Paulina28 sretno i da tebe iznenadi velika beta. Ja idem privatno...
Paulina28 sretno i da tebe iznenadi velika beta. Ja idem privatno...
Drage moje rode evo da vam se javim možda mi bude lakše ja sam jučer potvrdila neuspjeh moja beta jedva 1.2 tako da ništa od toga u fet mogu u šestom mjesecu .No međutim ja nebi bia ja da se kod mene nešto dodatno ne zakomplicira baš kad sam krenula u stimulaciju primjetila sam da mi se lijeva strana trbuha malo zadebljala no ja sam to pripisala kao naotiču jajnici od silne stimulacije pa onda punkcije da bi se nakraju ustanovilo da imam preponski bruh pitaj Boga od čega i danas sam billa kod kirurga koji kaže operacija ali tek nakon željene trudnoće .Pitam se šta sad. trpit bolove i ići u fet ili ići na operaciju . Jer kao nema svrhe operacija jer če mi se u trudnoći taj bruh opet pojavit.Pitam se dal može gorje od toga pa šta če me još u životu snaći.Osječam se kao da nosim breme cijelog ovog svijeta na leđima
Koma, baš se sve zaredalo.. Jako mi je žao za betu
Koliko je zahtjevna operacija i koliko nakon nje moraš čekati fet? Ako te boli, ja bi prvo riješila operaciju pa makar išla ponovno nakon sljedeće trudnoće...
Sretno svim trudnicama želim vam školske trudnoče do kraja i da zagrlte svoje smotuljke isto tako i svim drugima u čekanju pozitivnih beta i svega ostaloga želim vam svima sreču i uspjeh što prije ja neznam kamo če moj put krenuti moram dobro razmisliti
da draga moja Lemonk rečeno mi je da operacja nema smisla prije trudnoče jer če u trudnoči opna opet puknuti i opet ču dobit bruh tako da mi se čini da je moja mpo priča nažalost završena
Pozdrav cure! za koji dan ću na FET pa me zanima jel je leži poslije transfera (pola sata-sat...) ili te odmah otpreme?konkretno, idem na SD
Cure pozdrav svima...
Evo priključujem se ovdje pa Vas želim pitati kada se može vidjeti nekakva pozitivna beta, realno koji dnt? Meni je jučer ujutro bio t, a dr. kaže od 12 - 14 dnt.
Vraćena mi je blastica 5 dan.
hvala
Katarinak zbilja mi je zao sto ti se dogada, dobro razmisli i vidi...tiha pa uglavnom se lezi kojih 20min.. nista strasno..MB21 mislim da kod blastociste moze vec i 10, 11 dan pokazat, ali to nek ti kazu cure koje su imale transfer sa blastocistom. Nisam bas kompententna po tom pitanju...
katarina zao mi jerazmisli dobro, mozda da se sa jos nekim konzultiras? Potrazis jos jedno misljenje?
Tihaa ja sam nakon transfera lezala preko sat vremena, sat i pol.. Tako nekako su i ostale cure koje su imale taj dan transfer.. KBC RI. Sad, koliko to na kraju znaci ne znam..
MB21 ja sam betu radila 8dnt jer sam prokrvarila, cak i dan prije sam imala spotting. I beta je bila 120. Par dana prije sam imala sjenu na testu ali to ne preporucam, bilo je pravo mucenje.
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
U Petrovoj lezis nekih 40-60 min.
Beta se vec vidi oko 8dnt 5d blastocista al ne bi ja nista prije 12dnt. Bezveze se muciti.
Katarinak, jel te boli bruh?
Ja sam imala lijepi plusic 9 dnt blastociste.. A nakon transfera ležala pola sata..
možda budu blizančeki![]()
Divne bete su tu
LF2, blastica je kod mene na 5dnt vec pokazala + na testu,zapravo na 4dnt al to je bila sjena sjene i ne preporucam testiranje tako rano. ali to je zaista rano i kidanje zivaca. Beta je na taj dan vjerojatno dvoznamenkasta i jako mala pa vadjenje krvi nije bas nesto. Vec 10-11 pa cak 14dnt je ok jer su i brojke vece (troznamenkaste). Prerano vadjenje bete zapravo nema smisla jer ju moras ponavljati i ponavljati da vidis da li se dupla pravilno, pa iskidas na zivce. Ovako pricekas, popiskis koji test i odes po lijepe brojcice kao kod cura gore![]()
Nego, ja sam danas 6dnt, fet blastice i plusic je tu ali i krvaruckanja je bilo jucer pa sad strpljivo cekam rqzvoj situacije jer drugo nemam sta..
Kod mene danas lijepa beta, 721, sli jos je prisutno krvarenje i tupa bol. Zvala sam ih, sutra idem kod dr.
Jejja super za plusic, zao mi ja da trbe muci krvarenje.. Samo neka sve bude ok
Curke, bete su vam super![]()
Katjusa nadam se da mirujes cim vise. Ja sam i u prvoj t s malim dugo krvarila zbog hematoma ali pregurali smo i to. Dok beta pravilno raste sigurno je sve ok!
Sretno sutra na pregledu!
Bravo nek se bete lijepo duplaju.. Bas sam sretna sad do kraja sve po školiski. Katjuša valjda je samo hematon nekakvi..
Katjusa držim fige da je sve ok, mora bit, beta je super!!
Jejja sretno!
Netko je spomenuo blizance? Kak to znati po beti? Leona tvoja je još veća, jel postoji šansa? Ja se ne kuzim u to..
To i kažem. Vidi se ona i ranije, al ne bi prije 12dnt.
Ja imam mogućnosti vaditi bete na poslu, tako da mogu bilo kada ali nisam vadila prije 12dnt 5d blastocite.
Prvi puta sam napravila test 6dnt i bio je negativan i umirala polagano svaki dan u nadi da je lažno negativan. Ne želim to više proživljavati.
A sa biokemijskima sam isto luđački vadila prerano i samo se bez potrebno nervirala.
vidjet cemo na prvom uvz sta dr kaze.. A sad sto se tiće bete kod blizanaca neznam, jer svako tijelo drukcije reagira na taj hormon.. Stvarno ti nebih znala rec.
Jejja mirujem maksimalno, samo lezim i na wc.. To krvarenje mo je tocn sa bolovima povezano, zaboli me trbuh i boli neko vrijeme i onda prokrvarim, kako prodje bol tako i stane krvarenje.. Potrpiti cu stogod treba, samo da sve bude ok.. Vidjeti cu i sto ce dr sutra reci.
Vezano za betu i blizance, mislim da nema pravila i formule..
Cure, bete su vam se lijepo poduplale.
Ostala sam vam dužna za svoju betu. U ponedjeljak je bila 2053 (fet, blastica, 14 dnt), a danas je nešto malo manja od 5000. Malo su me iznenadile ove moje brojke, ali vidjela sam da je bilo takvih i sve ok. Sretno svima!!![]()
Jesi probala objasniti sestri da si išla na mpo pa da bi htjela otvoriti komplikacije i da ti kaže kakva je procedura kod doktora (jel moguće otvoriti, od kada itd.)? Ja sam bila na bolovanju od dana transfera, i sa ovom zadnjom betom od srijede doktor mi je otvorio komplikacije (piše na potvrdi bolovanje u trajanju od 60 dana). Moj doktor stvarno nikad nije radio probleme sa bolovanjem.
Ajme, koje bete!!!!! Cestitam svima, prekrasno!!!! uzivajte!!!
Mene hvata lagana panika, nastojim biti opustena, ali u glavi stalno crvic sumnje: sto ako ni ovaj put ne uspijemo....(iako nismo jos ni krenuli u novi postupak).
Lakse mi je odmah cim sam to izgovorila![]()
Ufffff......
Katarina...imas jos puno smrzlica..i ja mislim da trebas potraziti jos koje misljenje...pa onda rjesavati jedno po jedno.....sretno ti bilo!!!
Jutro curke.. Kako ste mi? Kako se osjecate? Mene danas sve boli..![]()
Rebecca beta ti je vauuuujoj tak sam uzbuđena zbog svih nas s betama!
i želim iste onima koje čekaju ili tek kreću
kaj se tiče bolovanja, ja bih odmah htjela na teret hzzo jer to je 100%.. Ovo kaj sam bila oko punkcije i transfera mi je dosta srušilo plaću jer je išlo na teret poslodavca i sad će mi bit manji prosjek i za ovo kaj će ic 100% od hzzo...al nema veze, glavno da bude sve ok, pazim se maksimalno i izdržati cu još to do prvog pregleda jer srećom nemam nikakvih smetnji..
MB21 jučer je bio 15 dnt blastociste..
Leona kaj te boli? Ja baš nemam nikakvih simptoma osim kaj spavam više i jedem, gladna sam cim se probudim..
kako se lijepo proljetni trudnicki vlakic puni, curke nemojte se zaboravit prijaviti na temu nase trudnice
![]()
Ajme ja jedem ko ludjak, inače sam već natukla par kg otkada sam na hormonima i uz ovaj apetit do prvog trudnickog vaganja bit cu ko slonica![]()
Ja mislim da je učinkovitije ako idu vaginalno, zato se budim u 5 ujutro, stavim ih i spavam još do 6, sljedeće stavim tek kad dodjem doma i treće prije spavanja..znam da nije dobar omjer,ali očito pomažu
Izdrži nekako, tak sam i ja jedva izražavala pa napravila 8 dan i bio negativan,ali onda već 9 dan pozitivannemoj radit prije 8,9 dana..zaokupi se bilo čime..
MB21 hahah to ti je dobar znak sa snovima, tako sam i ja imala lude snove prije bete.. drzim fige da bude velika beta.. Ja sad iscekujem prvi uvz, a toliko se i bojim.. U zadnja 2-3 dana me tako opterecuje moje mokrenje da mi je cudno. Prije sam se budila navecer ici mokrit sad apsolutno ništa i to citavu noc prespavam bez mokrenja i ujutro se dignem u 6 da stavim utrogestan ni tad ne moram na wc nego twk oko 8 .. Vidim da sam poćela paničariti
jojjj cure baš super ,imate super bete
Puni se vlakić sa lijepim betama , i ja bi sa vama u taj vlakić![]()
jejja čestitam, i meni je danas 8 dn blastociste ali ja ću 13 vaditi betu
a test možda u pon napravim!!