Stranica 230 od 310 PrviPrvi ... 130180220228229230231232240280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,451 do 11,500 od 15499

Tema: Nakon transfera II

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala Šarlota , sve super ali tesko primjenjivo u praksi. ))
    Osobno nakon 5 postupaka pokusala sve moguce nacine: od mirovanja, nemirovanja, putovanja, do toga da sam se toliko zaokupirala poslom jer sam vise poludila od simptoma i nesimptoma.
    Koliko god se pokusala psihofizicki opustiti jako je tesko, vise nikom ni ne govorim kad idem u postupak jer bi izludila na dan bete ( a i cekanja do bete) kad bi me svi krenuli nazivati [emoji21]
    Jedina razlika o kad se sebe sjetim na pocetku da sam sad puno realnija .
    Prva 0 me ubila al doslovno.

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sljokicaa čestitam na srčeku, prekrasno

Iva777, znam da je teško mirovati, kada čovjek radi malo si zakupi misli nečim drugim osim simptomima.. mislim da je bitno ne pretjerivat u nićemu naći neku sredinu, lagano raditi i malo više nego inaće odmarati.. I mene je prvi neuspjeh slomio, bila sam uvjerena da će uspjeti, nema razloga da ne uspije, tek navršila 30 godina sve ok sa ginekološke strane kod mene samo moraju odabrati dobre spermije i ja sam trudna, a kad ono dobila jedva dvije stanice od kojih se nijena nije oplodila a ja se raspala u tisuću komadića..

Svaki idući neuspješni postupak me bolio ali ni približno kao taj prvi, Nakon svakog neuspjeha sam odmah počela raditi planove za dalje i to me držalo..

Bond čekamo tvoju betu danas sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Iva86 hvala! Evo cekam na red za vadenje bete pa javim kad stigne brojkica.
    Iva777 vidim da si premjestala zametke u drugu kliniku, zanima me kolko to traje i dali je komplicirano jer i ja razmisljam o tome. I dali se mogu premjestiti i kod privatnika ili samo u drzavne bolnice?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Iva86 slazem se, nastojim u nicemu ne pretjerivati ali imam osjecaj ako su dobri embriji i ako sve zvjezde poklope tad ce se uhvatiti.
    Najgore sto same na to puno ne mozemo utjecati i vjerujem da nam to svima najteze pada.
    Mislim da bi ucinile neznam sto da znamo da ce to pomoci ali kako treba bit tako bude [emoji4]

Bond, tako je prebacivala sam zametke u drugu kliniku konkretno iz drzavne u privatnu.

Treba se javiti U ministarstvo zdravlja telefonski objasniti da se trazi prijenos zametaka , nakon toga na mail posalju sve potrebne obrasce koji im se dostavljaju.
    Tada to ide na povjerenstvo na sjednicu.
    Kod mene je islo vrlo brzo jer taman je bila sjednica .
    Kad se odobije odluka tada sam papire nosila na kliniku iz koje se prenosi i u kliniku u koju se prenosi.Tada se klinike same dogovaraju o prijenosu.
    Imam sve kontakte:
    Hrvoje Tomljenovic - tajnik povjerenstva
    099 22 65 783
    hrvoje.tomljenovic@miz.hr
    Drzim fige za betu!!! )))

KitKat82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Jutro cure! Danas 6dnt, trudim se previše ne razmišljati o simptomima ali malo koja od nas to može Ipak nešto što je drugačije u odnosu na ostale transfere je od 4dnt povisena temp 37 - 37.2 i izrazen osjećaj vrućine iznutra pa onda zimice. Znam da to moze biti od progesterona, ali i prije sam ga koristila i to nije bio slucaj. Osjećam povremeno jajnike i to je to. Nikakv drugi simptom. Čak niti pred mengu. Držim na fige svima

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Šarlota prvotno napisa Vidi poruku
    Ja upadam svim čekalicama samo sa malim savjetom...nakon transfera MIRUJTE! Psiho fizički...Ja vjerujem da je to od velike važnosti❤
    Barem tjedan dana se isključite od svijeta!
    Ne slažem se. Naravno, govorim o kontekstu umjerenog umaranja i normalnog ponašanja.
    Ja sam u prošlom postupku nakon transfera mirovala, i previše. Jednostavno sam tako odlučila nakon transfera ostati doma iako imam lagan uredski posao. Većinu jutra provodila sam sama sa svojim mislima, što me ubijalo, previše osluškivala, prerano počela sa s testovima...ja svakako sljedeći put ne mislim tako, meni to nije odgovaralo. Jedino ako budem imala čvrste medicinske razloge to ću ponoviti... danas sam uvjerenja da jedino rasterećena glava može se dobro nositi sa postupkom bez obzira na ishod, mirovanje te vrste ionako ničemu ne doprinosi osim psihičkom miru.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2018. at 10:02

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj KitKat82 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure! Danas 6dnt, trudim se previše ne razmišljati o simptomima ali malo koja od nas to može Ipak nešto što je drugačije u odnosu na ostale transfere je od 4dnt povisena temp 37 - 37.2 i izrazen osjećaj vrućine iznutra pa onda zimice. Znam da to moze biti od progesterona, ali i prije sam ga koristila i to nije bio slucaj. Osjećam povremeno jajnike i to je to. Nikakv drugi simptom. Čak niti pred mengu. Držim na fige svima
    KitKat82 , ja osobno nikad nisam mjerila temperaturu i vecinu simptoma pripisujem progesteronu i boosterima koje sam primila.
    Trenutno mi je najveci problem sto doslovno nemam sto obuci!
    al stvarno, trbuh mi je od boostera kao u prave pravcate trudnice- ( 3 mjesec [emoji4])
    i bas uzivam u tome ( osim laganih bolova)
    Samo nek tako ostane sljedecih 9mj ☺

U prijasnjim postupcima sam imala sve moguce simptome, od zgaravice, napuhanosti , bolnih (.) pa do krvarenja 6dnt( mislila da je impatacijsko pa dobila m 13dnt) , probadanja, pms, pa do toga da nisam imala apetita, pa sam imala pa nervoza ....uf mogla bi nabrajati do sutra.
    Pa sve šipak!
    Osim povecanog trbuha i stalan osjecaj da mi je mjehur pun nemam posebnih simptoma.
    brojim 3dnt

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj sljokicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Bio mi je danas pregled i vidjeli smo nase malo srceko kako radi ko veliko [emoji173]️ presretni smo naravno!
    Ja nemam mucnine isto, al nekako mi se dosta hrane ne jede, jednostavno me kao ne privlaci, a opet sam stalno gladna.
    Na posao idem normalno, nisam nikom jos nista rekla, samo sam par dana sad bila na bilovanju ili od doma radila jer me neka temperaturica uhvatila. Iako doktor danas rekao da je to vjerojatno od same trudnoce, al dobro tak su svi kasljavi u uredu bolje sto manje biti tamo. Isto moram nositi neke malo sire hlace jel me sve steze.
    Jedino kome sam za sad rekla su roditelji jer su i tako znali da smo u postupku i iscekivali rezultate.

Isabel sretno u pon na pregledu!

I svim cekalicama puno srece!
    Sljokica....[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

______________________________________MM 35 Azoo. Ja 36 sve ok

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Moze li se uzeti paracetamol za glavobolju...par dana nakon transfera?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Carrot,moze se uzeti samo on.

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala cure
    Da paracetamol je dozvoljen

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bond prvotno napisa Vidi poruku
    Iva86 hvala! Evo cekam na red za vadenje bete pa javim kad stigne brojkica.
    Iva777 vidim da si premjestala zametke u drugu kliniku, zanima me kolko to traje i dali je komplicirano jer i ja razmisljam o tome. I dali se mogu premjestiti i kod privatnika ili samo u drzavne bolnice?
    Sretno Bond!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Katka, da, bome je i meni ovaj put proletjelo Kad budem vadila, ako se ne varam, bit će taman 14 dnt, jer ostajem taj dan bez heparina... a najbliže gdje mogu vaditi betu je Split (sat i pol vremena vožnje), tako da ću tamo odmah i kupiti heparin, bude li potrebno (nadajmo se da bude) i izvaditi TSH na istom mjestu, s obzirom da ga moram iskontrolirati. Test neću raditi, ali do sada u dva postupka AIH i jedan IVF nisam imala potrebe niti raditi test, niti vaditi betu, jer bih uvijek procurila prije 14dnt. Ako sad ne dobijem, bit će ok... Jedino što me još tješi je to što mi ciklus traje 23 dana, imala sam posljednji put 05.01. i još nisam procurila (iako to u ovim situacijama i nije mjerilo), tako da mi je svaki dan koji se probudim da ne prokrvarim uspjeh
    Isabel - ne brinem za simptome. Prošli put sam imala divne simptome i na tome je i ostalo Kavu i cigarete sam bacila prije postupka, tako da kontam da zdravije od toga ne može biti :D Po pitanju toga što ne želiš govoriti na glas, radi straha, razumijem. Ne bih ni ja. Kaži da si na antibioticima i da imaš bakteriju i da zato moraš biti na sokiću

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Eto moja beta je velika 0. Osjecala sam to..a imala sam divne simptome koje do sad nikad nisam imala..tako da drage moje negledajte simptome...
    Svima koje cekaju zelim velike bete, a nama kojima nije uspjelo hrabrosti za dalje i u nove pobjede.

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Eto moja beta je velika 0. Osjecala sam to..a imala sam divne simptome koje do sad nikad nisam imala..tako da drage moje negledajte simptome...
    Svima koje cekaju zelim velike bete, a nama kojima nije uspjelo hrabrosti za dalje i u nove pobjede.
    Zao mi je bond

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga Bond jako mi je zao ! [emoji21]

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Žao mi je Bond

Znam da se dugo boriš, koja Vam je dijagnoza? gdje si u postupku?

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Zao mi je zbilja,svaka rijec je suvisna....drzi se imas jos mrzlica pa se nadam da ti napokon uspije...
    ,

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Antonija Mia prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je zbilja,svaka rijec je suvisna....drzi se imas jos mrzlica pa se nadam da ti napokon uspije...
    ,
    Bond i Antonija...zao mi je...bit ce jos prilike...sve je kako Bog odredi i sve je s nekim razlogom...

Antonija zar odustajes?

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Carrot prvotno napisa Vidi poruku
    Bond i Antonija...zao mi je...bit ce jos prilike...sve je kako Bog odredi i sve je s nekim razlogom...

Antonija zar odustajes?

Da...definitivno inace budem obolila,sve teze podnosim neuspjeh...kad sam imala keritazu u 10 tj nisam imala zelju nit da vidim nit da cujem koga,rolete nisam digala,nije me zanimalo vrijeme vani i tako 20 dana...znas kad osjecas neku prazninu ujutro se dizes i onda se zapitas ,zake sam se zdigla,za higijenu ne maris,jel si pocesljana jel si zube oprala...ma nista ,crna rupa...eto ja sam tako prozivjela onda i sada(

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vikky prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, da, bome je i meni ovaj put proletjelo Kad budem vadila, ako se ne varam, bit će taman 14 dnt, jer ostajem taj dan bez heparina... a najbliže gdje mogu vaditi betu je Split (sat i pol vremena vožnje), tako da ću tamo odmah i kupiti heparin, bude li potrebno (nadajmo se da bude) i izvaditi TSH na istom mjestu, s obzirom da ga moram iskontrolirati. Test neću raditi, ali do sada u dva postupka AIH i jedan IVF nisam imala potrebe niti raditi test, niti vaditi betu, jer bih uvijek procurila prije 14dnt. Ako sad ne dobijem, bit će ok... Jedino što me još tješi je to što mi ciklus traje 23 dana, imala sam posljednji put 05.01. i još nisam procurila (iako to u ovim situacijama i nije mjerilo), tako da mi je svaki dan koji se probudim da ne prokrvarim uspjeh
    Isabel - ne brinem za simptome. Prošli put sam imala divne simptome i na tome je i ostalo Kavu i cigarete sam bacila prije postupka, tako da kontam da zdravije od toga ne može biti :D Po pitanju toga što ne želiš govoriti na glas, radi straha, razumijem. Ne bih ni ja. Kaži da si na antibioticima i da imaš bakteriju i da zato moraš biti na sokiću
    Mi smo negdje jako , jako geografski blizu...vibriram i dalje iz dana u dan...

Draga Bond, zao mi je

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da...definitivno inace budem obolila,sve teze podnosim neuspjeh...kad sam imala keritazu u 10 tj nisam imala zelju nit da vidim nit da cujem koga,rolete nisam digala,nije me zanimalo vrijeme vani i tako 20 dana...znas kad osjecas neku prazninu ujutro se dizes i onda se zapitas ,zake sam se zdigla,za higijenu ne maris,jel si pocesljana jel si zube oprala...ma nista ,crna rupa...eto ja sam tako prozivjela onda i sada(
    a joooj...Antonija...bolje onda tako..za sad...
    ova situacija je svima teska koliko god je svi od sebe micali i ne priznavali...zatvaranje u sebe i sl...
    sve znam i svi smo to prosli i prolazili na neki nacin...iz tog razloga postoje psiholozi specijalizirani za nase slucajeve jer to je sasvim normalno i potrebno...ja sam cesto razmisljala o tome, ali eto od lijenosti nisam otisla...i onda nekad rolete dole, nekad malo bolje...ali da je lako nije....
    Drzi se, nema veze spusti rolete, isplaci i preboli...neko vrijeme depke je ok za svakoga, samo jako moras paziti da ne ostanes u tom "dnu". Ako vidis da ne ide, nemoj da ti je tesko porazgovarati s nekim o tome. Zivot je jedini i TI si jedna jedina!
    Grlim...[emoji120]

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Drage moje,danas sam se susrela sa nerazumjevanjem sefice zbog postupka.Rekla sam joj da me mozda od pon.nema,poludila je.Ne razumije,gleda samo sebe i da joj posao štima,a moj problem neka se rijesi sam.Tako sam zalosna da bi najrade odustala od svega,a opet onda si mislim ko je ona da mi kroji sudbinu.Morala se malo izjadat..idem u sekundarni,pon transfer ako se jedna koja se danas oplodila podijeli..nadam se da oce.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zvjezdica* prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,danas sam se susrela sa nerazumjevanjem sefice zbog postupka.Rekla sam joj da me mozda od pon.nema,poludila je.Ne razumije,gleda samo sebe i da joj posao štima,a moj problem neka se rijesi sam.Tako sam zalosna da bi najrade odustala od svega,a opet onda si mislim ko je ona da mi kroji sudbinu.Morala se malo izjadat..idem u sekundarni,pon transfer ako se jedna koja se danas oplodila podijeli..nadam se da oce.
    Ono sto ti zelim je da dodje do transfera i da ostanes trudna...zadnje sto ti treba sada svakako je stres i nepotrebna briga, sam proces zatrudnjivanja na ovaj nacin je dovoljno sokovit sam po sebi.
    Naravno da imas pravo na lijecenje, naravno da imas pravo na zelju za majcinstvom, naravno da ti to nitko ne moze zabraniti. Razumijem da ti svakako nije lako nositi se s nerazumijevanjem okoline na poslu, pogotovo nekoga tko ti je direktno nadredjen. Nadam se da ce zena shvatiti da je pretjerala s reakcijom. Zaista ne mogu razumjeti kako sefovi, pogotovo zene, bez obzira na razlicitosti, nemaju razumijevanja u ovakvim situacijama. Vracas li se nakon transfera odmah raditi? Mozda nece bit zgorega probat porpicati s njom...buducnosti radi. I ubuduce da joj najavis malo ranije da te nece biti? Ovako je vjerojatno bila samo zatecena
    Posljednje uređivanje od katka22 : 03.03.2018. at 20:19

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

@bond, baš mi je žao Drži se...

@katka, hm... ako si južnije od st-a, onda sigurno da

@antonija mia - je li mi se čini ili sam pročitala kako je tebi ostalo još par smrzlića? Znači, ne misliš ni to više iskoristiti?

@zvjezdica - ne daj se moriti s tim stvarima. Ukoliko je uistinu takvo nerazumijevanje, onda drugi put radije nemoj niti najaviti, jer je uistinu nepotrebno još oko toga se nervirati. Jednostavno se ne pojaviš i pravdaš naknadno... Jer s nekim ljudima se jednostavno ne može kad je posao u pitanju. Ne daj se smesti

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Ono sto ti zelim je da dodje do transfera i da ostanes trudna...zadnje sto ti treba sada svakako je stres i nepotrebna briga, sam proces zatrudnjivanja na ovaj nacin je dovoljno sokovit sam po sebi.
    Naravno da imas pravo na lijecenje, naravno da imas pravo na zelju za majcinstvom, naravno da ti to nitko ne moze zabraniti. Razumijem da ti svakako nije lako nositi se s nerazumijevanjem okoline na poslu, pogotovo nekoga tko ti je direktno nadredjen. Nadam se da ce zena shvatiti da je pretjerala s reakcijom. Zaista ne mogu razumjeti kako sefovi, pogotovo zene, bez obzira na razlicitosti, nemaju razumijevanja u ovakvim situacijama. Vracas li se nakon transfera odmah raditi? Mozda nece bit zgorega probat porpicati s njom...buducnosti radi. I ubuduce da joj najavis malo ranije da te nece biti? Ovako je vjerojatno bila samo zatecena
    Pricala sam ja snjom prije 3 dana i objasnila di i sta idem i da mi treba slob.dan.nije radila probleme jer ona nije ni skuzila da mene nece nakon toga bit 15 dana,ona mislila da meni samo jedan dan treba.popricat cu jos snjom,nemogu ic radit nakon transfera jer imam fizicki posao.svako dan neki novi stres,uf..ali kad se vama izjadam odmah mi bolje.kiss

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

E sad cu vas opet malo gnjavit.Sefica me pitala ako cu uzet go,ali za prosli postupak sam bila na go,pa necu cijeli iskoristit na to.e sad meni je ostalo jos 6 dana i mislim si ako uzmem tih 6 dana oce meni ginekolog otvorit bo za ostalih 7 dana?znaci da tek nakon 6 dana dolazim otvarat bo?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hoce.Otvorit ce ti bolovanje jer na njega imas zakonski pravo.Imas na forumu bas temu o tome pa si malo procitaj.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nemoj uopce trositi godisnji, tak lako ostanes skroz bez dana

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj uopce trositi godisnji, tak lako ostanes skroz bez dana
    Ma da,tako mi to glupo.cijeli go iskoristila skoro na postupak,a kad negdje ocu ic nemam vise go.htjela me prepast pa mi rekla da ce mi propast ali otvorit cu ja bo.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imas zakonsko pravo otvoriti bolovanje nema potrebe da iskoristis g.o.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Hvala vam cure,samo se nadam da ce sutra doc do transfera.Puna mi kapa tog posla,a nemogu sad trazit drugi posao dok to rjesavam.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zvjezdica nadam se da ce sutra sve proci ok!
    Imam srecu, mi smo privatnici pa uspijem iskombiminirati koliko toliko da sam za vrijeme postupka malo slobodnija.

Ja od jucer imam bolove nesto kao pms ali drugacije vise kao neki neugodan pritisak, neznam kako bi to objasnila - jel imao netko nesto slicno.?

uz povremene bolobe u jajnicima.

Jako se tesko krecem, kao puz jer me dosta boli .vjerojatno od punkcije

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Zvijezdica i ja sam imala isti problem iako ne radim kod privatnika,kad covjek naide na nerazumjevanje i to jos od zene...ona nista drugo ni ne zasluzuje nego vratit istim mjerom.
    Imas pravo na bolovanje 14 dana i to pise ginekolog,ja sa svojim nikad nisam imala problema oko toga.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvjezdica nadam se da ce sutra sve proci ok!
    Imam srecu, mi smo privatnici pa uspijem iskombiminirati koliko toliko da sam za vrijeme postupka malo slobodnija.

Ja od jucer imam bolove nesto kao pms ali drugacije vise kao neki neugodan pritisak, neznam kako bi to objasnila - jel imao netko nesto slicno.?

uz povremene bolobe u jajnicima.

Jako se tesko krecem, kao puz jer me dosta boli .vjerojatno od punkcije

Odmaraj,moguce da je od punkcije.mene je danim poslije punkcije bolilo i imala sam pritisak,sva sam pogrbljena hodala.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zvjezdica* prvotno napisa Vidi poruku
    E sad cu vas opet malo gnjavit.Sefica me pitala ako cu uzet go,ali za prosli postupak sam bila na go,pa necu cijeli iskoristit na to.e sad meni je ostalo jos 6 dana i mislim si ako uzmem tih 6 dana oce meni ginekolog otvorit bo za ostalih 7 dana?znaci da tek nakon 6 dana dolazim otvarat bo?
    Vjerojatno će ti na otpusnom pismu iz klinike gdje radiš postupak napisati da se preporuča mirovanje nakon transfera, a to je onda temelj tvom ginekologu da ti ga i otvori, barem do datuma vađenja bete. Ne brini oko toga.

Je li se ikome od vas desilo da vam se ciklus poremeti nakon postupka? Ja sam trenutno u situaciji da mi menzis kasni 6 dana, a trebala sam krenuti sa prikupljanjem nalaza, hormona i ostalog za novi postupak krajem travnja. Inače su mi ciklusi zadnje vrijeme točni kao sat, 30 dana, čak i prošli u kojem sam imala postupak, dobila sam krvarenje na očekivani dan menzisa. Nisam u nekom stresu, dapače. Baš bzvz. Dešava li se to ikome?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno će ti na otpusnom pismu iz klinike gdje radiš postupak napisati da se preporuča mirovanje nakon transfera, a to je onda temelj tvom ginekologu da ti ga i otvori, barem do datuma vađenja bete. Ne brini oko toga.

Je li se ikome od vas desilo da vam se ciklus poremeti nakon postupka? Ja sam trenutno u situaciji da mi menzis kasni 6 dana, a trebala sam krenuti sa prikupljanjem nalaza, hormona i ostalog za novi postupak krajem travnja. Inače su mi ciklusi zadnje vrijeme točni kao sat, 30 dana, čak i prošli u kojem sam imala postupak, dobila sam krvarenje na očekivani dan menzisa. Nisam u nekom stresu, dapače. Baš bzvz. Dešava li se to ikome?
    Meni su se do sad vecinom poremetili ciklusi nekad mi kasnila m 5-6 dana a jednom i 10 dana .Jednom sam dobila na dan vadjenja bete
    Sve je to normalno

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Meni su se poremetili nakon klomifena. Počela bih krvariti ranije, a razina progesterona u krvi bi mi i dalje bila visoka kao da nisam ni dobila M.

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

Pozdrav cure. Dva dana nakon transfera sam se prehladila i uhvatio me jak kašalj. Dobila sam temperaturu, nije prelazila 38. Temperatura me držala cijeli jedan dan. Ali ona me ne brine koliko taj kašalj koji me držao 1.5 dan onako baš baš jako. Osjetila bi kad kašljem koliko naprežem trbuh. Nikakav konkretan odg iz klinike nisam dobila osim što mi je koord.napisala kako se nada da to neće utjecati na ostvarenje T. Kašalj mi se smirio, pila sam puno čaja od roibosa i kamilice, uzimala med i sirup bijelog sljeza. Jel imao netko sličnig iskustva i jel zna može li jak kašalj nakon transfera imati poguban utjecaj?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Evo da se javim,imala transfer jednog 8stanicnog embrija,prosli put je bio 4stanicni pa mi to daje neku nadu..sad cekanje do 26.3 ali bit ce to i ranije.

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Gita 10 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure. Dva dana nakon transfera sam se prehladila i uhvatio me jak kašalj. Dobila sam temperaturu, nije prelazila 38. Temperatura me držala cijeli jedan dan. Ali ona me ne brine koliko taj kašalj koji me držao 1.5 dan onako baš baš jako. Osjetila bi kad kašljem koliko naprežem trbuh. Nikakav konkretan odg iz klinike nisam dobila osim što mi je koord.napisala kako se nada da to neće utjecati na ostvarenje T. Kašalj mi se smirio, pila sam puno čaja od roibosa i kamilice, uzimala med i sirup bijelog sljeza. Jel imao netko sličnig iskustva i jel zna može li jak kašalj nakon transfera imati poguban utjecaj?
    gita mislim da kasalj ne igra ulogu nikakvu ali temp da,moja frendica je imala preko 39,9 temp i nikako skinuti i kad je zvala dr rekao joj je da nije dobro,prije bete je prokrvarila i dosla je knjemu kao gotovo je i kad je vadila betu bila je poz,al joj je rekao da izgleda da je jedan plod odustao,a sad jel je vezano za tu visoku temp,ona misli da je....

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

gita mislim da kasalj ne igra ulogu nikakvu ali temp da,moja frendica je imala preko 39,9 temp i nikako skinuti i kad je zvala dr rekao joj je da nije dobro,prije bete je prokrvarila i dosla je knjemu kao gotovo je i kad je vadila betu bila je poz,al joj je rekao da izgleda da je jedan plod odustao,a sad jel je vezano za tu visoku temp,ona misli da je....
    Antonia Mia draga hvala na odgovoru. Moja temperatura nije prelazila 37.8 tako da se nadam da će to biti ok onda ako je to ono što je moglo utjecati. Drago mi je za tvoju frendicu, i općenito mi je drago kad čujem bilo kakvu takvu lijepu vijest. Ja sam se bila više kašlja prepala. Kako si ti?
    Posljednje uređivanje od Gita 10 : 05.03.2018. at 16:10

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Gita 10 prvotno napisa Vidi poruku
    Antonia Mia draga hvala na odgovoru. Moja temperatura nije prelazila 37.8 tako da se nadam da će to biti ok onda ako je to ono što je moglo utjecati. Drago mi je za tvoju frendicu, i općenito mi je drago kad čujem bilo kakvu takvu lijepu vijest. Ja sam se bila više kašlja prepala. Kako si ti?
    tak tak....pamtim bolje dane!! povratak na posao i 155 pitanja...uhhh zemljo otvori se

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Drage čekalice jel vadi koja betu ovaj tjedan? Kad se čeka vrijeme tako sporo prolazi, a inače mi leti..

Isabell jedi čula srčeko danas?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

tak tak....pamtim bolje dane!! povratak na posao i 155 pitanja...uhhh zemljo otvori se
    Antonia...ma reci otvoreno da to se ne prica o tome...ako ti se ne prica
    ... zato ja nikome ne govorim nista dok ne bude nesto....
    Drzi se i glavu gore, dan po dan pa ces odluciti sto i kako dalje...sce je u zivotu s nekim razlogom....

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

koji dan preporucate Betu da vadim?
    Sutra mi 10 dnt....da pricekam jos koji dan...
    nesto sam citala da bolje ne prije 14.dana...nisam pametna.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mene su uvijek naručivali za betu 12 dnt. Sretno

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ja sam uvijek vadila 14 dnt,a sad su mi rekli za 14.03,a to ispada 17 dnt,vratili su mi cetverostanicni star dva dana.To mi je nekako dugooo za cekati,pa sve mislim napravit test koji dan prije.

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Zar psihicki mir nije preduvjet za tako nešto da uspije?

Znam da to nije uvijek jednostavno...ali kad spojim svoju i sve price..uvijek bi svakoj čekalici poželjela da si dok čeka napravi totalni mir. Da nije na poslu i da ne kaže ljudima da ju ne nazovaju i ne preispituju.
    Neka ju ukucani maze i paze, neka gleda omiljene filmove u piđami...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ja idem na betu u srijedu. Dobra vijest je što još nisam procurila. Ukoliko ne procurim sutra i prekosutra ujutro, mislim da su šanse dobre. Napeta sam ko puška... Imam test doma i ne pada mi na pamet iskoristiti ga. Ne mogu, a i rečeno mi je da ona injekcija što sam je dobila 7dnt izlazi iz tijela tek nakon 7 dana i da nije pametno raditi test prije toga, tako da mi je u srijedu taman kako sam planirala. Ukoliko ste i vi primale tu injekciju (Beta Hcg ili tako nešto - jedna se dobije odmah na dan trasfera, a druga sedam dana nakon), onda da znate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •