Stranica 107 od 310 PrviPrvi ... 75797105106107108109117157207 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,301 do 5,350 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Cosmo90, mi smo betu vadili ovaj tjedan, 14 dnt 2 blastice... Držali smo se onoga kaj su nam na sve strane govorili... Čekajte 14 dnt... Pa smo mi i čekali iako moram priznat da je bilo jaaaaaako teško . Ali tješili smo se time da ako se naše mrvice ne prime, tu ćemo tugu preživljavati samo jednom, nakon bete, bez dodatnog uzrujavanja sa testovima... Nažalost, naša beta je bila negativna... . Ovo nam je bio prvi ivf/icsi, pa sad dolazimo k sebi, do sljedećeg puta.
    Tebi želim ooooogromnu betu!!! Drži se!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pustili su me ipak doma za vikend, a u ponedjeljak opet beta i kontrola. Drzite fige za veliki pad bete (kako ironicno!)
    Puno vibrica svima

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Biska... stvarno mi je žao. Poznat mi je osjećaj prvo čekaš da beta raste, onda molis da što prije padne. Prvo čekaš da napokon dođe menga, onda molis da ne dođe. Užas...ta neizvjesnost. Imala tri biokemijske i vanmaternicnu, mogu mislit kako ti je. Sve ovdje...
    Sretno i nisi sama.

vekyn avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure, evo i ja svicem, 10 dnt, a u Ri betu daju tek 21 dan, nikad je jos nisam dočekala, ovo je 8 ET jajnici strecaju svaki dan, oba, pa mi to daje nadu, ovaj puta i na fragminu i decortinu i utrici 3x2. Drzim vam svima fige

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ciao. Ja sam nova ovdje svima curama koje čekaju želim sreću. Meni je danas 10dpt ,tri 3dn. Jučer blagi plus ali je 5 dana samo prošlo od boostera pa to prepisujem tome,al eto nije dao vrag mira još 4 dana do bete,treba to dočekati.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas sam u totalnom bedu. Cice napola ispuhane, maternica ne boli, a sve vise vjerujem da mi je temp 37,4 od uzrica. Na rubu nervnog sloma sam, bas na dnu. Jos bar 4 dana do testa. Kao 4 stoljeca...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Mare,ništa to ne znaci.. budi pozitivna !!!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mimi kako si, dal imas kakve simptome?Mare koji ti je danas dan?
    Ja sam danas 7dnt i nista ne osjecam (ni cice ni trbuh) mirno sve. I to me brine!?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Bond prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi kako si, dal imas kakve simptome?Mare koji ti je danas dan?
    Ja sam danas 7dnt i nista ne osjecam (ni cice ni trbuh) mirno sve. I to me brine!?
    8dnt. 4stanicni 2.dan. Bas ne znam sta da mislim, kao da nikad nisam bila trudna...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam u totalnom bedu. Cice napola ispuhane, maternica ne boli, a sve vise vjerujem da mi je temp 37,4 od uzrica. Na rubu nervnog sloma sam, bas na dnu. Jos bar 4 dana do testa. Kao 4 stoljeca...
    Ne bediraj se bezveze! Ja sam dobila temperaturu, baš oko 37, 5 dana nakon transfera. MM je dobio isto pa sam mislila da smo virozu pobrali. I dugo je trajala.
    Nisam imala nikakve druge simptome.
    Sad smo ušli u termin.
    Sretno!

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hej Bond i ostala ekipa. Niti ja ne osjećam ništa, al ja niti nisam uopće imala, kak ste vi imale simptome trbuh i sise. Mjerila jedan dan temp pošto ste i vi sve, pa je bilo 37,2, pa 37 i tako. Al kao što su neke rekle može i od utrića biti. Ja sam uvjerenja da sam trudna i točka!!!
    Bila sam do četvrtaka onako nekako u strahu od kretnji,pokreta,sjedanja itd., al nakon razgovora s dečkom i friško trudnom frendicom te razmišljanja totalno sam se preokrenula u glavi i samo pozitiva i smijeh. Stres i živci samo ubijaju i blokiraju mogućnost razvijanja svih potrebnih hormona i samo smetaju bebici )))))))))))))))))))
    Eto toliko od mene za sad. Uživajte u vikendu!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

I ja sam se pokrenula ne znam koliko treba mirovati i sta to uopce znaci? Da li vi kuhate, cistite? Meni je dok rekao da se ne smijem saginjati tako da ja izvodim neke kerefeke sa spustanjem ali da se ne sagnem rekao mi je da ne smijem ni sjediti duze od 15min..

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Varnica, Mimi1010 hvala vam zene na podrsci. Bas sam u nekom depra raspolozenju, ali dale ste mi utjehu. Sad cekamda se mali probudi pa idemo vani malo, nisam izasla iz kuce evo danas 3.dan. I to me sigurno isto ubija.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Duksija ja nisam nikad imala tako rigorozne upute ali sam uvijek mirovala nt, i u neuspjesnim i uspjesnim postucima. Prije 1.trudnoce nisam radila bas nista, a sad i kuham i stavljam sude u/van masine, ali ne nosim nista teze od 2-3 kg. Primjetila sam da mi smeta savijanje kad punim/praznim masinu za sude pa to ozbjegavam.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ne znam di ste vi bile na postupku, ja sam u Vinogradskoj. A meni doktor nije ništa rekao o mirovanju, a niti mi napisao u otpusnom pismu. Sve kaj sam čula je tamo od cura i tu na forumu, budući da mi je ovo prvi put. Doktor je samo rekao na transferu da je sve ok "dolje", (još je i na UZV pokazivao jajnike nekoj novoj ginekologici valjda na specijalizaciji) rekao je da drži fige i da se vidimo na UZV Eto riječi ohrabrenja.
    E sad vjerovatno jer nisu baš česti slučajevi da se uspije iz prve, pa su žene već više puta bile u proceduri, same se raspitale o svemu......pa možda smatraju da ne trebaju te upute jer se to kao već podrazumijeva. Iskreno nemam pojma, velim nisam toliko u tome.
    A nekako si mislim da ako su upute baš o striktom mirovanju i to sjedenje ne više od 15min, nezz malo mi to čudno. Možda je zbog hiperstimulacije ili nečeg drugog?....
    Eto može neko tko je već (nažalost) iskusan reći svoje iskustvo.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, ako nemate hiperstimulaciju ili neki slican problem, nema razloga ni za mirovanjem
    laganini na dan transfera, a dalje normalno
    nemojte raditi bas neke teske fizicke poslove, dizati gajbe i to
    al ostalo normalno
    u drugoj i trecoj sam isla raditi dan nakon transfera, sve oko djece, kuhala, spremala...
    u ovoj cetvrtoj sam i intenzivno vjezbala, pocela i trcati (prije nego sam saznala), al ta se zalomila pa nije bas isto

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Meni je receno prvih dva tri dana ulagano,poslje sve normalno..naravno,ne skakat s padobranom ali normalne dnevne aktivnosti sve ko i inace

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Danas 8dnt blastica i debeli minus na testu. Dali ima netko tko je isto imao minus na taj dan a ipak je kasnije bio +?

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bond, ja sam zadnji put na 9 dnt imala jedva vidljivu drugu crticu, tako da mislim da ima nade, probaj na 10 dnt s jutarnjim i sretno.

Cure, što se tiče mirovanja, ja sam u uspješnom postupku imala transfer u 10 h, a u 12 h bila na poslu zbog neodgodivih obveza.
    I ovo što je Ginger rekla, baš ne dizati teško, i forsirati se previše.
    Sretno cure, vidim da je jesen krenula s puno plusića

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja se bavim fitnessom profesionalno i dok mi je rekao da ni slučajno ne idem raditi..i ovaj ciklus uopce nisam bila stimulirana jer je bio FET tako da se ne radi o hiperstimulaciji a rekli su mi da nema saginjanja i dugog sjedenja ali da se mogu prosetati..dakle mogu hodati i lezati al ja i kuham nes nezahtjevno, malo operem sude, drugo nis..ne saginjem se, prosecem se i gledam filmove po cijele dane (lezeci)

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ako nemate hiperstimulaciju ili neki slican problem, nema razloga ni za mirovanjem
    laganini na dan transfera, a dalje normalno
    nemojte raditi bas neke teske fizicke poslove, dizati gajbe i to
    al ostalo normalno
    u drugoj i trecoj sam isla raditi dan nakon transfera, sve oko djece, kuhala, spremala...
    u ovoj cetvrtoj sam i intenzivno vjezbala, pocela i trcati (prije nego sam saznala), al ta se zalomila pa nije bas isto
    Ajme Ginger draga moja pa cestitam od srca.
    Zaista je ovo prekrasno za procitati

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Mimi1010 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam di ste vi bile na postupku, ja sam u Vinogradskoj. A meni doktor nije ništa rekao o mirovanju, a niti mi napisao u otpusnom pismu. Sve kaj sam čula je tamo od cura i tu na forumu, budući da mi je ovo prvi put. Doktor je samo rekao na transferu da je sve ok "dolje", (još je i na UZV pokazivao jajnike nekoj novoj ginekologici valjda na specijalizaciji) rekao je da drži fige i da se vidimo na UZV Eto riječi ohrabrenja.
    E sad vjerovatno jer nisu baš česti slučajevi da se uspije iz prve, pa su žene već više puta bile u proceduri, same se raspitale o svemu......pa možda smatraju da ne trebaju te upute jer se to kao već podrazumijeva. Iskreno nemam pojma, velim nisam toliko u tome.
    A nekako si mislim da ako su upute baš o striktom mirovanju i to sjedenje ne više od 15min, nezz malo mi to čudno. Možda je zbog hiperstimulacije ili nečeg drugog?....
    Eto može neko tko je već (nažalost) iskusan reći svoje iskustvo.
    Mimi1010 meni je bas uspjelo iz prve. Istina da je malo zena da im se desi odmah prvi ivf i trudnoca al nas ima.
    Ja kad cu krenuti u svoj postupak sam bila zelena ko jabuka al sam toliko vjerovala da ce uspjeti i to se dogodilo.
    Nisam imala bas dobre nalaze i mozda bi me neki doktori u hr i odbili i prekrizili al posto sam ja zena "samica" to u hr i nisam mogla obaviti.
    Da se nadovezem na mirovanje.
    Nisu mi rekli da mirujem. Ja sam taj dan kad sam oko 12 h imala transfer odlezala. Ujutro rano u 6 h sam imala let i od tog dana sam doslovno bila na nogama stalno. Jadino nisam nis tesko nosila a drugo sve normalno kao da nisam niti imala transfer.
    Tako da nemoj misliti da nesto radis pogresno ili da ti je dr zaboravio reci da mirujes. Veliku ulogu u svemu ovome igra sreca a i dobar embrij. Ti drugo nista nemozes napraviti.
    Sretno

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

LaraLana hvala draga! kako ste vas dvije?

fuksija, s obzirom na tvoje zanimanje, onda ipak bolje da ne radis, to spada u one zesce poslove
    ali ovo za dugo sjedenje i saginjanje mislim da je cista glupost
    jedino je dobro prosetati svako nekoliko, zbog bolje cirkulacije
    ja sam, recimo, bila u uredu po 9 sati, ali sam svakih pol sata-sat prosetala do kuhinje, wc-a
    i koliko sam vidjela, sve nove preporuke idu u tom smjeru da od mirovanja nema neke koristi
    recimo, u mom slucaju, sto sam bila aktivnija, to je trudnoca bila urednija i s manje komplikacija
    prva, u kojoj sam skroz lezala, je bila bas...uf...
    al ako je nekome psihicki lakse, neka miruje, samo prosetajte svako malo, cirkulacija je bitna
    al nije potrebno bez nekih indikacija

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se bavim fitnessom profesionalno i dok mi je rekao da ni slučajno ne idem raditi..i ovaj ciklus uopce nisam bila stimulirana jer je bio FET tako da se ne radi o hiperstimulaciji a rekli su mi da nema saginjanja i dugog sjedenja ali da se mogu prosetati..dakle mogu hodati i lezati al ja i kuham nes nezahtjevno, malo operem sude, drugo nis..ne saginjem se, prosecem se i gledam filmove po cijele dane (lezeci)
    Fuksija ja se od svoje pete god.bavim sportom. Nisam profesionalka al sport obozavam. Kad cu krenuti u postupak dva mjeseca prije sam postupno pocela malo smanjivati treninge i sa svojom trenericom sam to tako dogovorila jer je znala da cu u postupak. Jedan mjesec na 4 puta tj.smanjila a drugi mjesec na 3 puta. Moj mpo dr je znao da intenzivno treniram i rekao mi je da bi bio sok za organizam da naglo prekinem kad podje stimulcija.
    Nakon transfera sam se saginjala normalno kao i do prije transfera. Vozila sam i biciklo cak.
    Ja samo iznosim ovdje sto sam ja radila i da je pravilo da pravila nema. Kad dagi Bog kaze budi, ono biva!
    Samo nemojte misliti i sebi prigovarati da ste nesto krivo napravile. Vi opet naprabite onako kako vi mislite. Ako zelite lezati i mirovati tako i uradite i sve pitajte svoje doktore. Pogotovo vi koje idete privatno...pa sve se to placa i to krvavo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LaraLana hvala draga! kako ste vas dvije?

fuksija, s obzirom na tvoje zanimanje, onda ipak bolje da ne radis, to spada u one zesce poslove
    ali ovo za dugo sjedenje i saginjanje mislim da je cista glupost
    jedino je dobro prosetati svako nekoliko, zbog bolje cirkulacije
    ja sam, recimo, bila u uredu po 9 sati, ali sam svakih pol sata-sat prosetala do kuhinje, wc-a
    i koliko sam vidjela, sve nove preporuke idu u tom smjeru da od mirovanja nema neke koristi
    recimo, u mom slucaju, sto sam bila aktivnija, to je trudnoca bila urednija i s manje komplikacija
    prva, u kojoj sam skroz lezala, je bila bas...uf...
    al ako je nekome psihicki lakse, neka miruje, samo prosetajte svako malo, cirkulacija je bitna
    al nije potrebno bez nekih indikacija
    Nas dvije smo odlicno, hvala na pitanju
    M ce u ozujku imati dvije god.pa mislim poslije toga u FET po drugu bebicu
    Ako smijem pitati kad je termin?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Danas 8dnt blastica i debeli minus na testu. Dali ima netko tko je isto imao minus na taj dan a ipak je kasnije bio +?
    Svakakvih slucajeva ima. Bilo je cak i neg.testova a beta pozitivna. Ja bi na tvom mjestu ako imas jos testica pisala i sutra i na 10 dnt a 11 dnt vadila betu kad je blastica u pitanju.
    Ja sam 10 dnt dvodnevnih embrija imala jasno vidljiv poz.test.
    12 dnt beta 139.
    Kad sam im javila mislili su da su se oba primila al ja nisam tako mislila s obzirom kako neke cure imaju visoku betu. I bila sam u pravu.
    Drzim fige

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Nas dvije smo odlicno, hvala na pitanju
    M ce u ozujku imati dvije god.pa mislim poslije toga u FET po drugu bebicu
    Ako smijem pitati kad je termin?
    predivno, uzivajte!
    i sretno s fet-om
    termin je krajem cetvrtog mjeseca

moja zadnja trudnoca je spontana pa je malo drugacije (psihicki u prvom redu)
    ali, vjezbala sam dosta intenzivno i pocela trcati bas u tom ciklusu kad nam se zalomilo
    vjezbala sam jos par puta nakon sto sam saznala, al trudnicke treninge
    onda sam bila jaaaako umorna (ipak me uscrpi ovih troje malih), al od sutra krecem opet

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

predivno, uzivajte!
    i sretno s fet-om
    termin je krajem cetvrtog mjeseca

moja zadnja trudnoca je spontana pa je malo drugacije (psihicki u prvom redu)
    ali, vjezbala sam dosta intenzivno i pocela trcati bas u tom ciklusu kad nam se zalomilo
    vjezbala sam jos par puta nakon sto sam saznala, al trudnicke treninge
    onda sam bila jaaaako umorna (ipak me uscrpi ovih troje malih), al od sutra krecem opet
    Da da skuzila sam i bas sam sretna radi tebe jer zbilja se cuda dogadju.
    Vjerujem ti jer sam ja u svojoj trudnoci jako umorna bila i pocela sam cak gubiti na kilazi.
    Hvala ti i javim se svakako kad krenem u fet

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala cure na podrsci ali ne nadam se previse..
    Mare kakvo je stanje danas kod tebe?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja samo prenosim sto su meni rekli..svatko ce za sebe uciniti kako misli da je najbolje..
    Ali prilicno sam vec depresivna..toliko pokušaja, godina iscekivanja...tesko je..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja samo prenosim sto su meni rekli..svatko ce za sebe uciniti kako misli da je najbolje..
    Ali prilicno sam vec depresivna..toliko pokušaja, godina iscekivanja...tesko je..
    Naravno, to sam ti i napisala.
    Ti si kod Podobnika, tocnije Alebica??

rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Ja sam bila kod dr.Alebića u pol.Podobnik, dva transfera, nisam dobila upute o strogom mirovanju već sve normalno, laganini i ako ću ići raditi da onda češće malo prošetam (sjedilački posao). Nakon prvog transfera sam mirovala tri dana, nakon toga sve normalno (kuhanje ručka, pranje, čišćenje, šetnje, …), na posao nisam išla, završilo biokemijskom. Nakon drugog transfera sam mirovala valjda dan-dva, dalje sve normalno, ali sam prokrvarila 10dnt, hematom i mirovala mjesec dana dok hematom nije prošao. Eto me sad u 27 tt .

Moja frendica se inače bavi trčanjem, kad je zatrudnila nastavila je trčati, nije htjela naglo prekidati, ali je imala spontani. Kad je drugi put zatrudnila ipak je odlučila ne trčati prva tri mjeseca, i od četvrtog je opet počela i rodila svoju bebicu.

Svatko treba za sebe odlučit kako mu je najbolje. Sretno svima!!!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala cure na podrsci ali ne nadam se previse..
    Mare kakvo je stanje danas kod tebe?
    Bond sad vidim za tvoj neg test. Mamicu mu njegovu, bila sam sigurna da ima nesto bad te tako žigalo u maternici...
    Kod mene je deprimirajuce. Od svih simptoma koje sam imala jos i jucer, danas vise nema nista. Strpiti cu se jos koj dan i napraviti test po uputama dr.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nebi ja bila ja da nejdem raditi testove kad mi padne na pamet... i tak danas 8.dnt tri trodnevna oko podne popisam clearblue... pojavil se lijepi plusic vidljiv iz aviona... i sad opet ona stara borba do bete i cet... zadnja dva plusa koji nisu bili tak lijepi i rađeni su kasnije završili ko mala biokemijska... nadam se da ce ovaj dogurati do kraja...

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Wow bernica, pa to je super! Stvarno se nadam da je to to! Ja sam isto 8.dnt ap nema sanse da radim test..nemam hrabrosti
    LaraLana, da, ja sam kod Alebića..vec 5.put a bez dijagnoze..uzas..
    I da, jos su mi rekli da se ni ne kupam, samo da se tusiram..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Nebi ja bila ja da nejdem raditi testove kad mi padne na pamet... i tak danas 8.dnt tri trodnevna oko podne popisam clearblue... pojavil se lijepi plusic vidljiv iz aviona... i sad opet ona stara borba do bete i cet... zadnja dva plusa koji nisu bili tak lijepi i rađeni su kasnije završili ko mala biokemijska... nadam se da ce ovaj dogurati do kraja...
    Bernica ajde konacno lijepe vijesti.
    Ja bi ti preporucila da uzmes nekakav testic sa rozim crticama.
    I taj plavi zna izblijediti pa da se ne zamaras.
    Neka si napravila test. Ja sam jos gora od tebe bila al bolje da sad to nepisem.
    Sretno do kraja

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Wow bernica, pa to je super! Stvarno se nadam da je to to! Ja sam isto 8.dnt ap nema sanse da radim test..nemam hrabrosti
    LaraLana, da, ja sam kod Alebića..vec 5.put a bez dijagnoze..uzas..
    I da, jos su mi rekli da se ni ne kupam, samo da se tusiram..
    A bas mi je zao.
    Neznam da mozda napravis histeroskopiju ili odes po drugo misljenje??
    Jer mozda drugi dr vidi nesto sto Alebic ne.
    I mozda ti taj netko drugi ponudi drugi protokol sasvim drugaciji vec si do sad imala i dodatne pretrage da napravis.
    Jer nema smisla stalno vrtit jedno te isto jer stojis u mjestu i nis ne poduzimas.
    To je u redu sto su ti rekli. Zapravo se nebi smjela pretjerao vrucom vodom ni tusirati.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Da. I ja sam razmisljala da odem po drugo misljenje ak sad ne uspije..jedino sto smo mijenjali bilo je Elonva umjesto Puregona (il cega vec, zaboravila sam)..bilo je govora i o histeroskopiji al ipak se nije odlucio za to..napravili smo i genetske pretrage prije nego smo uopce krenuli s postupcima (jer imam dijete s teskocama, iz prvog braka) i bilo je ok..sve je ok a nista nije ok...svaki put mi je 'endometrij ko iz citanke' i nista..stvarno ne razumijem..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da. I ja sam razmisljala da odem po drugo misljenje ak sad ne uspije..jedino sto smo mijenjali bilo je Elonva umjesto Puregona (il cega vec, zaboravila sam)..bilo je govora i o histeroskopiji al ipak se nije odlucio za to..napravili smo i genetske pretrage prije nego smo uopce krenuli s postupcima (jer imam dijete s teskocama, iz prvog braka) i bilo je ok..sve je ok a nista nije ok...svaki put mi je 'endometrij ko iz citanke' i nista..stvarno ne razumijem..
    Da ako i ovaj bude neuspjesan mozda nebi bilo lose da napravis histeroskopiju i scratching endometrija.
    Neke curu su tu pisale da su bas poslije toga imale uspjesan postupak. Slucajnost ili ne to necemo znati al vrijedi pokusati.
    Ja sam koristila gonal, merional (menopur kod nas) i cetrotide.
    Endometrij mi je bio 14 na dan transfera al sam ipak pila estrofem 2×2 do bete. Onda sam do otkucaja srca pila samo jednu na dan i prestala.
    Koji si danas dan od transfera??

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ako je dan transfera 0. onda je meni 8.dnt. Ja iskreno ne znam koliko mi je mm endometrij, cak mi i kaze, al ne pamtim ja..pokaze mi na uzv i stvarno izgleda divno inace na tom uzv rijetko kad kuzim kaj a svaki put pijem estrofem od punkcije pa i sad od 'zamisljenog' dana punkcije jer je nije bilo..pijem 3x1.. i uzimam utrogestan 3x1 a nakon transfera 3x2..sad mi je dao i fragmin (od 'punkcije')..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Moja bitka za ovaj put izgleda gotova.. temperatura pala unatoč utricima ,sise se ispuhale,cerkvis se spustio i tvrd.. nula bodova .... za dva dana beta. Smrc

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mozda fuksija sad fragmin napravi svoje... i ja sam ga sad dobila nakon 7 neuspješnih Icsi... danas ujutro opet plus na clearblue digital ... sad sam ispucala ove gratis clearblue testove... sutra uzimam neki rozi test... nadam se da bu i na njemu plus....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda fuksija sad fragmin napravi svoje... i ja sam ga sad dobila nakon 7 neuspješnih Icsi... danas ujutro opet plus na clearblue digital ... sad sam ispucala ove gratis clearblue testove... sutra uzimam neki rozi test... nadam se da bu i na njemu plus....
    Bravo...to je to
    Al rozi je rozi za uspomenu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ako je dan transfera 0. onda je meni 8.dnt. Ja iskreno ne znam koliko mi je mm endometrij, cak mi i kaze, al ne pamtim ja..pokaze mi na uzv i stvarno izgleda divno inace na tom uzv rijetko kad kuzim kaj a svaki put pijem estrofem od punkcije pa i sad od 'zamisljenog' dana punkcije jer je nije bilo..pijem 3x1.. i uzimam utrogestan 3x1 a nakon transfera 3x2..sad mi je dao i fragmin (od 'punkcije')..
    Tako je..dan transfera je nulti dan.
    Neznam koliko stare embrije su ti vratili al danas ti je onda 9 dnt.
    Vidi kad ces raditi test ili sto vec.
    Ja sam umjesto utrogestana crinone gel koristila i aspirin do 11 tt.
    Dobro si pokrivena terapijom. Drzim fige za plusic

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Kakvi su to rozi testici?
    Bernica, tako mi je drago zbog tebe..drago mi je zbog svih kojima uspije, to je tako lijepo za cuti..
    Vratili su mi 5dnevni embrio, uvijek mi tako vrate..i da, danas mi je 9.dnt a velim, ne namjeravam raditi test..sto ako je minus? Poludit cu do petka do bete..

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Bernica bravooo, napokon!
    Fuksija dali ti imas temp stalno 37 i dali imas kakve simptome?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kakvi su to rozi testici?
    Bernica, tako mi je drago zbog tebe..drago mi je zbog svih kojima uspije, to je tako lijepo za cuti..
    Vratili su mi 5dnevni embrio, uvijek mi tako vrate..i da, danas mi je 9.dnt a velim, ne namjeravam raditi test..sto ako je minus? Poludit cu do petka do bete..
    Plavi testovi kao cb mogu dati evaporacijsku crticu na testu i lazno pozitivan test.

Bernica je ipak radila digitalca pa da se ne uplasi bezveze

Primastick se ne preporucuje nikako. To sam i ja ovdje na forumu naucila.

Gravignost ultra daleko najpouzdaniji test.
    Znaci bilo koji test da ce crtice obojati u roza je zakon.

I svaka cast na strpljenju. Ja bi valjda popisala cijelu apoteku do sad

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Strpljenju sam se naucila u silnim postupcima do sada naravno da sam i ja non stop radila testice prije nego sam uopce usla u mpo pricu..toliko sam ih napravila i toliko sam puta vidjela taj minus da mi se stvarno vise ne da...jos 4 dana..odbrojavam
    Bond, uopce ne mjerim temp..cure kazu da moze biti i od utrica pa mi se ni ne da..a simptomi, vec sam ih imala sve od 1.postupka do sad..tako da mi je to skroz nepouzdano..ali mogu reci da su mi sise bolne, kad mi mali zeli nasloniti glavu stvarno me bole..i par dana sam osjecala 'tam nes dolje'..maternicu il jajnike..iako kazu da se jajnici ne osjete u trudnoci..ne znam sto je ali bio je osjecaj kao ovulacija ili menstruacija..sad to vise ne osjetim bas..

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bernica super za plus!!! Sretno dalje, nek bude super beba(bebe )

Kod mene i jutros ništa na testo. Kako bi vi rekle, rozi test. Danas sam 25dc, 10dnt jednog dvodnevnog 4staničnog.
    Mislim da sam se definitivno pomirila s time da nismo uspjeli i koliko god sam cijeli postupak govorila da je ovo zadnji put, mislim da tek sad iskreno krećem u borbu jer sam se pošteno naljutila na svemir Uglavnom, čekam srijedu da pišnem test po uputi dr i idemo dalje. Jedino me nervira što se ne vadi beta pa ću nekako biti u nedoumici jer jedino beta je siguran pokazatelj

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Bernica super za plus!!! Sretno dalje, nek bude super beba(bebe )

Kod mene i jutros ništa na testo. Kako bi vi rekle, rozi test. Danas sam 25dc, 10dnt jednog dvodnevnog 4staničnog.
    Mislim da sam se definitivno pomirila s time da nismo uspjeli i koliko god sam cijeli postupak govorila da je ovo zadnji put, mislim da tek sad iskreno krećem u borbu jer sam se pošteno naljutila na svemir Uglavnom, čekam srijedu da pišnem test po uputi dr i idemo dalje. Jedino me nervira što se ne vadi beta pa ću nekako biti u nedoumici jer jedino beta je siguran pokazatelj
    Mare ma to se zove stav pobjednika.
    Tako i treba. I ja sam i te kako ljuta na svemir i ne odustajem.
    Na proljece u nove pobjede
    Nis ponovi test tako kako si mislila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •