Gabi25, cestitam!
Fuksija? Beta? Jel sve ok?
Gabi25, cestitam!
Fuksija? Beta? Jel sve ok?
Moja beta na 18.dnt je bila 2174,57
A sad mi je dok javio da dodem sutra na uzv a ne u srijedu jer po njemu beta ne raste bas dobro i boji se da je vanmaternicna..ja sam u soku i u panici!!
Gledam po tabelama, moje brojke su skroz ok..ne razumijem..molim vas pomozite..
Pa ne znam...meni se to isto cini ok..jel te boli sta?
Ne boli me nista...ne znam, mozda samo zeli biti siguran
Fuksija i meni se čini da je beta normalno uduplana. Sretno sutra na pregledu.
Željkice, mislim na tebe od srca ti želim hrabro srce na UZV sutra
Tužnicama šaljem zagrljaj, samo hrabro naprijed.
Fuksija, Zeljkice, sretno sutra!![]()
Kao sta sam i očekivala otkucaja nema u ponedjeljak kiretaza.Ja se nje tako bojim a kaze dr da nema potrebe da idem u opcu anesteziju,cure koje ste to prosle koliko je to gore od punkcije?
Željkice baš sam se nadala da će izaći na dobro, jako mi je žao![]()
Zeljkice bas mi je zao
Fuksija kako je prošao pregled? Pretpostavljam da ti se gin brine zbog one prve bete koja je poduplala u 3 dana, a ne u 2 ali i to može biti dobro, javi kako je prošao pregled!
Zeljkice, jako mi je zaoSama kiretaza ti nije ništa strasno, stvarno..uspavaju te i sve je bezbolno, probudis se i sve je gotovo..ne moras se sad jos i oko toga brinuti..nakon kiretaze mi je dok jos napravio uzv preko trbuha, dobila sam tablete za stezanje maternice (ergometrin), i dodes za koji tjedan na kontrolu..
Željkice, jako, jako mi je žao...![]()
Ja sam bila na uzv..dok je nakon 5 sek gledanja u ekran rekao: unutra je! I dao mi high 5!
On vec pet dana sumnja na vanmaternicnu..
Sljedeci pregled mi je za tjedan dana, da vidimo da li srce kuca..jooooj stalno nesto treba iscekivati...uzas..
Po njemu beta ne raste najbolje ali pustit ce da vidi kako se razvija..
Oodlicno, fuksija!Bit ce to sve dobro!!! Sad malo cekaj, nisi dugo
![]()
Sad sam na wc papiru našla smeđkasti trag..onak trakica..rastezljiva...o neeeee..sto to sad znaci?
željkice jako mi je žaoJa ne bih prolazila kiretažu bez anestezije nikako.
A nije im opcija da ti ukinu terapiju i vide jel ćeš sama prokrvariti?
željkice jako mi je žao, u mislima si mi čitav dan i baš sam se nadala da ćeš javiti da se vidi jako srcedrzi nam se
![]()
fuksija čestitam![]()
Hvala vam cure divne ste!Morat cu sutra na kiretazu pojavila mi se krv,koliko traje postupak?
Sanjka, sad sam 5+1
Javila sam doktoru za smeckasti iscjedak, rekao mi je da to nije nista presudno i da se vidimo po dogovoru..
Uzasno mi je sad zbog toga..
To ti je sve vrlo brzo, Željkice, ne znam za vakuumsku, ali ako ti je dr. P. rekao da je lokalna dovoljna vjeruj mu.
Uvijek više boli duša nego tijelo. I duže.
No proći će i to.
Kiretaza obavljena i moram priznat da nije bilo nista strasno vise me sad boli,dobila sam antibiotik i ergometrin.
Zeljkice, prosla sam to, znam kako ti je <3 odmaraj..
Željkice,hrabro naprid!!![]()
Hvala cure, ja sam ok prije 2 tjedna sam bila puno gore kad mi je dr rekao da nema otkucaja tako da sam se tad isplakala,za 10-tak dana idem na kontrolu pa cemo vidit sta dr kaze i kad mogu po smrzlice.Ne krvarim nista ,ocekivala sam da ce me bolit od Ergometrina al ne boli??Sretno vam u postupcima i javljate velike bete!!!
Zeljkice,ni ja nisam imala bolove od ergometrina. Neka ti tako i ostane. A onda ponovno u nove pobjedr
Bond, jesi bila na razgovoru i dogovoru?Na kaj te je sve doktor uputio od pretraga prije sljedeceg postupka?
Jooooj koja tuga ;( Željkice žao mi je jako, uzas da se tako odvilo. Koma...
Fuksija kad imas uzv za srcanu akciju? Ja i ti smo skoro isto trudne. Meni je danas 5+3. U cetvrtak bi trebala na uzv u zg za srcanu akciju i sve se pitam da li da uopce idem, ima li potrebe da se vozim 600 km ujkpno za nesto sto mogu odraditi i doma kod moje gin. Ne zelim riskirati, a mislim da je to ultra rano za uzv![]()
mare, ja sam na 5+1 imala naznake srčane akcije (rekao doktor da vidi titraje i početak svega), a na 6+1 je već srce kucalo na veliko.
Ali nazovi ih i pitaj jel to možeš kod svojeg gin obaviti
Vrci na 5+1? Pa u to doba se vidi gestacijska i eventualno zumanjcana, nisam jos čula da su se nekome sa 5+1 vidjeli titraji
A da, imaš pravo. Baš sam išla gledati papire sad jer mi bilo čudno kad tak kažeđ. Sa 5+1 su bile gv i žv, a sa 6+1 otkucaji već. Isprike na zabuni, davno je bilo![]()
Ja sam na 5+3 imala jasne, lijepe otkucaje, a T prije toga tek na 6+3 i onda, 2 dana nakon, krah...
Dan, dva u ranoj T rade veliku razliku ali, kao što moj dr kaže, beta oko 2oo 14 dpo je ok prediktor, a dalje........ samo nebo zna...
(summa summmarum 2+2 nije = 4 u medicini!)
![]()
E tak već da
Uglavnom, kažu da bi otkucaje trebalo tražiti sa 6tt ali to može biti i 5+6 i 6+2, nije kod svakog isto. Puno ovisi i o ultrazvuku.
Ali ja ne bi zbog toga vozila 600 km, radije bi otišla svojoj ginekologici. Jer sto ako se sa ravno 6tt neće cuti otkucaji- ići ćeš za dva dana opet?
Gabi upravo to! S malim se na 5+5 nije culo pa me narucila na 6+5 i tad se lijepo vidjela src.akcija. Uopce mi je rizik ici 600km da obavim nesto sto mogu i doma. Umjesto 3.11.cu ici 8.11. jer mi je gin na go i gotovo. Dalek je to put za pregled koji mogu obaviti i doma. To sto oni prakticiraju uzv tocno 4 tjedna od oplodnje je druga stvar. Ne znam, odluciti cu u srijedu, ali zanimalo me vase misljenje da li bi vi putovale toliko za uzv.
Danas 7dnt, prvi IVF, vracene 2blastociste..terapija Folacin Utrogestani, Andol i Decortin(1/2)
Kada najranije bi mogla raditi test?
Cure, pocela sam krvariti..a sad sam na 5+4..bojim se..ne boli me nista, onako je kao pocetak menstruacije, svjeza krv..molim vas utjesite me, koja je imala tako i odrzala trudnocu?
Ja
Prve dvije trudnoce, bili su hematomi
Jesi javila dr?
Miruj i uzimaj utrice oralno