Stranica 278 od 310 PrviPrvi ... 178228268276277278279280288 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,851 do 13,900 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Koji test si koristila? Ima svakakvih testova... Meni su uvijek bili točni oni jeftini iz Mullera.
    Prima Time test

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj Unadva prvotno napisa Vidi poruku
    Prima Time test
    Cijeli vikend sam imala baš simptome trudnoće jučer su odjednom nestali, zato sam i išla raditi test.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ne volim taj, to je onaj pola bijeli pola rozi sa srcem?
    A, to da si bez simptoma nema veze. Ionako nam je to sve od progesterona... Kad sam bila trudna onda uopće nisam znala da se nešto dešava...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne volim taj, to je onaj pola bijeli pola rozi sa srcem?
    A, to da si bez simptoma nema veze. Ionako nam je to sve od progesterona... Kad sam bila trudna onda uopće nisam znala da se nešto dešava...
    Takoder!!!!

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pozdrav curke,

čitam vas već dugo i evo odlučila sam se priključiti na ovoj temi.

Više od godinu dana sam na obradi u MPO klinici (vod.ciste, upale, AMH ispod granice, miomčić... a imamo i muški faktor tako da je IVF jedina opcija).
    Napokon sam u prvom postupku - prirodnjak (primila štopericu naravno).

14.2. je bio transfer (11.2. aspiracija 2 folikula, 1 j. stanica oplođena IVF metodom).

Danas je 9dnt i digitalni Clear blue pokazuje minus. Jučer predvečer sam zamijetila laganu sukrvicu na wc papiru. Danima već imam grčeve poput menstrualnih (jajnici i maternica zabole..nekad jače, nekad slabije)... I mislim da ipak ništa od ovog postupka. Već sam ga oplakala kad sam vidjela tu sukrvicu i nekako nemam dobar feeling.

Inače, liječnica je bila uvjerena da ću ostat trudna jer je sve djelovalo obećavajuće (endometrij, embrij, godine su još ok...).

Napisala mi je za betu tek 7.3. (onda znate u kojoj sam bolnici).
    Ipak bih ja to ranije privatno riješila da znam trebam li tražiti drugu kutiju Crinone gela i da znam definitivno gdje sam. Uglavnom, čini mi se da menga ne dolazi zbog Crinone a opet me strah riskirat i prestat naglo s njim.

Razmišljam sad u pon (11dnt) to obaviti, je li to rano za betu ili je ok?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Meni je danas test negativan 22 dan od punkcije 19 od transfera. Beta tek u utorak. Mislim da neću ni ići. Antigravity nije ti rano za betu, meni je žao da nisam prije, pa da znam di sam.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav curke, meni danas 6dnt, 2 trodnevna FET-a. Simptomi: 0-5dnt bolovi ko pred mengu..to je to za sada... cekamo dalje. Beta 4.3.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Antigravity - nije ti rano ako nisi primala neki od boostera nakon transfera.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Za pocetkak pozdravi svima, dugo vas citam a evo tek sad reg.
    Kad bi po vasem misljenju najranije mogla uraditi test (urin) vracena
    su mi 2 embriona 3 dnevna (8 celija) u prosli petak 15.02.
    Vec 5 dana imam klasicne mens bolove i simptome al to moze biti od Lutinusa.
    Citala sam malo po stranim forumima, nekima vec na 7 danu nakon transfera pokaze +, kod mene jos nista
    pa ne znam da li vise da se nadam.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

korisnickoime11dnt bi ti pokazao kucni test bljedunjavu crticu. Beta bi ti pokazala tocnije, pa ti radje to preporucam.
    Posljednje uređivanje od garava13 : 25.02.2019. at 12:42

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

11 dan je sutra, znaci nada jos zivi.
    Ja sam u ino, ovdje beta nije praksa sto je po mom misljenju, narocito kada je ifv u pitanju, totalno glupo, al sta da radim, nemam izbora
    no pisnuti sutra na test.
    Zbedirala sam se jer vidim da mnogima pokazuje vec od 7. dana, a kod mene jos nista.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

korisnickoims ovisi koliko je embrij star. Ovisi i o tome koristi li se booster nakon transfera. Tako da.. nemoj radi sebe raditi prije, samo se iznerviras.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Antigravity prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke,

čitam vas već dugo i evo odlučila sam se priključiti na ovoj temi.

Više od godinu dana sam na obradi u MPO klinici (vod.ciste, upale, AMH ispod granice, miomčić... a imamo i muški faktor tako da je IVF jedina opcija).
    Napokon sam u prvom postupku - prirodnjak (primila štopericu naravno).

14.2. je bio transfer (11.2. aspiracija 2 folikula, 1 j. stanica oplođena IVF metodom).

Danas je 9dnt i digitalni Clear blue pokazuje minus. Jučer predvečer sam zamijetila laganu sukrvicu na wc papiru. Danima već imam grčeve poput menstrualnih (jajnici i maternica zabole..nekad jače, nekad slabije)... I mislim da ipak ništa od ovog postupka. Već sam ga oplakala kad sam vidjela tu sukrvicu i nekako nemam dobar feeling.

Inače, liječnica je bila uvjerena da ću ostat trudna jer je sve djelovalo obećavajuće (endometrij, embrij, godine su još ok...).

Napisala mi je za betu tek 7.3. (onda znate u kojoj sam bolnici).
    Ipak bih ja to ranije privatno riješila da znam trebam li tražiti drugu kutiju Crinone gela i da znam definitivno gdje sam. Uglavnom, čini mi se da menga ne dolazi zbog Crinone a opet me strah riskirat i prestat naglo s njim.

Razmišljam sad u pon (11dnt) to obaviti, je li to rano za betu ili je ok?
    U vrijeme kad si pisala post rekla bih da si s testom požurila barem za dan, dva. Ipak su bili trodnevni embriji. Meni je 7.dnt blastice test bio negativan, a beta 2 dana nakon preko 200. Do sada već sigurno znaš na čemu si...

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj korisnickoime prvotno napisa Vidi poruku
    Za pocetkak pozdravi svima, dugo vas citam a evo tek sad reg.
    Kad bi po vasem misljenju najranije mogla uraditi test (urin) vracena
    su mi 2 embriona 3 dnevna (8 celija) u prosli petak 15.02.
    Vec 5 dana imam klasicne mens bolove i simptome al to moze biti od Lutinusa.
    Citala sam malo po stranim forumima, nekima vec na 7 danu nakon transfera pokaze +, kod mene jos nista
    pa ne znam da li vise da se nadam.
    Ista situacija i kod tebe...mislim da si s testom požurila. 7. dnt trodnevnog embrija može nešto nekome pokazati, ali vjerojatnije je da neće. Nadam se da i ti imaš drugi plusić...

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Jutro cure...kod mene punkcija prekjucer, prvo 4 stanice, bile su na kraju 3 stanice. Jedna je bila losa i odmah je propala tak da su 3. Oplodila se jedna. Nije bas bajna haha, ima neke fragmente. Posto mi je bilo losije jutros pregledala me doktorica, uvecani su jajnici za duplo, al kazu da nisu sigurni da bi prezivjela odmrzavanje ta jedna ako je sad zamrznu. Pa su odlucili napravit transfer pa sta bude.. Ima tko iskustva s tom fragmentacijom?

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    U vrijeme kad si pisala post rekla bih da si s testom požurila barem za dan, dva. Ipak su bili trodnevni embriji. Meni je 7.dnt blastice test bio negativan, a beta 2 dana nakon preko 200. Do sada već sigurno znaš na čemu si...
    Sve kužim, no imala sam osjećaj da ništa od toga čim sam vidjela malo svijetle krvi, pa me to "natjeralo" da napravim prvi test.
    2 dana kasnije i drugi test negativan, a nakon toga procurila brutalno, tako da nisam ni vadila betu.
    U pon mi je prva folikulometrija, idem dalje...

Korisnickoime, koji je tvoj status nakon ranog minusa na testu? Nadam se da je bio lažan!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Uh, baš mrzim testove... Nikako ih nemojte raditi prije 11. dana jer, kao što kaže Katka, mogu pogriješiti pa se nervirate bezveze.
    Nemasekirancije - nisam nigdje pronašla tu informaciju, ali držim fige da će se čvrsto uhvatiti...
    Antigravity - žao mi je što si procurila. Dobro da si odmah krenula dalje. Javi nam detalje..

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Ima li friških transfera ovdje? Držim fige za sve betočekalice.

Ako bude sreće ja idem uskoro, sutra je punkcija ukoliko ulovimo folikul.
    Sinoć sam primila štopericu, folikul bio na 19mm tijekom jutra.
    Skratio mi se ciklus užasno zadnjih par mjeseci... Ovo mi je 2. postupak u prirodnom.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Pozdrav i od mene..Nova sam na forumu,dane provodim citajuci vasa iskustva...Meni je danas 9dt .ubacena 3 osmocelijska embriona..Cekamo betu u suboty .Divno je sto postoji ovako nesto

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Dusica83 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav i od mene..Nova sam na forumu,dane provodim citajuci vasa iskustva...Meni je danas 9dt .ubacena 3 osmocelijska embriona..Cekamo betu u suboty .Divno je sto postoji ovako nesto
    Dobrodošla i želim ti ogromnu betu!! Svakako nam javi.

U subotu ću saznati idem li na transfer, jučer je bila punkcija - jedan folikul i jedna jajna stanica.

Saznala sam da mi je embrij imao čak 12 stanica 3. dan na zadnjem transferu. Možda zato nije uspjelo.

Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

9dnt plus clear blue
    11dnt beta 161
    14dnt beta563
    18dnt beta 2384
    vracena 1 blastica fet u prirodnom ciklusu
    od prve se primilo

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Odlično! Onda držim fige da bude velika beta u subotu.
    Antigravity - kako je kod tebe?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj stars001 prvotno napisa Vidi poruku
    9dnt plus clear blue
    11dnt beta 161
    14dnt beta563
    18dnt beta 2384
    vracena 1 blastica fet u prirodnom ciklusu
    od prve se primilo
    Jako lijepo čestitam!!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Stars - tvoje poruke kasne pa nisam skužila da imamo trudnicu. Čestitam!
    Bila si u hiperu pa ste išli na FET?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

@Vaki - nama novima poruke kasne zbog čekanja odobrenja moderatora... nadam se da ću ubrzo dobit pravo automatskog postanja.

Pere me neizvjesnost hoće li biti transfera ili ne... sutra idem u kbc.

@Dusica83 - javi nam betu!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Transfer je odrađen! Ovaj put je 8-stanični, odličan embrij.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Odlično! Sad odbrojavanje do pozitivne bete. Ja počinjem s bockanjem u ponedjeljak...

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Dusice - vratili su ti 3 embrija? Onda mora da bude barem jedna beba. Držim palčeve!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Odlično! Sad odbrojavanje do pozitivne bete. Ja počinjem s bockanjem u ponedjeljak...
    Da bar bude tako!

Želim ti puno sreće u novom postupku!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

1dnt pojavile se mrvice odnosno ostaci Crinone gela smeđe boje kao stara krv. Trebam li se zabrinut?
    Nadam se da je to nešto ostalo od punkcije ili je bilo neko malo oštećenje prilikom pripreme za transfer...

Prošli put mi nije to došlo tako rano već se pojavilo u toj boji tek kad sam znala da ništa od toga 8-9dnt.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Normalno ti je to. Stara krv... Ne brini, nama stalno ponavljaju da je to normalno...

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Kasnije je bilo i svjetlije na papiru, onako "rozo"... a fakat je prerano za najavu menge.
    Nadam se da se neće nastaviti, baš me zabrinulo.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

To je samo od gela. To je i meni bilo

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj edina prvotno napisa Vidi poruku
    To je samo od gela. To je i meni bilo
    Nadam se da je samo zbog toga.. prvi put mi nije bilo tako "obojano" sve dok se menga nije počela najavljivati. Jutros mi je bilo "breskvaste boje" - to je treća nijansa do sad

Ono što je isto sada kao prošli put su povremeni bolovi u jajnicima i maternici od 1 dnt. Možda je to isto reakcija na progesteron.
    Prošli put sam jako često mokrila i imala sam temperaturu svaki dan iznad 37, a sada nije tako (bar zasad, ali još je rano).

Ima li još kakvih novosti cure? Sigurno je još netko u periodu nakon punkcije i transfera, pišite

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

To su dobri simptomi... Sviđa mi se...
    Ja sam u fazi bockanja, tek sam počela pa nemam još ništa za prijaviti.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure pozdrav,
    Meni je ova tema puno pomogla, pa sam odlučila napisati svoje iskustvo. Odrađen je bio FET (radi hipera i hospitalizacije u bolnici) dvaju (prvo su rekli 8 i 9-stanicni, no dok smo cekali transfer vec su bili 9 i 10-stanicni) trodnevnih embrija u umjetnom ciklusu. Nakon transfera sve sam radila najnormalnije sa mišlju: trudna dok se ne dokaže drugačije. Da ne zaboravim, netom prije i odmah nakon transfera imala sam akupunkturu. Simptomi: 6dnt jaki menstrualni bolovi, 9dnt bolovi u donjem dijelu leđa, sta ja inače nemam pa sam odlučila napraviti test popodnevnim urinom koji je pokazao jasnu drugu liniju. Beta 11dnt iznosila je 178. Isti dan, 11dnt dobijem krvarenje i mislim, gotovo je, kad ono stane isti dan (prvo malo crveno, nakon toga smeđe). Beta 17dnt 1350, pa 25dnt 13500 (samo jedan embrio je ostao). Mučnine su počele u 8om tjednu. Od 7og do 9og tjedna, stalno smedarenje i umiranje od straha. Bilo je to više smeđe na crno, kao da se nešto u meni raspalo i izlazi, poput malih mušica(oprostite na detaljnosti, ali znam kako je kad tražiš svaku slamku spasa), te je 2 puta bilo i malo crvenkasta. Nakon 10og tjedna sve je stalo i više nisam imala krvarenja, a naše malo srceko trenutno spava pored mene. Lijepi pozdrav svima i sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

I da ne zaboravim, moje iskustvo sa Clearblue testom. Pokazao mi je drugu tanku liniju kad mi je beta iznosila svega 16 (vanmaternicna). Digitalni naravno isto pozitivno.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Hvala ti što si podijelila svoju priču s nama, uživaj sa svojim srcekom!

Jutros sam imala grčeve u maternici (najčešće mi se javljaju ujutro). Temperatura mi je sasvim normalna za razliku od prošlog pokušaja.
    Vjerojatno to ništa ne znači, ali lakše mi je kad podijelim.
    Danas mi je tek 4dnt.

Vaki, sretno i strpljivo do cilja! Koji ti je dan ciklusa i kad bi ti mogla biti punkcija po tvojoj procjeni?

Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Stars - tvoje poruke kasne pa nisam skužila da imamo trudnicu. Čestitam!
    Bila si u hiperu pa ste išli na FET?
    da bio lagani hiper, pa smo preskakali jedan ciklus. pa smo trebali imati fet ali folikul navodno otisao u cistu, po rijecima dr. ali po meni nije nego moji folikuli rastu dosta veliki i na 25,26 pucaju, a ona je zakljucila da ide u cistu, tjedan dana kasnije na pregledu je skuzila da je pogrijesila, ali bilo kasno vec, pa opet preskok zbog 12mj nije htijela nista raditi, pa eto napokon docekala u 2mj transfer, i hvala bogu sve super

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Antigravity - uh, ja sam ti u dugom protokolu. Bockam se decapeptylom od 21.dc pa ću tako do transfera. Sa stimulacijom još nisam počela jer to kreće od 3.dc novog ciklusa. Eto, sad čekam da dođe nova mjesečnica pa da dodam još jedne injekcije. To mi je zadnji besplatan postupak pa je doktorica odlučila probati nov pristup za mene...
    Marienk - super da je sve dobro završilo. Mogu misliti koliko ti je to bilo stresno za prolaziti u trudnoći.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Antigravity - uh, ja sam ti u dugom protokolu. Bockam se decapeptylom od 21.dc pa ću tako do transfera. Sa stimulacijom još nisam počela jer to kreće od 3.dc novog ciklusa. Eto, sad čekam da dođe nova mjesečnica pa da dodam još jedne injekcije. To mi je zadnji besplatan postupak pa je doktorica odlučila probati nov pristup za mene...
    Bome ima tog bockanja. Samo hrabro i korak po korak, pa neka bude uspješan postupak!
    Meni je 5. dnt, svako malo me grčevi ulove. Ne sviđa mi se to.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pa to je dobro, širi se maternica, gnijezde se mrvice...

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pa to je dobro, širi se maternica, gnijezde se mrvice...
    Ma počeo me prat pesimizam jer me identično tako šarafilo i prošli put. Jutros me toliko bolilo da sam pomislila da je krenula M. Iduća srijeda je 14d nakon punkcije, M mi obično krene sa spottingom 2-3 dana prije tako da krajem/nakon vikenda će biti jasnije.

Opterećujem se previše, znam, ali ne mogu si pomoći čak ni kad radim sasvim nešto deseto... kompletno ludilo.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Shvaćam te. Meni je isto tako, svaki put se izluđujem simptomima i nesimptomima. To je jednostavno jače od nas... Držim palčeve da nam javiš sretne vijesti!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Shvaćam te. Meni je isto tako, svaki put se izluđujem simptomima i nesimptomima. To je jednostavno jače od nas... Držim palčeve da nam javiš sretne vijesti!
    Hvala ti

Danas mi poispadali grumeni C. gela u crvenkastoj boji... bljak. Vidjet ću sutra (9. dnt) kako se stvari razvijaju. Ako krene konkretan spotting, onda znam da je gotovo jer to meni znači da kreće M.
    Povremeni bolovi (maternica i jajnici) i dalje su prisutni.

A ništa, nada umire zadnja!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Znači, nisam normalna.

Radila sam Cyclotest, imam jaaako svijetlu crticu nakon 5 min. Dragi potvrdio da vidi, ali me upozorio da nije toliko sigurno i da se skuliram (yeah, right...).
    Onda sam rastavila test (ludača), pa je crtica mrvu vidljivija.

Javim se sutra, danas šizim kompletno. Jedino što me spušta na zemlju je osjećaj dolje da ću dobit M.
    Posljednje uređivanje od Antigravity : 17.03.2019. at 19:38

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Ulogirala sam se nakon 100 godina samo da tebi Antigravity dam podrsku i kazem da ja imam zasad pozitivnu betu koja se dupla, a krenulo je odvratnim, jakim grcevima cca 8. Dan od punkcije. Na 12. dan nakon punkcije malo krvi, al ne bas ni tako malo i taj dan mi test isto pokazao jako svijetlu crticu. Drzim ogromne fige da ti bude scenarij kao meni. Btw. Ja jos uvijek imam grcebe ko menga samo su od jucer slabiji, ali znaci jedno 4-5 dana su bas jaki bili. Cak jaci nego kad imam mengu jer nemam bolne menge bas.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Kengurica prvotno napisa Vidi poruku
    Ulogirala sam se nakon 100 godina samo da tebi Antigravity dam podrsku i kazem da ja imam zasad pozitivnu betu koja se dupla, a krenulo je odvratnim, jakim grcevima cca 8. Dan od punkcije. Na 12. dan nakon punkcije malo krvi, al ne bas ni tako malo i taj dan mi test isto pokazao jako svijetlu crticu. Drzim ogromne fige da ti bude scenarij kao meni. Btw. Ja jos uvijek imam grcebe ko menga samo su od jucer slabiji, ali znaci jedno 4-5 dana su bas jaki bili. Cak jaci nego kad imam mengu jer nemam bolne menge bas.
    Hvala ti puno.

Sretno tebi i mrvi, neka bude sve savršeno do kraja! Ulogiraj se još koji put.

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Kengurica prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno!
    Hvala!

Nije bila lažna crtica na Cyclo testu iako je bila jako svijetla - jedva vidljiva. Danas Clear blue digital je pozitivan! Sad dan po dan, u srijedu (14dnp) idem privatno izvadit betu. Trbuh me boli kao da cu dobit, trta me full. Ali moj prvi plusek je tu!!!

Koja je mogućnost da je to ostatak štoperice primljene 4.3. u 22:30? Moram dodati malo svoje paranoje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •