-
Prvo - suludo! Izmišlja! Ali mislim da nije jedina.
Mene je nakon potvrđene trudnoće uz MPO u VG pitano hoću li voditi trudnoću kod njih ili kod svog gin. Ja sam ostala zbunjena uopće idejom da je moguće voditi t kod njih, rekla da ću kod svog s kojim sam izuzetno zadovoljna, i pitala sam ih zašto bi netko vodio t kod njih? Sestra mi je odgovorila da se to u principu ne bi trebalo raditi, ali da neke žene imaju problema sa svojim socijalcima i da onda vode t kod njih. Tako da....očito se događa, iako mi je to stvarno suludo.
Trudnoća nakon MPO je apsolutno jednaka svakoj drugoj trudnoći u smislu tijeka - nema nikakvog razumnog razloga zašto ju neki dr. ne bi mogao/znao/htio voditi. Mislim da ti je doktorica samo izuzetno neprofesionalna bezobrazna.
Ako ti je ok boriti se za to da te ona vodi (znam da netko možda ne bi htio nakon natezanja ići k njoj) - uvijek možeš nazvati HZZO (imaju neke super tete na telefonu) i pitati ih jel te može ona samo tako odbiti, čisto da ti potvrde. I onda joj doći i reći joj ako ima problema da se obrati HZZO i da tebe ne za*ebava. Mislim, od čekanja, putovanja do bolnice, ogromnog broja ljudi u čekaonici i izlaganja zarazi, virusima...svaki put drugi doktor (nikad ne možeš biti sigurna). Mislim da ti tim idejama može i ugroziti trudnoću. Bezobraznica.
Uglavnom, nema ona nikakvog zakonskog uporišta za te bedastoće. Drži se!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma