Stranica 169 od 310 PrviPrvi ... 69119159167168169170171179219269 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,401 do 8,450 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

November, da nije iscjedak od utrogestana?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Od utrića mi je baš onako bijelo i mrvičasto, al ovo je doslovno voda. Ne znam. Blagi grčići i dalje prisutni tu i tamo. Malo sam se smirila u glavi

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Meni se pojavilo nešto smeđkasto za sad danas 11dnt.jedne blast. Mislim da opet nista

Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Marijaxy prvotno napisa Vidi poruku
    Yarmmai, ne treba ti bi grozno. To tako valjda mora biti. Na taj nacin se valjda stitimo od stalnih razocanjenja. Ali evo, meni ta ravnodusnost nije škodila. Danas mi je 6tt.
    Marijaxy ti si već odradila prvi utz?
    Ja sam 5+2 po punkciji i sutra idem kod dr. Dva dana brljavim smeckasto kada se više krećem i jedva čekam sutra da vidimo kako stvari stoje

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sretno Pak. Ja racunam od zadnje menstruacije, a punkciju sam imala 14. Dc tako da mislim da je to to. 02.05. Je bila punkcija.To smedjarenje ti je sigurno hematom, pa bolje miruj. Mene je dr isplašio. Rekao mi da je smedje ok, ali svjeza krv ne.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pak samo miruj...ja sam imala prvi put to smećkarenje na 5+6 pa opet na 8+4...prvi put bilo od pucanja kapilarica i bila sam dva tri dana malo više aktivna,drugi put od malog hematomčića... I sve je bilo u redu!!
    Jedna od cura sto sam spominjala tamo na topiću od Rijeke je isto imala tako na neki 7tj... došla joj je rodbina,dva dana je bila na nogama i treći dan smećkarenje!
    Isto kao i meni dva tri dana...mirovala i sad je sve ok!
    Samo nemoj paničariti...nego miruj!
    Dok je smeđe nema panike!!! I dok nije popraćeno neizdržljivim bolovima.

Ja sam ušla u 20tj...jučer imala pregled....saznala da nosim dečkića...a kao da je jučer bio siječanj i transfer....
    Želim Vam svima ubrzo taj osjećaj...neopisiv je...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja mirujem čim vidim smeđe. Ne hvata me panika jer cice bole, ne spavam previše, rigam na mliječne proizvode. Dok su ostali simptomi tako izraženi svjesna sam da je to normalno ali me nervira. Ja bi malo uživala
    Nadam se da ćemo sutra otkriti dali se primio jedan ili dva malca.
    Posljednje uređivanje od pak : 31.05.2017. at 17:38

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mtv, jesu li pocele mucnine? Meni nista!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mtv, jesu li pocele mucnine? Meni nista!
    Nemam ni ja jos uvijek nikakve mučnine! A ni nekih simptoma osim sto me malo cice bole i to je to! Kad ides na drugi pregled? Vidim da je hematom u pitanju,ali uz malo mirovanja nestat ce i on.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Mene su jučer popodne pokosili nesnosni grčevci, odnosno jako bolno probadanje u maternici, trajalo je par min al nisam se mogla pomaknuti. Užasno sam se uplašila, i onda jednostavno prestalo kao rukom odnešeno. Jajnik me također žigao jučer gotovo cijeli dan.

Jutros opet probadanje ali ne tako snažno, no dovoljno snažno da me probudi.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Oooo November, to zvuci super! Znam da je malo kontraintuitivno, ali takvi bolovi ukazuju na dobro - implantaciju. Drzim fige

Yarmmai - bas sam se neki dan pitala gdje si. U kojoj si fazi, kako si?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

I ja sam naravno odmah pomislila da je impl, čak sam uživala iako me bolilo ko sam vrag, no ne znam baš da li je pošto je transfer bio u pon (i tranfer je 3.dan dakle nisu blastice), pa je svakako malo rano za impl...Ali dobro.

Dani idu to je super :D

Školski bi impl trebala biti tek u subotu.

Mene zanima da li se UVIJEK osjeti bol prilikom impl ili može proći i bez toga? Da se pak ne ubijem čekajući bol u subotu :D

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nije rano. Moze te boljeti jos, ali ne mora. Neke boli, neke ne, mene je satrlo bilo 2 dana nakon transfera.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Imala si transfer 3. ili 5. dan?

Joj, da je bar to. Ako je impl ma nek me boli svaki dan koliko god hoće :D

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Blastice. Ali velim... Sve je to ok, svaki je slucaj individualan

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mene u ovom uspjesnom postupku nije bolilio uopce, nit sam imama grceve. Samo sam osjecala jajnike i blagi pritisak dolje ali jako blagi. No citala sam svasta kod drugih, tako da je sve to individualno.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo mi obavili 1 utz. Imamo 2 GV. Rano je za srceka, kontrola za 2 tjedna ☺

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jupiiii!!!!
    Posljednje uređivanje od Optimist : 01.06.2017. at 22:07

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pak pa to je party kod tebe bravo draga! Cuvajte se

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

He he baš party .
    Cure držim vam fige da se uskoro druzimo na veselijim temama.
    Posljednje uređivanje od pak : 01.06.2017. at 22:27

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pak čestitam ti, baš divno! Još kad ti vidim potpis...Uživaj sa svojim bebicama!

Kod mene se sve polako smirilo, jajnici više ne pikaju baš, tu i tamo maaalo, nemam grčeve. Boli me jedino cerviks i osjetim kako je naotečen dok stavljam utriće.
    Danas si kupujem donat mg jer me probava malo zeza.
    Lice mi je da kucnem ok, nisam buknula kao što inače buknem nakon O.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pak, cestitke od srca
    dobro nam dosla medju trudnice i to trudnice duplica

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

November, ako te zeza probava, probaj uzimati mljevene sjemenke lana i psyllium prašak, meni je to pomoglo čak i kada je donat zakazao

Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pak,čestitam os srca..neka dalje bude sve školski!!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure, idemo dan po dan.

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bravoooo pak....tooo... cestitam...mazi busu...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Pak čestitam ti od ❤ I Zelim da dalje sve prolazi školski
    Posljednje uređivanje od JUHU : 02.06.2017. at 16:57

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Evo da se i ja javim. Bila danas kod dr. 6 t+ 3 dana. Dakle 3 embrija vracena, sva tri se primila i 3 srca. Vracena mi 3 zbog godina (ove godine cu 40) i 5 neuspjesnih postupaka. Ako netko napise ju- hu, osobno dolazim da ga zadavim. Mozete pisati da sam bezobrazna, nezahvalna ali ja s ovim nisam sretna. Osim svaga po 3, imam i hematom od 3 cm. Dobro da nema 3 hematoma, vec samo 2, jedan veci i drugi manji. Idem sad spavati!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marijaxy, necu reci ju-hu, samo cu reci da smo sve tu kao podrska za nedoumice, strahove i ostale dozivljaje koji osobito naglaseno dolaze s viseplodnim trudnocama.

Meni nije bilo svejedno cuti da nosim blizance, jako sam se prepala i jos uvijek me strah ne pusta iako su svi oko mene blago euforicni.

Naspavaj se, odmaraj, opustaj se i pisi nam tu i na temi trudnoca i promijeni sad u prvo vrijeme tv kanal kad krene ona reklama za Radensku
    Grlim!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo da se i ja javim. Bila danas kod dr. 6 t+ 3 dana. Dakle 3 embrija vracena, sva tri se primila i 3 srca. Vracena mi 3 zbog godina (ove godine cu 40) i 5 neuspjesnih postupaka. Ako netko napise ju- hu, osobno dolazim da ga zadavim. Mozete pisati da sam bezobrazna, nezahvalna ali ja s ovim nisam sretna. Osim svaga po 3, imam i hematom od 3 cm. Dobro da nema 3 hematoma, vec samo 2, jedan veci i drugi manji. Idem sad spavati!
    Joj ja ti neću pisati ju-hu jer shvaćam da si prestravljena sada. Sve mi mislimo kada odlučujemo dali vratiti jedan dva ili tri da nema šanse da se svi uhvate. Ja sam bar tako razmišljala i unatoc tome što mi je ideja o blizancima oduvijek bila slatka sada me peru razni strahovi.
    Polako dan po dan. Neka su živi i zdravi a sve ostalo će se posložiti❤

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

I ja prijavljujem dva na prvom pregledu. Osjećaji izmješani samo Nek sve ide kako treba,lako je za drugo. Pusa svima

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Stipka čestitam!!!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Moja prijateljica je zatrudnila s doniranom js. Imala je u 6 t 2 srca, a u 8 tj jedno. Rodila prije mj dana.
    Meni dr rekao da je moguce vise scenarija, do tog da izgubim trudnocu jer imam hematom od 3 cm u promjeru.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Stipka, sretna sam sto je sve dobro. Nadam se da si ti hrabrija od mene.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Marijaxy, ja sam cula dosta slucajeva gdje su zene imale 2 srca na pocetku, a na kraju jedna beba
    Frendici vracene dvije blastice, u 8tt jedno srceko stalo.

Mislim,i sama znas da je svasta moguce. Znam trojke rodene iz mpo, niti jedna beba nikad imala problema. Za 2 god mislim krecu u skolu.
    Znam jedne mpo trojke koje su vec srednja skola

A bilo na forumu i zena koja je izgubila sve tri bebe

Uglavnom, za sad udahnuti i cekati da vidis kakav bude daljni razvoj situacije

Sto tm kaze?
    Posljednje uređivanje od Vrci : 03.06.2017. at 19:23

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ukomiran.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uff Marijaxy....drzi se i dan po dan. Koliko god grubo zvuči, situacija se jos moze preokrenuti. Hematomi ti ne idu na ruku, stoga polako.
    Svi smo mi svjesni da riskiramo blizanacku trudnocu, pa i viseplodnu, potpisujemo papire, slusamo, ali zapravo mislim da nitko od nas ne moze to istinski pojmiti dok se ne dogodi.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Marijax, nama u 1.postupku su vracene dvije blastice,oba srca prokucala-mi u soku,ja jos i ok ali muz nije mogao sebi doci od nevjerice..kao kako cu ja s dvoje djece u pedesetima..
    U 8tt jedno srce prestalo kucati,ne zna se ko je bio tuzniji od nas dvoje..danas mi je jos vise zao zbog tog jednog srceka..mom muzu jos i vise..
    Hocu reci,normalno da su vam sada reakcije takve,kasnije kad se slegnu dojmovi bit ce drugacije..
    Imam vrlo dobru prijateljicu koja je rodila trojke,predivni su,dobri,nimalo zahtjevni i ponekad joj je bilo lakse nego meni s jednim..
    Znam da ti to sada nista ne znaci..
    Sada guraj dan po dan..
    Drzite se

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala cure. Dan po dan. Ne znam sto cu sa svojim partnerom. Jos i njega moram tjesiti. Nakon danasnjih vijesti nista ne jede samo puši i šuti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma normalno je to..proci ce..
    Pusti ga,sleci ce se dojmovi..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Inace, poznanici koja je zatrudnila u mpo s trojcekima je cak dr ponudio da ide na selektivni abortus u sloveniju, ali ona nije na to pristala. Rekla je da ne moze takvu odluku donijeti .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da to su rekli i toj mojoj prijateljici..isto nisu pristali na to..sada su presretni s njih troje..

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure, prvo da cestitam na plusevima.
    Marijaxy... I mi smo na prvu bili u nevjerici, kad smo vidjeli 2gv. S obzirom da je jedna kasnila bitno, receno nam je da se pripremimo da bi mogli ostati na jednoj bebi, mi smo nekako se i nadali potajno toj opciji zbog rizika i svega... Na kraju nas je nasa cura sve iznenadila srcekom i daljnjim super napredovanjem. Kroz vrijeme smo se privikli iako ne mogu reci da je lako i da smo bezbrizni. Naravno, radujemo se objema bebama i odsjeku nam se noge momentalno kad pomislimo da bi se jednoj moglo mozda nesto dogoditi...brrrr...
    Ali da su bili troje iz nekog razloga, mislim da bi jako jako dobro promislili o selektivnoj redukciji (ne kazem da je to jedino ispravno, naravno) tako da u potpunosti razumijem koliko ti je tesko i mislim da svi mozemo samo suosjecati i biti ti podrska.
    Svasta je moguce i zbog hematoma i zbog godina i zbog naravi viseplodnih trudnoca... Kak su cure rekle, dan po dan i drzi se. A partner ce progovoriti u jednom trenutku, oni tako u tisini probavljaju stres i treba im vremena.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala na podršci. Spomenuo mi je dr "redukciju" koja se radi u Ljubljani. Rekao je da se njegovoj pacjentici jedan embrij podijelio, pa ih je imala 4. "Reducirali su joj jednojajcane" i ostalo joj je jos dvoje. Tesko je o tome i misliti. Dan po dan, valjda cemo biti pametniji.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Od moje kolegice s posla nećakinja mislim ima četvorke, isto s mpo. E to mi je tek wow, ne bih ja to mogla

Ali kako kažeš, rano je, treba dan po dan pa će se vidjeti kako će se sve dalje razvijati. Ti si sad doma na komplikacijama jel da?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Da, strogo mirovanje. Kod kuce sam mama kuha. Hodam, nije da lezim cijelo vrijeme.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure,

Ne znam da li vas tu mogu pitati, prvi put sam na postupku od iduceg ciklusa a vidim da pisete sve o tim stvarima.

Od kad ste vi bile na bolovanju? Ako vec od punkcije, zasto od punkcije??
    Da li se nakon transfera treba strogo mirovati, ako da, da li to znaci nuzno samo lezanje?
    Da li se opcenito kod mpo postupaka mora cijelu T mirovati??

Ja sam vec imala 3 spontana, i naravno da bi se najradje zatvorila pod stakleno zvono da mogu, pa se sad vec pripremam jer me jako strah toga sto sve moze utjecati na ponovni negativni ishod.

I nisam bas skuzila sve u vasim postovima prijasnjim, znaci ako vrate u transferu samo jednu oplodjenu j.s.ona se takodjer moze podijeliti i nastanu dvije???

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam išla od punkcije na bolovanje, tako mi bilo najbolje. Nije mi se dalo raditi još do transfera, a nisam htjela ni ići raditi nakon transfera.
    Ne treba ležanje ni mirovanje nakon transfera, osim ako je u pitanju hiper, pa ima nekih problema. Ni u trudnoći se ne mora mirovati ako je sve ok. Što se tiče trudnoće, tu nema apsolutno nikakve razlike jel mpo ili od seksa

Jep, od jednog vraćenog embrija mogu nastati dva jednojajčani blizanci. Mogu i tri teoretski, ali to je mislim ekstremno rijetko (iako znam dva para jednojajčanih trojčeka, ali ne mpo)

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Vrci tnx !

A pretpostavljam da je mala sansa da nastanu jednojajcani??

Jako me strah svega toga u prvih 12 tjedana, mislim radi sebe cu stvarno pogotovo tih prvih 12 tjedana kao mirovati ali me strah bilo sto raditi kao inace.

Kako si ti? Da li je stao smedji iscjedak??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •