Pozdrav cure,
evo i mene, danas je 12 dpt, neke cure ovdje su bile samnom na ET-u 28.4. pa će se prepoznati.
Odlučila sam od samog početka, da ću čekati Bhcg iz krvi na VV-u koja je subotu (jesam li ja jedina luđakinja koja ne želi raditi ikakav test prije ili postoji još takvih ovdje.
Vjerujem u svoje dvije mrvice jer ako mama ne vjeruje, a tko će onda, ali sam imala izrazito stresan sam početak ET-a (najavljen mi je otkaz s 1.6. s ugovorom na neodređeno tako reć' iznenada), tako da je ovo za mene, čekanje na bolovanju, doma daleko od te "gamadi zvane poslodavci" očito stanje zena, nirvane...jer se osjećam baš dobro u svojoj koži.
Vjerujem da bi u normalnijim, povoljnijim okolnostima za početak takvog projektića u kojem smo sve mi drugačije odreagirala i mučile bi me sve ove stvarčice kao i vas, ali eto drugačije je.
Možda je drugačije jer sam u siječnju prošla i tečaj Autogenog treninga, to je čudo, vjerujte mi!
Evo, iako se neke poznamo, neke ne, iskreno vam šaljem svima pozitivnu energiju da te mrvice osjete ljubav koju imamo prema njima i da se izbore za život i da melena srca uskoro prokucaju svima koje su ovdje, koje čekaju!!!
Za kraj bi s Vama podijelila jednu lijepu, neobičnu i poticajnu misao na koju sam naišla nedavno i koja mi je misao vodilja u svemu ovome!
c:" Ono što će davati svjetlost, mora izdržati izgaranje."
Pusa svima i mrvicama koliko god ih imai do čitanja!
![]()
Vidim da si PAI i MTHFR heterozigot. Jesu po tom pitanju sto rekli? Meni je PAI homozigot, MTHFR hetrozigot. To su mi najnoviji nalazi ak kazu da to nije nista. Pitat cu i svog doktora kaj on misli.
Naravno da moramo sve same istrazivati. Ponekad si mislim da cak bolje prolaze oni koji se prepuste doktorima pa nista ne preispituju. Al ne znam...nisam takva. Al i to donosi samo sekiracije.
I ja mislim da je to za heparin. To valjda svako protumaci kako njima pase. I jos imam debele genetske predispozicije i losu obiteljsku anamnezu. Moj doktor se cini pametan, nadam se da ce odreagirati. Nisam mu jos pokazala.
Pokazala sam jednoj doktorici na folikulo, rekla je da je to dobar nalaz i jednoj hematologici koja je rekla da nemam trombofiliju ali kad zatrudnim nek joj se javim...hm.
drage moje betocekalice evo jucer sam kupila test jos samo da smognem hrabrosti da ga napravim . Danas mi 13dan nakon et cetverostanicnih embrija drugi dan dal napraviti test ili cekati dan izostanka m. Isuse osjecam se kao da mi je prvi put bes me pere neka nervoza
Bok draga kad ides na betu u petak ili ponedjeljak s obzirom da u subotu ne rade nalaze bete
Jutro curke! Jučer kupila nekoliko testova, danas napravila neki jadni iz millera, negativan....al još se ne bediram, mislim da je prerano i da je taj test dosta nepouzdan... Kaj vi mislite, danas mi 13 dno i 8 dnt??
Jutro curke, kako ste mi? Ja sam danas toliko loše volje, donji dio leđa me je čitavu noć bolio, imala nekakve lude snove.... LemonK mislim da ti je još uvjek prerano za test, pričekaj još 2 dana za test..
leona29 nemoj biti loše volje ako mene ptaš to su dobri predznaci
Ja sam i dalje nekako prazna pa čak i ravnodušna mogla bi reći a test ču napraviti tek na dan očekivane m. simptomi nula bodova ali baš nikakvi
ma znam da mogu napraviti test ali bojim se ugledati jos jedan minus nekako mi je dobro ovako zivjeti u neznanju i brijati da sam trudna iako velim simptoma nikakvih
Evo ja vadila betu,cekam nalaz,al preko noci izgleda dobila m,tak da se nicemu ne nadam,eto![]()
Kiara gdje si navijam za visoku betu razveseli nas
drage moje ja upravo prokrvarila tako da izgleda ni ovaj put nista
uzas i ja kazem ajoj nadam se samo da nije kraj lovim se za slamke izgleda da cu dan provest na wc u da vidim kakvo je stanje maloprije na dnevnom neko tockasto krvarenje sada nista ali me boli trbuh bas onako kao da curi ko sasavo nemogu sada prihvatiti jos jedan neuspjeh nemogu
Jao samo neke loše stvari danas
Katarinak nadam se da nećeš procurit i da je to nešto sitno bezazleno.. Kad trebaš dobit?
Kiara jel stigla beta?
žao mi je cure
Nisam ni ja bolje, krenulo brljavljenje kod mene, baš crvenkasto.. Unatoč progesteronu, danas je 6dpt blastice.
Žao mi je katjusa...ne kuzim se još u sve to,al kaj nije prerano još za mengu? Jel moguće da tak malo imate iscjedak od neke sukrvice,al da bude još sve ok?
cure moje ja neznam sta da mislim m. bi trebala dobit13 a ovo mi ne izgleda kao m. prvo par tockica svjeze krvi a sad samo nakon wc a na papiru nesto smede crno odvratno izgleda ko neke zilice .na dnevnom nista pa ti sad znaj kaj je to jos nisam izgubila nadu mozda neki hematom ili....
ma totalna sam glupaca po pitanju toga u mom uspjelom pokusaju sam isto krvarila ali bas krvarila imala ssm hematom koji je puknuo i to krvarenje je povuklo jedan plod a jedan je ostao ali to je bilo u petom tjednu
Cure moje sve vas grlim i nadam se najboljem ishodu. Isto tako svako to krvarenje, smeđarenje itd ne mora znaci mengu.. jednostavno napravit betu ili test pa vidit.. Jedva cekam da ovaj dan sta prije prode![]()
beta nazalost 0![]()
Kiara žao mi je![]()
Cure krvarenje nemora znaciti menga, ja sam u prvoj ( neuspjeloj) trudnoci i sada u ovoj imala krvarenje a ispalo da su obadva slucaja bila implatacijska krvarenja. Sad sam mislila da je menga jer je trajalo 2 dana i bila cista krv a ono bubica![]()
Kiara baš mi je jako žao!! Znam da sada nema riječi koje mogu utješiti....drži se!!![]()
Cure zao mi je... Nazalost prosla sam to i nema u tom trenu rijeci utjehe![]()
Zao mi je Kijara znam da nema rijeci utjehe znam kako se osjecas odtuguj i kreni dalje u nove pobjede
Kiara, stvarno mi je zao...
Cure napravila danas opet test, pozitivan!!!još ne vjerujem, veselje pomijesano sa strahom...do bete strepim..
Bravo Lemonk cestitam radujem se zajedno s tobom samo hrabro do bete
Cure drage kako ste danas ja imam jos samo smedi skoro crni isvjedan pomjesan s utrogestanom ako ne procurim do sutra napravit cu test nadam se plusu mozda ipak sve dobro zavrsi
Pozdrav svima, evo da ja prijavim radila sam sad test i imamo II. Odlucila sam betu raditi u ponedjeljak.. Katarinak drziim fige da ce biti test pozitivan![]()
super danas samo dobre vijesti nadam se da sam ja sljedeca s dobrim vjestima
cestitam leona29 samo hrabro i skolski dalje veselim se s tobom
Kiara žao mi je draga jakoDrži se, odtuguj i idemo dalje
Lemon čestitke na plusiću!!
Kod mene sjena na testu, već par dana, nisam htjela ranije ni govoriti. Jučer tamno smeđe brljavljenje, kao kod tebe katarina, ali danas mi krenulo i crveno, svašta nešto pomiješano pa su mi i lađe potonuleuna znam da nema pravila i svaka je drugačija, znači kod tebe je bilo isto baš crveno? Danas mi je 7dpt blastice, a i inače procurim tako negdje nakon transfera, čak i ranije i unatoč progesteronu.. Ne znam što da radim, da li da samo čekam, kupim digitalca ili čak i betu sutra (po humanoj je tek 25.05.). Iako nemam što puno nego čekati..
Leona čestitke i tebi na plusiću!![]()
katarina sretno i nadam se da nam sutra donosiš lijepe vijesti
Bravo cure za plusice!!!! I ja bih jedan![]()
Drugi mjesec smo, nadam se, u postupku i mi pa cu cesce pisati.
Ovaj ciklus mi kasni menga 2 dana i ja se ponadala da sam ona sretnica koja ostane trudna prije postupka, al sam se brzo otrijeznila kad sam vidjela test j...mu m......
Katarina sretno sutra!!!!
LemonK i Leona29 bravo za plusiće!!Katjuša nadam se da će i kod tebe biti sve ok!!
Kiara 1 jako mi je žao
Evo novosti i od mene. Nakon plusića u utorak (8 dnt, blastica), išla sam jučer vaditi betu, jer nisam mogla čekati i beta je bila 168!!! Kad jutros išla na wc i šok, mrak mi pao na oči.... prokrvarila... I cijeli dan ležim, mirujem, utriće, nije više bilo krvi od jutros. Namjeravam sutra vadit betu opet da vidim na čemu sam. Cijeli dan me glava boli![]()