Evo mali update i da se potuzim. Sad ima 9 i pol mjeseci, ja radim dakle oko 3 i pol mjeseca. Bogu hvala jos 8 dana nastave. Gora sam od djece. Iza toga bi trebalo biti lakse. Sad smo skroz zamantani i ja i mala i sise. Kako radim u skoli, svaki dan drugi raspored. Koji put sise normalno svakih 3,4 sata. A koji put od jutranjeg dojenja pred zoru oko 6 do dobro iza 3 sata ne sise. Pije mlijeko na bocicu i rucak pojede. A to je skroz bez ikakvog reda i načina. Pa se i produkcija nikako ne moze stabilizirati. Onda dode vikend i stalno sise i navuce mlijeka. Onda ja u pon radim od 9 do 2 i nema me doma. Dodem kuci s tvrdim dojkama, boli na dodir. A onda se subotom nasisava stalno i nece da jede dohranu i nije joj dosta je se smanjila produkcija tijekom tjedna. Pa navuce mlijeka i novi tjedan sve ispocetka. Izluditi cu. Al jos samo malo. A da ne govorim da nocu jos sise oko 3,4 puta. Tako da se i nocu nastavlja jaca produkcija. Ako tko ima koji pametnu slušam. Ako ne, eto ništa, samo malo zugam.