-
Jep...moram se složiti s ama svim kaj je perla napisala.
Od kad sam skužila temu MPO trudnoča nakon svega tu na forumu,cilj mi je bio punopravno pisanje na njemu.Nakon svega kaj prolazimo,toliko sam priželjkivala napisati trudni post na toj temi,kao da mi to bude neznam.."osvojen vrh planine".
Čitala sam redovno,pratila naše trudnice...i nemre nitko reči da sve info o određenim trudnicama možemo naći na drugim topicima jer ne pišu sve cure svud.Niti se za sve cure otvaraju čestitarske teme.Sad su živnule teme Strahovi,strepnje,"panika",zabrinutost u trudnoči i think happy thoughts,a budimo realni,kaj se tam drugo radi nego čavrlja.Pa predlažem da i tamo stavite ključ,jer je bezbroj puta naglašeno da na ovom forumu nema chata.
BTW,a zakaj nema chata?Bar na jednoj temi za trudnice,kao što je bila ova?Ne mislim doslovno da svaka tema ode u nedogled.
Ionako brišete stare teme,pa zar nema mjesta za tolke postove..ne razmem se pa pitam.
Istina da su teme o klinikama zatihnule,ali taj dio opominjanja podržavam,jer te teme su namjenjene isključivo informacijama i tamo nije mjesto vibranju i skakanju.
No.Pošto sve mi ovisimo o odlukama naših moderatorica,a one su tako odlučile,mislim da tu možemo badava žaliti i cvileti za starim načinom tolkima nam najdraže teme ovdje...i prihvatiti odluku BHanny.
Ako ikad budem trudna,bude me strah pisati ikaj na novoj temi,da me ne pošpotaju 
Možda da prije postanja pitamo moderatorice dali smijemo to napisati?Možda onda dobijemo i veči opseg inboxa 
Neznam...al curke, bumo se prilagodile.
Eto.Moje mišljenje..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma