Stranica 263 od 310 PrviPrvi ... 163213253261262263264265273 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,101 do 13,150 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Hope, jel planiras kakav test raditi?
    Naravno , samo nikako barem do 7 dnt dogurat pa da pisnem...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Katka!!!javi kako je proslo....i onda brojimooooo....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Hope1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno , samo nikako barem do 7 dnt dogurat pa da pisnem...
    Pozdrav... koji ti danas dan nakon transfera???? Imas kakve simptome????

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav... koji ti danas dan nakon transfera???? Imas kakve simptome????

6dnt- simptoma nikakvih....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

6dnt- simptoma nikakvih....
    Sutra ces test radit ili ces jos mo cekati????

Mi smo ovaj mjesec probali prirodno kod kuce, a sada cemo vidit rezultat... inace LH trakica bila ful pozitivna 13dc danas mi je 20dc... ali me brini jucerasnji pad BT drugi pad a danas opet povisena temper.37.3 a nisam bolesna.... znaci pad bio 19dc na 36.8 a prije toga BT bila 37.4... neznam dal tko mjeri od vas cura i dal tko ima sa tim iskustva....

I kad bi mogla napraviti test imam od 10ml tri testa doma????

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Sutra ces test radit ili ces jos mo cekati????

Mi smo ovaj mjesec probali prirodno kod kuce, a sada cemo vidit rezultat... inace LH trakica bila ful pozitivna 13dc danas mi je 20dc... ali me brini jucerasnji pad BT drugi pad a danas opet povisena temper.37.3 a nisam bolesna.... znaci pad bio 19dc na 36.8 a prije toga BT bila 37.4... neznam dal tko mjeri od vas cura i dal tko ima sa tim iskustva....

I kad bi mogla napraviti test imam od 10ml tri testa doma????

Ljube pad bazalne jedan dan moze znaciti i implantaciju.
    Pad se dogadja vecinom od 6 do 8 dana od ovulacije.
    Testovi su ti dosta osjetljivi pa mozes vec od 10 dana ovulacije.
    Ako ti je trakica bila poz.na 13 dc mozda je taj dan vec ovulacija bila ili 14 dc.
    Znaci negdje tako oko 24 dc mozes test.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube pad bazalne jedan dan moze znaciti i implantaciju.
    Pad se dogadja vecinom od 6 do 8 dana od ovulacije.
    Testovi su ti dosta osjetljivi pa mozes vec od 10 dana ovulacije.
    Ako ti je trakica bila poz.na 13 dc mozda je taj dan vec ovulacija bila ili 14 dc.
    Znaci negdje tako oko 24 dc mozes test.
    Hvala draga!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Hvala draga!!!!!

Ja ne mjerim temp pa ne znam... mislim da cu pricekati jos dva dana...uostalom za dva dana mi pada i M pa cemo vidjeti...

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro jutro lijepe moje!!! Katka još samo danas!!!! Držim fige...Ja muku mučim sa spavanjem,preko noći se budim u 6 sam već ko sova,a preko dana bi samo spavala- nadam se da će nas malo od danas rashladiti.Što se tiče mojih osjećaja,meni je super,vrijeme prolazi na slamku dns je tek 5dnt. Ahhhahaha
    Pospanost je jedan od ranih simptoma trudnoce, draga. Blizi se i tvoje vrijeme testiranja, kad ces?

Evo i nas troje...
    Jutros bio ET, sve je proslo savrseno. Vracene su dvije savrsene blastice. Ostajem jos par dana u Zg ovaj put, pa lagano kuci. Cijelo vrijeme imam neki dobar pozitivan osjecaj, neke leptirice u trbuhu nakon ET. Nadam se da sam ih lijepo ugostila i da ce bar jedan ostati. Nadamo se najboljem.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Pospanost je jedan od ranih simptoma trudnoce, draga. Blizi se i tvoje vrijeme testiranja, kad ces?

Evo i nas troje...
    Jutros bio ET, sve je proslo savrseno. Vracene su dvije savrsene blastice. Ostajem jos par dana u Zg ovaj put, pa lagano kuci. Cijelo vrijeme imam neki dobar pozitivan osjecaj, neke leptirice u trbuhu nakon ET. Nadam se da sam ih lijepo ugostila i da ce bar jedan ostati. Nadamo se najboljem.
    Tako je i meni ovoga puta,u meni dobar osjećaj , simptome ne pomisljam traziti niti misliti.mi smo svi individualni.mislim da cu u ponedjeljak pisnuti,a onda cemo vidjeti.neću čekati 14 dan za betu mislim da cu to negdje 11 dan.
    Jedino imam problem sa umetanjem utrogestana.prvi put mi je ovako-Znači već treći dan jedva mogu prst ugurati.sve mi se nesto stislo,zatvorilo.nemam iskustva,pa se nekako nadam da je to vec pozitivan znak.
    U ovom trecem postupku sam totalno opustena i drugacija...tako da brojim jos sitno.nadam se Katka da ce nam biti pozitivno

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako je i meni ovoga puta,u meni dobar osjećaj , simptome ne pomisljam traziti niti misliti.mi smo svi individualni.mislim da cu u ponedjeljak pisnuti,a onda cemo vidjeti.neću čekati 14 dan za betu mislim da cu to negdje 11 dan.
    Jedino imam problem sa umetanjem utrogestana.prvi put mi je ovako-Znači već treći dan jedva mogu prst ugurati.sve mi se nesto stislo,zatvorilo.nemam iskustva,pa se nekako nadam da je to vec pozitivan znak.
    U ovom trecem postupku sam totalno opustena i drugacija...tako da brojim jos sitno.nadam se Katka da ce nam biti pozitivno
    I to ti je super simptom draga...mirisi na dobro kod tebe!
    I meni ovaj put pise na onom otpusnom papiru da vadim betu 14 dana nakon(prosli put mi je pisalo 10.dan). Tesko cu ja izdrzat do tada, al vadit cu je oko 10-og dana...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hope,vibram za plus sutra! Sretno!

Katka,odlicno! Sad polako u iscekivanje pozitivne bete!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ja sam sada isla na wc i obrisem se a u obrisu utrogestana tamnija krv...nadam se da je implatacijska ovoga puta. Da ce me pozitivno iznenaditi

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam to imala 7dnt blastociste

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam sada isla na wc i obrisem se a u obrisu utrogestana tamnija krv...nadam se da je implatacijska ovoga puta. Da ce me pozitivno iznenaditi
    I iz tog postupka ima doma curicu od 2 i pol god.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drzim fige da je implatacijsko! I javi ajde da je test pozitivan!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Milasova kako si? Kada imas slijedeci pregled?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova kako si? Kada imas slijedeci pregled?
    Hvala draga na pitanju,dobro sam..ono sto je meni najbitnije je da nema krvarenja ni smedarenja pa mi je puno lakse..
    Po cijele dane lezim i spavam i tako dok se taj hematom ne smanji..
    Sutra idem na uzv u Petrovu pa 3.9 kod prof.I. pa cu kod nje voditi trudnocu
    Kako ti hendlas s njih dvoje?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala draga na pitanju,dobro sam..ono sto je meni najbitnije je da nema krvarenja ni smedarenja pa mi je puno lakse..
    Po cijele dane lezim i spavam i tako dok se taj hematom ne smanji..
    Sutra idem na uzv u Petrovu pa 3.9 kod prof.I. pa cu kod nje voditi trudnocu
    Kako ti hendlas s njih dvoje?
    Sa dvoje bude svakako braco ima neku “terrible five” fazu, nista ne slusa, luda sam. Ona je super za sada.

Sretno na slijedeci uzv i sa prof I, zena zna biti jako ćudljiva. Jesi kod nje vodila prvu trudnocu?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hope, jesi odradila test?

Ja sam...svakako. Danas je tek 1.dnt, i ustvari ne osluskujem neke posebne simptome jer imam ludu ekipu oko sebe s kojom je zabavno...od jucer me bocka nesto s lijeve strane, onaj osjecaj leptirica u trbuhu je isto povremeno prisutan...i jednostavno sam umorna. Bez imalo namjere za lezanjem, najradije sam na kaucu jer ne mogu dugo nista. Vjerojatno me terapija drma, sto li. Ali se trenutno osjecam trudnom.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hope, cekamo pozitivni testic!!!!!![emoji3][emoji3][emoji3]

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Hope, cekamo pozitivni testic!!!!!![emoji3][emoji3][emoji3]

Ej drage moje...nista jos dns tek 7dnt...pre pre rano.naravno da sam pisnula onu trakicu iz mullera i nije nista pokazala...po meni tek 8 dan a 9i je najidealniji.po kalendaru mi sutra i M treba doci za sada i dalje zatvorena,piskim svako malo i imam iscjedak od utrogestana.i dn. ulozak mi je mokar. Ahhahaha...a sada me toliko pikaju jajnici da sam legla....
    Ovaj testic ne uzimam za zlo...ipak bilo je jace od mene morala sam...nestepljiva sam...he he

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Hope, jesi odradila test?

Ja sam...svakako. Danas je tek 1.dnt, i ustvari ne osluskujem neke posebne simptome jer imam ludu ekipu oko sebe s kojom je zabavno...od jucer me bocka nesto s lijeve strane, onaj osjecaj leptirica u trbuhu je isto povremeno prisutan...i jednostavno sam umorna. Bez imalo namjere za lezanjem, najradije sam na kaucu jer ne mogu dugo nista. Vjerojatno me terapija drma, sto li. Ali se trenutno osjecam trudnom.
    Katka samo pozitiva.. I naravno da si trudna kao i ja...big kiss

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ej drage moje...nista jos dns tek 7dnt...pre pre rano.naravno da sam pisnula onu trakicu iz mullera i nije nista pokazala...po meni tek 8 dan a 9i je najidealniji.po kalendaru mi sutra i M treba doci za sada i dalje zatvorena,piskim svako malo i imam iscjedak od utrogestana.i dn. ulozak mi je mokar. Ahhahaha...a sada me toliko pikaju jajnici da sam legla....
    Ovaj testic ne uzimam za zlo...ipak bilo je jace od mene morala sam...nestepljiva sam...he he
    Ti si imala blastociste????

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel ono krvarenje stalo?
    Navijam i drzim fige za plus!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Jel ono krvarenje stalo?
    Navijam i drzim fige za plus!
    Nema nikakvog krvarenja...sve je pod kontrolom....

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ti si imala blastociste????

Da da blastociste

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Onda ako je jucer bila implantacija,danas je rano za test..
    Ja bi ga ponovila preksutra..

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Onda ako je jucer bila implantacija,danas je rano za test..
    Ja bi ga ponovila preksutra..
    Mi se ubijamo s tim testovima...psihicki...nije bzv da se ceka 14 dana,ali sta cemo...kad smo nestrpljive...cekat cu do 9 dn... I u statistici stoji da 9 dan dovoljno luci hcg- a da ga mozemo ocitati na testu...netko ima ranije implatacije netko kasnije...ja sam i dalje pozitivna i sto Katka kaze imam leptirice u trbuhu

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi se ubijamo s tim testovima...psihicki...nije bzv da se ceka 14 dana,ali sta cemo...kad smo nestrpljive...cekat cu do 9 dn... I u statistici stoji da 9 dan dovoljno luci hcg- a da ga mozemo ocitati na testu...netko ima ranije implatacije netko kasnije...ja sam i dalje pozitivna i sto Katka kaze imam leptirice u trbuhu
    2.dnt. Toliko je jos rano da te moje mrve vjerojatno jos lutaju ukrug po meni. Nakon ni jednog ET do sada nisam imala neki osjecaj odmah. Ustvari, davno nisam imala ET bez stimulacija, bockanja i svega sto prethodi pa tome mozes pripisati simptome. Zasad, jako se cudno osjecam od dana ET. Uzimam utrice i estrofem koji vjerojatno rade svoje. Cicke su zasad normalne, a veselila sam se povecanju. Osjecam uskost kao i ti pri umetanju vaginalete. I bockanje u lijevom jajniku. I strasan umor. I to je to, ustvari nista. Ali nekako sam mirna i pozitivna zasada i jos vjerujem. Sutra se tek vracam doma pa i drugo okruzenje doprinosi miru.
    Testovi...prosli put sam krenula 4.dan s minusima. I ono malo pozitive koju sam imala ubila sam s time. Nemam plan ovaj put, ali voljela bih izdrzati do 9.dnt, do bete. Mengu ocekujem tek 8.9. a to je jako, jako daleko.
    Tebi hope stvarno zelim da si uranila s testom i nadam se da ces nas sve razveseliti sutra. Samo uzmi neki pravi test da se mozes bar donekle osloniti na njega do bete.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

2.dnt. Toliko je jos rano da te moje mrve vjerojatno jos lutaju ukrug po meni. Nakon ni jednog ET do sada nisam imala neki osjecaj odmah. Ustvari, davno nisam imala ET bez stimulacija, bockanja i svega sto prethodi pa tome mozes pripisati simptome. Zasad, jako se cudno osjecam od dana ET. Uzimam utrice i estrofem koji vjerojatno rade svoje. Cicke su zasad normalne, a veselila sam se povecanju. Osjecam uskost kao i ti pri umetanju vaginalete. I bockanje u lijevom jajniku. I strasan umor. I to je to, ustvari nista. Ali nekako sam mirna i pozitivna zasada i jos vjerujem. Sutra se tek vracam doma pa i drugo okruzenje doprinosi miru.
    Testovi...prosli put sam krenula 4.dan s minusima. I ono malo pozitive koju sam imala ubila sam s time. Nemam plan ovaj put, ali voljela bih izdrzati do 9.dnt, do bete. Mengu ocekujem tek 8.9. a to je jako, jako daleko.
    Tebi hope stvarno zelim da si uranila s testom i nadam se da ces nas sve razveseliti sutra. Samo uzmi neki pravi test da se mozes bar donekle osloniti na njega do bete.
    Meni je dns dan za M...ne osjecam uopce kao da ju trebam dobiti..u ovome me svemu umiruje cinjenica da nisam prokrvarila sto u prva dva jesam bez obzira na terapiju.da treba biti pametna,prosli put je bio blijedi plus (u proslom postupku) pa znamo kako je bilo...sto se blizi dan D to mi je sada sve teze

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hope,ja stvarno mislim da je to to kod tebe..
    Cim je ono krvaruckanje stalo to je super znak..
    Katka,izdrzi jos ovih par dugih dana i razveseli nas sve!
    Mislim da je prerano za simptome..
    Kod mene tek prekjucer potamnile bradavice i oko njih..
    Ostalo nista..

Danas na UZV jedno srceko nam stalo(ocekivano,pa nisam tuzna) drugo kuca i sve je ok i u granicama..tocno odgovara tjednima..
    Hematom puno manji..

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ostalo nista..

Danas na UZV jedno srceko nam stalo(ocekivano,pa nisam tuzna) drugo kuca i sve je ok i u granicama..tocno odgovara tjednima..
    Hematom puno manji..
    Neka taj jedan bude veliki borac i razveseli mamu i tatu...
    Ma nije ni bilo krvarenja,nego u iscjedku s utrogestanom smede..do sada nikada tako.Kad bi procurila to bi bilo to...odmah je bila roza krv kad se brisem,ali sad je sve cisto.Moje grudi su normalne,nisu bile ni vece ni manje,uvijek iste...Prije 10 godina u prirodnoj trudnoci nisam ni znala da sam trudna,nisam imala nikakve simptome pa sse nadam tome i sada...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

katka22 sretno i držim fige. ali milasova8, pa ja u ljetnoj stanci propustila da si ti trudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitam... polako dalje, upratila sam da vas je jedna mrvica napustila....... čuvajte se

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ostalo nista..

Hematom puno manji..
    Bravo za tvoju mrvicu, odlicno za smanjenje hematoma, tome smo se upravo i nadali. Sad bi sve trebalo ici lakse i mirnije.
    Ovaj put je kod mene stvarno nekako sve drugacije. Ne mogu to niti opisati pa necu ni pokusavati. Jednostavno, osjecaj je drugaciji.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Bravo za tvoju mrvicu, odlicno za smanjenje hematoma, tome smo se upravo i nadali. Sad bi sve trebalo ici lakse i mirnije.
    Ovaj put je kod mene stvarno nekako sve drugacije. Ne mogu to niti opisati pa necu ni pokusavati. Jednostavno, osjecaj je drugaciji.
    Evo ja sam pisnula trakicu jutros i velika 0. Uzela sam uputnicu za betu ,otici cu ujutro...ne znam sta bih rekla,plakala bi a zelim biti jaka...Mislila sam da je to to,ali nece i nece i nece...Mislim da slijedi jedan veliki odmor nakon ove godine...jos se cujemo svakako

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hope, jako mi je zao..
    Znam kako boli neuspjeli postupci..grozno..
    Isplaci se, bit ce ti lakse..
    Odmori se,i skupit ces snage i volje za novi pokusaj..

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Cao lutke moje!Nadam se da ce nam svima biti plusici.ja sam danas imala transver 2 četverostanična 2 dan vraceni ocjena odlicni.pa sada slijedi dugih 14 dana.dala mi je i fragmin da se i snjim tribam bosti svaku vecer.ovo mi je drugi pokusaj ivf.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja sam pisnula trakicu jutros i velika 0. Uzela sam uputnicu za betu ,otici cu ujutro...ne znam sta bih rekla,plakala bi a zelim biti jaka...Mislila sam da je to to,ali nece i nece i nece...Mislim da slijedi jedan veliki odmor nakon ove godine...jos se cujemo svakako
    Jos neki dan kad si se testirala meni je proslo kroz glavu da bi 7.dnt blastice vec trebalo biti lagano pozitivno. Ali tvoj optimizam mi je dao neku vjeru da mozda grijesim... zao mi je draga, uzasno. Nekako sam imala osjecaj da je to to. Kao sto milasova kaze, odradi sto moras da bi izbacila iz sebe sve sto trebas...odmori koliko trebas...i drz se.
    Taj stres testiranja sad i mene ceka za koji dan.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Jos neki dan kad si se testirala meni je proslo kroz glavu da bi 7.dnt blastice vec trebalo biti lagano pozitivno. Ali tvoj optimizam mi je dao neku vjeru da mozda grijesim... zao mi je draga, uzasno. Nekako sam imala osjecaj da je to to. Kao sto milasova kaze, odradi sto moras da bi izbacila iz sebe sve sto trebas...odmori koliko trebas...i drz se.
    Taj stres testiranja sad i mene ceka za koji dan.
    Znas i sama da ima raznih dogadaja..od poc neg do pozitivnih...od ranih dokasnih implatacija.Naravno da treba biti optimista uvijek i do kraja... Nikada nije gotovo i postoji nada dok papir ne pokaze suprotno.ja sam danas ok,vratila sam se u normalu.pomirena sa situacijom.na neke stvari se ne moze utjecati.izvadila sam krv,sada sjedim u parku pod drvetom i mantram-ahahhaha...Ti Katka budi optimista do kraja i misli samo pozitivno..Ali def cu odmarat,vratiti se u pon na posao i na neko vrijeme ostaviti to sve iza sebe...Nekako sam svaki put sve manje razocarana...glupo zvuci ali nakon treceg puta nekako lakse to podnosim...ljubi vas...i cujemo se naravno

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znas i sama da ima raznih dogadaja..od poc neg do pozitivnih...od ranih dokasnih implatacija.Naravno da treba biti optimista uvijek i do kraja... Nikada nije gotovo i postoji nada dok papir ne pokaze suprotno.ja sam danas ok,vratila sam se u normalu.pomirena sa situacijom.na neke stvari se ne moze utjecati.izvadila sam krv,sada sjedim u parku pod drvetom i mantram-ahahhaha...Ti Katka budi optimista do kraja i misli samo pozitivno..Ali def cu odmarat,vratiti se u pon na posao i na neko vrijeme ostaviti to sve iza sebe...Nekako sam svaki put sve manje razocarana...glupo zvuci ali nakon treceg puta nekako lakse to podnosim...ljubi vas...i cujemo se naravno
    Draga, vjerujem da ce ti malo odmora donijeti i novu snagu.

Evo, kod mene 4.dnt. Kriza me toliko bole da sam u strahu kao da ce me ukociti nesto. I jajnike strasno osjecam, sto bi oni sad ustvari trebali raditi? Skroz cudan osjecaj. Ne znam koliko cu izdrzati, cim sam se vratila doma ja sam pocela razmisljati o tome gdje mi je najbliza ljekarna.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Katka,znas da je bol u krizima odlican znak..imala u obje trudnoce.
    Za jajnike ne znam,njih nisam osjecala..
    Kad planiras test?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene alergija ubija. Stalno kisem,nos curi,sav mi je u ranama..
    Ne znam jel smijem sta popiti?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Draga, vjerujem da ce ti malo odmora donijeti i novu snagu.

Evo, kod mene 4.dnt. Kriza me toliko bole da sam u strahu kao da ce me ukociti nesto. I jajnike strasno osjecam, sto bi oni sad ustvari trebali raditi? Skroz cudan osjecaj. Ne znam koliko cu izdrzati, cim sam se vratila doma ja sam pocela razmisljati o tome gdje mi je najbliza ljekarna.
    To za jajnike nista ne brini..sve je to normalno...imala si ovulaciju,sad si imala fet...i malo ti je sve osjetljivije...sve su to slatke brige...A sto se tice ljekarne sve je to jace od nas...ali koliko mozes izdrzi da ne pisnes...a za križa slažem se to je jedan dobar znak.Samo setaj i setaj.nemoj lezat.trebas se kretati da bude sto bolja prokrvljenost maternice...samo hrabro...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Sve sto je na nekoj biljnoj bazi...Naravno da mozes...najbolje ce ti u ljekarni preporuciti.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katka,znas da je bol u krizima odlican znak..imala u obje trudnoce.
    Za jajnike ne znam,njih nisam osjecala..
    Kad planiras test?
    Ne znam sto bi ti rekla za test. Povratkom doma vratila se ludost, do jutros mi test nije padao na pamet...napravila sam sama sebi valjda najvecu ludost koju sam mogla. Imala glupi digitalni test iz Mullera doma od prosli put za koji sam se zaklela da cu ga baciti. I pokazao je minus, naravno. Nije mi to uopce trebalo. Uz svu pozitivu koju sam imala to mi stvarno nije trebalo.

Za to ti stvarno ne znam...da zvrcnes dr.?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ne znam sto bi ti rekla za test. Povratkom doma vratila se ludost, do jutros mi test nije padao na pamet...napravila sam sama sebi valjda najvecu ludost koju sam mogla. Imala glupi digitalni test iz Mullera doma od prosli put za koji sam se zaklela da cu ga baciti. I pokazao je minus, naravno. Nije mi to uopce trebalo. Uz svu pozitivu koju sam imala to mi stvarno nije trebalo.

Za to ti stvarno ne znam...da zvrcnes dr.?
    Katka 4dt je...I sama znas da je to valjda 1:1 000 000.... Necu ti pametovati i sama sam to prosla... Ali sad sama sebi reci da je pre pre rano...i strpi se jos malo.evo ja sam dobila mail beta negativna...
    Posto ste vec nekoliko puta bile u Petrovoj,sto ja moram...? Javim im ishod i kako onda za par mjeseci kada se odlucim? Opet saljem uputnicu za narudžbu za dogovor? I zivo me zanima moj amh kad cu ga vaditi sada nakon tri stimulirana postupka

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katka 4dt je...I sama znas da je to valjda 1:1 000 000.... Necu ti pametovati i sama sam to prosla... Ali sad sama sebi reci da je pre pre rano...i strpi se jos malo.evo ja sam dobila mail beta negativna...
    Posto ste vec nekoliko puta bile u Petrovoj,sto ja moram...? Javim im ishod i kako onda za par mjeseci kada se odlucim? Opet saljem uputnicu za narudžbu za dogovor? I zivo me zanima moj amh kad cu ga vaditi sada nakon tri stimulirana postupka
    Sve znam. Na glupom testu pise da je osjetljiv na 25 jedinica bhcg. Sad ga vise nema pa bi ga trebalo izbrisati iz pamcenja...u nedjelju mi je 7.dnt pa cu se testirati opet (ako ne prodjem do tad kraj neke ljekarne :p).
    Javi rezultat svom dr pa vidi s njim. Kad se odlucis na ponovni pokusaj, digni novu D1 uputnicu i kreni nanovo. Na amh ti prema mom saznanju stimulacije ne utjecu tako da bi rezultat trebao biti isti kao da ih nisi ni imala. Kakav ti je bio zadnji amh i kad si ga vadila? Koliko imas godina?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Sve znam. Na glupom testu pise da je osjetljiv na 25 jedinica bhcg. Sad ga vise nema pa bi ga trebalo izbrisati iz pamcenja...u nedjelju mi je 7.dnt pa cu se testirati opet (ako ne prodjem do tad kraj neke ljekarne :p).
    Javi rezultat svom dr pa vidi s njim. Kad se odlucis na ponovni pokusaj, digni novu D1 uputnicu i kreni nanovo. Na amh ti prema mom saznanju stimulacije ne utjecu tako da bi rezultat trebao biti isti kao da ih nisi ni imala. Kakav ti je bio zadnji amh i kad si ga vadila? Koliko imas godina?
    Zadnji amh 14.1 i vadila sam ga u 8 mjesecu (tocno prije godinu dana)- imam 33 godine

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zadnji amh 14.1 i vadila sam ga u 8 mjesecu (tocno prije godinu dana)- imam 33 godine
    Kako si reagirala na stimulacije koje si do sad imala? Znas, amh sam nije konacni pokazatelj stanja rezerve js. Bitan je i broj antralnih folikula na uzv i FSH. Jesi li i to paralelno odradila? Tvoj amh cini mi se spada u neku nizu skupinu plodnosti, ne znam sigurno jer nisi navela ref. vrijednosti. Ali ponavljam ti, on sam nikad nije mjerilo rezerve.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 30.08.2018. at 11:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •