Ima li tko da ceka betu iduci tjedan? :D
Ima li tko da ceka betu iduci tjedan? :D
Ja vadim tek 3.4 jer mi 31.3 bude tek 11dt pa neznam dali da vadim 31.3 il 3.4
[QUOTE=pixxie;2970406]ja idem opet sutra, pa možda opet idući tjedan[/QUOT
Sretno Pixxie pa nam javi :D
Sretno cure!
Jolice ja sam vadila svoju prvu betu na 11dnt.
Betocekalice sretno! Vidim ima puno lijepih vijesti i nekih duplica. Saljem vibre za sva srceka koja trebaju prokucati.
Cure jel moguce da se kod seststanicnog embrija vec dogada implantacija? Ili sam jednostavno vec luda od svega![]()
Jolica30 moguce je. Moja curka je bila 4stanicni i beta 7dnt 17,13,znaci moglo bi ti to vec poceti.
Joj daj Boze...uopce se ne usudim ni nadati. Danas mi je 4dt ako ne racunam sami dan transfera. I osjetim nekakva probadanja...
Jolice, vidim da si 20.3.javila transfer. To ti je bio 1.dan jel, znači danas je 5.ti.
Pa mogla bi krenuti implantacija, iako kažu da ide oko 7.og dana.
Znam da je iščekivanje koma, neopisivo, al ne zamaraj se s koliko stanica ti je vraćen zametak, nego si mantraj na pozitivno i optimistično. Sretno![]()
Jolice mi smo razlika 3 dana...ja sam isto racunala da mi je prvi dan -dan nakon transfera...oko 4 dana sam imala jaka probadanja kao predmenstrualna...ovih imam manja..mislila sam u srijedu vaditi betu to bi bio 12 ili 13 dan...nemam temp.pa me uhvatilo danas neko razmisljanje da se nije primilo..ovo cekanje je za poludit..
Hvala curke, ja se zaista nadam da ce mi Bog ovaj put dati ono sto najvise zelim u zivotu.
Pixxie zao mi je![]()
Pixxie zao mi je...bit ce drugi put uspjeh...da, mislim da bi trebala s utrogest.prestati....Jolica i ja se nadam da ce nam Bog dati sto zelimo pogotovo nakon svega sto prolazimo...
Pixxy baš mi je žao...
Drži se i hrabro dalje, bude.
Čekalice, sretno vam![]()
Posljednje uređivanje od glow : 25.03.2017. at 21:16
hvala curke![]()
Molim vas inf. dal se transfer 3 dana starog embrija računa kao nulti ili?!?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure mene zanima dali je rano vaditi betu 11dt kad je vracen sest stanicni embrij? U otpusnom mi pise izmedu 12-14 dana al nekak si mislim da idem u petak pa ak je beta nula da idem radit sa 1.4? Hoce li bit prerano?
U mojoj klinici se najranije vadi 14 dpo, tj. 14.dan nakon punkcije. Ako ti je vraćen 3.dan, to ti je taman
Vrci je vracen je 3.dan. Ako se implanirao moralo bi bar nesto pokazat zar ne?
Da. Ja sam s trodnevnim isto vadila betu 11dnt i bila je preko 50
Ja sam vadila betu, 3. dan vraćeni 8st zametak, na 10dnt ili (11dnt ako se prvi računa kao nulti!) i pokazalo je mi 87.3
U klinici isto tražili 12-14dnt da vadim
Sretno!
Posljednje uređivanje od glow : 27.03.2017. at 14:53
meni su jednom prilikom u VG rekli da normalno mogu vaditi 11 dnt 3dnevnog, jer je 12 dnt bila subota.
A petodnevnog? Blastica je u pitanju.
Kao da mi citate misli sa ovim pitanjima
Sretno svima
Danas sam još primila injekciju decapeptyl-a
2 h nakon injekcije sam imala grčeve i žarenje...dolje malo niže od pupka
E sad neznam dal je to nuspojava decapeptyl-a ili ….?
(Transfer je bio u četvrtak )
Mene isto 12-ti dan kvaci vikend pa neznam hocu li u petak ili ponedjeljak.
Ako se nesto primilo, 11dnt trodnevnog bi morala biti pozitivna beta
Za petodnevni dva dana ranije
Mene jos zanima dali neki lagani pritisak u maternici moze biti znak da se mrva implantirala ili moze biti pritisak od punkcije/stimulacije i svih lijekova koje trosim nakon transfera?
Moze biti i jedno i drugo
Simptome trudnoce i pms je jako tesko razlikovati
Zapravo, nikad nisam skuzila razliku
dobra vecer svima! citam vec satima ovaj podforum i uhvatila me zelja da vam se javim i prije svega zazelim svima puno srece! Citam puno pozitive i to bas veseli. Ova borba je uzasno teska, ali je svaki uspijeh puno sladji
Ja sam danas 3 dt, transfer 3 dan. Bilo je 9 js, 5 se oplodilo, 2 vratili, 3 u slamci. Betu mislim raditi 13 dt, 06.04.
S obzirom da imamo 3 neuspjesna postupka i godine lagano sustizudoktor ovaj put raspalio svim sredstvima. Prvo sam u prethodnom ciklusu imala nekakav scratching rodnice (nije dokazana metoda, ne moze odmoci, a navodno neka istrazivanja imaju pozitivne rezultate). Nakon transfera sam dobila Fragmin, iako iza sebe imam uspjesnu trudnocu bez slicnih ljekova...opet citam moze pomoc kod cirkulacije. Tako da se bockam i dalje, pokusavam odmarati, ali uz konstantno ludilo na poslu i neumornog petogodisnjaka
![]()
Ja sam vecinu svojih simptoma proslog uspjesnog postupka zaboravila, a kako od danas imam lagane pms grceve morala sam doc procitat sta ima kod vasstaracka demencija
![]()
[QUOTE=inika1;2970853]Danas sam još primila injekciju decapeptyl-a
2 h nakon injekcije sam imala grčeve i žarenje...dolje malo niže od pupka
E sad neznam dal je to nuspojava decapeptyl-a ili ….?
(Transfer je bio u četvrtak )
Jel tko imao nuspojave na decapeptyl primljen 4 dan od transfera ?
Inika1 ja sam decapeptyl primala jedino kao supresiju, nikad nakon transfera, ali bi znao biti neugodan ako ga primjenim direktno iz frizidera. Zato ga uvijek zagrijem malo u rukama prije davanja inekcije. Inace nikakvih nuspojava...Jesi li ga sama sebi davala? Da ti nije proslo malo zraka?
Ma ne muž mi je med. teh i on mi je dao. Prošli cetvrtak je bio transfer, a jučer sam 2-h nakon injekcije decapeptyl-a bila bas napuhnuta dosta i imala grčeve i žarenje u maternici nekih 2-3 sata. Mislim nije konstantno bilo iste jačine . A čini mi je da je to prerano za implementaciju .
Evo zasto nikad ne ctiam nuspojave
Decapeptyl
Najčešće nuspojave su glavobolja (27%), vaginalno krvarenje/mrljasto krvarenje (24%), bol u trbuhu (15%), upala na mjestu injekcije (12%) i mučnina (10%).
Mogu se javiti umjerene do jake navale vrućine i hiperhidroza no obično terapiju nije potrebno prekidati.
Neke nuspojave su tijekom terapije triptorelinom pokazale opći uzorak hipo-estrogenih smetnji povezanih s blokadom hipofiza-ovarij osovine, kao što su poremećaji sna, glavobolja, promjena raspoloženja,vulvovaginalna suhoća, dispareunija i sniženi libido.Tijekom terapije s Decapeptylom 0,1 mg/1 ml može se javiti bol u dojkama, spazam mišića, artralgija, povećanje težine, mučnina, bol u abdomenu, nelagoda u abdomenu, astenija i epizode zamućenog vida i poremećajavida.
Sve je tu https://mediately.co/hr/drugs/IdAmk6...ki#undesirable
@Snelly, još 2 dana do UZV!!
Jesi li i ti osijedila?...![]()
Dani, mi idu i brzo i sporo, al dobro je, pozitivica... <3
Posljednje uređivanje od glow : 28.03.2017. at 10:32
Meni je danas 8dt, jutros radila test i nista. Cekam jos u ponedjeljak betu ali ocito ni ovaj put nista![]()
da, nije li to malo prerano za kućni test?
Probaj se ne opterečivati s time, čekaj betu pa ćeš znati 100%
Evo da se i ja prikljucim... Prvi put pisem, a profil vec neko vrijeme imam... Dosada borba sa tri IUI, dva ICSI-ja, jednim FET-om i evo 25.03. transfer prekrasne blastice - FET.uvijek smo dobivali blastice i transferi uvijek 5.dnp.
Doktor je napisao da krv vadim 07.04., ja vec planirala raditi test u ponedjeljak, to je 9. dnt. Dosad sam radila testove uvijek 9.-10. dnt betu vadila na dogovoreni datum... Nazalost, bas svaki put je beta bila 0
Sad opet ovo tesko cekanje...
Ma je da vjerojatno cure. Ma sinoc smo se mm i ja posvadali, jbg oboje smo pod pritiskom zbog toga svega i rekoh idem napravit test mozda se pojavi neka sjenica da me bar malo utjesi kad ono nist![]()
Ipak bi i ja, ko sta su cure rekle, bila sigurna tek s vadjenjem krvi. Znam kako to ide
Jolica to ti je prerano za test...i nemojte svadjati, vazno je da budes sto opustenija...
Da, slažem se... ja se cijelo popodne borim s emocijama, al pokušavam se nekako uvjeriti da je 7. put sretni
Jolica, samo polako, izvadi betu za par dana, teško je za čekati, al druge nema... stvarno se nadam da je prerano za test![]()
Mene je strah da ne ubrzam sa testom i razocaram se. Cak sam mislila cekati slijedeci vikend pa da tugujem daleko od posla.
Transfer mi je bio prije 2 dana. Grudi su mi pocele rasti, a cijelo vrijeme imam neke leptirice u stomaku. To sa leptiricima sam imala vec jednom i bio je minus velik kao kuca.
Wannabemama pratit cu tvoje korake jer dan ispred mene![]()
Posljednje uređivanje od maritas : 28.03.2017. at 22:39