Stranica 92 od 310 PrviPrvi ... 42829091929394102142192 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,551 do 4,600 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Bok cure, nisam se javljala dugo.

Jučer sam obavila ET!

Sve doveli u red kroz par mjeseci (ja sam i vrkutu i marulju pila mjesec i pol; sada stala jer konzumacija ide DO trudnoće, kažu u biljnoj ljekarni. Marulja samo do ciklusa pa nastaviti po završetku, ali i nakon ovulacije, stati s njom ako pravite bebu).
    Cure, hormone sam u mjesec dana dovela u ref vr!! A tsh i fsh nisu bili ok za postupak!! Tako da razmislite i raspitajte se kome treba.

**5 god pokušavali prirodno**
    Sve uvijek u redu i misliš, ima vremena..

MM spermio u redu, ja sve ok plus stimulacija menopur i orgalutran. Dobili 5 folikula.
    Od tog 3 js, 2 oplođene, a 1 dobitna, koja se lijepo dijelila, kaže biolog. I evo je od jučer u meni......
    Sve mi je ovo prvi put i što reći, puna sam nade, za 12 do 14 dana beta hcg!!

Sad samo odmaram jer od pon radim (ured) i surfam o ovoj temi naravno

Puno sreće, hrabrosti, snage i strpljenja svima nama od srca želim!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

glow, sretno. za pozitivnu betu~~~~~~~

imala si jako nizak AMH, visok FSH, visok TSH... jesi FSH i LH ponavljala na 3. dan ciklusa?

koje si hormone dovela u referentne vrijednosti, kako gore pišeš?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj brar prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti. Ali, bas me zaboljelo. Sto uopce znaci tih 0.5? Ako su ref. vrijednosti 0-5? Naravno da do dr. mogu tek u ponedjeljak...
    Aparat koji mjeri je postavljen da rezultati izlaze u jednoj decimali a ne kao cijeli broj.
    Sve < 5 se gleda kao negativan nalaz.
    Nemoj se s tim zamarat.
    Imate koju smrzilicu?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala Inesz
    Tako je da, ponovila sam TSH i s 4 spušten na 2.19
    FSH s 20 na 9.6
    LH na 7.1
    Pripazila i na prehranu, odmor..
    Najteže mi je bilo ignorirati stres. Možda zvuči ludo, al kad moraš, postala sam ko napušeni (kršitelj koda)ie haha, strašno.
    A onda veselje s nalazima i dogovor za postupak!...
    Iznenadiš sam sebe

Kako si ti??

Sretno nam svima!!! <3
    Posljednje uređivanje od glow : 10.06.2016. at 20:23

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Aparat koji mjeri je postavljen da rezultati izlaze u jednoj decimali a ne kao cijeli broj.
    Sve < 5 se gleda kao negativan nalaz.
    Nemoj se s tim zamarat.
    Imate koju smrzilicu?
    Imamo dvije hvala Bogu. Znas li kad najranije mozemo u novi et sa smrzlicama?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Bok svima ! Evo i mene, još jedne čekalice. U pon mi je bio ET ! Nestrpljivo čekam pozitivnu betu !

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj brar prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo dvije hvala Bogu. Znas li kad najranije mozemo u novi et sa smrzlicama?
    Mi smo išli odmah sljedeći ciklus. Vidim i ovdje da većina ide tako. ET je super...odeš samo na transfer.
    Ja sutra krećem s stimulacijom. Lakše mi kad znam kaj me čeka. Prvi put sam bila jako prestrašena.

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Glow, sretno....da skupa docekamo veliku betu ))
    Zanima me sta ti je bilo sa AMH? Koliko ti je bio i da li se moze podici ikad i ikako taj hormon????

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Barr žao mi je!! Nadam se da ćeš imat puno više sreće u FETu!
    Sretno svim curama koje čekaju ili kreću u postupak!!
    Leona ja sam ok, mirujem, pazim se i srećom nema krvarenja...jedino me zatvor strašno muči!! Uopće nemam stolice kaj god da probam... Kak si ti?
    A ostale curke??

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@PinaColada hvala i daj Bože da dočekamo velike bete!!
    AMH mi je bio zaista nizak, 0.5 pa sam se orijentirala na sve što mi je moglo pomoći u kvaliteti preostalih rezervi.

On je takav kakav je, ukazuje na zalihe js i bojim se da se ne može mijenjati.

Generalno za balans ženskih spolnih hormona i reproduktivne organe sam uzimala ayurvedski pripravak maca+shatavari u šalici toplog mlijeka navečer, možda je pomoglo. To sam NAKON vrkuta+marulja čajeva koji su mi vremenom, postali preteški za želudac.

Ujutro sam također počela i ostala do danas za FSH i hormone generalno, na kuri: ujutro natašte 2 suhe smokve u domaćem maslinovom.

rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj mimsi prvotno napisa Vidi poruku
    Da,da...ma uzas! Jedva sam dobila za te dane kad sam na folikulometriji. Prvo je bio malo zbunjen, kao sta ce mi bolovanje, pa reko nemogu bit na dva mjesta u isto vrijeme! Imam ukupno 5 sati voznje samo...ma joj..no dobro
    Ma stvarno nije u redu. Meni je moj rekao da on razumije kako ja ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme i uopće nemam problema s njim oko bolovanja.

Cure koje čekate betu sretno!!!! Cure kojima nije uspjelo, jako mi je žao, bit će sigurno bolje!!!!

LemonK jesi probala donat mg? Meni to pomaže. Ja se još borim s hematomom, u ponedjeljak opet malo krvi, pa par dana smeđe pomalo, pa jučer ništa, sad opet smeđe malo. Baš je dosadan, nikako da prođe, već me tri, četiri tjedna zafrkava. Idem idući tjedan na pregled, nadam se da se barem malo smanjio. Danas sam išla vaditi kks, guk, urin, urinokulturu. Imam i mučnine, nekad poslijepodne, nekad od jutra, ali ne povraćam. I ništa mi nije fino za jesti.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Lemon K, ja sam začepljena ko bunar posljednjih mjesec dana. Pa to je užas živi, zaista razumijem pa toplo preporučujem svima ananas svježi. 3, 4 kriške/kruga dnevno.
    Ja nekad zaboravim dozu pa me grčevi odmah podsjete i 2 dana problemi. Baš budem ljuta jer djeluje. Barem meni. A i fino je. Do daljnjeg sam na tome. Nutricionistica jedna mi je savjetovala isto sjemenke lana ujutro u jogurtu, nisam još probala.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Također svima želim lijepe bete, ja sad treniram strpljenje do 23.6.
    @BRAR jako mi je žao, želim ti svu sreću u idućem - vjerujem da ćeš ubrzo i samo hrabro!!!
    Posljednje uređivanje od glow : 10.06.2016. at 22:34

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Zao mi je, brar! srecom pa imas smrzlica...sretno dalje! Bit ce, moramo vjerovat
    Glow, svaka cast za hormone, bas si ih lijepo ukrotila. I meni je AMH nesto nizi (8.3 p/mol) pa cu probat malo poradit na kvaliteti ako ovaj put neuspijemo..betu vadim za tjedan dana. I tebi zelim jednu lijepu veliku betu

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala MIMSI!!
    Također!!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala vam cure. Dotuklo me. 41 mi je godina...vrijeme bas i nije na mojoj strani. A sve sam podnijela bez ikakvih problema . I sada, umjesto da krvarim kako treba, ja jos uvijek nesto smedarim. I dosta me boli ovaj put, s cim inace nemam problema. Utrice vise ne pijem.
    @Glow, ti si moj tip zene. I ja sam smanjila TSH s 5,17 na 2,89. Cure, priroda je cudo. Citajte pitajte, pomognite si, jer kemija je uvijek najgora opcija. Ja u pon idem kod dr na pregled, vidjet cemo sto ce mi reci...
    Posljednje uređivanje od brar : 11.06.2016. at 06:16 Razlog: Greska

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jutro curke, kako ste mi, brar žao mi je radi bete, drzim fige za drugi put. LemonK draga moja evo ja sam super, kod mene su uzasne mucnine bas grozne, probaj za zatvor magnezij on mi je pomogao onaj sumeci super mi je i opušta mi maternicu dosta. Kada imas sljedeci pregled? Ja jedva cekam svoj da vidim dali je sve u redu i dali se bebac uredno razvija... Eh da sto se tice AMH nemoze se tu cure moje puno promjeniti ali ne trebate se ni zamarat njim, jedino kod njega je problem sto dobijemo manji broj js, ali na začeće nema nekog utjecaja, znam par djevojaka kojih su isto imale dosta malen amh pa su isto iz prve ostajale trudne.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Brar samo strpljivo......
    I pozitivno!...
    Vrijeme JE na tvojoj strani - već u idućem ciklusu

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Leona29 super za tebe i sretno dalje

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Ps. Treba nam podignuti spomenik za opstanak u iščekivanju bete!!!
    Noćas oko 4 imala noćnu moru nakon koje nisam mogla zaspati do jutra. Definitivno podsvjesni strah, izvana sam cool hahaha

Ja sam sad pred implantaciju ako Bog da i upravo osjetila lagano kontrakcije kao pred ciklus. Oblili me grašci znoja, ja se lagano uljuljala nemrem si pomoć.

Jel se sjećaju cure s pozitivnom betom, takvih simptoma kao pred ciklus?..

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    mimsi dobro došla i želim ti jednu veliku betu, na simptome se nemoj previše oslanjati jer i meni su bili nikakavi a na kraju bila velika betica, brar sretno i drzim fige da je beta velika.LF2 ja nebih nikad isla nakon punkcije radit prvo radi medikamenata koje dobijes za samu punkciju protiv bolova, mene osobno osamute pošteno da citav dan prespavam, a ni ja nisam bog zna sto po pitanju js. Razmisli i vidi...
    Hvala ti! Bas nikakvi simptomi? To me tjesi jer stvarno nemam bas nista..osim umjereno bolnih grudi, vise bradavica...danas mi je 8 dpt

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Danas krećem sa menopurom. Baš me zanima kako će sve to ić ...nadam se najboljem.
    Malo me muči ova moja menga, skroz malo...ovaj puta skoro pa je sa dnevnim uloskom mogu proc cijelu.
    Uvijek je oskudna, traje 2-3 dana.
    Možda sam trebala tu histeroskopiju napraviti prije...svašta mi sad prolazi kroz glavu.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 11.06.2016. at 13:31

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

glow, ne zamaraj se simptomima. Ak si trudna, to je prefriško za simptome. Meni je oba puta jedini simptom bila crtica na piš-testu.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Sadie hvala ti

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Ja se u biti malo uplašila radi kontrakcija kao pred ciklus. Nadam se da nije ništa strašno

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Drage moje, evo ja sam nova pa samo da se javim.
    Ukratko AMH nizak MM sve u redu. Punktiralo mi je 5 folikula od toga 4 oplodilo IVF metodom i jucer sam imala transfer 2 8stanicna od 3 dana i dva su zamrznuli. Prema rijecima embriologinje svi su dobrinpa nije morala birati po prioritetu... uglavnom, sad sam i ja cekalica i u fazi odbrojavanja (uf danas je tek 1 dnt). Kazu miruj i nemoj se opterecivati,... hmmm to mi ie smijesno, mogu donekle mirovati ali kako se ne opterecivati hahaha. Pusa svima ))

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno cekalica

Drage moje, evo ja sam nova pa samo da se javim.
    Ukratko AMH nizak MM sve u redu. Punktiralo mi je 5 folikula od toga 4 oplodilo IVF metodom i jucer sam imala transfer 2 8stanicna od 3 dana i dva su zamrznuli. Prema rijecima embriologinje svi su dobrinpa nije morala birati po prioritetu... uglavnom, sad sam i ja cekalica i u fazi odbrojavanja (uf danas je tek 1 dnt). Kazu miruj i nemoj se opterecivati,... hmmm to mi ie smijesno, mogu donekle mirovati ali kako se ne opterecivati hahaha. Pusa svima ))

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj mimsi prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti! Bas nikakvi simptomi? To me tjesi jer stvarno nemam bas nista..osim umjereno bolnih grudi, vise bradavica...danas mi je 8 dpt
    najbolje ti je namoj se zamarat sa tim jer ces na kraju sama sebe izludjeti. Stavi sebi film u glavu. bit ce sto bude.. I uzivaj u svakom danu. to je mene spasilo. Prva tri dana nakon ET sam izludjela samu sebe..

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas krećem sa menopurom. Baš me zanima kako će sve to ić ...nadam se najboljem.
    Malo me muči ova moja menga, skroz malo...ovaj puta skoro pa je sa dnevnim uloskom mogu proc cijelu.
    Uvijek je oskudna, traje 2-3 dana.
    Možda sam trebala tu histeroskopiju napraviti prije...svašta mi sad prolazi kroz glavu.
    LF2 ne zamaraj se sa tim koliko ti ide i koliko ti traje menstruacija. Ja sad ovaj postupak sam imala zbilja oskudnu pa opet je sve prošlo kako treba. Nemoj se previše opterecivat nebitnim stvarima. Naše tijelo svaki mj razlicito reagira. Ja osobno nikad nisam imala sad menstruaciju strogo da mi je dolazila i koliko sam točno krvarila. Dok god dolazi u normalnom roku to je sve super.. Drzim fige da ovaj bude dobitan..

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj glow prvotno napisa Vidi poruku
    @Leona29 super za tebe i sretno dalje
    Hvala glow i tebi zelim jednu veliku betu. To sa snovima ti je jako dobar znak, tako je i meni poćelo i onda je bio 1 veliki +
    Posljednje uređivanje od Leona29 : 11.06.2016. at 16:21

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Baš si me razveselila @Leona29, neka to bude tako znakovito, daj Bože
    Sretno svima cure !!
    Posljednje uređivanje od glow : 11.06.2016. at 16:29

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ma znam,da,bit ce kako bude i to je to! al znate ono, citam i vecinom svi imaju neke simptome..a ja kao nista..pa reko to nije dobro al svaka od nas je razlicita i bit ce to sve ok!
    E da, i ja sam tamo oko punkcije i transfera imala lude snove...nakon transfera oko 3 noci za rekom.a inace se rijetko sjecam snova..i nisu tak ludi
    Podsvijest nam radi sve u sesnaest

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Glow hvala za info i drzim fige za betu veeeeliku ❤
    Aaaa jest ovo cekanje bete tegobno...ja sam nakon et i povratka iz Praga, 2 dana kuci odmorila i evo dosla na more na 4 dana....da bar skratim taj period setnjama malo....kad sam kuci totalno sam u kucnom fazonu....slabo gdje idem i po kuci se slomim od posla....

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Pina, nema na čemu, naravno..
    Mi smo u tjedan razlike za betu ako se ne varam
    Sretno i uživaj na moru!!

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure moje, lijepo vas je čitati ovako optimistične i "nabrijane". Držite taj duh do kraja.
    Prošle sam godine u ovo vrijeme i ja tu pisala (pisala sam i ranije, ali su bili neuspjeli postupci).
    Koliko osjećaja pomiješanih i strpanih u dane od transfera do bete.
    Ja sam još i prokrvarila te bila uvjerena da sam dobila mengu, a to je bilo implantacijsko krvarenje.
    Moj se miš primio za mamu i nije pustio.
    Danas sam najsretnija na svijetu, kompletna. Predivan je i zdrav.
    Ima 4 mjeseca.

Ovakvu sreću želim svima vama. I imajte na umu da je ova borba koju vodite vrijedna te ljubavi koju ćete imati pod srcem i kasnije u rukama. Sve se isplati. I tisuću bih puta prošla to opet za te oči i osmijeh.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Registrirala sam se ovdje i ostavila poruku, ali nikako ništa ne izlazi.
    Pukcija mi je bila 1.6, a ET 6.6. Mnogo sam postala nervozna jer nemam nikakvih grčeva niti spotinga. Kad očekivati spoting ? Ima li neka od vas da joj je došla poz beta, a da nije imala nikakvih simtoma, ništa grudi, ništa ostalo. Idem često u wc, valjda od silne vode koju pijem, a dr mi je preporučio. Koristim estrofeme i utrice. Sretno svima. Nadam se de će se nekako pojaviti pozitivna beta.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure da dovrsim temu zatvora, pomaže mi donat mg,ali popijem samo jednu času nataste..dr je rekla ne više jer pijem i prenatal pa kao previše mg.. Ananas nisam probala, ali kruške, suhe šljive i sve ostalo jesam.. Lanene u jogurtu mi nisu pomogle...
    Imam u sri prvi pregled kod svog gina nakon bolnice i jedva čekam!!
    Cure koje čekate bete, ja se nisam htjela držati nikakvih simptoma, tako da ne znam kaj bi vam rekla, do plusa na testu nisam u ništa vjerovala!!! Stvarno vam želim svima sreće i plusice!!!
    A snove sam isto imala svakakve, ma to je sve takvo psihičko opterećenje da sve je normalno...

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Medeja baš mi je drago za tvoju sreću!! svaka takva priča daje snagu za sve!! <3

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Toliko ste spori u postavljanju ovih postova da sam odlučila da dignem ruke od ovog foruma. 3 dana vam treba nakon registracije postaviti post !? Halo !? Nema me više ovdje !

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

@Medeja bas mi je drago zbog tvoje srece!
    Iako, ja nazalost vise nisam optimisticna.... Cure, jel znate sta je s temperaturom? Meni je do jucer stalno bila povisena, preko 37, zbog utrica, a od jucer je 36,7...normalna, bez obzira na utrice. Danas mi je 10dpt...bojim se da nista od tog jer vjerujem da bi trebala bit visa, sto zbog utrica sto zbog trudnoce...

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

U subotu i nedjelju krenula s menopurom da bi danas otišla po lijekove i sestra kaže da po novom ide intramuskularno a nitko mi nije reko za vikend ??!! Ne znam kak su si oni to zamislili? Da ću svaki dan dolazi na injekciju? Ujutro na UZV, popodne na injekciju? Kad ću raditi?
    Nešto ću zzmisliti, angažirati ću nekog.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mi nismo nažalost uspjeli u ovom postupku. Dobila sam mengu 9dp5dt, koja evo već 3 dan traje i traje i traje ... valjda će stat skoro.

medeja kako lijepa priča. Daje snage za dalje

LF2 jel imaš gdje blizu DZ ili hitnu da ti oni daju injekciju? Jel intramuskularno može i u natkoljenicu?

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mimsi, ja se na tvome mjestu ne bih zamarala temperaturom. Prosla si stimulaciju, transfer, na terapiji si i sve to utjece na tjelesnu temperaturu.

A iskreno nisam cula da Menopur ide tako, ja sam ga u tri postupka pikala u trbuh. Da ti nije mozda rekla za stopericu? Jer neke stoperice idu u guzu, a neke isto u trbuh.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sredila sam si ko će mi dat samo se nadam da će mi dat za doma.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Jel daju u Petrovoj za doma? Do sad su mi dali al je bilo supkutano. Ne znam za ove intramuskularno. Stvarno mi je bitno da daju za doma jer radim popodne a ujutro na folikulometrije.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 13.06.2016. at 17:10

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Mimsi, ja se na tvome mjestu ne bih zamarala temperaturom. Prosla si stimulaciju, transfer, na terapiji si i sve to utjece na tjelesnu temperaturu.

A iskreno nisam cula da Menopur ide tako, ja sam ga u tri postupka pikala u trbuh. Da ti nije mozda rekla za stopericu? Jer neke stoperice idu u guzu, a neke isto u trbuh.
    Iskreno, nisam ni ja čula ....zato sam se i iznervirala. Kao...po novom, ne kužim. Evo upravo bila i primil, tak ću i sutra a onda ću se probati dogovoriti.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ne treba se temperaturom zamarat nakon toliko pustih hormona koje primis u postupku..

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Imam pitanje !Kupila sam u Sloveniji Puregon 900 u ampulama
    i nema inekcije !
    dali netko zna gdje mogu u Zagrebu kupiti pen ?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Paulina žao mi je baš ne znam, probaj nazvati neke od privatnih poliklinika koje rade MPO (Beta, Škvorc) oni ih imaju za redovne pacijente, ako ništa, bolje će te znati uputiti.

@Medeja, tvoje nam je divno iskustvo odlično došlo, vidiš/znaš i sama kako nam je svima ovdje...Hvala ti na tome i sada uživaj u svojoj srećici!!
    Mi se isto svi tome nadamo

@Frixie baš mi je jako žao....... Vjerovatno si već čula, ali moglo bi biti i implanatacijsko krvarenje koje bi značilo suprotno. Sretno u svakom slučaju..

@Mimsi ti si moja preslika - rekla bih znatiželjna i nestrpljiva, naguglana svim mogućim info.
    Posljednje uređivanje od glow : 13.06.2016. at 19:54

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

...ne kužim zašto mi odsjekao dio poruke

Anyway, da dovršim..
    @Mimsi ti si moja preslika - rekla bih znatiželjna i nestrpljiva, naguglana svim mogućim info.
    Nemoj se brinuti unaprijed jer temperatura je statistički orijentir za idealne cikluse, zdravstveno stanje itd i organizam može individualno reagirati. Strpi se još malo i neka bude sretno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •