Nadam se i ja da je rano...mada me brine sto su mi grudi skoz mekane i ispuhane...a bile su tvrde i bolne...mada pretpostavljam da to moze biti i od stoperice. Cure koji ste coq10 uzimale i u kojoj dozi? Izgleda da i ja imam j c losije kvalitete kad nikako da dodjemo do blastica...i uvijek ta fragmentacija...Sad sam mislila ako ne uspije da ukljucim svasta nesto od vitamincica...do sada sam jedino redovno pila folacin, aspirin i komplex b vitamina (sve ovo zbog trombofilije) ...i u zadnje vrijeme d vitamin u kapima.

mimsi prvotno napisa
 mimsi prvotno napisa

sto planiras dalje?
 sto planiras dalje?

wow kako sam ovo napisala....a vidjecemo kako cu jos ovoliko dana....jer tek je 7dnt iza mene....
 wow kako sam ovo napisala....a vidjecemo kako cu jos ovoliko dana....jer tek je 7dnt iza mene....

mi smo hladno i statistički promišljali ovaj postupak, već smo imali plan za drugi, nije nam uopće zapravo bilo ni na kraj pameti da nešto bude. pogotovo s time kako je krenulo i da su nam jadni embriji dva puta smrzavani i odmrzavani. i eto. znam da čekam drugu betu, ali ja sam odlučila da sam trudna i da će sve biti ok i da se neću stresirati što i kako
 mi smo hladno i statistički promišljali ovaj postupak, već smo imali plan za drugi, nije nam uopće zapravo bilo ni na kraj pameti da nešto bude. pogotovo s time kako je krenulo i da su nam jadni embriji dva puta smrzavani i odmrzavani. i eto. znam da čekam drugu betu, ali ja sam odlučila da sam trudna i da će sve biti ok i da se neću stresirati što i kako