Mare157 ja sam u trudnoci imala isto smedi iscjedak to ti je normalno ima puno cura koje su smedarile,malo uspori i bit ce to ok! I Sad mi je dr rekao bude li smedeg da ne brinem glavno da nema krvi.
Mare157 ja sam u trudnoci imala isto smedi iscjedak to ti je normalno ima puno cura koje su smedarile,malo uspori i bit ce to ok! I Sad mi je dr rekao bude li smedeg da ne brinem glavno da nema krvi.
Ja sam u prvoj trudnoći imala smeđi iscjedak i sad ga imam opet, javio se 6dnt5d, pa dva dana trajao pa opet počeo sa 4+2 i trajao sve do 6tt. Sve je ok, dva srčeka kuckaju
Cure čestitam na betama, nek se uredno poduplaju
Bond, žao mi jeSretno na FETu.
Željkice i daljem držim fige da bude hrabro srce na UZV
Gabi čestitam na dva srca.
Sretno nam svima dalje.
Cure hvala vam svima, divne ste i prava ste utjeha! Nekako sam se smirila, imam osjecaj da ce biti sve ok i vjerujem u to. sjecam se i ja puno primjera iz 2011. kad sam bila trudna i smeđarenja i svakakvih niskih beta koje su zavrsile super bebicama.
Aaaaaa gabi, divnoooo!
Čestitam cure. Nek sad sve lijepo školski.
Bond, meni je doktor nakon prvog IVF i FET-a reko da mi ne trebaju dodatne pretrage al meni vrag nije dal mira i zamolila svoju doktoricu za uputnice i napravila trombofilije (dobivala NMH) i kariogram. Nakon toga bila biokemijska al je cijeli ciklus nekako bio loš, tanak endometrij, a los embrij za smrznut. Na kraju biokemijska.
Sad prije trećeg IVF sam MPO zicala za histeroskopiju (tri biokemijske i vanmaternicna). Rekla da po njoj sve dobro izgleda iz vana i da kao ne treba al bude napravila jer sam rekla da nemam snage isprobavati. Da nemam problem, ne bi bila ovdje. Tak mogu i doma isprobavati.
Jutro ili dan kako kome.Evo ja upravo izvadila krv,cekam betu bit ce za oko sat vremena.Al ne nadam se nista buduci da mi je ujutro izaslo nesto sluzavo smede-crno i to dosta velik komad.
Mimi sretnoooooo!!! Nema veze kaj izlaze smedji komadići... to nemora nist značiti... javi nam lijepu brojcicu... di to tak brzo naprave nalaz?!? Hehe idem ja tam sutra. U Vz hitno znaci tek iza 12.
Evo mene.Nalaz 1.0
Kaka Bond kaze,vise srece drugi put.
U OB Zabok.
LF2,ma nemam rijeci..meni uvijek kazu sve je odlicno(endometrij,blastice,sve unutra) a nista. Ubiti imala sam 2biokem ali to mi je znak da barem se nesto primilo. Imam jos 2smrzlica(blastice) ali neidem po njih dok me ne posalje na komplet obradu jer osim najobicnijih pretraga me nisu na nista drugo poslali.
Mimi, zao mi je,a stvarno sam mislila kak ce tebi iz prve uspjeti. Eh..drz se, idemo dalje..
Mimi zao mi je ;( nek vam svima vec u slijedecem postupku uspije!
Mene migrena ubija od jucer popodne a strah me išta popiti pa se patim...
Mare157, kod mene isto bili migrene na pocetku i sada znaju povremeno. Dr.rekao da lupocet 500 za bolovi ako ne pomogne onda 1000i tako sam radila. I hvala bogu pomoglo je....
Mare slobodno popiješ neki paracetamol tipa lekadol , lupocet.... nije nesto jak ali mozda ipak opusti ... i pij magnezij... farmaceut sam pa ak ti kak mogu pomoći... pitaj
Znala sam i sumeci paracetamol uzeti isto pomagao....
mare... malo ohrabrenja...moja je beta 9 dan nakon transfera trodnevnog iznosila 89 i sve je završilo više nego savršeno...sretno
Valerija pa to je slicno kao kod mene. Nadam se da ce biti sve ok
Znaci da popijem paracetamol bez straha. Inace pijem neofen forte ali sad bas i ne bi, a bas me ubija migrena. Na rubu povracanja sam kako me boli.
Bernice savjetuj me onda molim te koje vitamine da si uzmem sad, neki kazu da je elevit najbolji, citala sam da je almagea prenatal super, a natural w. dosta kritiziraju. Do sad sam pila almageu i trebam kupiti novu dozu i pijem folnu od solgara.
Ja preferiram almagea prenatal. Ima najbolji sastav sa omegom , željezom i jodom. Skuplja je od drugih ali po sastavu je najbolja. Nw bas i nisam neki ljubitelj... to je nita klasa... elevit je ok ali nema omege... ja bi ostala na almagea vit
Bernica hvala ti, moram u apoteku jer imam samo neofen doma. Odmah cu kupiti i almageu. Nema smisla da se ovako patim.
Dobra vijest, smeđarenje skroz prestalo![]()
Mimi zao mi je..
Mene isto migrena ubijala cijeli dan..stavljala sam si mokar rucnik oko vrata i na celo..malo je pomoglo..inace imam uzasne migrene i ne znam zasto..bila i na magnetu i op sinusa itd..
Bond, meni isto uvijek sve super a nikad nis..koje bi dodatne pretrage uopce mogla traziti? Ni sama ne znam..
Kod mene ispada da brzo ostanem al ne mogu zadržati...prvi IVF dobili 4 js i od toga 3 blastociste. Radila kariogram i faktore trombofilije. Ispostavilo se da moram na heparin sljedeći put.
Sad mi jedino ta histeroskopija preostaje i onda više nisam pametna.
Sad se trpam vitaminima.
Ma trazit cu sve zivo kaj ima jer vise neidem dok se nesto ne istrazi. Nemogu se vise mucit a rezultata nema. Od trombofilije,histero,kariograma itd.. u cetvrtak idem na dogovor kod dr pa cu vidjet kaj ce rec.
Ja imam migrene i bas me ubijala sad u ovom postupku,uzas..pila sam kak je rekla bernica i jos normabel od 2×2mg i bilo mi malo bolje.
Bond svakako napisi ba kaj te je bude uputio od pretraga.Ja idem po smrzlice vec sljedeci ciklus.
Sa 110 na 230 betahcg.... danas 13ti dan od transfera trodnevnih .... Uf dobro je, idemo dalje
Bernica,čestitam!!![]()
Evo me! Moja beta danas je 301,3!!! Trudna saaaaam!!
Bernica sta ima kod tebe?
Bravo mare157!!![]()
Yeeeee! Cestitam cure!
I ja vam se pridruzujem! Trudna sam! Aaaaaaaa!
13 dnt beta 538,69![]()
aaaa, zakon, mare, fuksija, bernica cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cestitam cure!!!
Ja sam danas 5dnt 3 dneve 5 stanicne moje jedine js iz ovog prvog ivf-a.
Za sad nemam nikakvih nuspojava, pa se malo brinem. Znam da nisu sanse pre velike, ali moram se nadat
Test trebam raditi za 6 dana, tko ce to docekat...
Bernice cestitam!!!! Kaj si koristila od lijekova u ovom postupku i od kucnih preparata.Jel to mozda pomoglo?
Cure čestitke!!! Jeeeej
Mimi, jako mi je žao
Bernica, mare, fuksijabravo cure, čestitam.
Sretno vam dalje.
Bernica i fuksija cestitam cure!! Nek nam budu uredne trudnoce!
Mimi ... mislim da je heparin presudil ovaj put... ostalo je sve bilo isto ko i prije. Malo sam si prehranu prilagodila... jedem malo uh... slatko opce ne... ali mislim da je heparin taj koji je nekaj pokrenul . Čestitam svim novopečenim trudnicama i želim nam svima lijepu i školsku trudnoću a curkama kojima nije uspjelo... glavu gore... bude sigurno ... samo treba biti uporan i dosadan ... eto meni je trebalo "samo" 7 puta da dobijemo konačno neku lijepu betu.
Da, ja sam isto sad dobila fragmin..inace je sve ostalo bilo isto..
Ali zadnji put kad nam je uspjelo je bio FET kao i sad, a sad se bojim hoce li potrajati jer je taj put isto bila velika beta a onda najednom spontani..mozda fragmin sad pomogne..
Drage moje "suborke", čitam vas redovito i jako se veselim zbog svih vas kojima je ovaj put uspjelo!!![]()
Želim vam sretne i školske trudnoće! Plodna li je ova jesen!![]()
Tužnicama šaljem veeliki zagrljaj...nema se tu što puno reći...isplačite se i idemo dalje, u nove pobjede!
Nadam se da i ja za koji dan selim s odbrojavanja na ovu temu!![]()