Stranica 182 od 310 PrviPrvi ... 82132172180181182183184192232282 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,051 do 9,100 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

machu ako nisi prije provjeravala cerviks, nemoj ni sad. Samo ćeš se izluditi.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Machu, dobro kaže Frixie. Trebalo bi pratiti promjene položaja i tvrdoće kroz cijeli ciklus (ili više njih) da bi mogla uočiti promjene.
    Ja nisam, ali ga svejedno pipam svaki čas kad stavljam utrogestane i samu sebe izluđujem.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja isto kao i Munkica,procitala sam da bi cerviks trebao biti mekan i visoko i sad ga stalno pipkam..
    A on mi nisko i tvrd i ludim..
    Al odlucila sam se strpiti do bete u pon.i ne raditi test,bojim se jako jedne crte na testu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

milasova kad ce testic?

joooj, nemojte taj cerviks dirati
    jos cete neku infekciju navuci
    utrice brzo nutra i prste brzo van
    Posljednje uređivanje od Ginger : 13.09.2017. at 10:04

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Milasova za tebe imam neki dobar osjecaj.U pravu je Ginger nemojte to raditi.U proslom postupku mi je bilo i visoko i nisko i beta je bila svejedno negativna.Mislim da je sad sve rano za prave simptome.Samo beta je pokazatelj svega.
    Pitala sam prije ali da pitam i sad jer nisam pametna.Prije transfera jeste utrogestan stavljale vaginalno ili? Ja prosli put jesam i nije dr nista rekao ali sad se nekako neckam jel bolje mozda popiti?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Otišla sam kupiti testove za sutra. Strah me napraviti ga, ali budući da rezultate bete javljaju usmeno, bit ću bar spremna na bilo koji ishod.
    Mislim da imam napadaj panike. Srce tuče 100 na sat, jedva dišem.
    E, da mi je pivce popiti...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Radi onako kako ti je dr. savjetovao.

Ako trebaš oralno, a vrti ti se, onda vidi s njim da li se slaže da ih vaginalno stavljaš.

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Mornimg, girls! It's Utrogestan time.
    E, jutros procedura prodje lakse, stavila sam ih dublje nego prije. Muslim da ste u pravu ste da to moze biti samo individualan simptom i to iskusnim curama koje ga redovno prate. Neke od nas znaju bolje osluskivat svoje tijelo.
    Imam jednu prijateljicu koja je uvijek tocno znala kad ovulira, osjetila bi bol kad joj prsne folikul. Dok smo MM i ja pokusavali prirodno zatrudnit, pokusavala sam bolje pazit na simptome, tipa rastezljivost sluzi, eventualno strecanje u jajnicima, ali jok, bez LH trakica nikad ne bih pogodila ovulaciju. Tako mislim da ni sad bez testa necu znati prepoznati simptome trudnoce.
    Jedini signal svog tijela koji prepoznam je glad. Zeludac mi je jedini organ koji znam osluskivat.
    Milasova, razumijem taj strah od negativnog testa. Grozan je osjecaj vidjeti jednu crticu, mada bi ako ga prerano napravis mogao biti lazno negativan. Beta ce ionako pokazati bolje od bilo kakvog testa pa ako mozes izdrzati do ponedjeljka, ja te podrzavam.
    Munki, kako se ti drzis? Kupujes test za sutra ili cekas betu u subotu?
    Frixie, kako je prosao tvoj FET?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova za tebe imam neki dobar osjecaj.U pravu je Ginger nemojte to raditi.U proslom postupku mi je bilo i visoko i nisko i beta je bila svejedno negativna.Mislim da je sad sve rano za prave simptome.Samo beta je pokazatelj svega.
    Pitala sam prije ali da pitam i sad jer nisam pametna.Prije transfera jeste utrogestan stavljale vaginalno ili? Ja prosli put jesam i nije dr nista rekao ali sad se nekako neckam jel bolje mozda popiti?
    Rekli su vaginalno pa sam ga tako i stavila, a dr. je prije transfera isprala cerviks. Utrić je bio oko 8 ujutro, a transfer oko 14 sati. Do tada se sigurno apsorbirao.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Frixie nije mi nitko nista rekao kako na dan transfera.Zato i pitam.A stavit cu vaginalno kao i prosli put.
    Joj cure sto se tice testova ja vam se divim na hrabrosti.Ja se isto bojim ishoda i mislim da sam u onoj skupini koja voli biti trudna dok nalaz to ne dokaze.Radila sam onda test tek 12dnt i uzasno mi bilo.Mada se to ne moze izbjeci.Barem sam lakse docekala betu.
    Machu ja isto uvijek po bolnoj ovulaciji znam kad ovuliram,jos nijednom nisam fulala ali eto do trudnoce prirodnim putem radi mojih jajovoda tesko da moze doci.I nije doslo.

Sad vidim odgovor od Munkie..hvala
    Posljednje uređivanje od aska : 13.09.2017. at 10:28

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Test je za sutra. Kupila sam 2 za svaki slučaj. Iako, ako je negativan sutra, čekam betu u subotu. Ako je beta negativna, pijem
    Ma ti simptomi... Bila sam uvjerena da isto znam na kojem jajniku je folikul kad sam bila na klomifenima. Boli lijeva strana, on je na desnoj i obrnuto. Prozirne sluzi ko u priči, a do ovulacije još nije došlo. I tak... Jaka je moć sugestije. Recimo, sad sam uvjerena da svi simptomi polako nestaju.
    Samo krvi vjerujem, test piškim samo zbog duševnog zdravlja

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam utric popila prije transfera,nisam imala nuspojava..
    Mene cesto strecne u preponi i kad kihnem mi se javi grc nisko u maternici..
    Ali isto ne znam prepoznat niti ovulaciju niti dolazak menstruacije a nisam ni trudnocu sa dva srceka..
    Tako da ne znam ni sada jel uspjelo ili nije

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Joj, cure, sad sam dobila mailom obavijest od embriologice, zameci koji su ostali u produzenoj kulturi su se prestali razvijat i nisu za kriopohranu.
    Aska, meni su vec nakon punkcije rekli da vaginalno stavljam Utrogestane i tako sam radila i na dan transfera. ET mi je bio malo iza podne, tako da se taj jutranji mogao apsorbirat, a doktorica mi je stavila popodnevnu dozu, dok sam.jos bila na stolu da ne moram nista dirati do uvecer.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Munkice koji ti je sutra dan nakon transfera?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Uh,Machu to se ja bojim sta ce me sutra docekati.Nekako sam u strahu sto su odlucili ici na blastice s 4 oplodjenih ali jedan valjda bude.Sve sam nervoznija kako se blizi sutra kad je transfer.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aska, vaginalno.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Munkice koji ti je sutra dan nakon transfera?
    Sutra je 10 dnt 5-dnevni embrij.

Machu, ja još uvijek ne znam što se dogodilo s preostalim embrijima. Obavijest šalju isključivo preporučeno poštom.
    Aska, ne znam kakva je praksa u tvojoj bolnici, ali da je nešto pošlo po krivu, već bi znala ako je transfer sutra. Sutra dobivaš mrvicu

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Munki, ne brini za svoje embrije, rekli su ti da su ih zamrznuli u stadiju blastociste, jer si na peti dan imala transfer, dakle tad su ti svi bili blastice. Mada to bas jest neprakticno sto te ne obavjestavaju i elektronskim putem.. A, da, spominjala si ti da imaju tu opciju online pracenja, samo ti treba sifra, jel'?
    Aska, ja te potpuno razumijem, jer sam se i sama bojala jesu li mi folikuli dovoljno zreli i hoce li se zameci dobro razvijati. Ali ako su ti rekli da cekas peti dan, vidjeli su oni da su zameci kvalitetni i da se lijepo razvijaju. Znas da je nama doktorica rekla da nasi zameci nisu najboljwg kvaliteta, zato su mi radili transfer treci dan.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Stvar je u tome da ne znam jesu li ih zamrznuli jer su 5. dan rekli da će ih ostaviti još jedan dan da rastu pa će ih onda zamrznuti.
    Za opciju praćenja sam se trebala prijaviti kad je počela stimulacija Kasno sam se sjetila i sad živim u neznanju.
    Inače jako drže do protokola i formi što je razumljivo budući da dnevno imaju 20-ak punkcija pa kažu da dostavljaju samo pismenim putem da ne bi došlo do zabune.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Optimist hvala
    Posljednje uređivanje od aska : 13.09.2017. at 11:57

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj MachuPicchu77 prvotno napisa Vidi poruku
    Frixie, kako je prosao tvoj FET?
    Odlično! Obje blastice su se uspješno odledile i nastavile s razvojem.
    Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Rekli su vaginalno pa sam ga tako i stavila, a dr. je prije transfera isprala cerviks. Utrić je bio oko 8 ujutro, a transfer oko 14 sati. Do tada se sigurno apsorbirao.
    Ma da, ionako moraju pročistiti cerviks prije ET-a. Ja sam na Crinoneu navečer i dufićima, al svejedno sam stavila Crinone večer prije. A on se bome zna nakon par dana zgrudati. Doktorima ti to ne smeta na kaj naiđu, jer čiste. Pitala sam ja.
    Uh,Machu to se ja bojim sta ce me sutra docekati.Nekako sam u strahu sto su odlucili ici na blastice s 4 oplodjenih ali jedan valjda bude.Sve sam nervoznija kako se blizi sutra kad je transfer.
    Procjenili su da je tako najbolje. Samo vjeruj

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj MachuPicchu77 prvotno napisa Vidi poruku
    Inso, a je li tako od samog pocetka bude ili mekan ili tvrd, ili se mijenja kako vrijeme odmice? Jer sad kad ste mi to objasnile mogu reci da je moj definitivo tvrd i da imam taj osjecaj da ne mogu Utrogestan tablete dovoljno duboko ubacit. Inace nikad nisam bila vjesta s vaginaletama, svega par puta u zivotu sam ih koristila i uvijek sam imala osjecaj da mi vise toga iscuri nego sto se apsorbira. Tako mi je i sa Utrogestanom, dosta toga izadje van pa da to sprijecim ja podignem noge uz zid dok stavljam tablete i ostanem tako lezat bar 15 min.

MachuPicchu, stvarno se ne sjećam u kojem danu ciklusa sam primjetila da je cerviks visoko i mekan, mislim da je bilo tamo pred kraj, nakon što je već proteklo bar tjedan dana od transfera. Ali znam da su neke cure pisale da im se u istom ciklusu izmjenjivalo stanje cerviksa, zasto sam i rekla da je to sve individualno. Meni je npr. bio pouzdan znak. A što se tiče curenja i apsorbiranja utrića, uvijek mi je curilo vani, i neka tekućina i komadići utrogestana i mislim da je to normalno.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Aska, ja sam uvijek koristila utrogestane vaginalno, pa i do transfera. Samo što je meni transfer uvijek bio rano ujutro, pa npr. na sam dan transfera jutarnju dozu nisam uopće stavila nego bi mi stavio doktor odmah nakon transfera, ili ja sama malo nakon transfera.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Prosli transfer mi je bio negdje oko 10 ujutro,a ja sam stavila vaginalno negdje oko 5 ujutro.Nije bilo nikakvih problema,i sad cu tako.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Meni je transfer bio cca oko 11 mislim, jer mi nije bilo dokt....pa smo ju cekali...
    A ja sam si to jutro stavila 1 utric mislim, a ona mi je nakon transfera ugurala jos dva...i ja sam normalno popodne stavila jos dva, i nastavila...s tim da ja jos uz to pijem i Duphastone.
    Sretno sutraaaaaaaaa ! Javi nam sveeeeeeee !

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala Mono,javim sve

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Munkica,da sutra ugledas plus!
    Aska a tebi da vrate savrsene embrije!
    Ja se vracam doma u subotu tako da definitivno necu raditi test prije nedjelje..

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, milasova!
    Aska, sretno!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Munkice,cekamo sutra plus

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Munkice i aska, sretno, javite se
    Posljednje uređivanje od Optimist : 13.09.2017. at 20:06

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, aska i Optimist!

Imam neke grčeve tipa menstrualne. Nadam se da je to dobar znak u ovom slučaju.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Munkice, držim fige u obliku plusa!

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Munkice, sretnooo !

Askaaaa, sretnooo

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Stvar je u tome da ne znam jesu li ih zamrznuli jer su 5. dan rekli da će ih ostaviti još jedan dan da rastu pa će ih onda zamrznuti.
    Za opciju praćenja sam se trebala prijaviti kad je počela stimulacija Kasno sam se sjetila i sad živim u neznanju.
    Inače jako drže do protokola i formi što je razumljivo budući da dnevno imaju 20-ak punkcija pa kažu da dostavljaju samo pismenim putem da ne bi došlo do zabune.
    Ah, ta pravila! Je li to onda znaci da ne mozes za njih ( sudbinu preostalih embrija) pitati ni kad ti telefonom jave betu u subotu?
    Danas sam malo tuzna zbog svojih koji su se prestali razvijat. Zapravo smo se samo jednom od ta tri preostala nadali, navijali da postane blastica i smrzlic, ali eto nije uspio. Sad se samo mozemo nadato da ce se bar jedan od ova dva sto su mi vracena uhvatiti i i ugnijezditi.
    Zelim ti sutra najdeblje dvije crtice, zbilja se nadam da ce to biti prva pa dobra vijest kpju cu sutra ujutro procitat na ovom podforumu.
    Saljem pozitivu ~~~~~~~~~

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Munkica,da sutra ugledas plus!
    Aska a tebi da vrate savrsene embrije!
    Ja se vracam doma u subotu tako da definitivno necu raditi test prije nedjelje..
    Pridruzujem se zeljama!
    Milasova, super sto ces malo promijenit sredinu i meni bi koristilo i razmisljam.da za vikend odem sestri ( drugi grad) i izigram se s necakinjom ne misleci na nikakve simptome i testove.

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj Inso prvotno napisa Vidi poruku
    MachuPicchu, stvarno se ne sjećam u kojem danu ciklusa sam primjetila da je cerviks visoko i mekan, mislim da je bilo tamo pred kraj, nakon što je već proteklo bar tjedan dana od transfera. Ali znam da su neke cure pisale da im se u istom ciklusu izmjenjivalo stanje cerviksa, zasto sam i rekla da je to sve individualno. Meni je npr. bio pouzdan znak. A što se tiče curenja i apsorbiranja utrića, uvijek mi je curilo vani, i neka tekućina i komadići utrogestana i mislim da je to normalno.
    Hvala na odgovoru. Da, rekle su mi i sestre da je normalno da dio iscuri, samo sto se nekad bojim da iscuri i vise nego bi trebalo. Sad mi ide malo lakse, dublje ih stavljam i manje toga izadje van, a mozda je to i zato jer tako odlezim s podignutim nogama...Mozda sam postala i malo spretnija s vaginaletama, ali s " citanjem cerviksa" nisam i necu se tim zamarat. To nije "my cup of tea", ja sam kao Milasova, bez testa nista ne prepoznajem.

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično! Obje blastice su se uspješno odledile i nastavile s razvojem.
    Drago mi je to cuti. Nek se i kod tebe nastave lijepo razvijat. Sretno!

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Mislim na tebe i saljem ti dobre vibre ~~~~~~~~ Bit ce to dobro sutra i skupa cemo odbrojavati do bete!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Munkice, nestrpljivo cekam(o)!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da

Curke, sretno!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pardon trebalo mi je nešto duže jer sam u nekom izvantjelesnom stanju uzrokovanom pozitivnim testom )))

Uopće nisam gledala kad sam kupovala testove koji je tip testa, samo su mi u glavi odzvanjale riječi muža: "Nemoj kupit' neko smeće". I tako sam uzela digitalni (skuplji) i obični (jeftini). Otvorila skuplji i čitala upute (koliko teško može biti umočiti štapić?!) prvo na nizozemskom, onda na francuskom (onda i gugl za hrvatski) jer sam bila uvjerena da ovdje plus sigurno ne znači plus.
    Skoro sam i drugi test popiškila, ali sam se na vrijeme zaustavila. Plus je plus, jel' da?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Btw, muž je na putu i pošaljem mu sliku testa. Pokazuje + i 1-2. 1-2 u ovom slučaju označava broj tjedana trudnoće. On je mislio da označava 1-2 komada.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Munkica od srca cestitam!!!!
    A na muza

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cestitam Munkica!!!!

Ajde sad simptome na sunce

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, bubekica, milasova!

Milasova, simptomi zapravo nestaju. Sise postojane, ali prestaju boljeti, sinoć sam imala grčeve poput menstrualnih i mislila kako M stiže. I to je to.
    Nego, ja bih ipak pričekala betu da budem sigurna da se kupina primila.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Munkcicaaa,
    Jejjjjj !!!!! Cestitam !!! Svakako izvadi betu i ponovi je !!!!

Muz, hahahhahhaha

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, mono i Optimist

Mono, imam dogovoreno vađenje bete u subotu (12 dnt). Vidjet ću s dr, ali u uputama piše da se do 6. tjedna vadi krv 2 puta tjedno, od 7. do 12. tjedna jednom tjedno ili svaka 2 tjedna ako uzimam lijekove koji pomažu održavanju trudnoće (valjda misle na progesteron).

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Btw, muž je na putu i pošaljem mu sliku testa. Pokazuje + i 1-2. 1-2 u ovom slučaju označava broj tjedana trudnoće. On je mislio da označava 1-2 komada.
    Čestitam!!!!
    A muž.... nema toga šta njima neće pasti na pamet )))

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, Inso!

Hahaha, on bi vjerojatno odmah 2 komada. Već je prije mjesec dana pitao hoćemo li odmah po drugo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •