Stranica 254 od 310 PrviPrvi ... 154204244252253254255256264304 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,651 do 12,700 od 15499

Tema: Nakon transfera II

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Mene danas poprilično bocka, reže, probada...Pa prestane, pa opet počne. A kičma mi se raspada koliko me boli! Luda sam skroz i jedva čekam da vidim nalaz bete i da budem onda mirna! Tako da, nit je mir prije testa/bete, nit je mir poslije...Nema više mira očito!
    Danas ti vadila betu ili sutra vadis???

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Pozdrav
    Nije me dugo bilo, radim pa vise nisam toliko na forumu..
    November cestitam
    I mene su leđa boljela, probadanja ispocetka i svasta, vise simptomi menge nego trudnoce.
    Ljube ja sam 10+2 i neku vecer sam imala grceve par min da sam mislila da cu dobit mengu
    November totalno si u pravu, mir je do poroda tesko postic

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Astoria prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav
    Nije me dugo bilo, radim pa vise nisam toliko na forumu..
    November cestitam [emoji813]
    I mene su leđa boljela, probadanja ispocetka i svasta, vise simptomi menge nego trudnoce.
    Ljube ja sam 10+2 i neku vecer sam imala grceve par min da sam mislila da cu dobit mengu
    November totalno si u pravu, mir je do poroda tesko postic [emoji38]
    Mi pratimo se do kraja u par dana razlike!!!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure moja druga beta nije dobra...219,7. Dakle nije se poduplala. Čekam dr da me nazove i da čujem što dalje.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

November mozda je 1 embrij posustao pa se zato beta nije poduplala. Nije jos nista izgubljeno.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

November, jesi vadila krv u priblizno isto vrijeme? Chiara je dobro rekla, mozda je jedan odustao pa ispada da se ne dupla. Nemoj odmah posustati. Javi sto ti je doktor rekao
    Posljednje uređivanje od Tulipan37 : 07.06.2018. at 20:34

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Znam sve, zvao me dr i rekao pričekati ponedjeljak i novu betu. Pa šta bude!

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Drzi se draga November. Bit ce sve u redu, samo nemoj odustati! ❤

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

November, sjeti se moje price s betom. Isto se nije duplala, a mala Betica je kraj mene u kolicima

Zelim ti svu srecu!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala vam divne ste
    Neću odustati, kakav god ishod bio, sve će se posložiti

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Nina, dobro došla!
    Ovaj FET, to ti je prvi transfer ikad ili? Kakve su vam dijagnoze, dosadašnja iskustva? Jesi li imala FET blastice ili? Sva ta probadanja i bolovi su nekako česti kod većine cura, pa bih rekla da su to normalni simptomi nakon transfera. Gdje si radila postupak, kad planiraš betu? Sad sam te obasula pitanjima. Tu smo da dijelimo sva iskustva i nedoumice pa nam slobodno javi kako napreduješ i sve što te zanima, uvijek ćeš naići na nekog tko ti može pomoći svojim iskustvom... u svakom slučaju, sretno!
    Evo potrudim se odgovorit na što više pitanja
    Trenutačni FET je iz postupka u drugom mjesecu, kada je bio potpuni stimulirani IVF.
    Uglavnom radila sam ga u Splitu u bolnici (o iskustvu sad nebi,bitan je trenutačni postupak )
    U 2 mjesecu sam bila stimulirana sa bemfolom i još jednim inekcijama, na žalost zaboravila.
    Bilo je 10 jajnih stanica na punkciji, oplodilo ih se 7, te su mi drugo dan vratili dvija 6-stanična embrija.
    Betu nisam ni dočekala jer sam prokrvarila 27 dan (ciklusa).
    Od tog postupka je zamrznuto treči dan 3 / 8-stanična embrija.

Sada sam primala samo decapeptyl i estrofem tablete, te su mi 20. dan ciklusa napravili FET.
    Od te tri, jedna je propala pri odmrzavanju, a dvije se nisu baš razvijale do sutradan (biologicine riječi).
    Prošla sam užasan transfer, gdje je bilo upitno dali će ih uspjet vratit, ali stručnošću doktora, sve je na kraju prošlo i oba su vraćena u maternicu.

Cijeli dan nakon transfera sam dosta krvarila,ali je do navećer prošlo. Sada uzimam samo utrogestan vaginalno.

Simptomi su poćei treći dan, lagani grčići u predjelu maternice, četvrti dan samo lagani trag sukrvice jednom,ali mala trakica ...poslije više ništa.
    Bolovi lagani su stalno prisutni, danas mi je 5 Dpt.
    Sinoć sam imala 37,2 temperaturu, imam je i večeras.

Nadam se i čvrsto vjerujem da ću barem doćekati betu i još više da bude velika.

Znači datum je 15.06 za betu.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

November, držim fige da je bas ovako kako cure kazu.

Chiara, kako si ti??

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Dobro sam Sara. Sve tece prema planu.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam divne ste
    Neću odustati, kakav god ishod bio, sve će se posložiti
    Nadamo se najboljem scenariju...drž se draga <3

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Anni danas vadi betu, jelda? Ajmo beturinu na sunce

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Pozdrav svima! Evo mene opet s transfera, nadamo se trecoj sreci, pa da se prijavim! Ubacili smo jednu lijepu blasticu, tako je barem embriologica rekla. Koliko vas ima čekalica? Kako provodite vrijeme? Cime se bavite, odnosno ne bavite?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nina86 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo potrudim se odgovorit na što više pitanja
    Trenutačni FET je iz postupka u drugom mjesecu, kada je bio potpuni stimulirani IVF.
    Uglavnom radila sam ga u Splitu u bolnici (o iskustvu sad nebi,bitan je trenutačni postupak )
    U 2 mjesecu sam bila stimulirana sa bemfolom i još jednim inekcijama, na žalost zaboravila.
    Bilo je 10 jajnih stanica na punkciji, oplodilo ih se 7, te su mi drugo dan vratili dvija 6-stanična embrija.
    Betu nisam ni dočekala jer sam prokrvarila 27 dan (ciklusa).
    Od tog postupka je zamrznuto treči dan 3 / 8-stanična embrija.

Sada sam primala samo decapeptyl i estrofem tablete, te su mi 20. dan ciklusa napravili FET.
    Od te tri, jedna je propala pri odmrzavanju, a dvije se nisu baš razvijale do sutradan (biologicine riječi).
    Prošla sam užasan transfer, gdje je bilo upitno dali će ih uspjet vratit, ali stručnošću doktora, sve je na kraju prošlo i oba su vraćena u maternicu.

Cijeli dan nakon transfera sam dosta krvarila,ali je do navećer prošlo. Sada uzimam samo utrogestan vaginalno.

Simptomi su poćei treći dan, lagani grčići u predjelu maternice, četvrti dan samo lagani trag sukrvice jednom,ali mala trakica ...poslije više ništa.
    Bolovi lagani su stalno prisutni, danas mi je 5 Dpt.
    Sinoć sam imala 37,2 temperaturu, imam je i večeras.

Nadam se i čvrsto vjerujem da ću barem doćekati betu i još više da bude velika.

Znači datum je 15.06 za betu.
    Znači, do sad si prošla jedan stimulirani i to ne s jakom stimulacijom. A kakve su vam inače dijagnoze, u čemu je problem? I koliko imate godina?
    Sviđa mi se ovo što kažeš da su ti 3.dnt počeli simptomi, i to baš oni koje većina cura navodi kao dobitne. Ja osobno ih nikad ne bi imala posebno izražene zato što već na stimulaciju jako reagiram i budem sva u simptomima od početka.
    Želim ti da ti se obe mrve prime, bez obzira što su trodnevne, (imamo tu uspješnih trudnoća s malim mrvama). I žao mi je zbog traumatičnog transfera...a ima li kakvo objašnjenje zašto je bilo tako? Imaš li neki "mehanički" problem ili? Nekako zaključujem iz tvog upisa da nisi prezadovoljna s prvim postupkom, ako mi možeš reći zašto, možeš i na poruku...Ja sam razmišljala u jednom trenutku krenuti u St jer živim blizu, pa me baš zanima.
    Sretno draga!

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Evo mene opet s transfera, nadamo se trecoj sreci, pa da se prijavim! Ubacili smo jednu lijepu blasticu, tako je barem embriologica rekla. Koliko vas ima čekalica? Kako provodite vrijeme? Cime se bavite, odnosno ne bavite?
    Sretno!

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Evo i mene napokon da znam na čemu sam
    beta 112,
    e sad doktor me odmah spustio na zemlju, kaže super, sve je kako treba s obzirom da je transfer bio drugi dan,ali pričekajmo utorak za drugu betu, pa ćemo lagano dalje nakon toga.
    November sad u potpunosti razumijem kako ti je!!! Treniranje živaca i dalje
    Smijem li ja popiti koji normabel

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Anni333 vibriram za duplanje bete. To je sad najvaznije. Mada je ovo super beta.
    Za normabel znam da su cure uzimale od 2mg al svejedno to trebas vidjeti sa doktorom, neka ti on odobri.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Anni bravo za betu! Trudna si! Držim fige na najjače da si lijepo dupla i da ti ne trenira živce više

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Moje malo srce kuza. Danas sam vidila na ultazvuku

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Dijagnoza je kod supruga samo bila smanjena pokretljivost i broj živih.
    Jednostavno se nije poklapalo nikada.
    Inače imam 32 godine sada.

Što se tiće iskustva sa transferom, dosadasnja tri su prosla uvijek kao od šale...ali ovaj posljednji je bila trauma.
    Doktor je sve napravija kao i obicno,otvorio,oprao,gurnuo malu cjevcicu i onda je red na biologici. Sve je pratio UZV-om,u jednom trenu ona je rekla ne mogu dalje,nesto mi gura natrag,kao da udaram u zid...i nikako,nekoliko pokusaja,on vrti dole,ona vrti...ne ide.
    Odjednom krece panika,ona vadi vani cjevcicu,vraca sve u labos. Njega vata panika i vice na sestru da mu nadje krokodilke (neka vrsta skara-klijesta)...nakon sta je pronasla on meni zakasljite se,da vas sto manje boli.
    Samo je rekao iz nekog razloga ne mozemo proci kroz cervix previse je zatvoren. Kad je gurnuo skare bilo je uzasno,plakala sam. Onda je viknuo da biologica donese natrag i opet su pokusavali,i na kraju je uspila. Na UZV-U je bila u maternici,ispustila ih. Sve se zavrsilo na kraju.

Ali sve to sam prosla nakon sta sam je pitala kakvi su,ona je rekla "nisu se razvili do danas i ne dajem im sansu"....ja se tako nadam da sve sta sam prosla da ih vrate natrag ce biti tako hrabri i da ce se razviti.

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Hi,samo da ohrabrim i ja sam na čekanju do 15.06. kad vadim beticu

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj edina prvotno napisa Vidi poruku
    Moje malo srce kuza. Danas sam vidila na ultazvuku
    Cestitam draga!!!!! [emoji16]

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Hi,samo da ohrabrim i ja sam na čekanju do 15.06. kad vadim beticu
    Uuu svaka cast Nina na hrabrosti!!! Nije lako istrpit taj stres u takvoj situaciji!!! Cini mi se da bis mogla biti trudna ovaj put s obzirom da si imala neki spotting i da neces vise imati tako traumaticna iskustva!

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sretno curke <3

Nina86, zao mi je zbog te traume s transfera. Nadam se da ce sve isplatiti...I ja sam u st bolnici, pa me tim vise zanima sto ti je bilo u veljaci? I da li su ti dali neko objasnjenje za takav transfer?

Ja sam danas 10dnt, jedva cekam betu da zavrsim ovaj dio price. Napuhana sam kao nikad u zivotu, a ne znam tocno od cega. I zbog toga ne jedem normalno...kao da mi je netko napuhao balon u zeludcu. Jel to od fragmina ili boostera, od utrica nije...tko bi vise znao.

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Pozdrav curke,
    meni je danas znači 7dpt...i opet sam danas na papiru vidjela tragove sluzi sa malo sukrvice (više je lagano narančasto).
    Stvarno nekako u strahu od svega...
    Kako docekat betu...a ovaj grozni strah svaki put kad odem na wc pa gledam papir mi je postao traumatican.

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Razumijem te skroz sto se tice gledanja u taj wc papir!!! Ustvari taj spotting prije ocekivanog dana kada bi ti trebala doci M je dobar znak!
    Ja bi najrađe da mogu glavu zamijenit i ne brinut se da mi je sve izaslo van odmah kod prvog mokrenja nakon transfera!!! Meni jos nema nikakvih simptoma tek mi je 2dnt.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mene od jučer žigaju jajnici i kao da se nešto "kuha" dolje, obično tako bude pred M.

Dal je moguće procuriti na duphastonima i crinone gelu? Imam osjećaj da terapija samo koči M... Skroz sam splasnula, nemam više baš simptoma kao prije par dana. A do treće bete je još dva danaaaaa

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Mene od jučer žigaju jajnici i kao da se nešto "kuha" dolje, obično tako bude pred M.

Dal je moguće procuriti na duphastonima i crinone gelu? Imam osjećaj da terapija samo koči M... Skroz sam splasnula, nemam više baš simptoma kao prije par dana. A do treće bete je još dva danaaaaa
    Uz crinone gel mozes procurit, ja jesam svaki put, ali za ovaj drugi lijek ne znam!
    Znale su zenske tu bas pisat kako bi imale simptome pa bi im nestali nakon par dana, a bile bi trudnetako da nista to ne znaci!

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Razumijem te skroz sto se tice gledanja u taj wc papir!!! Ustvari taj spotting prije ocekivanog dana kada bi ti trebala doci M je dobar znak!
    Ja bi najrađe da mogu glavu zamijenit i ne brinut se da mi je sve izaslo van odmah kod prvog mokrenja nakon transfera!!! Meni jos nema nikakvih simptoma tek mi je 2dnt.
    Hvala na podrsci...lipo je cut kad ti neko kaze da to moze sve bit i pozitivno. Jer bas kad vidim to na papiru,onda me izbezumi.
    Evo nakon toga....opet sve cisto,bijelo od tableta... bez ikakvih znakova.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala na podrsci...lipo je cut kad ti neko kaze da to moze sve bit i pozitivno. Jer bas kad vidim to na papiru,onda me izbezumi.
    Evo nakon toga....opet sve cisto,bijelo od tableta... bez ikakvih znakova.
    Draga...ja danas 11tt i dan danas imam smedi iscjedak koji poceo biti od 5tt...

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

[QUOTE=ljube555;3049028]

Nadam se i hvala na podršci u išcekivanju.
    Vasi komentari puno mi znače.
    Posljednje uređivanje od Nina86 : 09.06.2018. at 15:56

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anni333 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene napokon da znam na čemu sam
    beta 112,
    e sad doktor me odmah spustio na zemlju, kaže super, sve je kako treba s obzirom da je transfer bio drugi dan,ali pričekajmo utorak za drugu betu, pa ćemo lagano dalje nakon toga.
    November sad u potpunosti razumijem kako ti je!!! Treniranje živaca i dalje
    Smijem li ja popiti koji normabel
    Anni, cestitam! Pa to je super beta. Razumijem da je dr oprezan, mora biti jer tek nakon duplanja se i moze dalje. Uzivaj sada, vjerujem da ce i dalje sve biti ok...

Dijagnoza je kod supruga samo bila smanjena pokretljivost i broj živih.
    Jednostavno se nije poklapalo nikada.
    Inače imam 32 godine sada.

Što se tiće iskustva sa transferom, dosadasnja tri su prosla uvijek kao od šale...ali ovaj posljednji je bila trauma.
    Doktor je sve napravija kao i obicno,otvorio,oprao,gurnuo malu cjevcicu i onda je red na biologici. Sve je pratio UZV-om,u jednom trenu ona je rekla ne mogu dalje,nesto mi gura natrag,kao da udaram u zid...i nikako,nekoliko pokusaja,on vrti dole,ona vrti...ne ide.
    Odjednom krece panika,ona vadi vani cjevcicu,vraca sve u labos. Njega vata panika i vice na sestru da mu nadje krokodilke (neka vrsta skara-klijesta)...nakon sta je pronasla on meni zakasljite se,da vas sto manje boli.
    Samo je rekao iz nekog razloga ne mozemo proci kroz cervix previse je zatvoren. Kad je gurnuo skare bilo je uzasno,plakala sam. Onda je viknuo da biologica donese natrag i opet su pokusavali,i na kraju je uspila. Na UZV-U je bila u maternici,ispustila ih. Sve se zavrsilo na kraju.

Ali sve to sam prosla nakon sta sam je pitala kakvi su,ona je rekla "nisu se razvili do danas i ne dajem im sansu"....ja se tako nadam da sve sta sam prosla da ih vrate natrag ce biti tako hrabri i da ce se razviti.
    Uzas, uzas...ali djeluje kao neki glupi splet okolnosti, bez neke krivnje...stvarno ti zelim da i za tu traumu budes nagradjena uspjehom...

Pozdrav curke,
    meni je danas znači 7dpt...i opet sam danas na papiru vidjela tragove sluzi sa malo sukrvice (više je lagano narančasto).
    Stvarno nekako u strahu od svega...
    Kako docekat betu...a ovaj grozni strah svaki put kad odem na wc pa gledam papir mi je postao traumatican.
    Svima nam je tako, citas i sama...nema tu pametnog savjeta...jos koji dan i znat ces sve...kad planiras betu/test?

Ja se stvarno nadam da ce treca beta biti ok...pokusaj mislit pozitivno. Ti si trudna, imas pozitivnu betu. Nekako mi se cini da se nesto lose dogadja da bi bilo krvarenja, bolova i sl. u ovako ranoj fazi. Zato, think pink!

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Svima nam je tako, citas i sama...nema tu pametnog savjeta...jos koji dan i znat ces sve...kad planiras betu/test?
    Možda prvo vadjenje u srijedu...bit će mi 11dpt....pa što bude

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Zenske kako provodite vrijeme cekanja? Da li normalno obavljate poslove po kući?

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Zenske kako provodite vrijeme cekanja? Da li normalno obavljate poslove po kući?
    Pa sve pomalo,nikakav napor...ali draze mi je kad se krecem i osijecam korisno. Jer svaki put kad legnem ili odmaram,cini mi se sa ce mi glava eksplodirat od misli.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Da, sve uobicajeno. Ionako trenutno nista ne mogu uciniti da utjecem na tijek dogadjanja. Biti ce sto mora biti

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Dobar dan čekalice moje.
    Danas 8dpt,opet danas trag sukrvice na papiru....hahaha...kao da se svaki dan u isto vrime pojavi mrvica i posli sve cisto.
    Hahahah,izludjuje me to i ovo neznanje [emoji8]

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Ne preostaje nam nista nego cekati sto ce se dogoditi! Imas li jos kakve simptome osim spottinga? Kod mene jos bas nista, mir i tisina, ali jos je prerano!!!

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Ne preostaje nam nista nego cekati sto ce se dogoditi! Imas li jos kakve simptome osim spottinga? Kod mene jos bas nista, mir i tisina, ali jos je prerano!!!
    Vise nikakve grceve,nista....to je bilo tamo 3,4,5 dan....sad je stalo.
    Mada sve me nekako strah da se to ne najavljuje M...malo ranije.
    Inace,stomak nije ni bio napuhan jer nije bilo stimulacije,grudi mirne...sve ostalo ok.

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Mozes, ako ne budes mogla do vadjenja krvi izdrzat, napraviti test nakon 10., 11. dana! Ufff kako dani sporo idu nakon transfera, bas presporo!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

November?

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja cu uskoro odletjet kao balon od helija...toliko sam napuhana da se jedva krecem. Nikako mi se ovo ne svidja...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Beta pala, prekidam terapiju i čekam M.
    Dogovoren postupak za vjerojatno 9.mjesec, u 8.se moram javiti dr.Škvorcu.
    Život ide dalje, a ja ne odustajem!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Beta pala, prekidam terapiju i čekam M.
    Dogovoren postupak za vjerojatno 9.mjesec, u 8.se moram javiti dr.Škvorcu.
    Život ide dalje, a ja ne odustajem!
    Draga, uzasno mi je zao...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

I meni, ali što je tu je. Ovaj put je bila puno veća beta nego kod prve biokemijske, a zašto se nije održalo ne znam.
    Mlada sam, imam 27 godina, svi nalazi perfektni, kod MM također. I neće. Ali kako ono ide...ne može sudbina biti toliko prokleta koliko ja mogu biti uporna? Tako nekako
    Osmi mjesec je začas tu, a onda u nove pobjede

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni, ali što je tu je. Ovaj put je bila puno veća beta nego kod prve biokemijske, a zašto se nije održalo ne znam.
    Mlada sam, imam 27 godina, svi nalazi perfektni, kod MM također. I neće. Ali kako ono ide...ne može sudbina biti toliko prokleta koliko ja mogu biti uporna? Tako nekako
    Upravo tako...a ja cu jos nadodati da nebo hrabre voli.
    Ne znamo zasto je to tako da se neki moraju dobro pomuciti da bi ostvarili trudnocu, ali nakon nekog vremena to prihvatis i nosis se s tim najbolje sto znas. Mlada si, nemate teske dijagnoze i vjerujem da ces uspjeti. Nadam se da ce to biti vec sljedeci put... saljem ti zagrljaj
    Posljednje uređivanje od katka22 : 11.06.2018. at 17:27

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

November, stvarno mi je jako zao. Bas sam mislila da bude dobro. Glavno da si ti optimisticna, to puno znaci, za tebe i za vas dvoje. Drzimo fige za jesensku bebu!

Nina86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Danas sam 9dnt....i ne nisam sretna i vjerojatno betu necu ni docekati. [emoji25] Pocelo je malo jace ici smeđksto tocno kako mi krene pred M svaki put.
    Igleda da se moram pripremit za ono,na sta ni jedna od nas nikad nije spremna.
    Na negativan ishod.
    Hrabrice,zelim vam puno uspjeha svima od srca.
    Ja cu se jos javljat kako je zavrsilo,i što cu i kako dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •