Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Reakcija na zaključavanje MPO trudnoća nakon svega

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

perla5, odgovoreno ti je u prethodnom postu na koji način će nova tema dalje funkcionirati te da je planirano da se nova tema otvori kao takva, što ti ili nisi percipirala kad si otvarala ovu temu, ili ti takva tema nije bitna već samo ovakva i na način kako je funkcionirala dosada

Post nije bio objavljen kad sam ja svoj objavila. Ne sviđa mi se ton korenja malog djeteta, bez uvrede. Radim s djecom i znam kakav efekt takav ton obraćanja može proizvesti.

Dakle, moći ćete pisati o nedoumicama vezanim za specifičnosti MPO trudnoće, npr. utrogestanima, fragminima, heparinima...do kada, kako, kako vam je dr. preporučio, duplanjima bete, o tome da li vam je gin. preporučio CR samo zato što ste mpo trudnica, rizicima od pobačaja i sl.

O svim tim pitanjima se pisalo, ne vidim razloga to ponovno naglašavati.

No ako chata bude ipak bilo previše i ako se baš apsolutno ne budete pridržavali pravila foruma i naših upozorenja, novi topic ćemo zaključati.

Ovakve rečenice zvuče prilično prijeteće, ali moram podvući da moderatori i Udruge postoje zbog svojih članova, a ne obratno. Mislim da se to nije dovoljno naglasilo.

Meni nije želja nadglasavati se s moderatorima i administratorima koji dakako imaju puno veću moć od običnih članova foruma samim tim što vam mogu zabraniti pisanje na određenu temu.
    Pratim već nekoliko dana zaključavanje različitih tema i reakcije proizašle iz toga. Teme jednostavno odumiru, nitko se više ne usuđuje pitati, komentirati i prenositi svoja iskustva jer je vjerojatno ljudima neugodno pitati, komentirati i sudjelovati u razgovoru. Forum postaje mjesto servisnog informiranja. Time prestaje biti forum i postaje servisna postaja, lišena emocija. Sapienti sat.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj perla5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovakve rečenice zvuče prilično prijeteće, ali moram podvući da moderatori i Udruge postoje zbog svojih članova, a ne obratno. Mislim da se to nije dovoljno naglasilo.
    Perla da li je tebi jasno da ljudi koji pisu na forumu nisu nuzno clanovi udruge RODA?
    I da udruga RODA ne postoji radi foruma, vec da ima svoje ciljeve na kojima radi. evo ovdje mozes i procitati o tome
    http://roda.hr/article/category/o-udruzi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •