lea13 prvotno napisa
Potpisujem sve što kaže Romeo!!!!! Inesz, već sam dugo na ovoj temi, i ne samo ovoj, i pročitala sam sve sve teme od samih početaka. O tebi znam da si isto sve ovo prošla, ( ne da mi se sad gledat, što i koliko) da pratiš svaki post na ovu temu, reagiraš kad god netko od nas iznese neku tvrdnju, činjenicu itd.I hvala ti na tome.Ovdje smo da bi jedni drugima pružili potporu, a ne da govorimo što dr. trebaju raditi ili ne trebaju. Pa oni valjda znaju što smiju a što ne! Pa daj svoje iskustvo, kao što si i meni o beti, to bi mnogima pomoglo!Pojaviš se svako malo s postom o prikupljanju određenih podataka o klinikama,i ja sam ti u dobroj namjeri davala podatke o svojoj klinici i svom dr., vjerujući da je to u najboljoj namjeri. A kome sam davala podatke? Tko si ti? U čije ih ime skupljaš? Predstavi se. Jer ti sada ne proživljavaš ono što proživljavamo mi!Ispravi me ako nisam u pravu! Prije izbora sam bila žrtva lažnih informatora( upravo na rodinom forumu) i njihovih širitelja glasina da će HDZ i ostala ekipa ukinuti pravo na MPO( čak je otvorena tema na tu temu, strašno!), i tresla se brda rodio se miš! Samo ste mi nabile strah i stres! Nadam se da se nećete opet sad pred izbore služiti određenim političkim idejama i služiti određenim frakcijama(strankama i udrugama), kojima je u interesu da niti jedan postupak IVF- ne uspije, a da bude što više abortusa. Ne dižem ovo na političku razinu, ali i Vas molim da spustite ovo na OSOBNU razinu. Svi mi ovdje samo tražimo potporu u iščekivanju bete, a Vama trudnice čestitam, i želim da se preselite na na drugu temu, jer ovdje je priča o svemu samo ne o onom kako se žena osječa nakonm transfera!