…Udruga ima pravo određivati pravila svog foruma…
Udrugu valjda čine članovi i održavaju je živom. Nije Udruga sama sebi svrha, bez uvrede.
"MPO trudnoća nakon svega" nije bila produbljavanje jaza između "običnih" i MPO trudnica, a širenjem teme u smjeru "Trudnice zbor", ali samo za MPO-ovke je došlo upravo do toga.
Na temu su se javljale i netrudnice i „obične” trudnice jer im je bilo lijepo čitati postove koji su jednostavno obojani srećom zbog konačno ostvarene trudnoće.
Standardne trudničke tegobe kao što je mučnina, probava, pa i krvarenje u trudnoći nije nešto što se dešava isključivo MPO trudnicama.
A dobro, možda sam ja jednostavno slow, ali koje su to „standardne” trudničke tegobe u MPO i o čemu bi se to trebalo pisati na temi koja se zove MPO trudnoća nakon svega? Recimo, mene iskreno zanima što je bilo sa Sybille jer uskoro ulazim u njene tt.
...koji bi htjeli pričati malo više od čiste edukacije...
Zašto bi sve trebala biti čista edukacija? Pa ljudi smo, zar ne? Sa svojim snovima i nadanjima i ne želim čitati samo o stimulacijma, gonalima, decapeptylima, betama, ciklusima, donacijama, jajnim stanicama.................Dosta mi je toga.Treba postojati neki ispušni ventil. Da, mogu otići na kavu kod frendica, ali što pričati s njima kad one nemaju pojma o čemu pričam (Ne znaju npr.ni što je beta, a kamoli pravilno duplanje bete). Ne znači da su neinformirane, ali im jednostavno taj podatak nije trebao u trudnoći.
...ali možete ga držati živim u vašoj mikro skupini...
Ne smatram se članom nikakve mikro skupine (mikro skupina-pomalo grubo rečeno, zar ne?), niti sam bila aktivna na temi, ali sam uživala čitati o našim zajedničkim strahovima, nadanjima, počecima i završecima trudnoće.
Na kraju, meni je jednostavno žao da se ključa nešto s preko pola miliona pregleda i nešto što je zbilja odisalo optimizmom, nadom, smijehom i budućnošću.