Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Pročišćena i pojedinačna cjepiva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo "razbili" ono 5u1 (Pediacel). Pedica je posebno imala Tripacel, a posebno naručila Imovax polio. Čak je i BSG posebno naručila. Polio i tetanus idu zajedno jedino u Pediacelu, koliko ja znam. Koliko nam je pedica rekla, sva su cjepiva trenutno pročišćena, ali ne u onom smislu u kojem ti misliš.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je pedijatrica rekla da su sva cjepiva ista i da ne postoji pročišćeno cjepivo. Ja joj nisam vjerovala, pa sam (dok sam još davala da mi cijepe djecu) kupila tzv. pročišćeno cjepivo, masno ga platila, a dijete je nakon njega imalo mnoge reakcije, od otekline na mjestu uboda, preko neutješnog vriskavog plača, do problema sa spavanjem. Toliko o pročišćenom.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Neve prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je pedijatrica rekla da su sva cjepiva ista i da ne postoji pročišćeno cjepivo. Ja joj nisam vjerovala, pa sam (dok sam još davala da mi cijepe djecu) kupila tzv. pročišćeno cjepivo, masno ga platila, a dijete je nakon njega imalo mnoge reakcije, od otekline na mjestu uboda, preko neutješnog vriskavog plača, do problema sa spavanjem. Toliko o pročišćenom.
    a kaj je to onda uopće "pročišćeno cjepivo"? pročišćeno od čega?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pedica može nabaviti pojedinačno cjepivo protiv tetanusa i pojedinačno protiv dječje paralize (ono koje se daje u injekcijji, a ne na usta).

Ako hoće.

Evo popisa registriranih cjepiva u rvackoj:

http://www.almp.hr/?ln=hr&w=lijekovi#popis_lijekova

U tražilicu se u polje ATK utipka "J07" i izlistaju se sva registrirana cjepiva.
    Posljednje uređivanje od mujica : 09.01.2014. at 23:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •