Bok! Za početak hvala na tome što dijelite svoja iskustva na ovom forumu. Pomogle ste mi bezbroj puta! Ugl... treba mi pomoć, savjet ili što već... Naime, ove godine sam prošla dva IVF/ICSI postupka. Sveukupno smo dobili 6 jajnih stanica. Prvi put 3 (stimulacija Klomifen), drugi put 3 (stimulacija Klomifen + Puregon). No, zabrinjava me to što se niti u prvom niti u drugom postupku niti jedna JS nije oplodila. Unatoč tome što su po riječima biologa prvi put 2 JS bile zrele, a drugi put smo dobili čak 3 zrele kvalitetne JS. Čak je i spermiogram, a koji je inače problem radi čega smo u postupku (težak oblik oligoasthenozoospermia), bio dobar. Niti u prvom, niti u drugom postupku se niti jedna JS nije počela niti dijeliti. U laboratoriju mi jednostavno nisu znali reči razlog zbog čega bi to bilo tako. Što se tiče mog zdrav. stanja, moji nalazi su uredni. Nikad u životu nisam imala niti jednu cistu, jajnici su mi prohodni, čak niti infekcije nisam nikad imala, a problem sa spermiogramom koji je inače problem, smo uspijeli riješiti. Ima li tko sličnih iskustava?