Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: djecji gel za kosu

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno djecji gel za kosu

jel tko zna dal postoji kakav?
    prije par godina smo za starijeg kupovali u mulleru,vec dugo ga nema.bio u zutoj posudici.
    sad bi trebali za manjega,bas je tako osisan da mu pase da se malo gore podigne..
    a nebi mu stavljala za odrasle,pa ako tko zna za djecji,plis javite

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

uzmi malo šećera i vode i isto stoji ko i s gelom

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

mi kupili u dm-u alverde gel za kosu od bijelog caja i limunske trave
    http://www.dm.de/de_homepage/alverde...tronengras.htm

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala! nije mi pao na pamet alverde!
    a probat cu i ovaj kucni recept

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kupila sam filipu gel za odrasle, isti kao kod moje frizerke. gelao se tjedan ili dva i zaboravio na to.
    znate li, može li biti gel opasan za dijete? nije mi se upće ćinilo problematično, posebno zato jer moju djecu sve brzo prođe. (tako sam trogodišnjakinji kupila sjajilo za usta isto kao sebi, mazala se dva dana a treći je namazala našeg mačka i epizoda je završila)

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kak mislis opasan,ako ga pojede-da,al inace na kosi ne,eventualno da iziritira vlasiste ili da dijete dobi neku alergijsku reakciju..
    kad sam napisala da ne bi za odrasle,mislila sam u istom smislu kao sto mu ne bi dala sampon za odrasle.nije prilagoden djeci i njeznoj kosici/vlasistu,pa tako mislim da bi i trebao neki blazi gel..

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je frizerka rekla kada sam pitala za maloga, htio je isto frizuru, da ne uzimam gel jer je preagresivan za dječju kosu.
    Preporučila je vosak. Uzela sam u Bipi njihovu marku i čisto je ok. Linija "My hair" i dođe oko desetak kuna.
    Ako bude stalno koristio vosak onda bu dobio neki skuplji.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I moj mlađi koristi vosak, a to bude otprilike 2-3 puta godišnje, kad je neki rođendan ili fešta. Jedan sam mu bacila jer je istekao rok trajanja, ovaj koji ima sad je od prošle godine, ne vidi se da je korišten (mala kućica). Nema šanse da to stalno koristi - prelijen je.

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

... i moj je prelijen za slaganje frizure. Svojevremeno se odlučio za to, ja kupila gel, ali je nakon 3 dana odustao. Ima skroz kratku kosu, pa se ni ne češlja

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kao što je rekla Evitta, nema šta gel napraviti kosi (uostalom i da napravi, kosa brzo raste), nego treba samo misliti na vlasište. Onda se uzme u obzir neki gel koji je namijenjen osjetljivom vlasištu.

mamitzi, za mačka sa sjajilom

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

sto se tice secera...nije zgodan ako se ima duza kosa tj. duza muska frizura, kao npr. ove sto su sad trendy, gdje siske pokrivaju jedno oko, pa izgledaju ko kiklopi...
    Meni je tata jednom dok sam bila curica radio frizuru sa secerom, to se stvrdnulo i potom u sljepljenim pramenovima rasirilo na sve strane i bas sam bila jadna

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

koji je sastav ovog iz mullera? moji dobije alergiju na ovaj obični gel za odrasle,baš jako crvenilo i perut.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    koji je sastav ovog iz mullera? moji dobije alergiju na ovaj obični gel za odrasle,baš jako crvenilo i perut.
    ne bih znala vise,to sam kupovala prije par godina za starijeg,al vec ga 2-3 god ne proizvode..bio je bas djecji,skupa na polici sa djecjim samponima i kremicama,njihova beauty baby marka.
    probala sam mu sad popodne sa secerom i vodom slozit,i fakat drzi,cak mi se cini cvrsce od gela.
    vidjet cemo sutra,nakon vrtica i spavanja dal ce izdrzat,a kupit cu i ovaj alverde,da imamo kad budemo u zurbi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih znala vise,to sam kupovala prije par godina za starijeg,al vec ga 2-3 god ne proizvode..bio je bas djecji,skupa na polici sa djecjim samponima i kremicama,njihova beauty baby marka.
    probala sam mu sad popodne sa secerom i vodom slozit,i fakat drzi,cak mi se cini cvrsce od gela.
    vidjet cemo sutra,nakon vrtica i spavanja dal ce izdrzat,a kupit cu i ovaj alverde,da imamo kad budemo u zurbi
    Možeš i sa pivom probat, ista stvar ko i šečer.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš i sa pivom probat, ista stvar ko i šečer.
    ne znam kaj bi si tete u vrticu mislile da mi dijete smrdi po pivi
    a kad smo kod ljepljivih tekucina,sjetila sam se one scene iz "svi su ludi za mary" fakat je stajalo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da će do vrtića piva ispariti osim ako se uvuće u kapu

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

od pive stvarno stoji..... ali i osjeti se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu