Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Reakcija na zaključavanje MPO trudnoća nakon svega

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

…Udruga ima pravo određivati pravila svog foruma…

Udrugu valjda čine članovi i održavaju je živom. Nije Udruga sama sebi svrha, bez uvrede.

"MPO trudnoća nakon svega" nije bila produbljavanje jaza između "običnih" i MPO trudnica, a širenjem teme u smjeru "Trudnice zbor", ali samo za MPO-ovke je došlo upravo do toga.

Na temu su se javljale i netrudnice i „obične” trudnice jer im je bilo lijepo čitati postove koji su jednostavno obojani srećom zbog konačno ostvarene trudnoće.

Standardne trudničke tegobe kao što je mučnina, probava, pa i krvarenje u trudnoći nije nešto što se dešava isključivo MPO trudnicama.

A dobro, možda sam ja jednostavno slow, ali koje su to „standardne” trudničke tegobe u MPO i o čemu bi se to trebalo pisati na temi koja se zove MPO trudnoća nakon svega? Recimo, mene iskreno zanima što je bilo sa Sybille jer uskoro ulazim u njene tt.

...koji bi htjeli pričati malo više od čiste edukacije...

Zašto bi sve trebala biti čista edukacija? Pa ljudi smo, zar ne? Sa svojim snovima i nadanjima i ne želim čitati samo o stimulacijma, gonalima, decapeptylima, betama, ciklusima, donacijama, jajnim stanicama.................Dosta mi je toga.Treba postojati neki ispušni ventil. Da, mogu otići na kavu kod frendica, ali što pričati s njima kad one nemaju pojma o čemu pričam (Ne znaju npr.ni što je beta, a kamoli pravilno duplanje bete). Ne znači da su neinformirane, ali im jednostavno taj podatak nije trebao u trudnoći.

...ali možete ga držati živim u vašoj mikro skupini...
    Ne smatram se članom nikakve mikro skupine (mikro skupina-pomalo grubo rečeno, zar ne?), niti sam bila aktivna na temi, ali sam uživala čitati o našim zajedničkim strahovima, nadanjima, počecima i završecima trudnoće.

Na kraju, meni je jednostavno žao da se ključa nešto s preko pola miliona pregleda i nešto što je zbilja odisalo optimizmom, nadom, smijehom i budućnošću.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Udruga ima pravo određivati pravila svog foruma…

Udrugu valjda čine članovi i održavaju je živom. Nije Udruga sama sebi svrha, bez uvrede

Pa, da, naravno, članovi RODE su moderatori i adminstratori foruma. Nije forum Udruga RODA, to je samo jedan medij u vlasništvu i primarna svrha mu je ispunjavati društvene svrhe udruge

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Udruga ima pravo određivati pravila svog foruma…

Udrugu valjda čine članovi i održavaju je živom. Nije Udruga sama sebi svrha, bez uvrede

Pa, da, naravno, članovi RODE su moderatori i adminstratori foruma. Nije forum Udruga RODA, to je samo jedan medij u vlasništvu i primarna svrha mu je ispunjavati društvene svrhe udruge
    Iznimno poštujem članove Rode i posao moderatora i administratora jer su mi pomogli savjetima (iako sam bila samo pasivan čitatelj) u najtežim trenucima, ali ne vidim razloga takvom treniranju strogoće. Jer u konačnici i opuštanje uz veseli razgovor pridonosi stvaranju pozitivnog društvenog ozračja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •