mi je 12dnt, sutra vadim betu, test svijetlo pozitivan.. nadam se najboljem, javim vam sutra rezultat.. drzte fige

Lea, Ema, ostale curke saljem dobre vibrice i zelim puno srece...

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ema,mislim da je 13mm odlican endometrij. Moj je 2 dana prije punkcije bio 12mm, dr je rekao da je odlican.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Romeo, super za crticu! Ema, žao mi je. I ja ti se pridružujem. Večeras na toaletnom papiru male smečkaste točkice. ono čega sam se najviše bojala. isto kao i prošli put, točno u sat se pojavilo. 6dnt navečer. Ništa od mene ni ovog puta.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Romeo lajkam crticu jako Sad i dalje neka sve ide po p.s-u
    lea13 & ema 1 žao mi je da je počelo brljaviti

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tnx cure, a jel to nebi mogla biti implantacija... ja vjerujem da ce sve biti ok i da ne krvarite jako..drzim fige...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Romeo, nakon onog ludila s js ova crtica je predivna! Zelim ti da beta pokaze lijepu brojku

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Romeo sretno sutra!!!!

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Rominka, daa ono je bilo strasno....puno sam mirovala i pazila na sve i svasta a opet laganini se vracala u svoj normalan zivot...i eto vidis, dvije crtice me razveselile...i nadam se da ce biti sve ok dalje...javim vam sve sutra cim saznam

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lea13 nista jos nije gotovo. Beta ce pokazati pravo stanje. Mozda je to zaostala krv od implatacije. Drzim fige

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure beta 25.09 danas 13dnt.
    Nije dobro jel da?
    Ponavljam u pon.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

13 dnt blastica? Ne djeluje mi obecavajuce

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

za blasticu nisko
    ima iznimaka, ali u pravilu nije dobro
    drz se i ponovi betu za dva dana

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Da, blastica.

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Romeo držim fige za najbolji ishod

Lea kakvo je stanje kod tebe jesi radila test?

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Romeo, držim da sve bude ok

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Lea tebi i ostalim curama želim vise sreće, ja nažalost već curim.

Cure dali neko zna sto je sve potrebno za FET u Petrovoj ?
    I koja bi debljina endometrija bila ok za transfer, bojim se da je endo bio predebel 13mm na dan punkcije?
    Nista nije potrebno za FET...ides sljedeci ciklus i to je to. Drzim fige.
    Mene zanima ako je netko bio na kariogramu, kako ide procedura? Naruceni smo u 5.mj.na Rebru.
    Odlucila sam radit kariogram i faktore trombofilije sad kad cekam svoj prirodni IVF. Sta cu...

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lf2
    Neznam dali trebaju Testovi na HIV i hepatitis jer mi vrijede do 7 mjeseca nisam sigurna kada cu ići na FET ovaj ciklus sad nemogu zbog posla možda idući ako ne onda tek u 9 mj.
    Koji dc se ide na 1 uzv?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Evo cure da se javim! Cjeli dan sam bila u šopingu pa nisam stigla. Ja sam sinoć otpisala svoj postupak, ali mi se danas vratila nada. nakon što sam obrisala ono malo smeđeg na wc papiru sinoć nije mi se više ništa javljalo, čak ni danas cijeli dan. Jedino kad sam stavljala utriće ostalo mi na prstu malo žučkastog, ali ne smeđeg iscjetka. Do sada bi mi se taj iscjedak od svoje pojave uvijek samo pojačavao, a nikad se smanjivao. pa mi je eto to vratilo nadu. test sam bezvoljna napravila sinoć pa opet jutros 7dpt i naravno bio je negativan. Ali nakon nekog vremena mi se učinilo da se pojavila neka sjena na mjestu gdje treba biti crtica, i to samo na ovom jutros a na onom sinoć ništa. Test je zapravo ona trakica one pregnancy strip test. ne zanm koliko je ona osjetljiva, ali mi do sada nikada ništa nije pokazalo, ni sjenu a napravila sam ih stotinu, osim naravno kad sam bila trudna. Ali mislim da nije ni moglo pokazati, mislim da je 7 dan ipak rano. Sad se mislim bi li radila sutra ili ne.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ema, za FET ti trebaju brisevi i hepatitis( ali samo tvoji, ne i od muža), moj dr. ih drži valjanim 6 mjeseci. Ideš na ultrazvuk ovisno o tome koliki su ti ciklusi. trebalo bi krenuti od . dana, ali ja idem od 10., jer imam duže cikluse i nije mi ovulacija nikad prije 14 og dana. Uglavnom prati se rast folikula, otprilike svaki drugi dan i čeka se da on pukne. Kad pukne to se smatra danom ovulacije, dakle nulti dan a peti dan ( jer ti imaš blastice ako sam dobro shvatila) dolaziš na transfer. I ako prežive odmrzavanje obavš transfer i to je to! Nema pikanja, nema punkcije, čisto blaženstvo, samo mi je najgore ono iščekivanje jesu li mrvice žive i hoće li biti transfera.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lf2 , kad sam se već raspisala evo da i tebi odgovorim. ja sam radila kariogram, ali u Splitu. Ne znam je li ZG ista procedura.Imaš detaljno na temi kariogram ( roda i forum) opisana moja iskustva pa pročitaj, da ovdje ne skrečem s teme. Uglavnom, vadiš krv, nakon pet dana zoveš da vidiš da li podigla kultura, ako je onda dobro , ako ne onda moraš ponovo vaditi. Ja sam čekala rezultate sedam mjeseci, a trebali doći za dva i po mjeseca,ali kažem to je Split,ne mora tako biti i na Rebru, ispalila sam tamo na živce....

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Lf2
    Neznam dali trebaju Testovi na HIV i hepatitis jer mi vrijede do 7 mjeseca nisam sigurna kada cu ići na FET ovaj ciklus sad nemogu zbog posla možda idući ako ne onda tek u 9 mj.
    Koji dc se ide na 1 uzv?
    Mene nije nista trazio. I meni su brisevi i papa stariji bili od godinu dana.
    Reko mi je da dođem 9dc al s obzirom da imam duge cikluse moze i 12dc. Nekako je to sve islo lezerno. N

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Romeo nemora biti da je gotovo, negdje je bio link na stranice sa izracunom bete po danima i za blasticu 13. dan bi trebala biti oko 32 tako da jos nista nije izgubljeno.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Lf2 , kad sam se već raspisala evo da i tebi odgovorim. ja sam radila kariogram, ali u Splitu. Ne znam je li ZG ista procedura.Imaš detaljno na temi kariogram ( roda i forum) opisana moja iskustva pa pročitaj, da ovdje ne skrečem s teme. Uglavnom, vadiš krv, nakon pet dana zoveš da vidiš da li podigla kultura, ako je onda dobro , ako ne onda moraš ponovo vaditi. Ja sam čekala rezultate sedam mjeseci, a trebali doći za dva i po mjeseca,ali kažem to je Split,ne mora tako biti i na Rebru, ispalila sam tamo na živce....
    Ajmeee 7 mjeseci? Idem citat na temi kariogram.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam na Rebru kariogram čekala 4 mjeseca. Ali bilo je ljeto pa možda zbog godišnjih.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Romeo nemora biti da je gotovo, negdje je bio link na stranice sa izracunom bete po danima i za blasticu 13. dan bi trebala biti oko 32 tako da jos nista nije izgubljeno.
    To se ne odnosi na dan nakon transfera, već nakon ovulacije.14 dan nakon ovulacije je zapravo 9dnt blastice i beta bi trebala biti 48, 15 dan 59, 16 dan 95, 17dan 132, 18 dan 292 itd.Dakle 13dnt blastice odgovara 18dno. Ali to je ako se sve odvija školski, a svaki organizam je jedinka za sebe. Možda je jednostavno došlo do kasne implatacije. Beta nije baš njbolja, ali bitno je da se povečava i pravilno dupla. Koliko sam pratila forume bilo je i manjih beta, pa su se pravilno duplale i sve završilo ok. Samo sad nisam sigurna koji je to bio dan nakon transfera tj. ovulacije.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Lea13 totalno si me razludila sa tim ranim testom... Buduci ja nikad nisam koristila taj sa crticama vec digitalni i nema dileme onda jutros napravim cyclotest 9dnt (znam da sam nenormalna al jbg) i pojavi se druga crta ali puno svjetljija od prve... Sta to znaci....???

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure moje, dobro jutro!!! Meni je danas 8dnt dviju blastica, i napravila sam jutros ne jedan, već tri testa.( ona trakica o kojoj sam jučer pisala) Na sva tri se pojavila druga crtica, svijetla, jako svijetla, ali vidljiva. Jučer je bila samo sjena koju si mogao vidjeti samo pod određenim kutom, ali se tek nešto naziralo.Mislila sam da sam luda. Danas je, čini mi se i poprimila mala roze boje. I da, pojavile su se u kratkom roku, čim se trakica malo osuši. Smeđarenja zasad još uvijek nema, nemam temperaturu,nemam nikakvih bolova pa čak ni one pred mengu. Sad me to brine! Brinulo bi me i da ih imam. Ja se cure, niti mogu veseliti, niti vjerovati. Predobro je da bi bilo istinito.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure moje, dobro jutro!!! Meni je danas 8dnt dviju blastica, i napravila sam jutros ne jedan, već tri testa.( ona trakica o kojoj sam jučer pisala) Na sva tri se pojavila druga crtica, svijetla, jako svijetla, ali vidljiva. Jučer je bila samo sjena koju si mogao vidjeti samo pod određenim kutom, ali se tek nešto naziralo.Mislila sam da sam luda. Danas je, čini mi se i poprimila mala roze boje. I da, pojavile su se u kratkom roku, čim se trakica malo osuši. Smeđarenja zasad još uvijek nema, nemam temperaturu,nemam nikakvih bolova pa čak ni one pred mengu. Sad me to brine! Brinulo bi me i da ih imam. Ja se cure, niti mogu veseliti, niti vjerovati. Predobro je da bi bilo istinito.
    Ma to je to ne trebas vise trosit testove sad vadi betu da budes mirna i da bude sve skolski...

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Lea13 totalno si me razludila sa tim ranim testom... Buduci ja nikad nisam koristila taj sa crticama vec digitalni i nema dileme onda jutros napravim cyclotest 9dnt (znam da sam nenormalna al jbg) i pojavi se druga crta ali puno svjetljija od prve... Sta to znaci....???
    Ha ha ,Chiara vidiš koliko sam u šoku uopće nisam vidila tvoj post. koji dan ti je bio transfer? Ali zapravo zašto pitam? Ako se pojavila crta onda je to to, pogotovo sa tim digitalnim testom. Ne može biti ni tamna tako rano. Ja sam radila test, doduše navečer, i nakon što sam popila sto litara vode kada sam posumnjala da mi nešto nije u redu ( menga nije stajala, bila vanmaternična) i crtica je bila dosta svjetlija od kontrolne a beta je iste večeri bila više od 500. Prije nego sam otišla na ginekologiju, jer nisam bila sigurna u ove testove kupila sam digitalni, nasilu pila vode da imam što popišati ( oprostite na izrazu) i plus se pojavio odmah, ali je isto bio dosta svjetliji od kontrolne crte. Kad sam to pričala dr. crkao od smjeha, ja ga pitam ( taman ležim na stolu prije ultrazvuka) pa ima li trudnoće, on nije ništa vidio ali je rekao: pa naravno da ima, ne bi vam test pokazao da nema.( onda su slijedile loše vijesti, ali nadam se da je to sad prošlost i da mi se neće ponoviti)Dakle, mislim da je to kod tebe s digitalnim to. Ja ću ga danas ići kupiti , i čuvam ga ponedjeljak, ili možda za sutra.
    Pomagaj, imaš li ti kakvih simptoma?

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lea jucer je po punkciji znaci bio 18dno, a nakon transfera 13 dan. Prepustila sam se, sta mora biti ce, cekam ponedjeljak.. ovo je ipak bio prvi transfer tako da si ne budem dopustila ogromno razocaranje, imam jos materijala, budem ponovila postupak za koji mjesec. Ovaj ciklus je moje tijelo svasta proslo, tako da ni nije cudo ako ode nakon traume od punkcije i hipera. Znam da jos nista nije gotovo, jos dva dana cu zivjeti u neizvjesnosti a onda cu se pomiriti sa stvarnoscu kako god bilo. Mozda se mrva izbori, i pokaze mi zube od pocetka
    Zenii, Jolica, ostale curke hvala na podrsci... i ja vama zelim srecu u svemu sta vas ocekuje...

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Chiara i Lea predivne vijesti za dobro jutro!!! Čestitam od srca i to je to ako je test pokazao nema više brige nego odmah u ponedjeljak betu....mene je još strah napraviti test jer nemam nikakvih simptoma pa ću čekati ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Lea jucer je po punkciji znaci bio 18dno, a nakon transfera 13 dan. Prepustila sam se, sta mora biti ce, cekam ponedjeljak.. ovo je ipak bio prvi transfer tako da si ne budem dopustila ogromno razocaranje, imam jos materijala, budem ponovila postupak za koji mjesec. Ovaj ciklus je moje tijelo svasta proslo, tako da ni nije cudo ako ode nakon traume od punkcije i hipera. Znam da jos nista nije gotovo, jos dva dana cu zivjeti u neizvjesnosti a onda cu se pomiriti sa stvarnoscu kako god bilo. Mozda se mrva izbori, i pokaze mi zube od pocetka
    Zenii, Jolica, ostale curke hvala na podrsci... i ja vama zelim srecu u svemu sta vas ocekuje...
    Bitno da je beta pokazala da se nešto događa, možda stvarno kasna implatacija ali trudnoća je tu...držim fige da sve dobro prođe

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lea i Chiara čestitam na plusevima
    Sretno do kraja.
    Lea koji ti je to transfer po redu jel to možda bio FET?
    Za boju crtice nema veze bitno da je tu, jačina boje je nebitna.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Romeo, slažem se s Majjom, bitno da ima bete. Koliko sam shvatila ovo ti je prvi transfer, i već se nešto dogodilo.Meni je ovo sedmi i izgleda da bi tek sad moglo biti pomaka. Ali nije ni otpisano sve. Što se tiče tablice bete tako je , odnosi se na dan ovulacije a ne na dan transfera, jer dan transfera može biti .2,3. 5. dan, i zametak se ovisno o starosti drugačije razvija i počinje lučiti hormon bete.Ali čim je jednom došlo do trudnoće, doći će opet. Ipak se nadam se da ćeš nas u ponedjeljak iznenaditi s betom.Osim toga13dt mi se čini rano za vađenje bete, zato dr. to i ne vole,upravo da bi se izbjegla ovakva mučenja.ja betu vadim tek idući pon. 17dt, i to dr. rekao da ćemo staviti malo "ranije". Doduše kbc RI je poznata po kasnom vađenju bete. Samo strpljenja! Ja ti se divim kako si izdržala onu punkciju, i da ti je tijelo uopće reagiralo. Ali eto sve je u Božjim rukama. Koliko imaš smrzlića?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lea i Chiara čestitam na plusevima
    Sretno do kraja.
    Lea koji ti je to transfer po redu jel to možda bio FET?
    Za boju crtice nema veze bitno da je tu, jačina boje je nebitna.
    Ema, hvala ali bojim se još veseliti i primati čestitke.A tek slijedi beta, ultrazvuk, ajoooj. Dok ne izađem iz bolnice s bebom u rukama, neću reći gotovo je. Imala sam dva prirodna IVF ( sve savršeno, svaki put transfer osmostaničnog embrija treći dan. beta nula), Zatim je slijedio stimulirani ( imala 19 jajnih stanica) od toga ET jedne blastice, FET dviju i ništa Ostalih devet stanica zaledili u slamčicu po 4 i 5 stanica,pa išla na sekundarni ET.Prvi put bila dva sedmerostanična embrija ( od 4 zaleđene)- ništa, a drugi od 5 stanica jedna prezivjela, nije se oplodila i nije bilo transfera. Drugi stimulirani ( 4. ivf) bilo 12 stanica, ostalo 5 blastica, jedna vraćena ET - ništa,. Smrznute po dvije za dva FET-a.Išla na prvi FET- nisu preživjele odmrzavanje, u međuvremenu imala onu vanmaterničnu iz kućne radinosti i sad evo drugi FET. dakle, 4 postupka, 7 transfera, ( od mogućih 9) i već se psihički bila spremila za 6. mj u novi stimulirani. Sad ćemo vidjeti što će biti dalje, krečemo sutra od ponavljanje testa...

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Majjaa, koji ti je dan transfera i kad je bio transfer?

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Lea i Chiara cestitam na plusicima!!!!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ajme neznam jer prvo je bila skroz svjetla i onda je nakon nekoliko dobila ok boju al proslo je do tad 10 min zato me strah jer pise ocitati nakon 5 min... Nemam iskustva sa tim testovima pa zato sam luda... Al ponovit cu sutra clearblue digitalni jer ga vec imam doma pa da budem sigurna...

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Gestacijska vrecica s zumanjcanom...5+1...beta hcg 8922

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme neznam jer prvo je bila skroz svjetla i onda je nakon nekoliko dobila ok boju al proslo je do tad 10 min zato me strah jer pise ocitati nakon 5 min... Nemam iskustva sa tim testovima pa zato sam luda... Al ponovit cu sutra clearblue digitalni jer ga vec imam doma pa da budem sigurna...
    A što bi rekla da vidiš moje crtice. Jedva se vidu, gotovo i nemaju boju. Ni ja nemam puno iskustva s pozitivnim testovima, ali zato imam s negativnim. Kad nije bilo trudnoće nije bilo ni crtice, stavljala sam ja njega na svjetlo, svjetiljku, izlazila na balkon , pa palila dva svjetla,pa tri svjetla, buljila u njega po deset minuta i ništa. Ni c od crtice. Sad idem svakih pet minuta gledati testove da vidim je li crtica još tu. I vidi se, jedva ali vidi se. Napravila sam ja test i treći dan, nije je bilo i nije se pojavila ni nakon pet dana. A ove od jučer i danas su još uvijek tu. Čim je on pokazao crticu i to odmah, ne brini. Kupila sami ja clearblue, pa ga možda uradim sutra, ili u pon. jer u pon. i tako moram po utrogestane i uputnicu za betu, te da vidim hoće li mi produžiti bolovanje.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

chiara i lea super za crtice-plusiće! Znam da ima straha sad ali pomalo, dan po dan i vibram da sve bude u redu

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hvala Laura i Katjuša!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lea13 čestitam, ja sam odmah posumljala da ti je smeđarenje zaostala krv implatacije.
    Chiara i Fabjana čestitam.
    Romeo drzim fige za pravilno duplanje.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Majjaa, koji ti je dan transfera i kad je bio transfer?
    9. dan od transfera trodnevnog embrija ili 12dnt...isto kao i chiari ali ne usudim se raditi test....ti samo bez straha biti će sve ok, korak po korak...

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj una99 prvotno napisa Vidi poruku
    Lea13 čestitam, ja sam odmah posumljala da ti je smeđarenje zaostala krv implatacije.
    Chiara i Fabjana čestitam.
    Romeo drzim fige za pravilno duplanje.
    Hvala Una. Točno u isto vrijeme mi je počelo brljavljenje i u prošlom postupku, i nadala sam se da je impltacijsko ( ipak je to 6dt), ali ono se nastavilo i prokrvarila već 10 dan, zato sam sad već bila sve otpisala. Ali, hvala Bogu sad ga više nema, i nadam se da se neće pojaviti. Isto svako malo idem na wc provjeriti je li sve čisto!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Majjaa prvotno napisa Vidi poruku
    9. dan od transfera trodnevnog embrija ili 12dnt...isto kao i chiari ali ne usudim se raditi test....ti samo bez straha biti će sve ok, korak po korak...
    Misliš 12dno ( nakon ovulacije) i 9dnt( nakon transfera)? Nemoj se još igrati živcima. Ja sam ga napravila tako rano, jer sam zbog smeđarenja već bila otpisala postupak. Možeš ga raditi 11dnt, tad bi trebalo nešto pokazati.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jutroooo... Digatalni plusic imamo(10dnt)!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •